Ihmettelyketju

  • 6 339 277
  • 38 741

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Oliko tosta Kevin Spaceyn touhusta mitään konkreettista evidenssiä? Tuli mieleen. Vaikka eihän sitä todisteita tarvitaan tässä postmodernissa oikeuskäytännössä. Naisille voisi joku käydä kertomassa, että meilläpäin ollaan syyttömiä kunnes toisin todistetaan eivätkä huhut kelpaa todisteiksi. Joo ei kannata käydä kertomassa, turpaansa vaan saa. Menikö siinä viikkoa ennenkuin akkojen miitoo-kampanja meni perseelleen.

Paitsi että Spaceyn tapauksessa ei ollut mukana ensimmäistäkään naista.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Paitsi että Spaceyn tapauksessa ei ollut mukana ensimmäistäkään naista.

Jätin tarkoituksella sen sanomatta. Jotta saadaan "keskustelua". Eikö Speisillä ollu jotain jätkiä 80-luvulta vai oliko myös myöhemmin. No, hän voi vaikka vetää ittensä jojoon nyt.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo en ole jaksanut ottaa selvää mikä se netflix on. Hitto spotifyn asensin, kuuntelin pari biisiä ja poistin koko paskan ja myöhemmin kuukausitolkulla maksoin kympin kuussa ennen kuin tajusin. Nykyään ne olettaa että sä oot joku nörtti ja tiedät noista. Rillit huurussa luet pienellä painetun tai ehkä joku kaveri on kertonut. Mitään skypejä enkä napchatteja en ole koskaan edes miettinyt ja eikö niitä ole kymmenen muutakin vastaavaa. No joo okei pornhub, redtube, xhamster yms. on tuttuja.

Edit. Instagramissa oon.
 
Viimeksi muokattu:

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Onko vittu kaikilla muka Netflix?
Ei ole. En ymmärrä muutenkaan tätä "netflix and chill" - hypeä.

Hitto spotifyn asensin, kuuntelin pari biisiä ja poistin koko paskan ja myöhemmin kuukausitolkulla maksoin kympin kuussa ennen kuin tajusin.
Spotify oli premiumina vuodenpäivät käytössä. Oli vaan niin helppoa autoillessa laittaa tuota kautta musiikit soimaan. Lopetin vaan kun jotenkin lopahti into käyttää Spotifya alkuvuodesta (ei nyt välttämättä löytänyt harvinaisempiakaan raitoja) ja mainoksellinen versio on yksi vittusaatana. Ei ois uskonut v. 2010 että "Jonathan from Spotify" on suhtkoht nautittava mainos vrt. johonkin roopesalmiseen.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta on nykyään monet keski-ikäisetkin nörtistyneet tai ainakin hommanneet kaikki mahdolliset mainostetut vempaimet huusholliin. Pitää olla astianpesukone, pyykinpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, tehosekoitin jne. Vittu Brita-kannu ja Aromipesä. Pölynimuri. Munakello. Ei kait mulla ole mitään noista. Joo kaveri poseerasi Sophian kanssa, mutta pystyykö vielä luottamaan tiskikoneeseen ilman tarkistelua ja käsin suoritettavaa huuhtelua? Ja ilman pyykkihuonetta ei koe sitä fiilistä eikä tv-sarjoista tuttuja kohtaamisia ja lisäksi omasta tulee aina omistamisen taakka jne. Miks ostaa jotain, mitä ikinä ei tulis mieleenkään ostaa? Ööö mut täällä Hobby hallin kuvastossa olis tälläinen hilavitkutin ja naapurilla taas on sellainen maljakko pöydällä.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Ihmettelen tätä Hesarin eilen alkanutta "hyökkäystä" tuota Brother Christmasia kohtaan. Tai lähinnä kai ihmettelen sitä, että kenen muroihin tämä BC on onnistunut ilmeisen väkevät pissat ruikkimaan.

HS: Lähes miljoona euroa hyväntekeväisyyteen keränneen Brother Christmasin rahankäytössä epäselvyyksiä | Yle Uutiset | yle.fi

Ari Koponen on rakentanut Brother Christmas -yhdistyksen henkilöbrändinsä ympärille – HS:n näkemissä viesteissä Koponen huorittelee ja puhuu ”neekereistä” - Talous - Helsingin Sanomat

Brother Christmas aikoo vaatia oikaisua HS:n jutusta: "Osa väitteistä täyttä humpuukia" - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

Brother Christmas pyytää separikirjoituksiaan anteeksi IS:lle ja IL:lle: "En halua niitä mitenkään puolustella" - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

Tuossa nyt muutama linkki, jos joku on asiasta täysin tietämätön. Noiden linkkien takaa löytyy sitten vaikka kuinka paljon lisää juttuja joissa puidaan tätä asiaa. Haluan korostaa, että en syytä tätä Ari Koposta mistään, vaikka selityksensä nähdäkseni paikka paikoin vähän ontuvatkin. Totta kai toivon, että tuon yhdistyksen raha-asioissa ei ole mitään hämärää, mutta kyyninen kusipää sisälläni muistuttelee, että tilaisuus helposti tekee varkaan. Noista huoritteluista ja separi- sekä neekerihuuteluista sanon vaan, että aika lailla tyylitöntä, mutta toisaalta kai sitä kaverien kesken tulee itsekin heitettyä välillä jäätävän huonoa huulta.

En tiedä minne tämä kuuluu mutta laitan nyt tänne: väärinkäytöksiä ei ole löytynyt Brother Christmas'n toiminnasta. Suosituksia toiminnan kehittämiseksi on annettu.

linkki vie ilta-x juttuun aiheesta.

Tilintarkastaja: Brother Christmasin tileiltä ei löytynyt outoja siirtoja - Kotimaa - Ilta-Sanomat
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Etelä-Suomen sanomien vastaava päätoimittaja ja Mediatalo Esan sisältöpäällikkö Perttu Kauppinen siirtyy Iltalehteen uutispäätoimittajaksi. Sitä vaan ihmettelen että onko se urakehitystä kun siirtyy maakuntalehden päätoimittajan pallilta Iltalehteen. No onhan se tietenkin valtakunnallinen lehti tuo Iltalehti. Toisaalta Kauppinen tuli Etlariin Helsingin sanomista. Eli hän siirtyi "ihan oikeasta lehdestä" johonkin "paikallisräpellykseen". Ja kukin hakee sitä hommaa joka kiinnostaa ja tekee sitä hommaa johon valitaan tälleen karkeasti määritellen.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaan @Iisoppi että Kauppisen Perttu menee ottamaan helpot massit pois ennen jäämistä eläkkeelle purjehtimaan ja golfia pelaamaan. Mitä sitä ihmettelemään, käyttäisit tuonkin ajan johonkin tuottavaan. Suomi ei muiden tekemisiä ihmettelemällä nouse!
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Veikkaan @Iisoppi että Kauppisen Perttu menee ottamaan helpot massit pois ennen jäämistä eläkkeelle purjehtimaan ja golfia pelaamaan.
Hitsi, Kauppinenhan on minua nuorempi. Mitäs tässä eläkettä odotellessa.... Minulla menee vielä tovi, pidempi aika minkä olen jo ollut (päätoimisesti) työelämässä.
 
Viimeksi muokattu:

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikshän muuten naismalleilla on usein se "avuton reppana, jota pitäis lyödä turpaan" -ilme. Joo se on Hullut päivät.

Naismalleilla on usein se "avuton reppana"- ilme, koska pää on niin tyhjä etteivät ymmärrä mistään mitään.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Naismalleilla on usein se "avuton reppana"- ilme, koska pää on niin tyhjä etteivät ymmärrä mistään mitään.
Minkähän takia malleista muuten on se stereotypia, että ne on aina tyhmiä? Ymmärrän että alalla menestyminen ei kovin suoraan fiksuuden kanssa korreloi, mutta ei kai ne ovelta käännytä kaikkia niitä jotka osaa nimetä väli-ilmansuunnat?

Sama homma on jääkiekkoilijoilla ja urheilijoilla ylipäätään. Aika helposti heitä lyödään tyhmien lokeroon sen kummemmin kyselemättä, vaikka varmaan tälläkin palstalla voidaan olla yhtä mieltä siitä, että lätkäjätkistä on kyllä täyttämään janan molempia päitä. Kaikista absurdeinta homma oli joskus lukioaikoina, kun jengi teki ennakko-oletuksia jääkiekkoilijoiden suhteen vaikka olivat itse samassa koulussa. Niiltä ajoilta on ihmiset päätyneet vähän mihin aloille sattuu, mutta mitään korrelaatiota esimerkiksi menestyksen osalta en löydä tyhmien hokiterojen ja "hiljaisten pohtijatyyppien", eli nörttien välillä.

Urheilijan ja mallin työt ovat kuitenkin sellaisia, joihin ei vahingossa ajauduta vain siksi ettei pää riitä muuhunkaan. Ne ovat tavoiteltuja paikkoja, jolloin voisi olettaa että älykkyydestä voisi saada etuakin kilpailussa erottautumisessa, vaikkei se ammatin pääasiallinen valintakriteeri olekaan.

Ihmettelen, ettei metsureista, palomiehistä ja uutisankkureista ole samanlaisia mielikuvia.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä oon aina ihmetellyt miksi jotkut sanoo Jarkko Ruutua fiksuksi. Kaikissa haastatteluissa kun se kuitenkin on sellainen tosi yksinkertainen.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Joku laulo jotain jossain ja nyt on kaikki paskaa ja täysiä idiootteja, maku meni yms.
Kysykö kukaan siltä josta laulettiin että loukkaantuiko se asiasta? Ei tarvitse kun porukalla loukkaannuttiin sen puolesta, vaikka se ei edes ollut paikalla ja kuullut koko juttua, tai voisi vain nauraa asialle. Mutta hyvä että pari e-mailia on lähetetty. Vati nurin.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joillain naisten foorumeilla tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus että exä on ollut narsisti. Pistää silmään. Miks me miehet ei pahemmin tuollaisiin törmätä? Ettei vaan olis kyse miesten ja naisten eroista. Ei miehet esimerkiksi kaipaa että kukaan kysyisi miten sun päivä meni tai miten sä sait nukuttua tai miten siellä ja siellä meni. Me kerrotaan se. Ei me jätetä mitään olennaista kertomatta eikä pysäytetä juttua ja odoteta että toinen kysyisi mitä sitten tapahtui. Tai sitten me ei kerrota ollenkaan jos ei huvita kertoa. Kohtele muita niin kuin toivoisit että sua kohdellaan, on sanonta, vaikka tarkoittaakin ehkä hieman eri asiaa. Me käyttäydytään loogisesti. Jotkut nörtit nyt mielistelee, mutta muut on vaan oma itsensä. Tietty naisille ehkä on loogista se tunteilu ja huomio. Ja tietty niitä narsistejakin on.

Millainenhan se narsisti-exä on sen nykyisen kumppanin mielestä. Ei ole sukset mennyt ristiin.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Joillain naisten foorumeilla tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus että exä on ollut narsisti. Pistää silmään. Miks me miehet ei pahemmin tuollaisiin törmätä? Ettei vaan olis kyse miesten ja naisten eroista. Ei miehet esimerkiksi kaipaa että kukaan kysyisi miten sun päivä meni tai miten sä sait nukuttua tai miten siellä ja siellä meni. Me kerrotaan se.
Voi Luoja, en kaipaa minäkään. En tajua mitä se kellekään kuuluu miten nukuin. Jos töissä tai muuten tapahtui jotain kerrottavaa niin kerron sen. Eikä minua kiinnosta hittojakaan toisten nukkumiset, harmit tai kivut. Kyllä minä tiedän että pitää välillä kysellä jotain ja kuunnella mitä vastataan. Ja kuunnella minä osaan, kannustavien ja hyvien kommenttien sanominen ei ole minun juttu. En vain osaa muotoilla aina sanomisiani korrekteiksi.

Jotkut pitää minua jopa narsistina mitä en ole koska en pidä itseäni muita parempana. En pitänyt myöskään eksääni narsistina vaan kusipäisenä, mustasukkaisena naisten hakkaajana ja pertturina. Hän oli ihminen joka onnistui murtamaan tahtoni ja tekemään minusta "välittämisensä orjan".
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Unista ja nukkumisesta kertominen on kyllä ihan mukaisaa. Voi kertoa toistuvista painajaisista ja unista joissa toistuvat samat kuvitteelliset maisemat. Samalla voi kertoa siitä kuinka ei saanut nukuttua koko yönä kunnolla kun naisen olka- tai kyynärpää oli iskemässä naamaan kun nainen näkee omia painajaisiaan demoneista jääkaapissa.

Ah unista puhuminen on mukavaa.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ah unista puhuminen on mukavaa.
Yksi uni, joka on tarkasti jäänyt mieleen. Uin mäntylampea ympäri. Kyseessä ei ollut vesi vaan valkoiset iilimadot.
Unen jälkeen en käynyt pariin vuoteen edes uimahallissa. Mieleen jäävät unet eivät aina kohdistu Marilyn Monroehen.
Matojen syömiseksi joutuminen ei kenties liene seksikästä ja aiheuta aamuerektioita?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
No näitä tyhjennysmyyntejä katsoo hyvällä liigajoukkueiden liimatukkaisten dirikoiden lisäksi lähinnä pari Jatkoajan palstanimimerkkiä, jotka ilmeisesti luulevat, että hierojakoulussa pidetty kirjanpidon tunti antaa eväät esiintyä jonain taloustieteen ymmärtäjänä, ja joille urheilua tärkeämpää on se, että oman seuran konttorilla voidaan jatkaa harmaata puuhastelua tuotteen parissa hamaan tappiin saakka.
Ihmettelen, että mikähänä helvetti on dirikka ja miten se eroaa liimatukkasesta dirikasta? Lisäksi ihmettelen mitä pahaa hierojat on tehneet tälle nimimerkille, kuin noin ihan arvostettu ammatti sapettaa.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Ihmettelen, että mikähänä helvetti on dirikka ja miten se eroaa liimatukkasesta dirikasta? Lisäksi ihmettelen mitä pahaa hierojat on tehneet tälle nimimerkille, kuin noin ihan arvostettu ammatti sapettaa.
Dirikka eli tirehtööri eli johtaja. Eri tyyppisten johtajien tukkamuoti on minullekin arvoitus mutta sen tiedän, että Sir Penalla on aina ollut komea kuontalo.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihmettelen, että mikähänä helvetti on dirikka ja miten se eroaa liimatukkasesta dirikasta? Lisäksi ihmettelen mitä pahaa hierojat on tehneet tälle nimimerkille, kuin noin ihan arvostettu ammatti sapettaa.
Piti tarkistaa intternetistä tuo dirikka, näköjään johtajaa ilmeisesti meinaa. Menisi muuten myös "ärsyttävin sana, tai termi"-ketjuun.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kiitos @rosvokonna ja @Useful Idiot tuo selvensi hieman, siihen tukkamuotiin asti vain toki. Mielenkiintoista olisi tietää miten tukkamuoti määrittelee henkilön kyvyt dirikkana, hierojana tai taloudenymmärtäjänä. Jään siis edelleen ihmetyksen valtaan, mutta opin jotain uutta, päivä ei siis ollut täysin hukkaan heitetty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös