II-divisioonan lohko 6 kaudella 2019-2020 (länsirannikko)

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Laitetaanpa nyt tästäkin lohkosta perinteinen tai periaatteellinen ketju, johon voi halutessaan laittaa tarinaa tämän kakkosen lohkon etenemisestä. Vaikka ketjun nimi on länsirannikko, niin oikeastaanhan kyse on lounaasta, eli kutakuinkin vanhan Turun ja Porin läänin alueesta (Varsinais-Suomi + Satakunta). Mukana on tällä kertaa 9 joukkuetta : Chiefs (Turku), RNK (Raisio), VG-62 (Naantali), Haka (Paimio), LLuja (Lauttakylä), LaJy (Laitila), Rockets (Loimaa), Karhu HT (II) (Pori) ja Kuki (Harjavalta).

Lohko ei ihan viime aikoina ole kuulunut kakkosen kiinnostavimpiin noin urheilullisesti, koska sieltä ei kovin innokkaasti ole lähdetty kurottamaan kohti Suomi-sarjaa. Mutta eihän sitä tiedä, jos vaikka jonkun paremmin pärjäävän joukkueen mieli joskus muuttuu. Silloinhan runkosarjassa ei kovin paljon jännitystä ole, jos millään joukkueella ei ole sen kummempia tavoitteita kuin pelailu, ja play-offsiin on ainakin ennen kelpuutettu 8 joukkuetta, eli melkein kaikki. Mutta ei tuo tarkoita sitä, etteivätkö pelit itsessään olisi kodikkaalla tavalla viihdyttäviä ja paikallisesti jopa tärkeitäkin juttuja (no, ei ehkä Turussa...;)

Jokunen peli on lohkossa jo ehditty pelatakin ja silmään pistää se, että nousijajoukkue LaJy on aloittanut kauden räväkästi 3 voitolla. Pieni yllätys oli myös kokeneen VG:n avauskotitappio Loimaan Rocketsille. Perinteisesti kärkipäässä ovat olleet myös LLuja ja Kuki ja viime vuonna Raisiokin pärjäsi hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös