ikirouta

Jäsen
Avataanpa tällekkin sarjalle oma ketju, pari kierrosta on jo takana, joukkueethan ovat:

Ahmat Haukipudas
Cowboys Nivala
Hau Huskit Haapavesi
Kiekko-Karhut Liminka
Kiekko Haukat Oulainen
Kiilat Haapajärvi
KK81 Kiuruvesi
Kuhmon Kiva
OYUS Oulu
Pyhäjoen Joki-Kiekko
Pyhäjärven Pohti
Suomussalmen Palloseura
Teräs-Kiekko Raahe

Uusia joukkueita on mukana useampi, Kiekko-Karhut, Kiilat, Teräs-Kiekko ja Kuhmon Kiva tulevat sarjaan osa pitemmän tauon jälkeen, osa piti välivuoden viimekaudella.

Draamaakin on jo nähty, kun Kiekko Haukat peluutti edustuskelvotonta pelaaja voitollisessa Nivala Cowboys pelissä, tämä peli kuitenkin tuomittiin ihan aiheellisesti Cowboyssien 5-0 voitoksi. Toisen mausteen sarjaan tuo Teräs-Kiekon paluu Raahelaiselle jääkiekkokartalle, ja tästä aiheutuneet kiistat paikallisvastustaja Raahe-Kiekon kanssa, joita on varsinkin lehtien palstoilla jostain syystä kovasti puitu läpi.

Varmasti mielenkiintoisin sarja vuosikausiin siis edessä, voimasuhteista vielä hankala sanoa juuri mitään parin pelin perusteella, mutta varmasti taas perinteiset kolmosen porukat Cowboys, Hau, Kiekko Haukat ja PJK lienevät suosikkeja. OYUS tipahti viimekauden päätteeksi kolmoseen, Kari Salmisen suojatit ovat varmasti paha vastus kaikille, ja tulee varmasti saamaan lisää vahvistuksia rosteriinsa kauden edetessä, Oulussahan pelimiehiä riittää. Itärajan joukkueet ovat vielä arvoitus, mutta näistä laskisin Kuhmon Suomussalmen edelle, Kuhmo on saanut Sotkamon Kiekon jäämistöstä pelaajia riveihinsä. Ahmat, Pypo ja KK81 pelaavat nuorilla joukkueilla, mutta varmasti kauden edetessä sieläkin homma saadaan luistamaan. Viimekauden heittopussi KK81 on jo nyt yllättänyt ottamalla heti kauden alkuun kaksi voittoa, samoin Ahmat. Häntäpäähän veikkaan Kiiloja ja Kiekko-Karhuja, molemmissa joukkueissa harjoitellaan taas pienen tauon jälkeen, mutta paluu ei varmasti ole helppo, mutta sarjan kannalta hyvä asia. Sarjan musta hevonen tulee varmasti olemaan Teräs-Kiekko, Ville Poukkulan ja muutaman PJK:sta siirtyneen pelaajan johdolla joukkue tulee varmasti kiilaamaan sarjan kärkipään taisoihin mukaan.

Kolmonen tulee varmasti tarjoamaan katsojille mielenkiintoisia pelejä.
 
Viimeksi muokattu:

keijjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, C.Coyle
KK81 sai iisalmesta takaisin kentällisen hyviä pelimiehiä. Näillä kavereilla todella suuri merkitys joukkueen esityksiin. Toednnäköisesti taistelee ihan tosissaan jokaista vastaan tällä kaudella.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Teräs-Kiekon paluu on kyllä loistava juttu. Ehdottomasti pitää joukkueen pelejä käydä katsomassa. Vähemmän hieno juttu ovat sitten nuo ylemmässäkin viestissä mainitut kiistat Raahe-Kiekon kanssa. Luulisi että 20 vuodessa olisi asiat unohtuneet, mutta ei näköjään.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Pilu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Penguins
Pohjoisen III-divisioona on huomattavasti mielenkiintoisempi sarja, kuin viime kaudella. "Uusia" joukkueita on tullut mukaan ja muutaman kierroksen jälkeen pelejä pelattu paljon ristiin. Pari joukkuetta aloittanut omiin odotuksiin nähden yllättävän hyvin ja parin kone käy vielä vajaalla.

Muutamien eri joukkueiden pelejä nähneenä itsekin veikkaan TeKiä mustaksi hevoseksi. Sunnuntaina OUYS väsähti selvästi kolmannessa erässä, mutta TeKi tuhlaili omat paikkansa. TeKillä nuori ja hyvin liikkuva joukkue, joten parantaa varmasti kauden edetessä. Kiekkokin löysi kaverin lapaan hyvin, mutta kuten yllä mainitsin, maalipaikoissa parannettavaa.

OUYS oli perinteinen OUYS. Ei läheskään sarjan nopein joukkue, mutta murhaavan tehokas maalipaikoissa ja käytti TeKin virheet armotta hyväksi. Tulee kiusaamaan jokaista joukkuetta sarjassa.

SuPS aloittanut sarjan viidellä perättäisellä tappiolla ja on tehnyt vähiten maaleja koko sarjassa. Maalinteon vaikeudesta kertoo myös KK-81:tä vastaan pelatun pelin 47 laukausta joista yksi meni maaliin. Yksi syy tehottomuuteen löytyy loukkaantuneiden listalta. Ennen sarjan alkua SuPS sai Jobin postia, kun viime kaudella ~70 pistettä latonut kaksikko Joni Kela ja Antti Kinnunen teloivat itsensä. Molemmille änäritermein ylävartalovamma, mutta Kinnusen paluu ilmeisesti aika lähellä. Kela taitaa pysyä katsomon puolella hieman pitempään.

Mielenkiintoinen kausi tulossa! Toivotaan, että Raahessakin joukkueet unohtavat menneet ja keskittyvät kehittämään alueen kiekkoilua.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kävin tuon TeKi - KuKi-ottelun katsomassa ja olihan TeKin peli toisessa erässä melkoista hakemista. Joukkueesta löytyy pelaajia joiden eväät riittäisivät hyvin sarjatasoa ylempänäkin, ainakin Jani Suominen ja Toni Kerttula pistivät silmään taidoillaan.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

ikirouta

Jäsen
Nostellaanpa tätäkin ketjua taas ylöspäin ja henkiin.

Viikonloppuna oli tuplaviikonloppu, ja sarjan kärkijoukkueista Nivala kärsi kaksi tappiota putkeen, häviöt olivat kauden ensimmäiset. PJK puolestaan napsi voitot molemmista peleistä ja nousi sarjakärkeen, tosin kaksipeliä Nivalaa enemmän pelanneena. Kuhmolle voitto ja tappio ja sarjan kakkostila näppeihin. Ahmat pitelee nelostilaa ja kovaa nousua tekevä Kiekko Haukat nousi viidenneksi, Haukat on saaneet maaliin takaisin Tero Puotiniemen ja voittoja alkaa napsumaan nyt myös kovista peleistä, hyökkäys vahvistui Teemu Kiviojalla (Raahe-Kiekko),etenkin Kuhmo pelin voitto oli tärkeä Haukkojen kannalta. Haukat nousee todennäköisesti Ahmojen ohi vielä neljänneksi ja saavat kotiedun pleijareiden ekalle kierrokselle. Kahdeksan sakkiin on vielä tunkua runsaasti, uskosin että KK81, OYUS, ja Sups nappaavat viimeiset paikat auringosta. Hau, PyPo, Kiilat, TeKi ja Kiekko-Karhut päättävät kautensa runkosarjaan.

Veikkaukset siis loppukauden osalta:

Sarjavoitto Pyhäjoelle, pääsevät kotona pelaamaan kolme peliä neljästä, vaikeita pelejä toki, mutta kotietu ja pienikaukalo kääntävät sarjavoiton PJK:lle.

Kakkostila Nivalaan, viikonlopun kompastelu maksaa sarjavoiton, mutta lehmipojat ottaa kakkostilan niukasti.

Kolmanneksi Kuhmo, Oulaisten peli ratkaisi paljon tässä sarjassa, mahdollisuudet oli vaikka sarjavoittoon, mutta se meni.

Sarjan kolmen kärki on ollut omaa luokkaansa tälläkaudella ja nuo arviot menee todennäköisesti päin seiniä, mutta kolmikko on erottunut tekemisellään selkeästi muista. Kuka vain ansaitsee noista kolmesta voittaa runkosarjan.

Nelotilalle Kiekko Haukat (miksei tuossa nimessä ole väliviivaa?), Puotiniemen paluu ja hyvä tilanne joukkueen osalta, loppukauden kovakuntoisin joukkue.

Viides Ahmat, etenkin loistavan alkukauden pelannut Ahmalauma napsii vielä muutaman voiton sarjan loppuun, mutta jää niukasti Haukkojen taakse.

Kiuruvesi hoitaa riittävät pisteet jäljellä olevista otteluista, etenkin kotona uskoisin voittojen tulevan, kuudes.

Oyus kampeaa itsensä kahdeksan sakkiin jollain ihmekonstilla, kapealla ringillä operoinut joukkue napsii riittävät pisteet lopuista peleistä, joista kolme pelataan Oulun seudulla, seitsemäs.

Sups nousee kahdeksan sakkiin nappaamalla voitot lopuista kolmesta pelistä, uskosin että Cowboys karahtaa Suomussalmella ja loppuohjelma on Teräs-Kiekko ja Kiekko-Karhut, näistä voitot pitäisi kyllä tulla, etenkin kun Tekillä ei tahdo oma pää pitää tarpeeksi.

Haapavedellä on vaikein loppuohjelma, kun vastaan tulee kolme kärkijoukkueista, Cowboys, KuKi ja Kiekko Haukat, ja kun omaa hallia ei vielä ole niin ei ole kotietuakaan tarjolla, Haapavedellä on kyllä vahva ykköskenttä, mutta sen perässä on vähän hiljasempaa. Kultainen ananas ja yhdeksäs tila.

Pypolla ei tänävuonna ole asiaa pleijareihin, Karhut kaatuu tottakai, mutta pisteet ei vain riitä jatkoon.

Kiilat on yllättäneet monet, ja napsii vielä pisteitä sarjanlopussakin, mutta sijoitus yhdestoista.

Teräs-Kiekon kausi on kyllä mennyt odotuksiin nähden ihan penkinalle, maalivahtipeli ja höntyily kentällä ei kanna tässä sarjassa minnekkään.

Kiekko-Karhut, mitä tähän sanoisi, puulaakitason joukkue, ehkä ensikausi on parempi.
 

ikirouta

Jäsen
Joukkueilla kaksi peliä jäljellä, SuPs pelaa vain kerran enää, sitten on runkosarja taputeltu. Runkosarjan voitosta käydään mielenkiintoinen taistelu, PJK, Cowboys ja Kuki HT omaavat kaikki vielä mahdollisuudet keulille, Playoffseissa kotietu loppuunsaakka olisi erittäin tärkeä. Kiekko Haukat noussut odotetusti neljänneksi Ahmojen ohitse, Ahmat oli yllättävän kesy Oulaisten vierailulla. Kaikissa peleissä paitsi Teräs-Kiekko vs Kiekko-Karhut matsissa on panosta, en muista että näin jännää huipennusta olisi kolmosessa aiemmin nähty, kirsikkana kakun päällä PJK - Cowboys peli viimeisenä. Kiuruvesi varmisti myös paikkansa auringossa viemällä Teräs-Kiekkoa kuin sitä kuuluisaa litran mittaa edellisellä kierroksella, viimeisistä kahdesta paikasta taistelee vielä neljä joukkuetta, Pypo, Sups, Oyus ja Hau.

Mielenkiintoista seurata vieläkö pelaajarintamalla tulee liikehdintää, ainakin Pyhäjoen Joki-Kiekko on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla, maalin on seuran facebookin mukaan tullut Juho Riekki Raahe-Kiekosta ja hyökkäyspäähän Kai Yliuntinen JHT:stä, Yliuntiselta voi kyllä odottaa huimiakin tehoja loppukaudella. Siirtoaikaa on vielä jäljellä jokunen päivä, joten vielä ehtii tapahtua ja osa joukkueista voi "tyhjentää" sm-liigamaisesti kärkipelaajansa muualle. Tämä voi tosin olla myrkkyä joukkueille jos miehiä alkaa tulemaan ovista ja ikkunoista lisää. Hieman hankalaa seurata siirtoja nykyisillä liiton järjestelmillä, ihme homma ettei joukkueiden kokoonpanoja saada sivuille näkyville, tai ainakaan minä en osaa niitä tuolta kaivaa..
 

Pilu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Penguins
HaU:n lasken jo pois jatkopeleistä, kun vastustajina on KuKi HT sekä Cowboys, jotka molemmat taistelee runkosarjan voitosta.

Uskon, että PyPo vie seitsemännen sijan ja kahdeksannesta taistelee SuPS ja OYUS. OYUS:llä viimeiset pelit ovat KK-81:tä ja Ahmoja vastaan, enkä usko heidän voittavan molempia pelejä. SuPS tulee viemään viimeisen pelinsä Kiekko-Karhujen vieraana, jos ei tapahdu jotain todella ihmeellistä. SuPS on viimeksi jäänyt pisteittä Kiekko-Haukkoja vastaan marraskuussa, joten joukkue on kovassa vireessä. OYUS:n tulee siis ottaa vähintään neljä pistettä, että pääsevät SuPS:n kanssa tasapisteisiin.

Jännäksi menee viimeisten jaossa olevien paikkojen suhteen.
 

Fat Jesus

Jäsen
ihme homma ettei joukkueiden kokoonpanoja saada sivuille näkyville, tai ainakaan minä en osaa niitä tuolta kaivaa..
finhockey.fi -->tulospalvelu-->otteluohjelmat ja tilastot-->Taso: III-divisioona, Alue: Pohjoinen,Sarja III-divisioona,Pohjoinen

valitse haluamasi tilasto josta näkee kokoonpanotkin kuin otteluseurannatkin.
 

Deivid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis
finhockey.fi -->tulospalvelu-->otteluohjelmat ja tilastot-->Taso: III-divisioona, Alue: Pohjoinen,Sarja III-divisioona,Pohjoinen

valitse haluamasi tilasto josta näkee kokoonpanotkin kuin otteluseurannatkin.
ikirouta varmaan tarkoittaa tässä pelaajalistaa.. Mikä on ollut edellisinä vuosina aina käytössä, mutta jostain syystä jokaisesta sarjasta puuttuu pelaajalista. Listassa siis yleensä ollut kaikki pelaajien nimet, mitat, s.paikka ja kätisyys.
 

Sween

Jäsen
Joukkueelle rekisteröidyt pelaajat löytää siten, että avaa jonkun ko. joukkueen pelaaman ottelun seurannan. Otteluseurannan avattua voi ylhäältä valita "Pelaajalista Koti" tai "Pelaajalista Vieras". Tällöin tummennetulla näkyvät joukkueen kyseisessä pelissä pelanneet pelaajat, mutta listassa ovat mukana myös kaikki joukkueelle nykyhetkenä rekisteröidyt pelaajat.
 

Sween

Jäsen
Runkosarja saatiin tässäkin sarjassa pelattua ja otteluparit muodostuivat seuraavasti;

Cowboys - SuPS
SuPS paransi peliään runkosarjan loppua kohden, mutta Cowboys taitaa silti olla liian suuri kanto kaskessa.

KuKi HT - PyPo
Ennakkoon selvin pari, KuKi jatkoon heittämällä.

PJK - KK-81
Pyhäjokiset selvä suosikki, mutta en yllättyisi vaikka KK-81 jatkaisi.

Kiekko Haukat - Ahmat
Kiekko Haukat oli loppukauden virkein joukkue nappaamalla 9 puhdasta voittoa peräjälkeen. Helmikuun alussa keskinäisessä ottelussa Haukat möyhensi Ahmat 7-1. Oulaistelaiset lähtevät tähän selkeänä suosikkina, ja uskoisin heidän marssivan myös välieriin.
 

ikirouta

Jäsen
Playoff-maailma, mitä vain voi sattua, mutta onhan tämä jo nyt ollut huikea sarja, vaikka on "vain" kolmosesta kysymys.
Kyllä näistä joukkueista suurin osa pärjäisi kakkosessakin kohtuuhyvin, ero keskikastiin on ainakin olematon, ja onhan tämä ollut sarjana mielenkiintoisempi versus kakkosen lähes kaikki playoffeihin malliin..

Cowboys - SuPS

SuPS jatkoon! SuPS järjestää kevään isoimman pommin tässä vaiheessa kautta ja tiputtaa sarjakärjen jatkosta. Sarjassa pelit päättyivät molemmat maalin erolla Nivalalle, uskon että nyt kääntyy toisinpäin. Voitot menee 1-1, SuPS jatkoon jatkoerän turvin.

KuKi HT - PyPo
Kuhmo marssii helposti (helpoiten) jatkoon tästä parista, joukkueiden tasoero on sen verran huima, ettei Pyhäjärvellä ole siis yhtään mitään jakoja. Kuhmo jatkaa 2-0.

PJK - KK-81
Pyhäjoki myös jatkaa pelejään, en usko että Kiuruvedestä on haastamaan PJK:n kovaa rosteria, kotona Kiuruvesi laittaa vieraat tiukoille, mutta rutiini ratkaisee. PJK jatkaa 2-0.

Kiekko Haukat - Ahmat
Haukiputaalla peli voi mennä kotijoukkueellekkin, paha paikka pelata kaikille. KiHa on ollut kovassa nosteessa viimeaikoina, mutta epäilen etenkin tuota vieraspeliä miten käy, voitot 1-1, uskoisin kuitenkin että Haukat jatkaa jatkoerän voiton turvin.

Playoffit jatkuisi "paikallispeleillä" KuKi HT - SuPS ja PJK - Kiekko Haukat jos tämän profeetan ennustukset käy toteen. Se onkin sitten uuden veikkauksen paikka miten näissä peleissä käy..
 

ikirouta

Jäsen
Ei tullut yllätyksiä sitten ekalla kierroksella lainkaan, Cowboys kesytti SuPS:in yllättävän helposti, Kuhmo vei PyPoa ja PJK röykkyytti KK-81:sta kunnolla. Ainoa tiukka sarja pelattiin Kiekko Haukkojen ja Ahmojen välillä, siinä sarjassa tarvittiin jatkoerä jonka Haukat sitten vei.

Otteluparit jatkossa:
Cowboys - Kiekko Haukat
KuKi - PJK

Nyt pelataan sitten kahdesta voitosta, mikä on todella järkevä juttu verrattuna aiempien kausien touhuun.

Näistä ennustan jatkoon ja finaaliin Kiekko Haukkoja ja PJK:ta, PJK:lla tosin paha aloitus kun jo perjantaina joutuvat Kuhmoon matkustamaan, mutta jos täyden joukkueen saavat jalkeille on vierasvoitto mahdollinen. Cowboys ja Kiekko Haukat pelaavat todellisen hegemoniasarjan, luvassa varmasti kuumia ja hyvätasoisia pelejä.
 

Sween

Jäsen
Ei tullut yllätyksiä ei, jos ei sitten yllätyksenä pidä Cowboysin ja PJK:n noinkin selkeitä voittoja SuPs:sta ja KK-81:sta. Nyt ennustaminen onkin sitten huomattavasti vaikeampaa.

Cowboys - Kiekko Haukat
Cowboys selvitti oman sarjansa ongelmitta, Haukoilla taas oli vaikeuksia. Veikataan Cowboysin marssivan finaaliin voitoin 2-0.

KuKi HT - PJK
Tässä sarjassa matkustaminen nousee kyllä suureen rooliin. Kuhmo voittaa kotipelinsä perjantaina ja PJK:n osalta selkäranka katkeaa siihen, KuKi jatkoon siis voitoin 2-0.
 

ikirouta

Jäsen
Veikkaan vielä sen verran että jokainen peli taitaa mennä kolmeen otteluun, jokainen on kotihallissaan senverran kova ettei ryöstöretket onnistu, ehkä tässä takki kääntyy ja kotona aloittavat viekin sarjat.

Aika maukas kiekkoviikonloppu tiedossa!
 

Deivid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis
Odotellaan PJK ja Haukat finaalia. Varmasti olisi hyvät sähinät kaukalossa ja katsomon puolella myös. Paikallistuntuahan tuossa Nivala-Oulainen akselilla varmasti on ja yleisöä saadaan lauteille.. ja sitä kautta hyvä tunnelma!

Veikataan PJK 2-1 ja Haukat 2-0 finaaleihin.
 

ikirouta

Jäsen
Puhuvat unelmafinaalista Oulainen-Pyhäjoki akselilla kun Kiekko Haukat ja PJK kohtaavat kolmosen finaaleissa tänä vuonna. Sitä se varmasti onkin.

Deivid oli todella jäljillä veikkauksien kanssa kun PJK voitti Kuhmon voitoin 2-1 ja Haukat vei Cowboyssiä 2-0.

Kiekko Haukat marssi finaaleihin pelottavan selkeästi, Nivalalla ei ollut mitään jakoja kummassakaan pelissä, saivat kiekon vain kerran Puotiniemen selän taakse Kiekko Haukkojen takoessa maaleja oikein urakalla. Kiekko Haukkojen peli on ollut uomissaan kevätkauden, joten kaikki on mahdollista, jopa nousu kakkoseen.

PJK puolestaan sai istua linjurissa riittämiin viikonlopun aikana käytyään pari kertaa Kuhmossa. Perjantain pelin vei Kuki, Lauantaina oli sitten PJK:n vuoro ja sunnuntaina todellinen kiekkotrilleri josta PJK:lle 2-1 voitto. Voiton arvoa nostaa se ettei Pyhäjokisilla ollut kummassakaan vieraspelissä parasta rosteriaan mukana, Ville Moilanen uupui molemmista vieraspeleistä ja lukuisia muitakin näytti olleen poissa. Kuhmossa on ollut huhujen mukaan valtaisa kannustus kotiyleisön toimesta, meteli on ollut kova pelien ajan, mutta tälläkertaa se ei kantanut finaaliin saakka.

Finaaleihin kotiedun saa nyt Pyhäjoki joka oli runkosarjassa Oulaisten edellä. Paikkakuntien välimatka on vain n.40km, joten voitaneen puhua paikallispelistä tässä sarjassa ja yleisöä varmasti riittää molemmille paikkakunnille runsaasti katsomoon.

Pistepörssiä tarkasteltaessa tehomiehinä välierissä ovat häärineet tutut miehet:

Kiekko Haukat
Joni Nukari 1+5
Joel Lehto 1+4
Paavo Laitala 3+1
Henri Keskitalo 2+2

PJK
Saku Tervonen 5+2
Janne Maliniemi 2+4
Tommi Suua 3+2
Kai Yliuntinen 0+5

Maalivahdit:
Kiekko Haukat
Tero Puotiniemi To% 98.55

PJK
Juho Riekki To% 91.67
Aleksi Rajaniemi To% 86.67

Pe 13.3 PJK - Kiekko Haukat klo 19:00
La 14.3 Kiekko Haukat - PJK klo 17:00
Tarvittaessa 3-finaalipeli
Su 15.3 PJK - Kiekko Haukat klo 18:30







Finaalin voittaja matkaa sitten kakkosen karsintoihin YJK:ta ja Lappiliigan mestaria vastaan. Uskoisin (tarviiko olla kummoinen tietäjä) että Lappiliigasta tulee Kemijärven Kiekko karsintoihin mukaan, sen verran on hurja joukkue jalkeilla. Saako KeKi sitten Inkeröisen, Wedmanin ja Kostamon etenkin Lauantain pitkälle vieraspelimatkalle mukaan onkin sitten jo toinen juttu.

Löytyykö nousuhaluja kolmosesta keneltäkään, onko tästä sisäpiirin tietoa?
 

Sween

Jäsen
Vastakkain varmasti finaaleissa sarjan kaksi parasta joukkuetta. Haukat nuiji Cowboysin maan rakoon ja PJK teki kovan tempun hakemalla sunnuntaina Kuhmosta voiton vaikka pelaajia puuttuikin. Käsittääkseni molemmilla joukkueilla on nousuhaluja, ainakin lehtikirjoitusten mukaan.

Veikataan tässä että Kiekko Haukat mestariksi voitoin 2-0, PJK:n jaloissa painaa liikaa raskaat Kuhmon reissut ja Haukat jatkaa lentoaan.
 

Tupu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Eilen pelattiin ensimmäinen finaalipeli ja ottelu päättyi 3-3!?? Eikö nämä pitänyt olla paras kolmesta -systeemillä? Miten voi olla mahdollista, että ottelua ei pelattu ratkaisuun asti?
 

DDeke

Jäsen
Eilen pelattiin ensimmäinen finaalipeli ja ottelu päättyi 3-3!?? Eikö nämä pitänyt olla paras kolmesta -systeemillä? Miten voi olla mahdollista, että ottelua ei pelattu ratkaisuun asti?
Haukat voitti jatkoajalla ajassa 63:12. Ei jostain syystä näy tulospalvelussa.
 
"Datsyukian Deke"

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Silli menee jos on leftejä!
Kiekko-Haukat vie toisenkin pelin 4 - 2 . Pientä reuhausta pelin lopussa ja jäähyjä...
 
"His 14 goal effort in a 23-2 victory over the Yukon Team from Dawson City, on 7 February 1905 for the Stanley Cup, the most lopsided playoff game in Stanley Cup history."

Feel

Jäsen
Suosikkijoukkue
alasarjojen pienet seurat
Uskoisin (tarviiko olla kummoinen tietäjä) että Lappiliigasta tulee Kemijärven Kiekko karsintoihin mukaan, sen verran on hurja joukkue jalkeilla. Saako KeKi sitten Inkeröisen, Wedmanin ja Kostamon etenkin Lauantain pitkälle vieraspelimatkalle mukaan onkin sitten jo toinen juttu.
Kemijärven Kiekko voitti Lappiliigan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy