Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

III-divisioonan lohko 5 kaudella 2018–2019 (lappi liiga)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana always right, 11.10.2018 klo 21.56.

 1. always right Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
  Jääkiekosta itseäni enemmän ymmärtävät puhuvat kylillä että käynnissä oleva Lappi Liiga on kovatasoisin sarja sitten vuosikausiin eli eiköhän asiaan kuulu avata sille oma foorumi. Sitten vain kommentoimaan ...
   
 2. always right Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
  Sarjan joukkueet:
  RoPo, Rovaniemi
  Pantterit, Rovaniemi
  PeKi, Pello
  YKI, Rovaniemi
  KeKi, Kemijärvi
  TuKi, Ivalo
  SoPa, Sodankylä
  KiPS, Kittilä
  Olikohan tuossa jo samalla sarjataulukko talven jäljiltä ;)
   
 3. always right Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
  13.10-18 tarjosi tynkäkierroksen teurastukset ja nylkemisen ;)
  RoPo - PeKi 12-3
  Sota ei yhtä miestä kaipaa on joku sanonta mutta tänään siitä ei PeKi:lle ollut paljon lohtua. Vaikean eka erän jälkeen RoPo otti pelin haltuun ja ilman puolustuksen lukkoa,(Taneli Marjeta) pelannut PeKi suli RoPo:n käsittelyssä toisessa erässä lukemin 9-1 ja homma oli taputeltu. Kolmas erä ollut enemmän kosmetiikkaa mutta mv:n torjunnat 34-34 kertovat
  lopputuloksessa joukkueiden todellisen tasoeron.
  SoPa-KeKi 5 -18
  Ja Pyssykylässä nähtiin teurastuksen lisäksi vielä kunnon nylky.
  Ottelusta ei varmaankaan jälkipolville ole muuta kerrottavaa kuin että kyyti oli kotijoukkueelle kylymää ja torjunnat vielä päälle 55-21.
  Kapealla kärjellä operoivan KeKi:n tehomies ollut tänäänkin Wedman 5+4 ja nuorempi Tepsa 4 tehtyä.
  Mielenkiintoinen sarja ja talvi tulossa !
   
 4. always right Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
  Liiga täydessä vauhdissa ja askelmerkit jo selvästi nähtävissä. Sarjan kärjessä, tuttuun tapaan tutulla tavalla, kapealla kärjellä operoiva KeKi ja perässä tulijat "normi" järjestyksessä. Sarjajohtajan pistemiehet mahtunevat useammassakin ottelussa yhteen kentälliseen muiden räpsiessä papukaijamerkkejä. Ivalon yllätys jäänee piippuun ja pohjalla rämpivät sinne ilmeisesti kuuluvatkin KiPS ja SoPa. Pellon Red Starsin saadessa rosteriin parhaansa joukkue yllättää vielä monet.
  Sarjasta puuttuu KoTu:n myötä jotain ja Lämäritkin olisi tuonut sarjaan extra-latausta, no näillä mennään. Yleisöä näyttäis sarjatasoon nähden olleen mukavasti siellä täällä, siitä propsit.
   
 5. always right Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
  Ilon pilaajat ja raiskaus ...
  KeKi - PeKi Red Stars 2-4
  PeKi teki sen mitä arvelinkin ja pilasi Kemijärven kansanjuhlat KeKi:n 40-vee juhlaottelussa. 550 katsojaa todisti kotijoukkueen ja varsinkin "pelätyn" ykköskentän hyytymisen.
  TuKi - RoPo 3-11
  Eipä paljon lapsille kerrottavaa. Hannu Erkkilä ja tehot 8+ 2, itkiskö vai naurais ;)
   
 6. Stintti Jäsen

  Lainaus:
  Kova temppu punatähdiltä hakea pisteet Kemijärveltä. Mukavasti yleisöä ollut 3 div tasolle. Ja varmasti pelin tasokin ollut hyvä, kun ei ole tullut maaleja siihen tahtiin, mitä yleensä näissä peleissä tulee.
   
 7. always right Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
  Jo vain, syksy väännetty yllätyksillä ja ilman eli taulukossa nyt näin ja kinkun kimppuun.
  1. KeKi
  2. PeKi
  3. Pantterit
  4. RoPo
  5.YKI
  6. TuKi
  7. KiPS
  8. SoPa
  Syys-sarjan yllättäjä, (kirjoittajan mielestä) KeKi piti kuin piti ja säilytti rutiini tasonsa tosin pitkälti "veteraaniensa" ansiosta mutta hyvin näkyy nuorisokin nostavansa päätään, propsit.
  Samu Sirkkalan PeKi porskuttaa heti niskassa ja tähän ei moni uskonut eikä vieläkään. Jatkuuko lento, jää nähtäväksi.
  Pantterit niistää paikalliset mutta KiPS tuntuu olevan kiipeämätön vuori. Sarjatulokkaalta kelpo tulo ja huhuja vahvistuksista riittää ...? Sarjan ehdottomasti potenttiaalisin ryhmä kehitysmittarilla, poff poff..
  Rollon Kingit joutunu ikääntyessä nöyrtymään ja itsetuntoa on käyty kohottelemassa maakunnissa ;) Erkkilän tehot sarjaan aina jollekin ex jyrälle kuuluvat mutta kertovat myös surullista tarinaa joukkueen flow-tilasta. Kevväämmällä alkaa varmasti tosipelit ja jää nähtäväksi vanha viisaus.
  Aina varmaYKI konttaa jossain kriisissä mutta sarja on vasta alussa ja ilmeet kirkastuu. Kuuden sakkiin.
  Pohojosen Tunturituulet eivät ennakkokuuloista poiketen päässytkään riehumaan ja joukkue otti ja tyytyi osaansa,
  kaamos taittuu ja aurinko se nousee vielä Avvilissakin.
  Kittilä jos muuten on jatkuvasti otsikoissa niin myös Lappi Liigan Pantteri-metsästäjissä. KiPS:n seurainho Panttereihin nostaa joukkueen suorituksen tasolle jolla napattiin syksyn 4 ainoaa pistettä, siitä extra papukaijanmerkit.
  Pyssykylässä ilmeisimmin keskitytään uuteen halliin ja tulevaisuuteen, sen verran on homma pihalla. Aurinko nousee kuiten sielläkin ja uuden noste aiheuttaa vielä monta yllätystä.
  Joulun rauhaa, kaikille kiekkoihmeisille ja heidän läheisille.
  Kohta mennään taas ...
   
 8. always right Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
  Lauantaina väännetään Lappi Liigassa jälleen taas legendaarinen "paikalliskierros". Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, raportteja, varmaankin siis tiedossa.
  TuKi-SoPa. Pakkaspäivän armotonta kamppailua poffien viimeisessä paikassa käydään täällä, ihan varmasti yleisöön menevää taistelua viimeiseen sekuntiin. Sattuu ja tapahtuu.
  KiPS -PeKi. Juurikaan suuria yllätyksiä, PeKi porskuttaa peli-ilollaan. Son mejän juttu.
  KeKi-RoPo. Täällä käydään päivän suurin taistelu sanan varsinaisessa merkityksessä. Kumman palkkasotureilla kiinnostaa enemmän, oikeudenvääntö mennee onneksi nyt tasan .. tai sitten ei ;)
  YKI - Pantterit. Lauantai-illan huumaa, jos se jaksaa vielä jotakin kiinnostaa. Pantterit porskuttaa ja on vienyt aikaisempia mutta mutta, ilta on yllätyksiä täynnä.... YKI !
   
 9. Vide68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jännäksi menee ajatellen suoraa välieräpaikkaa. Pystyykö PeKi pitämään paikkansa vai tuleeko sieltä Pantterit tai RoPo ohi. Ei olisi suurikaan yllätys että mestaruus ei Kemijärvelle edes menisi
   
 10. always right Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
  Elämmä mielenkiintoisia aikoja. Sarjan kakkos-nelospaikka on jaossa missä vain saattaapi tapahtua taktikointiakin ;) Pantterit taistelee, (uskoisin) tosissaan suorasta välieräpaikasta välttääkseen SoPa:n uudelleenkohtaamista heti poffien alussa. Mitä tekee Rollon-keisarit, pysyttelee neljäntenä saadaksen puolivälieriin helpomman matkustusvastustajan YKI:n tai vääntääkin itsensä voittoon ja luottaa Pantsujen kompurointiin. Any way, lauantaina ratkeaa, siinähän sitä on pähkäiltävää. Onneksi meillä on Lappi Liiga ettei tarvi aina pelkkää karsintaa pelätä ;)
   
 11. always right Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
  Niinhän sitä väännettiin runkosarja päätökseen eikä lauantaina sitten suuria yllätyksiä nähtykään, peli oli rehtiä ja reilua, taidettiin jossain mennä ihan veren maku suussakin eli tunteella päätyyn asti. KeKi kippasi YKI:n, RoPo hoiteli odotetusti PeKin mutta Pantterit joutui tosissaan taistelemaan loppuun asti tärkeistä pisteistä hurjassa loppukiidossa olevaa SoPaa vastaan. KiPS kuittasi sarjan tappiolla TuKi:lle. Lopussa kiitos seisoo ja kylänmiehet kuulema tietävät että näistä ottelupareista, (RoPo-Sopa ja PeKi - YKI) kiipeäisi välieriin RoPo ja PeKi. No jos näin kaikella viisaudella niin Rollossa tultaisiin näkemään varsinainen spektaakkeli paremmuudesta Pantsut - RoPo eikä kerran jo KeKi:n kyykyttänyt PeKi finaalipaikkaa helpolla luovuta. Poffit käyntiin lauantaina, sittenpähän nähhään ketä nähhään.
   
 12. Feel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeKi, Raahe-Kiekko
  Lappi liigan mestari voitoin 2 - 0 Kemijärven Kiekko.

  Finaaleissa vastassa oli RoPo Rovaniemeltä.