III-divisioonan lohko 6 kaudella 2019–2020 (länsirannikko)

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Ja mitäpä sitten kuuluu kerrosta alemmaksi, eli Lounais-Suomen 3-divariin? Kattauksessa olisi nyt seuraavat 10 joukkuetta: Kiekko-67 (Turku), Kiekkohait (Salo), KJK (Kankaanpää), Liekit (Forssa), LuKi-82 (Luvia), ParSport (Parainen), PKS (Paimio), TarU (Tarvasjoki/Lieto), TuKV (Turku), UJK (Uusikaupunki).

Jo ensisilmäyksellä vähänkin historiatietoisempi Suomi-kiekon ystävä huomaa, että sarjassa on mukana parikin takavuosien maineseuraa, nimittäin sekä K-67 että Jää-Kotkat pelasivat ysärillä vuosikausia jopa ihan Mestistä. Mutta tänään kaupungilla ei Kiekosta Turussa kohista, ankea totuus on että sen kotipelit alkavat laitakaupungilla Impivaarassa tyypillisesti to klo 20.30 ja liekö juuri ketään paikalla? UJK sen sijaan houkutteli viime vuonna jopa 400:n pään yleisöjä ainakin kakkoseen noussutta naapuriaan Laitilaa vastaan.

Periaatteessa tämä sarja on lounaassa kakkosta mielenkiintoisempi ja sisältää enemmän "panosta", koska nousu seuraavalle portaalle ei varmaankaan taloudellisesti ketään huimaisi territorion pysyessä samana. Näin ollen voi olla jopa jännittävääkin seurata lähteekö sarjaa viemään UJK, ylempänä jo aiemminkin pelanneet ParSport tai Forssa-farmi Liekit, viime keväänä pirteästi esiintynyt "kaukainen pohjoinen" haastaja KJK vai joku muu?
 
Viimeksi muokattu:

Kuumakalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko,UJK,Wild
Tosiaan vaikuttaa ennakkoon mielenkiintoisimmalta 3-divarikaudelta vuosiin!

2 viikkoa takana ja 2 matsia per jengi pelattuna ja mielestäni suurimpana yllätyksenä tulee KJK:n heikko startti. UJK nappasi hienon 4-3 voiton avauskierroksella KJK:sta, eikä KJK onnistunut kotonaan ottamaan Kiekko-67:a vastaan avausvoittoa vaan "jäi" 3-3 tasuriin. Kiekko-67 sen sijaan on 2 tasurillaan mielestäni ekojen pelien onnistuja, sillä pistejakoon se päätyi lisäksi Salon Kiekkohaita vastaan, jota voidaan myös pitää ennakkosuosikkina taistelemaan kärkisijoista.

Tällä viikolla jatkuu taas ja oma mielenkiinto kohdistuu viikonlopun peleihin UJK-ParSport ja Kiekkohait-KJK
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Noin neljä kierrosta takana tätä lounaista kolmosen lohkoa ja mitä vanhat silmäni näkevätkään: maineikas UJK on tänään käynyt Paimiossa häviämässä jokseenkin neverheardille PKS-porukalle peräti 13-2! Tästä seurasi ensimmäinen ajatus, että onpa Paimiossa hurja taso, kun Hakan varjosta ponnistaa tuollainenkin tekijätiimi/kakkosjoukkue, mutta kuinka ollakaan, Kotkilla olikin ollut matkassa vain 9 kenttäpelaajaa (!), joten saattoihan siinä sitten olla heidän hankalahkoa pärjäillä ja saada happea. Eiei pojat tuolla osallistumisasenteella enää suuruuden tai edes keskikokoisuuden päiviin ole paluuta, kun ei vielä influenssakausikaan liene...

Tämä arvaamaton ja tasaisen tuntuinen löhko lienee juuri nyt Turun seudulla suunnilleen jännittävintä, mitä kiekkomaailma pystyy tarjoamaan. Sarjan kärjessä ovat nyt Turun ja Porin seudun rannikon ja saariston "kyläseurat" Luki-82 ja ParSport, mutta tilannehan elää vielä varmasti.
 
Viimeksi muokattu:

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Odotetun tasainen ja jännittävä alku tässä kolmosessa ja eilen olin Kupittaalla hasselpähkinämyslin hakemisen lomassa seuraamassa viimeiset 2 erää jännittävää ja viihdyttävää matsia, jossa TuKV peittosi UJK:n niukasti 5-3 varsin iloisella hyökkäyspelillään. Porukassa oli legendaaristen kiekkosukujen kuten Volotinen ja Ruusunen jälkikasvua ja onko peräti vanha takavuosien TuTo-hyökkääjä Raimo Ruusunen valmentajana? Kotkatkin oli yritteliäs ja nyt oli rapiat 3 kenttää matkassa, joten tuo vähän nolo 9 pelaajan reissu Paimioon taisi olla yksittäistapaus.
 

Kuumakalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko,UJK,Wild
UJK:n ykkösmiehet käy ensisijaisesti pelaamassa Jyskeen kakkosdivaripelejä. Turkuun saatiin kutakuinkin paras mahdollinen miehistö, jolla olisi pitänyt pystyä voitto nappaamaan Ukiin. TuK-V:n koti(dumari)edusta huolimatta. LaJy näyttäisi kakkosen puolella pelaavan keväällä pitkään, joten siirtorajan jälkeen UJK menettänee pelaajia.

Näistä seikoista johtuen en povaa Kotkille menestystä, mutta toivon, että junnupainoitteisella joukkueella voittojakin otetaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös