III-divisioonan lohko 6 2019-2020 (länsirannikko)

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Ja mitäpä sitten kuuluu kerrosta alemmaksi, eli Lounais-Suomen 3-divariin? Kattauksessa olisi nyt seuraavat 10 joukkuetta: Kiekko-67 (Turku), Kiekkohait (Salo), KJK (Kankaanpää), Liekit (Forssa), LuKi-82 (Luvia), ParSport (Parainen), PKS (Paimio), TarU (Tarvasjoki/Lieto), TuKV (Turku), UJK (Uusikaupunki).

Jo ensisilmäyksellä vähänkin historiatietoisempi Suomi-kiekon ystävä huomaa, että sarjassa on mukana parikin takavuosien maineseuraa, nimittäin sekä K-67 että Jää-Kotkat pelasivat ysärillä vuosikausia jopa ihan Mestistä. Mutta tänään kaupungilla ei Kiekosta Turussa kohista, ankea totuus on että sen kotipelit alkavat laitakaupungilla Impivaarassa tyypillisesti to klo 20.30 ja liekö juuri ketään paikalla? UJK sen sijaan houkutteli viime vuonna jopa 400:n pään yleisöjä ainakin kakkoseen noussutta naapuriaan Laitilaa vastaan.

Periaatteessa tämä sarja on lounaassa kakkosta mielenkiintoisempi ja sisältää enemmän "panosta", koska nousu seuraavalle portaalle ei varmaankaan taloudellisesti ketään huimaisi territorion pysyessä samana. Näin ollen voi olla jopa jännittävääkin seurata lähteekö sarjaa viemään UJK, ylempänä jo aiemminkin pelanneet ParSport tai Forssa-farmi Liekit, viime keväänä pirteästi esiintynyt "kaukainen pohjoinen" haastaja KJK vai joku muu?
 
Viimeksi muokattu:

Kuumakalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko,UJK,Wild
Tosiaan vaikuttaa ennakkoon mielenkiintoisimmalta 3-divarikaudelta vuosiin!

2 viikkoa takana ja 2 matsia per jengi pelattuna ja mielestäni suurimpana yllätyksenä tulee KJK:n heikko startti. UJK nappasi hienon 4-3 voiton avauskierroksella KJK:sta, eikä KJK onnistunut kotonaan ottamaan Kiekko-67:a vastaan avausvoittoa vaan "jäi" 3-3 tasuriin. Kiekko-67 sen sijaan on 2 tasurillaan mielestäni ekojen pelien onnistuja, sillä pistejakoon se päätyi lisäksi Salon Kiekkohaita vastaan, jota voidaan myös pitää ennakkosuosikkina taistelemaan kärkisijoista.

Tällä viikolla jatkuu taas ja oma mielenkiinto kohdistuu viikonlopun peleihin UJK-ParSport ja Kiekkohait-KJK
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös