Ikimuistoinen roolihahmo

  • 55 226
  • 228

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Elokuvasarja: Poliisiopisto
Hahmo: Larvell Jones
Näyttelijä: Michael Winslow


Äänimestari. Poliisiopistot tunnetaan elokuvina, joita tehtiin rahan perässä liikaa, mutta Winslow ei pettänyt koskaan. Ilman häntä leffoista olisi puuttunut paljon.
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sarja - Hill Street Blues
Hahmo - Mick Belker
Näyttelijä - Bruce Weitz

Mammanpoika ja kaikista kovin undercover-poliisi. Herkkä sydän, raudanlujat hampaat. Duunikaverit arvostivat mutta pitivät nenästään kiinni, kun roskakuskiksi naamioitunut Belker ryösi asemalle jätevana perässään.
Nyt kun läheisissä on muistisairas henkilö, niin Hill Street Bluesin käsikirjoittajissa on täytynyt myös olla vastaavassa tilanteessa oleva. Itse saan yhtä erikoisia puheluja kuin Belker äidiltään. Muistaakseni yksi aihe sarjan alkuvaiheissa oli, niin äidin mielestä liki liikuntakyvytön isä juoksee vieraissa.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sarja - Ihmisten puolue
Hahmo - Tapani Riihimäki
Näyttelijä - Taneli Mäkelä


Sarjan päättymisestä on jo vuosia aikaa, mutta katselin tämän tässä taannoin uudestaan alusta loppuun ja täytyy sanoa, että Mäkelän roolisuoritus oli kyllä huikea. Moni näyttelijä osaa vetää roolin hyviksenä, pahiksena, hulluna, hassuttelijana ym, mutta tuollaisen "aikuisen nössön" näytteleminen uskottavasti on kyllä äärimmäisen vaikeaa ja tässä sarjassa tuo rooli on vedetty aika helvetin hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös