Ihmettelyketju

  • 6 342 786
  • 38 746

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Raksa-messut on ensi viikonloppuna (Lahess). Eikös ne ole olleet aina kevähällä... Sitä se korona teettää. Peruttu, siirretty... Jos nyt onnistuisi.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin joulukalenterit kaupoissa. Pystyks kukaan lapsena tekemään niin, että oikeasti söi joka päivä vaan yhden luukun takaa suklaan? Joo olis vanhempien pitänyt tajuta että alkkis siitä tulee.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä Jatkoajassa tuntuu olevan niitä uutisten katsojia. Sitä vaan miettii että onko niillä joku 14-tuumainen mustavalko matka-tv vai mitä ne katselee. Päätalon kirja kiinni ja kekkosmallia olevat silmälasit päähän. Kädet ristiin, paitsi urheiluruudun aikaan peukku pystyyn kun Matti Nykänen hyppää. No mitä itse miettisitte, jos paljastuis että joku frendinne katselee silmät kiiluen jotain Urpo Martikaista. Onks niillä fanipaidatkin oikein, rinnassa maikkarin logo ja selässä merisään mainos.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Katsoin jälkeenpäin ton eilisen Perjantai-ohjeman, jossa vieraina Timo Soini ja Pekka Sauri.

Onko Saurilla joku vakava sairaus tai saanut jonkun kohtauksen aiemmin, kun puhe jotenkin sakkaa ja sairaammän näköinen, kun ennen TV:ssä nähtyäni. On ollut kuitenkin verbaalisesti oikein hyvä ennen, mutta nyt takkusi ja vaikea kuunnella.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Marimekon sukat maksavat 20€ pari. Tuntuu vähän älyttömältä hinnalta. Sukat on sentään tehty Portugalissa eikä Kiinassa mutta silti... En maksaisi.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jälkimmäisestä ei ole luonnollisestikaan mitään käryä, mutta imperatiivi on käsky- tai kehoitusmuoto. Se on jääny mulle mieleen siitä legendaarisesta kysymyksestä, että mitkä neljä maata on verbin imperatiiveja?

Peru, Malta, Suomi ja Samoa.

Bonustehtävä. Kaksi (2?) Suomen kuntaakin löytynee imperatiivissa.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös