II-divisioonan lohko 2 kaudella 2014–2015 (häme)

  • 59 004
  • 123
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
H.K.H:lla näyttää menevän kesivertoa heikommin kun viidestä viimeisestä pelistä on tullut neljä tappiota... Onko joukkue kärsinyt loukkaantumisista vai mikä mättää...?
 

Aivastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sitähän sää kysyit
H.K.H:lla näyttää menevän kesivertoa heikommin kun viidestä viimeisestä pelistä on tullut neljä tappiota... Onko joukkue kärsinyt loukkaantumisista vai mikä mättää...?

Tuntuu vähän kaikilla olevan loukkaantumisia enemmän tai vähemmän. Tekee hyvää sarjalle, että pysyy tasaisena!
 

Tacs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hienoa että Rautaliigaakin voi katsella netistä livenä! Ikävä kyllä en ehtinyt kuin ensimmäisen erän KPK - K-Ahma pelistä katsella, mutta suuret rispektit Sankarikanavalle videoinnista selostuksen kera.
 

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
H.K.H:lla näyttää menevän kesivertoa heikommin kun viidestä viimeisestä pelistä on tullut neljä tappiota...

Alkukauden kiitoa seurasi marraskuinen notkahdus. Asiaa lienee turha selitellä, mutta kevättä kohti voisi odottaa pelillisesti tasaisempaa tulosta. Toistaiseksi HKH ei ole pelannut yhtään sarjapeliä ns. kovimmalla kokoonpanolla - mainittakoon esimerkkinä, että kahdesta ykköskorin sentteristä toinen ei ole pelannut otteluakaan ja eilen toinen heistä pelasi viidennen ottelunsa.
 

Aivastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sitähän sää kysyit
Toistaiseksi HKH ei ole pelannut yhtään sarjapeliä ns. kovimmalla kokoonpanolla - mainittakoon esimerkkinä, että kahdesta ykköskorin sentteristä toinen ei ole pelannut otteluakaan ja eilen toinen heistä pelasi viidennen ottelunsa.

Sitoutunutta porukkaa! Vaiko loukkaantumisia?
 

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
Sitoutunutta porukkaa!

Poissaolot eivät anna perustetta vielä tehdä oletuksia pelaajien sitoutumisesta. Tällä foorumilla en käsittele kaikkia tiedossani olevia yksityiskohtia, mutta yleisellä tasolla jotain mainitsen.

Senttereistä toiselle kävi paha loukkaantuminen ennen kauden alkua. Toissa kaudella hän pelasi Suomi-sarjaa yli 2,2 pisteen ottelukeskiarvolla. Toisella sentterillä käsittääkseni siviilipuolen kiireet ovat estäneet osallistumisen vieraspeleihin. Jäällä hän on kiistatta joukkueen sitoutuneimpia ja taisteluhalukkaimpia pelaajia. - Jokin aika sitten myös kapteeni joutui telakalle, mutta toimii ainakin otteluissa apuvalmentajana.

Näistä kolmesta pelaajasta sitoutumattomia ei saa, vaikka vääntäisi :)
 

Aivastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sitähän sää kysyit
Hyvä, että tartuit tohon heittoon noinkin innokkaasti!

Tänään vuoden viimeiset ottelut, täysi ja mielenkiintoinen kierros: Veikataa, että tänään nähdään monta vierasvoittoa!

KPK - RuoSkA
Fortuna - Uplakers
Nikkarit - Kisa-Eagles
HKH - K-Ahma
Ik-Vi - Pingviinit
 
Hokiklupille kiekkothrillerin päätteksi 6-5 voitto ajassa 59:59 Kiekko-Ahmasta. Komea ja tärkeä voitto sarjajohtajasta ja hieno revanssi edellisestä pelistä Valkeakoskella joka hävittiin 6-1.
Ensimmäinen erä oli täydellistä Hokiklupin hallintaa ja päättyikin 4-0, maaleista yksi tuli jopa alivoimalla. Ahmalla rosterista puuttui kuulemma avainpelaajia, liekö syynä siihen, että peli oli aivan sekaisin. Hallinnasta kertoo myös torjunnat omassa päässä, -3 torjuntaa!
Toiseen erään tultiin katsomosta katsoen ylimielisellä asenteella joka kostautui ja sekavan erän vei vieralija numeroin 2-0.
Kolmannessa erässä maalivahti ja M Jäske päästi kaverin peliin. Jäskellä on ollut tapana lähes joka pelissä ottaa ainakin yksi jäähy hyökäyspäässä, tällä kertaa se tapahtui kaiken lisäksi alivoimalla ja Hokiklupi joutui kahden miehen alivoimalle. Näin Jäske sai rauhassa katsoa kahden maalin syntyä jäähypenkiltä kun Ahma tuli tasoihin. Kolmatta erää oli pelattu puolitoista minuuttia ja kaveri oli mättänyt kaksi maalia.
Maalivahtipelistä ei sen enempää kuin että siniviivavedot ilman maskia ja ohjauksia ei saa mennä sisään. Torjuntaprosentti on kuvaava, vain noin 82% joka on suunnilleen samaa luokkaa kuin edellisessä kotipelissä RuoSkAa vastaan.
Lopulta kuitenkin tuli voitto kotiin pelin viimeisellä sekunnilla ja kahden miehen ylivoimalla kun Miikka Jäske kiillotti hiukan kilpeään ja löi sekavan mylläkän päätteeksi laatan maaliin.

Kahdella viimeisellä voitollaan HKH on mukavasti kohentanut asemiaan sarjassa muutaman huonon vieraspelin jälkeen. Tästä on hyvä lähteä Joulutauolle.

Sen paremmin asioista tietämättä ja vieraspelejä näkemättä mutta tilastoista tutkimalla näyttäisi siltä, että ensiasetelmissa pelit selvästi heikompia vastustajia vastaan eivät ole onnistuneet eikä varsinkaan vieraspeleissä.
Liekö syynä;
- ohut rosteri vieraspeleissä? Loukkaantumisia on tietenkin ollut mutta kylmä fakta on, että pelaajia ei ole saatu siinä määrin liikkeelle kuin kotipeleihin. Tuolla aiemmin kyseltiin sitoutumisen perään. Niin tai näin, kotipelit on pelattu jokainen 18 miehellä ja täysillä kentällisillä ja vieraspeleistä vain kolme. Jossain pelissä taidettiin olla liikkeellä jopa ihan vain parin pakin voimin, -ei helppo paikka lähteä peliin....
- onko lähdetty ylimielisellä asenteella "heikompia" vastustajia vastaan? Lauantain Ahma-pelin toisessa erässä oli mielestäni samanlaista henkeä ilmassa helpon ensimmäisen erän jälkeen.
- eikö joukkue osaa valmistautua näihin peleihin ja tilanteisiin oikealla tavalla? Tässä tietysti valmentajalla on leijonanosa vastuusta.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin kelpo syyskausi vaikka paljon jäi parannettavaakin keväälle jos mielet halajaa sarjan kärkipaikoille
 

Aivastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sitähän sää kysyit
Joukkue - (kotipelit) - yleisöä yht. - keskiarvo - yleisö ka. suhteutettuna paikkakunnan väkilukuun %

KPK (8) 2726 ka. 340 3,155
HKH (8) 2593 ka. 324 0,699
K-Ahma (8) 1853 ka. 231 1,090
Nikkarit (8) 1802 ka. 225 0,765
K-Eagles (8) 1522 ka. 190 0,625
RuoSkA (7) 1088 ka. 155 3,281
Fortuna (8) 980 ka. 122 1,270
Ik-Vi (8) 573 ka. 71 0,031
Uplakers (8) 530 ka. 66 0,205
Pingviinit (7) 495 ka. 70 0,376

Lähde Finhockey & wikipedia. Monet laskee yleisön vähän miten sattuu joten tämä on suuntaa antava tilasto. Ja ehkä hieman epäreilua laskea koko Tampere Ikurin Vireen tilastoihin.

Pistepörssi
Maalivahdit
Sarjataulukko

Runkosarjan viimeisellä sijalla olevan Fortunan Henri Tokee johtaa pistepörssiä 33:lla tehopisteellä. Fortunan toiseksi parhaalla pistemiehellä on "vasta" 15 pistettä.
 
Nyt on HKH;n kevätkausi avattu kotipelillä sarjajohtajaa, KPK:ta vastaan. Pataan tuli 7-4, viimeinen ja seitsemäs KPK;n maali tuli tyhjiin pelin loppuhetkillä. Aluksi näytti olevan tiukka peli edessä kun ensimmäiselle erätauolle mentiin KPK;n 0-1 johdossa. Kaikenkaikkiaan KPK pelasi näppärää peliä, joukkueessa on hyviä luistelijoita, hyviä mailankäsittelijöitä ja nähtiin hyvää ja paikoin oivaltavaa syöttöpeliä. HKH oli kuitenkin kokonaisuutena vahvemman näköinen ja peli olisi ehdottomasti ollut voitettavissa ellei kaksi osa-aluetta olisi pettänyt rankasti.
Ensimmäisenä maalivahtipeli ja toisena joidenkin HKH;n avainpelaajien henkisen kantin pettäminen.
Aloittavalla maalivahdilla oli kahdesta edellisestä pelistä tuomisinaan hiukan yli 80% torjuntaprosentti. Tänään maalivahtipeli oli vielä heikompaa, voisi sanoa jopa huonoa torjuntaprosentilla 74. Kova veto valmentajalta laittaa peliin tuolla saldolla oleva maalivahti sarjajohtajaa vastaan, -nyt se kostautui.

M. Jäske otti (jälleen kerran) jäähyn hyökkäyspäässä, tuloksena ylivoimamaali vierailijalle. Kaiken lisäksi Jäskelle ulosajo urputtamisesta tuomarille. Ensimmäinen avainpelaaja pihalle. Sitten kunnostautui Väänänen myös ulosajon arvoisesti. Toinen avainpelaaja ulkona rosterista.
Ajassa 45.34 KPK meni 2-6 johtoon ja HKH otti aikalisän ja vaihtoi maalivahtia. HKH heräsi ja puristikin pari maalia tilanteeseen 4-6. Tässä vaiheessa olisi Väänäselle ja Jäskelle ollut käyttöä, vielä oli aikaa pelin kääntämiseen HKH;lle. Valitettavasti kolmas erä meni rikkonaiseksi ja suurelta osin jäähyilyksi puolin ja toisin eikä yleisö päässyt nauttimaan kunnon hokiviihteestä. Joukkueen avainpelaajille ei riitä pelkästään osaminen, taito ja hyvä kuntopohja. Myös korvienväli pitää olla kunnossa. Joukkueen johtaviin pelaajiin kuuluvat eivät saa provosoitua, hermostua tökkimisistä eivätkä menettää malttiaan edes kokiessaan joutuneensa tuomarivirheen uhriksi, se on vastuuntunnotonta ja haitaksi koko joukkueelle. Tämän lisäksi profiilipelaajien tulisi näyttää esimerkkiä muulle joukkueelle jossa on paljon nuorempia, kokemattomampia pelaajia, nyt esimerkki ei ollut hyvä.

Sitten hiukan matematiikkaa virallisiin tilastoihin perustuen. HKH;n vastustajat ovat kauden aikana keskimäärin saaneet 30-35 laukausta maalia kohti. Kolmessa viime pelissä on torjuntaprosentti ollut 80 luokkaa joka tarkoittaa että suunnilleen joka viides veto menee maaliin (tänään meni kyllä joka neljäs). 35 vedolla saa vastustaja silloin 7 maalia ja voittoon tarvittaisiin vähintään 8 maalia. Voitot on tiukassa, varsinkin jos avainpelaajia on suihkussa tai jostain muusta syystä on vajaa rosteri ...
Kun HKH:n maalivahdit pelaaavat ns. "omalla tasollaan" torjuen noin 90% varmuudella, menee vedoista tilastollisesti sisään joka kymmenes. 35 vedolla tulee silloin maaleja 3-4 ja voittoon riittää 4-5 maalia. Kyllä tähänkin täysi rosteri tarvitaan, varsinkin sarjan vahvimpia joukkueita vastaan. Näin laskien voisi melkein sanoa, että joukkueen toiminta (maalivahtipeli + joidenkin avainpelaajien henkisen kantin sulaminen) tässä pelissä ei juuri antanut mahdollisuuksia voittoon?

Huomenna on uusi päivä ja uusi peli. Vastaan luistelee vieraissa Fortuna. Toivottavasti saadaan rivit järjestykseen, täysi rosteri liikkeelle ja asenne kohdalleen. Fortuna on sarjan loppupään joukkueita mutta ylimielisyyteen johon on aikaisemmin kauden aikana sorruttu ei ole nyt todellakaan varaa. Keväällä kaikki pisteet ovat tarpeen.
 

Cream

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jesse Niinimäki
Tuli itsekin oltua Hyvinkäällä katsomassa peliä, ensimmäinen lohkon peli tälle kaudelle tuli siis nähtyä. Ensimmäinen erä oli kyllä varsin, jopa yllättävän, vauhdikas. Toki tempo laski hiukan ottelun loppua kohden. Taklauksia jaettiin kiitettävä määrä läpi ottelun ja muutama nätti maalikin nähtiin. Kokonaisuutena varsin viihdyttävä matsi. En tiedä paljonko HKH:n otteluissa yleensä käy väkeä, mutta nyt tuntui ainakin olevan kohtalaisesti jengiä paikalla.

Jäske tosiaan mussutti itsensä pihalle, oli jo enne ulosajoa pienessä poikapainissa KPK:n päädyssä. Eikö kuuppa kestä tällä tasolla, kun käkättimeen (no, tilanne taisi olla 2-2 tässä vaiheessa) tulee Mäntän junteilta, kuten eräs järkkäri vierasjoukkueen kekseliäästi nimesi. HKH kävi joukkueena muutenkin lämpöisenä, eikä ollut yllätys että ukkoa lähti enemmänkin suihkun puolelle ennen loppusummeria.

Samu Vilkman on kyllä pelimies tälle tasolle. Olisi mielenkiintoista tietää paljonko mies pelasi, etenkin lopussa kun HKH haki kiriä tuntui Vilkman olevan koko ajan kentällä. Tärkeä pelaaja hyvinkääläisille, hyökkäyksetkin rakennettiin järjestäin Vilkmanin kautta.

KPK pelasi alivoimansa ja ylipäätään erikoistilanteensa hyvin ja piti hermonsa kurissa. Komea vierasvoitto Mänttä-Vilppulaan.
 
Viimeksi muokattu:

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Avaanpa nyt sitten oman kommentointiurani tällä foorumilla. Itsekin tuon(kin) ottelun lehtereiltä nähneenä on pakko nyökkäillä yllä mainituille huomioille. Lisäksi mainitsisin vielä yhden seikan, joka edesauttoi kotijoukkueen kaatumista, nimittäin ylivoimapeli. Varsinkin toisen erän loppupuolella pelattu yli minuutin kahden miehen yv kun ottelu on tilanteessa 2-3 vieraille oli melkoisen vaisua kiekon siirtelyä. Vedot puuttuivat ja silloin harvoin kun niitä tuli niiden laatu oli kaikkea muuta kuin toivottavaa. Ei voi olettaa saavansa mitään aikaa kun laukauksen lähtö kestää ja kuti itsessään on lepsu. Hyvänä puolena YV:stä huomasin, että vihdoin oli ukkoa parkissa siiän maalin edessä tekemässä maskia ja runnomassa ribareita verkkoon. Pitäis vaan saada se kiekko toimitettua sinne maalille asti.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin sangen viihdyttävä kiekko-ottelu, vaikkei loputulos ihan itselle mieluinen ollutkaan. HKH:lla on työsarkaa edessään, sillä pelaajien asenne pitää saada kohdilleen mikäli joukkue mielii jatkaa keväällä otteluitaan pitkälle. Boxista tai pukukopista ei otteluita käännetä omille.
 
Samaa mieltä Creamin kanssa Vilkmanista, -yksi joukkuueen kantavista voimista ja pääkin tuntuu kestävän eikä tule ylilyönteja.
SFPerkeleen kanssa samaa mieltä ylivoimasta, koko kauden on ylivoimasta puuttunut sekä maski että laukaukset. Siniviivalla ei tunnu löytyvän uskallusta tai tulivoimaa, mahdollisesti kumpaakaan.

Sitten tämän päivän peliin. Kahden pelin viikonloppu on nyt takana ja tuomisina kaksi tappiota, toinen sarjajohtajalta ja toinen sarjajumbolta. Kun en ollut peliä katsomassa ja näkemässä niin täytyy turvautua tilastoihin. Näin peli-ilmeeseen, tuomarityöskenteleyyn jne. ei voi ottaa kantaa. Tilastojen mukaan hyvät ja huonot asiat, ja aloitetaan huonoilla niin voidaan päättää positiivisesti hyviin puoliin ;-)

Huonoa:
- vajaa rosteri taas vieraspeliin. Hyökkäyspäästä poissa ainakin Pehu, Tetri, Jäske ja Vilkman. Osa tietenkin sairastuvalla mutta silti tosiasia on, että paljon joudutaan antamaan vastustajalle tasoitusta kun on noin monta huippupelaajaa poissa kentältä.
- HKH;lle 20 min alivoimaa josta 16 min vastasi Väänänen. Ei kovin vakuuttava jatko eiliselle hölmöilylle. Lisäksi yksi rangaistus kun HKH oli juuri päässyt ylivoimalle, näin sekin mahdollisuus kuivui kokoon. Noin hyvä pelaaja tarvitaan kentällä!
- edelleen tuntuu olevan vaikea voittaa noita "paperilla" selvästi heikompia vastustajia. Peli ratkeaa kuitenkin jäällä eikä tilastoja tuijottamalla.

Hyvää:
- Väänäsen rangaistuksia lukuun ottamatta pysyttiin melko hyvin poissa jäähyaitiosta. Vajaalla on hankala voittaa ja eiliseen peliin tuli selvä parannus
- maalivahtipeli palasi sille tasolle jolle se kuuluukin. Aikaisempaan kirjoitukseeni viitaten, -n. 90% torjuntaprosentilla riittää voittoon 4 maalia. Nyt neljäs maali olisi tuonut vähintään yhden pisteen ja jatkoaika- ja voittomahdollisuuden. Yksi torjuttu rangaistuslaukaus kun vastassa oli sarjan pistekunkku Tokee on hyvä suoritus.
- Laukaukset voitettiin 43-34 eli ilmeisesti HKH oli vievänä osapuolena

Seuraavaksi on vastassa Pingviinit kotona. Saldona tähän mennessä voitto ja tappio, molemmat joukkueet ovat voittaneet pelinsä kotona. Toivottavasti historia toistaa itseään ja HKH avaa pistetlin ja saa vuoden 2015 ensimmäiset pisteet.
 

Saskela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hienoja videoita Eaglesilta. Näin äkkiseltään veikkaisin ettei KPK ole tuossa mukana. Live streamienkin lähettäminen näyttää vähentyneen heidän osaltaan huomattavasti.
 

raataja

Jäsen
Hienoja videoita Eaglesilta. Näin äkkiseltään veikkaisin ettei KPK ole tuossa mukana. Live streamienkin lähettäminen näyttää vähentyneen heidän osaltaan huomattavasti.
Hienoja on kyllä! Aika arvostettavaa toimintaa tällä tasolla. Hauska tuo pelaajauutinen, vaikka mitään oscar palkintoa tuosta ei ansaitsekaan. Lisää näitä!
 

Aivastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sitähän sää kysyit
Hienoja videoita Eaglesilta. Näin äkkiseltään veikkaisin ettei KPK ole tuossa mukana. Live streamienkin lähettäminen näyttää vähentyneen heidän osaltaan huomattavasti.

Käsittääkseni KPK:n maalikoosteiden ja lähetysten takana on Sankarikanava jonka YouTube tililtä löytyy mm. futsalia, rullakiekkoa ja KPK:n otteluita. Taustahenkilöt kylläkin taitavat olla KPK:n tekemisessä muutenkin mukana. Nähtäväksi jää millä aikataululla KPK on Suomi-sarjaan nousemassa?
 

raataja

Jäsen
Käsittääkseni KPK:n maalikoosteiden ja lähetysten takana on Sankarikanava jonka YouTube tililtä löytyy mm. futsalia, rullakiekkoa ja KPK:n otteluita. Taustahenkilöt kylläkin taitavat olla KPK:n tekemisessä muutenkin mukana. Nähtäväksi jää millä aikataululla KPK on Suomi-sarjaan nousemassa?
Jaa että Suomi-Sarjaan. Mitenköhän sinne tänä vuonna "päästään"? Onkohan sama tyyli kuin pääsarjatasolla, eli raha ratkaisee?
 

Aivastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sitähän sää kysyit
Jaa että Suomi-Sarjaan. Mitenköhän sinne tänä vuonna "päästään"? Onkohan sama tyyli kuin pääsarjatasolla, eli raha ratkaisee?

Eikös mestis ja s-s ollut laajentumassa? Jos ei ensi niin siitä seuraavalle kaudelle. KPK on kyllä ilmaissut nousuaikeensa, mutta nähtäväksi jää keino ja aikataulu.
 
HKH avasi pistetilinsä tälle vuodelle kotiottelussa Pingviinejä vastaan. Voitto tuli komeasti lukemin 9-1 joten sanomattakin selvää on, että Pingviinit oli tänään pelkkä vastaantulija. Ensimmäinen erä oli vielä melko sekavaa peliä puolin ja toisin vaikka HKH voittikin sen 3-1 mutta toisessa ja kolmannessa erässä HKH otti todellisen niskalenkin vastustajasta. Laukaukset HKH:lle 44-20 kertoo myös selvää kieltään voimasuhteista. Nollapelikin oli lähellä kun Pingviinien ainokainen meni hiukan onnekkasti sisään tilanteessa jossa he pääsivät puolittaiseen läpiajoon joka päätyi HKH:n maalille kahden kenttäpelaajan ja maalivahdin kasaan josta kiekko siinä mylleryksessä löysi jostain raosta tiensä maaliin ilman mitään varsinaista laukausta.
Hyvää ja huonoa tässä pelissä oli;
Huonoa
- Ylivoimapeli on edelleen heikkoa, edes viidellä kolmea vastaan ei saatu tehtyä maalia
- Tuomarilinja oli ehkä hiukan ailahteleva. Tähän on kyllä jo tavallaan totuttu perustuen tämän samaisen tuomarikaksikon aikaisempiin otteisiin, joten ei mikään superyllätys. Onneksi tällä kertaa ei kuitenkaan vaikuttanut ratkaisevasti esim.tulokseen.
Hyvää
- Vajaasta rosterista huolimatta kelpo peliä. Ketjut oli jouduttu osin laittamaan uusiksi mutta silti peli kulki mallikkaasti etenkin toisessa ja kolmannessa erässä
- Alivoimapeli. Pingviinit pääsi ainoastaan ajoittain kunnolla pyörittämään ylivoimaa, vain muutama laukaus joista ei tullut tulosta. HKH jopa hallitsi selvästi peliä osassa alivoimia, neljällä ja jopa kolmella viittä vastaan saatiin aikaan hyökkäyksiäkin eikä alivoimamaalikaan ollut kaukana.
- Pelin hahmo tänään oli Miikka Jäske. Kaksi maalia ja kolme syöttöä eikä ainoatakaan penalttia. Myös muutama hukattu paikka joten tilastot olisivat pienellä tuurilla voineet olla vielä hienommatkin. Mahtavaa vastuunkantoa ja suuren roolin ottamista yhdeltä kokeneimmista pelaajista joukkueelle vaikeassa tilanteessa kun moni pelaaja oli rivistöstä poissa.
- Maalivahtipeli, ei kovin paljon laukauksia mutta jokunen hyväkin koppi ja torjuntaprosentti yli 95

Sarjassa HKH on nyt viidentenä, edellä Kiekko-Ahma, KPK ja RuoSkA. Neljäntenä on Kisa-Eagles samoilla pisteillä HKH;n kanssa mutta edellä paremman maalieronsa takia. Toisaalta HKH on pelannut pelin-kaksi vähemmän kuin edellä olevat.

Seuraava peli on ensi lauantaina kotona sarjajohtaja Kiekko-Ahmaa vastaan. Kiekko-Ahma on kohdattu kaksi kertaa, ensimmäisessä ottelussa Valkeakoskella tuli 6-1 tappio mutta kotona juuri ennen Joulua HKH voitti yhdellä maalilla lukemin 6-5. Toivottavasti tämän päivän hyvä vire kantaa vielä ensi lauantaille ja porukka alkaa palata sairastuvalta jäälle. Pelistä tullee taas tiukka mutta voittoon ja pistetilin kartuttamiseen on kaikki mahdollisuudet olemassa.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Nyt oli Klupin pelaamisessa oikeaa asennetta! Pukukopissa on ilmeisesti katottu peiliin vähän pidempäänkin sillä seurauksella, että askiin tultaessa nyt käärittiin hihat ja ruvettiin hommiin eikä vaan pelailemaan. Ja se näkyy tuloksessa.

Parantamisen varaakin toki edelleen on. Vaikka hyökkäyspelissä oli nyt selkeästi enemmän suoraviivaisuutta ja pelaajat ajoivat maalille niinkuin pitääkin, niin ylivoimapelistä jäi melkoisen valju kuva. Kiekkoa siirreltiin kyllä omille kiitettävästi, mutta ne laukaukset... Tai siis erityisesti niiden puute. Kylmä fakta on, että kiekon hallussapidolla ei ole mitään merkitystä, jos se ei johda siihen, että kiekko toimitetaan maalia kohti. Nyt laukominen kestää niin kauan, että vastustaja ehtii peittämään kudin. Tai sitten ei lauota ollenkaan. Tämä asia on saatava kuntoon mikäli aikomuksena on pelata keväällä vielä pitkään.

Mutta lupaavaa on tosiaan se asenteellinen ryhtiliike jonka joukkue teki. Tuolta pohjalta on hyvä lähteä eteenpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös