Iisalmen Peli-Karhut 2014–2015

  • 69 856
  • 100

Big Bear

Jäsen
IPK lihotti tuplavieraspelireissullaan tiliään neljällä. Vierasvoitto Forssasta oli yliodotusten ja se korvaa lauantain Kaarinassa sulamisen.
Ukkoja vaan putoaa kovalla tahdilla lasaretin puolelle, viimeisinpänä puolustaja Tomi Penttinen. Valmentaja Niiranen näkyi spekuloivan lehdessä jo, että paikkaajille olisi tarvetta.
Pudotuspelipaikka on enää pisteen päässä ja pyhänä saapuu Hunters Iisalmeen. Porvoolaisjoukkue on aloittanut sarjanousijana karhujen tapaan sarjan erittäin hyvin. Tulevasta pelistä ei kelpaa mikään muu kuin kolmen pisteen voitto.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Hyvä vkonloppu Ipk:lta, harmittaa vähän lauantaina "menetetyt" 2-pistettä, mutta toisaalta Forssasta en pisteitä hirveesti odottanutkaan etukäteen. Toivotaan että Penttiselle ei tule pitkä huili, joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja kuitenkin kyseessä. Hyvä homma että Niiranen nakkaa jo julkisuuteen että paikkaajille olisi tarvetta. Kallela olisi varmaan hyvä jätkä suomisarjaan vielä ja muistampa että kesällä hänenkin nimensä oli esillä "kylillä" kun syksyn joukkuetta spekuloitiin. Partasen Pete ei vissiin pelaa missään tällä hetkellä, joten siinä ois pakki vähän auttamaan alakertaan. Sen tiedän että Partanen on huikeessa kunnossa, että siitä ei ainakaan jää kiinni mikään. Mielenkiinnolla ootellaan muutamaan "joululahjaa" joukkueelle..
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kyllä vissiin pahin pelkokävi toteen, eli Penttisellä edessä pidempi huili. Kyllä nyt Karhulaumaa koitellaan kun tärkein ukkokin joutui telakalle. Poissaolon pituus ei ole tiedossa, mutta epävirallisten tietojen mukaan ei mitään jakoa ole tämän vuoden puolella päästä takaisin. Toivotaan että kevään tärkeisin peleihin Penan käsi kuntoutuu. Kyllä tässä oikeesti pitää verkot vesille heittää ja nopeasti, 3runkopelaajaa jo poissa ainakin vuoden loppuun. Omista kun ei löydy reserviä enää yhtään, kun Randelin ja Nuutinen jo nostettu rosteriin viime vkonloppuna. Toivotaan todella että seuran johto pysyy asettamassaan tavoitteessa, eli playoff-paikasta pelataan, siihen ei varmaan ylletä ilman vahvistuksia jos ja kun nuo saikku-ukot ei ihan heti mukana ole.
Joka tapauksessa sunnuntaina pisteet jää Iisalmeen, pelataanpa millaisella rosterilla tahansa, siitä lähetään!!!
 

Big Bear

Jäsen
Paskempi homma tuo Penttisen loukkaantuminen. Eipä voi sanoa muuta kuin että joulutauko tulee tarpeelliseen saumaan. Jospa joukkue kuitenkin vielä jaksaisi taistella kolme matsia. Kuusi pinnaa olisi niistä matseista jo erittäin hyvin.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
http://www.ipkedustus.fi/index.php/2-uncategorised/123-korkiakoski-ja-tolonen-ipk-paitaan

Ipk:lle apuja vkonlopun vieraskiertueelle, maalivahti ja hyökkääjä siis Hokista lainalle. Ei noilla jätkillä paljon näitä joukkueen tärkeimpien jätkien poissaoloja paikkailla, vaikka Korkiakoski tuokin hyvää vauhtia hyökkäykseen. Kyllä oottasin joukkueenjohdolta pitempi aikaisempia vahvistuksija ja nimenomaan siihen kategoriaan mitä meiltä puuttuu eli selkee ykköspakki ja pari hyökkääjäliideriä. Mut ehdottomasti hyvä päänavaus HOkin suuntaan, on tätä jo odottettukin milloin Niiranen ottaa käyttöön hyvät suhteensta Kajaaniin.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=40479

Sunnuntainpeli oli kyllä karmeaa katseltavaa kotijoukkueen osalta. Järkyttävä määrä harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä. Ihan nesteessä oltiin omassa päässä kun Hunters tuli kovaa päälle. Välillä näytti että laukauksia tulee aivan liian vähän, joten ei ihme jos saatiin aikaseksi 2maalia vaan. Ikävä homma Suihkosenkin loukkaantuminen, ei näitä kestä enää yhtään tulla. Ensiviikonlopun kiertueelta on kyllä mahdollisuus haalia täyspistepotti, mutta 4pisteeseenkin oisin jo ihan tyytyväinen.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Näyttäisi tulevan Ipk:lle täysi pistepotti viikonlopun vieraskiertueelta(tässä vaiheessa vielä 3-erä pelaamatta vaasassa). Huikee viikonloppu siis ollut ja ehdottomasti voi sanoa vaikken pelejä ole nähnyt että oispas isokala toi Korkiakoski kiinnittää loppukaudeksi joukkueeseen. Selkeen ykkössentterin ainekset ja vissiin saanut Lyytisen ja Putkosenkin lentoon vierellään. Tätä äijää ei saa päästään minnekkään Ipk:sta, vaatiisi varmaan seuralta taloudellista satsausta pikkaisen, mutta toivotaan että siihen ollaan valmiina. Hyvillä mielin voi jätkä jäädä ansaitulle joulutauolle ja toivotaan että joulun aikaan saadaan vähän edes sairastupaa tyhjenemään. Niin ja laitetaanpa "pukinkonttiin" toive parista pelimiehestä tuon Korkiakosken lisäksi :)
 

Big Bear

Jäsen
No niin, taas ollaan tiiviisti mukana taistelemassa pudotuspelipaikasta. Korkiakoski teki kahteen peliin (2+3) viisi pinnaa, joten hyvin tuntui istuvan Lyytisen ja Putkosen keskelle. Jotenkin vain tuntuu, että Hokissahan Korkiakoski kuntouduttuaan pelaa. Kelpais tietenkin meillekin!
Joulutauko edessä ja IPK:lla koossa 31 pistettä. Katselin sen verran sarjaohjelmaa, että ensi vuoden ensimmäisestä yhdeksästä ottelusta peräti seitsemän on kotona. Nyt pitää vaan saada samanlainen draivi taas kotimatseihin kuin mitä se oli kauden alussa. Vieraissahan nää veijarit näyttää pystyvän pelaavan erittäin tuloksekkaasti.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Ipk talenttiryhmälle oli käynyt vetämässä maalintekoreenejä liigatasolla tähän kauteen lopettanu Kalle Kerman. Syksyllähän Kerman sanoi että ei sulje pois vaihtoehtoa etteikö pelaisi tulevaisuudessa jossain muualla ja muulla sarjatasolla. Oiskohan ollu Jölli eilen tekemässä diiliä Kallelle loppukaudesta... Ois nimittäin täydellinen ukko siinä meille loppukaudeksi.
 

Big Bear

Jäsen
IPK aloittaa tänään kahdeksan ottelun putken, joista peräti seitsemän on kotiluolassa. Tämä pätkä kertookin pitkälti se, että tullaanko karhut näkemään pleijareissa vai ei. Uutena miehenä nähdään kaukalossa KeuPa-apu Tomi Ahonen.
Tänään Kankaalla Bewe Tuuski ja sunnuntaina Pyry. Mielenkiintoinen viikonloppu edessä.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Tosiaan tärkeä viikonloppu edessä Ipk:lla, usko on kova kotijoukkueeseen tällä hetkellä kun sairastupa on tyhjentynyt tärkeistä ukoista Kiviojaa, Iskaniusta ja Suihkosta lukuunottamatta. Mielenkiintoinen haku tuo Keupan Tomi Ahonen, Ahonen vaikuttaisi tilastojen perusteella maalintekijäksi(keupa historian tehokkain maalintekijä). Lyytinen voisi kalastella sieltä suunnalta muutaman pelimiehen vielä lisää vahvistamaan tiukkaa tammikuuta ja miks ei loppukauttakin. Iiro Vaittinen(keupa) taitas olla vapailla markkinoilla, aikaisemmilla kausilla hakannut pakin paikalta yli piste/ottelu tahdilla suomisarjassa, kyllä kelpais!
 

Big Bear

Jäsen
Olipahan taas sellaista kuraa kotipeli että oksat pois. Kuusi minuuttia pelattu ja etelän vetelät johti jo 4-0. Miten on mahdollista että peliin valmistautuminen voi mennä noin vihkoon. Sen jälkeen komea kiri 4-4:ään kunnes taas totaalirepsahdus kolmannessa erässä. Kannattaisko vihdoin ja viimein kopasta maalissa B-junnuikäistä Ruotsalaista? Jospa nuoren herran maaliin tuleminen pitäisi joukkueen hereillä heti alusta asti. Tänään vastassa Pyry ja pinnat pitäisi jollain opilla pitää kotona.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Noh tänäänhän siellä aloittaa Ruotsalainen maalissa, tosin pahoin pelkään että pojalle on liian isot saappaat täytettäväksi. Toivottavasti olen kuitenkin väärässä Miskan suhteen. Airasvaara pelas eilen ihan hyvin, vaikka sylkikin välillä eteensä rumasti, Karhun startti oli taas vähän mitä sattuu tosin sitä edesauttoi koko karhulauma kun kukaan ei tehnyt muutakuin katsoi vierestä. Tänään pitää olla koko joukkueen hereillä alusta alkaen ja pelata joukkueelle joka ikisen ketjun. Eilen taas kelluttiin ja surffailtiin omiin vähän miten sattuu. Uudesta kaverista jäi aika vaisu kuva, ihan varmasti Ahosesta on iso apu joukkueelle kunhan vaan oppii pelaamaan ketjukavereiden kanssa. Eilen näytti että heillä ei ollut minkäänlaista yhteyttä toisiin, pari kertaa Ahonen väläytteli alussa mutta sitten vajosi muun joukkueen tasolle. Ite oisin nähnyt mielellään Ahosen pelaamassa Lyytisen kanssa, jos kaverit on kerran aikasemminkin onnistuneet samassa ketjussa. Lyytinen oli eilen ihan yössä kun pelin tempo oli taas kova, Ahosen rinnalle tulo ois voinut piristääkkin Lylyä. Ykkös ylivoima oli edelleen ihan hirveetä katseltavaa, ei suomisarjassa onnistu nuo takatolpalle tyhjiin pelaamiset niinkuin 2divarissa. 2yv Svenskin johdolla oli sitä vastoin paljon parempaa ja suoraviivaista, jätkät sai pelata ne jämä sekunnit yv:stä niin saivat aikaan silti tilanteita ihan eritahtiin kuin Lyytinen ja Qvist. Tänäään tosiaankin on pisteiden jäätävä Kankaan monttuun, toivotaan että yleisökin lähtee mukaan täysillä ja Miskalle tosiaan hurjat tsempit avausotteluun!!!
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Onneksi turhaan pelkäsin Ruotsalaisen onnistumisen puolesta maalivahtina, poikahan pelasi hienon ottelun ja otti siinä sivussa kaikki 4rankkia kiinni antamatta mitään mahdollisuuksia vastutajille. Harmittaa vähän kun ois vielä ottanut sen Pyymäen läpiajon varsinaisella peliajalla kiinni niin ois jäänyt täydet pisteet Iisalmeen. Ehdottomasti Ruotsalaiselle voisi antaa lisää vastuuta maalilla, kunhan vaan muistaa pitää luistimen terät "jäässä" onnistuneen debyytin jälkeen. 3erässä ipk pakkien turhasta innokuudestahan se Pyry rokotti Huttunen hötkyili vastaan josta Pyry iski, samoin teki Heinonenkin josta myös Pyryn ykkönen rokotti. Temmoltaa peli oli verkkaisempi kuin lauantain ottelu. 2erää kotijengi pelasi kurinalaista peliä mutta kolmannessa pakka levisi pahasti. Patronen-Svensk-Savolainen onnistui hyvin tänäään vaikka saldoksi ei tullutkaan kuin yksi tehty maali. Uusi vahvistus Ahonen näyttää kuin pelaisi ihan puolivaloilla maalista huolimatta. Ykkös Yv:ssä menee ihan hukkaan hänen vetonsa kun Lyytinen ja Qvist hierovat sitä kiekkoa. Ahosessa ois selvästi potentiaalia vaikka mihin, toivottoavsti se saadaan kaivettua esiin. Minun mielipide on että diesel ukot Lyytinen ja Qvist pitäs nakata eriketjuihin. Toivottovasti joukkue pääsee reenaamaan ehjästi tulevalla viikolla, että ollaan ensivkonloppuna 6pisteen kunnossa. Valmennukselta hyvä veto nakata 2erässä 4ketju viltiiin, siitä ei ollut kertakaikkiaan mihinkään. Miksi Nuutinen ei saa peliaikaa tossa jengissä, ois kova ukko just 4ketjuun. Pari kovaa pommia per vaihto niiin rooli ois hoidettu, nyt hyökkääjiltä Patrosta lukuunottamatta puuttuu taklaukset kokonaan kun Nuutinen ja Kivioja on katsomossa.
 

Big Bear

Jäsen
Onneksi valmennusjohdolla oli munaa laittaa junnu maaliin, ilman sen isompia hehkutuksia voi todeta Ruotsalaisen olleen ainakin isäntien paras pelaaja. Pyryn Pyymäki puolestaan näytti, että liigakokemusta löytyy. IPK:n onneksi ei kuitenkaan ihan pystynyt kääntämään pelin kulkua vieraille.
Käsittämätöntä oli taas kolmannen erän koomailu kahden erän erittäin kurinalaisen esityksen jälkeen. Kolme pinnaa olisi pitänyt ottaa, mutta kahteen oli tyytyminen. Tulevana viikonloppuna panokset vain kasvaa, kun pleijariviivan liepeillä roikkuvat Ketterä ja RoKi tulevat Iisalmeen.
Kuusi pinnaa pitää niistä peleistä ottaa, se on fakta.
Ja Ruotsalaista vaan edelleen maalipuiden väliin, kiitos!
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Ei meillä ottelut ole maalivahteihin kusseet muutakuin lauantaina se ekaerä alku oli sellainen jossa moket oli jäässä. Hyvin Ruotsalainen eilen torjui, mutta ei mitään maagista kuitenkaan esittänyt vaan perusvarmoja perustorjuntoja. Oikein "kuumana" päivänä veskarit ois poimineet nuo pyryn 3erän kaikki maalit mutta tällä kertaa ei niin käynyt. Rankeissa tosiaan Ruotsalainen oli huikea. Ehdottmasti Miskalle voi jossain vaiheessa antaa lisää vastuuta mutta kyllähän se Airasvaara on selkeesti vielä kokonaisvaltaisesti parempi mokke. Samoin Karhuun oma luotto on toistaiseksi vielä kova, joten antaa Ruotsalaisen vaan kasvaa korkoa reeneissä ja hieno että poika voidaan kuitenkin nakata tolppien väliin milloin vaan jos nuita loukkaantumisia tulee. Hyvältä näyttää homma tulevaisuuden kannalta, kyllä Ruotsalaisesta kasvaa vielä hyvä ykkösmokke seuralle kun jaksaa vaan reenaillla nöyrästi.
Big Bearia mukaillen tosiaankin ensvkonloppuna ei ole muuta vaihtoehtoa kuin täydet 6pojoa. Toivotaan että saadaan joukkue hurjaan iskuun viriteltyä tulevan vkon harkoissa. Itse sekoittaisin ketjuja tähän tyyliin: 1. Putkonen-Qvist-Fofanov 2.Patronen-Svensk-Savolainen 3.Ahonen-Heikkilä-Lyytinen 4.Randelin-Riihola-Nuutinen. yv1. Savolainen-Svensk-Fofanov, Huttunen-Penttinen, yv2 Putkonen-Qvist-Lyytinen, Ahonen-Kokkonen.
 

Big Bear

Jäsen
Eihän tuo vielä ole iso otanta Ruotsalaisen osalta kuin vasta yksi peli, mutta nyt veskaripeli oli voittavaa- sitä se ei ole mielestäni muutamassa viime kotipelissä ollut. Olipa maalissa Airasvaara tai Karhu, niin joku helppo sinne on livahtanut. Tämän hetken kuntopuntarissa on Karhu pop korn-osaston tavaraa eli kolmosmokke.
Toki eilen olisi Ruotsalainen ehkä voinut jonkun kolmoserän maaleista napata kiinni, vaikka kovin yksin hänet niissä tilanteissa jätettiin. Kuitenkin saldo; 51 torjuntaa ja kaikki neljä torjuttua rankkaria on niin kova suoritus, ettei sitä kannata valmentajienkaan olan kohautuksella ohittaa. Sen verran olen vuosien varrella Ruotsalaisenkin otteita seurannut, että ns. sysimustat päivät ovat olleet harvassa. Sen verran voin myöntyä, että Airasvaara ja Ruotsalainen voisivat pelata ensi viikonlopun pelit puoliksi.
Siitä olen Olvin kanssa hyvinkin samaa mieltä, että Ahosen ja Lyytisen voisi heittää samaan kenttään. Yhteistä kokemusta kun kaksikolta löytyy ja myös tehoja.
Savolainen oli muuten sunnuntaina jättihyvä; teki hurjasti töitä ja onnistui myös maalinteossa, ja konkari Svenskin näyttää lisääntyvän peliajan myötä vertyvän.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Liekkö Airasvaaralla jotain pientä loukkaantumista, kun ei sunnuntaina ollut pukenut 2mokex? Tosiaan tuolla sapluuna ois hyvä jatkaa, toinen pelaa la ja toinen su (siis Ruotsalainen ja Airasvaara). Kyllä se Nalle sieltä kanssa vielä nousee tappelemaan peliajasta, se on varmaan. Ilmeisesti Karhu on todella pidetty kaveri joukkueen sisällä ja pukukopissa mies paikallaan tunnelmaa nostattamassa.
Mukava ois tänne saada muitakin "keskustelijoita" mukaan, niin ei menisi ihan BigBearin kanssa kaksin keskusteluksi, mutta mikäs se tässä on ajatuksia näkemyksiä vaihtaessa :) Sen tosin tiedän että ainakin aikasemmin oli hankalaa tänne foorumille yleensäkään päästä mukaan, varmaan parivuotta yritin ennen kuin hyväksyivät hakemukseni. Joten ei muutakun iisalmelainen jääkiekkoyleisö mukaan kommentoimaan ja kertomaan omia näkemyksiään, heh heh katsomossaman me parhaat valmentajat ollaan vai miten se meni :)
Patronen-Savolainen oli lauantaina jo joukkeen parhaimmistoa ja sunnuntain sama tahti jatkui Svenskin tullessa sentteriksi heille. Toivottovasti Hiltunen saa selkänsä kuntoon viikonlopuksi, helpottuu Huttusenkin peli kun tuttu pakki on rinnalla. Lukkari ja Akkila oli aika vaisuja viikonlopun peleissä. Lukkarilta varsinkin odottaisi niiitä isännän otteita vaihdosta toiseen. Mitäs BigBear tuumi Nuutisesta? eikö ois aika antaa pojan pelata ja tehdä sitä minkä parhaiten taitaa eli karvauspeliä ja taklauksia ja kyllä Nuutinen maalinkin osaa tehdä jos paikka aukee. Ei nykyneloskentän jätkistä oo mun mielestä mitään apua joukkueelle, ainut että muut ketjut saa huokaista sen 30sek mitä nuo ukot oli jäällä la ja sunnuntain ekaerässä. Onkos Tiaisesta kellään tietoo....? Oli ollut vissiin kuopion ketju kahtomassa peliä lauantain(kejonen-ahosilta-tiainen-partanen).... kaikki kelepois :)
 

Big Bear

Jäsen
No joo, eipä täällä näytä paljon muita kommentoijia olevan mun ja Olvin lisäksi. Olvi kyseli, että mitäpä mieltä oon Nuutisesta. No, Nikohan on sellainen luisteleva pommi, jota jokaisen joukkueen luulisi tarvitsevan. Ei näytä kuitenkaan saavan IPK:ssa vastuuta ja se on harmi. Kovien taklausten lisäksi miehelllä on aika ruudikas laukaus, mutta pelikäsitys ei kyllä hirveästi hurmaa. Nyky-IPK:;ssa ei kuitenkaan ole liikaa taklaavia pelaajia, jotka saavat sopivasti hämmennystä aikaan, joten Nikon pitäisi ehdottomasti olla nelosketjussa mukana.
Jännä nähdä, että millainen on IPK:n kokoonpano viikonlopun peleissä: jatkaako Miska maalissa, pelaako Nuutinen jne. Voitot pitäisi kummastakin matsista naarata.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kyllähän siellä molemmat on kehissä tänään, eli Ruotsalainen jatkaa tolppien välissä ja Nuutinen jakaa pommeja Patrosen ja Savolaisen ketjussa. Kovasti ihmetyttää miksi sunnuntain paras ketju Patronen-Svenks-Savolainen on hajoitettu ja Svenks nakattu kenttään mikä ei lauantaina toiminut millään muotoa, eli Mertasen ja Toke Ruotsalaisen kanssa. 1-2 ketjut jatkaa samalla koostumuksella, näihinkin mielellään olisin niitä muutoksia nähnyt. Onnex olen usein ollut väärässä piruja seinille maalatessa, mutta tänään pahoin pelkään että Ketterä kävelee yli meistä... Toivon tosiaan että olen väärässä, mutta ei hirmu hyvälle viime lauantaina nämä koostumukset vaikuttanut. Mutta uskotaan että joukkue on nöyrästi hereillä heti alusta alkaen ja Miskalle toivotaan huikeeta iltaa ja niitä gamesavereita roppakaupalla!!
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Hieno voitto Karhuilta tänään, onnex olin jälleen kerran väärässä lopputuloksen suhteen. Ruotsalainen oli maalilla tänään todella vakuuttava ja tänään nähtiin muutama huikea gamesaverikin. Hyökkäyksessä pirteimpiä oli mielestäni Fofanov, Qvist, Putkonen ja Patronen, kun taas alakerrassa Penttinen oli herra ja Hidalgo veivaten vielä upean maalinkin. Lyytinen oli 58minuuttia ihan kuutamolla, mutta 2kertaa kaveri sai tilaa ja samantien pamahti tehot 1+1 tauluun, eipä tartte ihmetellä miten ihmeessä tämä kaveri takoo vuodesta toiseen tollaisia pistelukuja. Ruostalainen ja Mertanen nosti tasoaan huomattavasti viime lauantaihin nähden, Toke jopa innoistui pari kertaa taklaamaan, näitä lisää!! Nuutisen tuloa kentälle odotin kovasti mutta ei päässy Nuti oikein peliin sisään vaiheessa. Liekkö ollu syynä kun Ipk karvasi tänään todella myötäiseen eikä päätyyn ajoja tullut juuri ollenkaan. Tuolla tavalla nöyrästi (1-2-2) kun karvataan kärkiporukoitakin vastaan niiin joutuupa vastustajat tekemään ison työ päästäkseen helposti meidän puolustusalueelle. Jos oli Ipk:n vierailulla Imatralle ollut huono tuomari, niiin täytyy sanoa että tämä tänään pillipiiparoinut Katajisto on oma lukunsa tässä kategoriassa. Kaverilta jäi viheltämättä puolin ja toisin varmaan 10selvää 2minuuttista sekä kattorakenteissa käynyt kiekko jonka jälkiseurauksesta Ketterä kavensi peliä. Toisen kerran tämän herra Katajisto oli Iisalmessa tällä kaudella tuomaroimassa ja molemmilla kerroilla ihan käsittämättömän huono ollut. Täytyy vaan sanoa että toivottovasti ei enää Kankaan montussa tätä sankari enää nähdä. Huomenna vastaan luistelee Roki, Ruotsalainen jatkaa maalilla ja toivotaan joukkueelta ehjää nöyrää täyttä 60minuuttia.
 

Big Bear

Jäsen
Helvetin hyvää analyysiä, Olvi. Nuutisen panos jäi tosi heppoiseksi eikä tutusta sähäkkyydestä ollut valitettavasti tietoakaan. Lähes jokaisessa tilanteessa jälkijunassa. Miten tämän nyt nätisti sanoisi? Ehkäpä ruokavalion ja treenin suhdetta voisi Niko muuttaa. On meinaan nyt massaa jo vähän liikaa. Hieno voitto kokonaisuudessaan ja pyhänä RoKin kimppuun. Toivottavasti Miska jaksaa torjua samalla tasolla.
 

Lätkä

Jäsen
Tervehdys sinne Iisalmeen

Kiva ollut seurata, että IPK kotiutunut SS:aan varsin mukavasti. Lähinnä mielenkiinto kohdistuu Kajaanin apuihin. Miten esim. Niirasen Jukan valmennustyyli istuu savolaisiin ja keitä muita ent. hokkilaisia siellä on pörrännyt?

IPK näytti hakevan myös Mestis-lisenssiä. Mitä IPK-fanit on asiasta mieltä? Löytyykö kylästä rahaa kasata kilpailukykyinen Mestis-nippu? Entä puitteet...muistini mukanaan Iisalmessa on varsin pieni halli...korjatkaa, jos olen väärässä. Mestis-lisenssi vaatii tietyn katsojakapasiteetin hallin, turvakaukalon, maalikamerat ja lähitulevaisuudessa on oltava valmius LED-tulostauluun, tietyn tasoisiin ravintolapalveluihin jne. Onko IPK:lla näihin varauduttu?

En toki yritä ed.main. asioilla pelotella, mutta faktat kannattaa nostaa esille mikäli joukkue on asettanut Mestiksen tavoitteeksi. Mestis on kuitenkin sarjana monessa suhteessa paljon vaativampi, kuin SS. Sarjassa vaan ei millään tahdo pärjätä nk.:lla "oman kylän" pojilla. Kaikki kaikessa uudet joukkueet ovat enemmän kuin tervetulleita Mestikseen, jos rahkeet riittää. Itse asiassa suorastaan toivottavaa. Mikäs sen parempaa olisi, jos Hokki-IPK selvittelisivät mahd. 6 kertaa kauden aikana paremuuttaan Kainuu-Savo hegemoniamatseissa.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Lätkän kysymyksiin koitan vastailla parhaani mukaan ja omat näkemykseni antaa tuosta mestislisenssin hakemisesta.
Niiranen on ollut hyvä piristys valmennukseen, niin monta vuotta mentiin oman kylän valkuilla, että oikeasti huippujuttu että saatiin tekijämies seuran ulkopuolelta vetämään edustusjoukkuetta. Mielestäni Niirasen valmennustyyli on uponnut hyvin pelaajiin, heidän suusta kuultuna reenit on mieläkkäitä ja vaatimustaso ihan eriluokkaa kun näillä oman kylän tutuilla valmentajilla. Pelitaktiikat on vaihdellut laidasta laitaan mutta eilen minun mielestä eka kertaa joukkue pelasi varsinkin karvauksen osalta todella kurialaisesti, tuo toimii varmasti näitä vauhdikkaampia joukkueita vastaan. Kajaanin apuja ei ole juurikaan nähty Iisalmessa, maalivahti Tolonen kävi yhden vierasrundin mukana ja onnistuikin tolppien välissä hyvin, samoin Markus Korkiakoski oli saman rundin mukana ja oli ollut selkeä vahvistus joukkueelle. Yllättävän vähän on tuota "Hokkikorttia" käytetty tällä kaudella. Itse ainakin olisin odottanut tiiviimpäää yhteystyötä, kun kuitenkin tuo Ipk:n rosteri ei ole niin leveä.

Minun mielestä tuota mestis-lisenssiä ei ole ihan tosissaan haettu, en usko että sinne lähdetään vaikka satuttaisiin sarjavoittamaan. Halli on tosiaan melko pieni ja jos olen oikein ymmärtänyt niin tämä vuosi saadaa pelata poikkeusluvalla tätä suomisarjaa. Kesällä halliiin tulossa remonttia jossain mittakaavassa, ainakin jäähyaitiot vaihtaa paikkaa toiselle puolelle kaukaloa. Ravintolapalvelut hallissa on aivan olemattomat, vuodesta toiseen kuuluu katsomosta puheita varsinkin oluthanojen puutteesta. Katsojat juoksee erätauoilla viereiseen keilahalliin nauttimaan pelioluet. Luulisi että kun kaupungissa on Olvi joka on vielä yksi IPK:n pääsponsoreista, että halliin saataisiin nuo hanat hankittua. Epäilen kuitenkin seuranjohdossa on sellaisia "vanhojapartoja" jotka ovat tälläista uudistusta vastaan. Muutenkin tuntuu että olis paikallaan vähän tulettaa tuota seuranjohtoa.

Nykyjoukkueessa ei mielestäni olisi montaakaan mestistason pelaajaa, joten siinä mielessäkään en usko että lähivuosina täällä pelattaisiin mestiskiekkoa. Uskon että seurajohdollakin on tavoitteena vakiinnuttaa paikka suomisarjassa ennen kuin ruvetaan haaveilemaan mitään mestis paikkaa. Uskon kuitenkin että taloudellisesti mestis ei olisi IPK:lle mahdottomuus, seuralla on takanaan isoja menestyviä firmoja Ponsse, Olvi, Normet joten varmaan budjettia pystyttäisiin nostamaan mestiksen vaatimalle tasolle helposti.

Loppuun on pakko vielä nakata edustusjoukkueen seuranjohdolle kiitosta, Jölli on mies paikallaan kyllä tuohon GM:n hommaan. Kiitosta ei varmaan turhan usein satele nähden siihen työmäärän mitä tämä kaveri on tehnyt edustusjoukkueen eteen vuosivarrella. Jospa se Jölli saisi ajettua myös noita edellemainittuja ravintolapalveluiden puutteita seuranjohdolle eteenpäin. Kevään playoffeissa muutaman Olvin siivittämänä saattaisi jäyhä Iisalmelaisyleisökin herätä pitämään ääntä halliin, niin saataisiin kotijoukkueelle se 6kenttäpelaaja tärkeimpänä hetkenä mukaan :)
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kylläpä oli Ipk tänään ponneton kun vertaa eiliseen esitykseen. Eikä maalivahtipelikään tänään ollut voittavaa Ruotsalaisen osalta. Ehdottomasti ois pitänyt kolmas ja neljäs maali torjua, 3maalissa ois pitänyt katkaista se kolmen ukon ohi mennyt syöttö takatolpalle ja 4maalissa napata kiinni se maskitta tullut Fominin napakka ranne vaikka kuinka oli huikee veto. Muutenkin Ruotasalainen tänään maalilla sylki jatkuvasti kiekkoja eteensä peliin. Näiden jälkeen Airasvaara hyppäsi askiin ja oli paljon varmempi otteissaan kuin Miska. 4ketju otti osumaa omassa päässä ainakin 3osuman verran samalla kun Huttunen oli hyökkäyspäässä ylimpänä ukkona pakin tontilta. Eilen pelattiin joukkueelle ihan eri tahtiin kuin tänään, on se vaan jännä miten yhdessä yössä pakka leviää. Qvist, Heikkilä ja Fofanov oli tänään Airasvaaran ohella onnistujia Karhulaumassa. Kyllä se jälleen kerran tuli todistettua että kun vastassa on kovaa vauhtia pitävä joukkue me ollaan kusessa silloin. Jotain tartteis tehdä, vahvistuksia vahvistuksia...??!! Jos jotain hyvää hakee tästä illasta niin tuomari oli mies paikallaan tänään :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös