II-divisioonan lohko 1 kaudella 2014–2015 (etelä)

  • 20 624
  • 38

Oakley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punanutut
Pudotuspeliparit:
Haukat - Viikingit
Kiekko-Vantaa Itä - HCK Salamat
Titaanit - PEPO
GrIFK - NASKI
 

The Rock

Jäsen
Tänään alkaisi sitten leikki tämän lohkon joukkueilla pudotuspelien osalta yhteensä kolmella paikkakunnalla, sillä GrIFK ja NASKI avaavat oman rähinänsä vasta lauantaina.

ViikingitHaukat (SJL:n otteluseuranta)
SalamatK-Vantaa Itä (SJL:n otteluseuranta)
PEPOTitaanit (SJL:n otteluseuranta)

Titaanien kotisivuilta bongasin myös hieman ennakointia PEPO-sarjaan liittyen:

Aapo Lampinen: ”PEPO on hankala vastustaja”
Marko Oksanen: ”Tämä on pelaajien juhla-aikaa”
Tilastojen kertomaa: Titaanit Akatemia – PEPO

Sen enempää jorisematta, antaa poikien pelata ja summaillaan iltasella missä mennään.
 

Oakley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punanutut
Titaanit selvisi kuivin housuin vaikka Lappeessa käkättimeen tulikin. Myös Kiekko-Vantaa Itä odotetusti jatkoon, mutta Haukat joutuneet tämän käsittämättömän sarjajärjestelmän "uhriksi". Varsinaisella 9-2 voitto, mutta jatkoajalla Viikingit iskeneet voittomaalin.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Titaanit selvisi kuivin housuin vaikka Lappeessa käkättimeen tulikin. Myös Kiekko-Vantaa Itä odotetusti jatkoon, mutta Haukat joutuneet tämän käsittämättömän sarjajärjestelmän "uhriksi". Varsinaisella 9-2 voitto, mutta jatkoajalla Viikingit iskeneet voittomaalin.
Jep jep. Voi vittu tätä sarjajärjestelmää, jostain niin syvältä perseestä ettei sinne taatusti ylety mikään muu kuin Jääkiekkoliiton käsi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Samaa mieltä kuin pari edelläolevaa. Olisi nyt luullut sen verran olevan aikaa, että olisi pelattu kahdella voitolla jatkoon (eli max. kolme peliä) ja siten että sarja olisi alkanut ylempänä sarjassa olleen kotona. Käsittämätöntä perseilyä liiton taholta. Jos nyt kerran oli IHAN pakko pelata vain kaksi matsia ja ratkaisu jatkoerällä, niin CHL säännöt olisivat olleet oikeudenmukaisemmat ja kaikki tehdyt maalit olisivat ratkaisseet.
 

The Rock

Jäsen
Etelä-lohkosta välieriin marssivat viikonlopun otteluiden perusteella Kiekko-Vantaa Itä, Titaanit, GrIFK ja Viikingit. Jatkossa on siis kolme vielä viime keväänä II-divarin karsinnoissa pelannutta joukkuetta – ei huono!, sanoisi tähän eräs silmälaseja käyttävä kalju tanssitaiteilija.

Puolivälierien suurin pommi koettiin Järvenpäässä, kun Viikingit ampui Haukat todella tylysti suoraan lennosta turpeeseen ja kesäloman viettoon. Muissa pareissa ennakkosuosikit pitivät pintansa, vaikka Titaanit joutuikin hakemaan oman jatkopaikkansa lopulta pitkän kaavan kautta.

Välieräparit ovat tämän myötä:

Kiekko-Vantaa ItäViikingit
TitaanitGrIFK

Välierien suurin kysymys lienee se, pystyykö Viikingit kampeamaan myös vantaalaiset aikaiselle kesälomalle, vai tyhjenivätkö tankit sensaatiomaiseen Haukkojen kylvetykseen?

Toisessa parissa tullaan runkosarjan kohtaamisten perusteella näkemään kaksi tiukkaa matsia, enkä ihmettelisi jos finalisti jouduttaisiin ratkaisemaan joko jatkoilla tai rankkareilla.

Voi vittu tätä sarjajärjestelmää, jostain niin syvältä perseestä ettei sinne taatusti ylety mikään muu kuin Jääkiekkoliiton käsi.

'Nuff said.

Toivottavasti II-divarin pudotuspelit pelattaisiin ensi kaudella niin, että joukkueet selvittäisivät kahdella voitolla (paras kolmesta) tiensä seuraavalle kierrokselle.
 

The Rock

Jäsen
Kiekko-Vantaa Itä ja Viikingit avasivat oman välieräsarjansa jo eilen, kun taas tänään pelinsä pyöräyttävät käyntiin Titaanit ja GrIFK.

27.2.
ViikingitK-Vantaa Itä 3–6 (SJL:n tilastot)

28.2.
GrIFKTitaanit (SJL:n otteluseuranta)

1.3.
K-Vantaa ItäViikingit (SJL:n otteluseuranta)
TitaanitGrIFK (SJL:n otteluseuranta)

Niin Titaanit kuin Granikin ovat puskeneet sosiaaliseen mediaan välieräsarjaan liittyvää settiä:

Jyri Seppinen: ”Pudotuspelit sytyttävät”
Marko Oksanen: ”Me pelaamme voittaaksemme”
Tilastojen kertomaa: Titaanit Akatemia – GrIFK

Video: Oravat – Titaanit Teaser

Sunnuntainahan finalistit vasta ratkeavat, joten jännätään ensin ja kirjoitellaan sitten omia näkemyksiä otteluista.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Kotkassa mätetty sitten oikein urakalla maaleja, lopputulos toisessa osaottelussa 8-8. Titaanien kauden päätti ajassa 59:39 syntynyt Granin tasoitusmaali ylivoimalla ja ilman maalivahtia pelaten.

Linkki: Finhockey ja tulospalvelu.
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Finaalit tulevana viikonloppuna.
7.3.2015 klo 17.20 Kauniainen, GrIFK - K-Vantaa itä
8.3.2015 klo 18.20 Tikkurila, K-Vantaa itä - GrIFK

Kyllä pidän tässä finaalisarjassa K-Vantaa itää suosikkina. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa, joista kaikki päättyivät vantaalaisten voittoon. Mielenkiinnolla odotan paljonko katsojia on paikalla. K-Vantaan idän pelissä välierissä Viikingit vastaa tehtiin tämän kauden yleisöennätys 255. Edustuksen Mestispelit on sen verran mennyt käsille tänä kautena, joten luulisi vantaalaisen yleisön löytävän katsomoon kun oma kylän pojat pelaavat finaaleissa. Joo, ei kaikki ole saanut kiekko-oppia Vantaalla tai syntynyt tässä kylässä, mutta suurimmalla osalla on vahvat siteet tänne.
 

Oakley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punanutut
Onkos Idällä haluja nousta Suomi-sarjaan? Mestis-KiVahan on ollut käsittääkseni konkurssiuhan alla jo pidempään ja ostajaa ei ole löytynyt?
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Ei ollut turha reissu fanilta Vantaalta Kauniaisiin, 7-3 voitto Vantaalle. Ensimmäisessä erässä Itä esitti mahtavaa peliä. Vastustajan pelaajia ajettiin seinälle ja peli oli tasoltaan erinomaista. Tosin erän loppua kohden Idän vauhti vähän hiipui ja vastustaja pääsi peliin mukaan. Toiseen erään Itä tuli seisovin jaloin ja hyvä että tästä erästä selvittiin vain yhdellä takaiskulla. Kolmas erä alkoi tasaisena, mutta mitä pidemmälle erä eteni niin hallinta siirtyi Idälle.
Sen verran kova nippu on oravilla kasassa, että parastaan saa huomenna Itä laittaa kaukalossa jotta Rautaliigan mestaruutta päästään juhlimaan Vantaalla. Vaikka numerot olivat selvät 7-3 Idän hyväksi, niin peli ratkesi vasta ajassa 55min. Mukavat oli katsojamäärät Kauniaisissa 254.
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Tänään pelattiin finaalisarjan toinen peli. Tunnelma hallissa oli hyvä ja lähes 400 katsojaa sai nauttia hyvästä viihteestä koko pääsylipun hinnalla. Peli ei varmasti ollut valmentajien mieleen kun mentiin päästä päähän ja puolustuksessa oli avoimet ovet. Vaikea sanoa mihin peli ratkesi, tuuriin vai lopun tahtomaaliin, mutta tasaista oli ja molemmilla oli paikkansa ratkaista peli edukseen. Tällä kertaa kiekko pomppi Idän hyväksi ja Kiekko-Vantaa Itä Miehet on kauden 2014-2015 Rautaliigan Etelän Mestari!
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Huikeeta, upeeta, mahtavaa! Pitkä odotus Vantaalaiselle fanille on päättynyt. KIEKKO-VANTAA ITÄ voitti II-divisionan etelä lohkon mestaruuden. Nyt juhlitaa, olen Tikkurilan yössä joukkueen kanssa juhlimassa, tämän mahdollistaa, että ensi viikko on Playoffloma, vaikka ei ole playoffeja. NYT JUHLITAAN!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös