Hurrikaanisydänhaaste jokaiselle JYP-henkiselle!

  • 33 932
  • 264
Suosikkijoukkue
JYP
Kausi tosiaan päättyi ikävästi, mutta voimme tukea rakasta seuraamme rahallisesti ostamalla mahdollisimman paljon fanituotteita vaikka katsomoon emme tällä hetkellä pääsekään tunnustamaan väriä ja kannustamaan rakasta seuraamme.

Tälläkin palstalla osa on jo ilmoittautunut, että on ostanut JYPiltä fanituotteita nyt kun kriisi on iskenyt, loistavaa! Mutta voisimmeko vielä isommalla porukalla levittää sanaa ja ostaa itsekin vielä sen extra mukin, pyyhkeen paidan tai miksei vaikkapa kaikki nämä!

Itseasiassa haastamme näin Hurrikaanisydäminä jokaisen ostamaan tarvitsemansa tuotteen JYPin fanituotteena, jos se vaan mahdollista, eli jos tarvitset paidan ostat sen JYPin fanishopista etc. Kaikkea JYPin fanishopista ei löydy, mutta jotain sentään ja miksemme tukisi rakasta seuraamme nyt?

Kaikki Hurrikaanisydämet ja muut JYP tukiat eikun ostoksille!
 
Suosikkijoukkue
JYP
Tähän vähän tilastoa, jos kaikki Facebookissa JYPistä tykkäävät noin 47k ostaisivat 10€ JYPin fanishopista niin summa olisi karkeasti 470 000€, jos kaikki Hurrikaanisydämen Facebook tykkääjät (abaut 1600) tekisivät saman sekin olisi kunnioitettavasti noin 16 000€ ja montahan JYP kannattajaa tällä palstalla on? ei tietoa, mutta eiköhän siitäkin saisi ihan kivan potin?

Toki todennäköisesti nämä tykkääjät ja kannattajat menevät ristiin, eli yhteen näitä ei voi laskea, mutta tämäkin osoittaa nopeasti ja karkeasti sen, että massassa on voimaa. Lopulta pieneltä tuntuva summa, kertyy isoksi, kun vain saadaan porukka aktiivisesti tähän mukaan.

Eli ostoksille sekä levittämään sanaa ;)
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ehdottomasti kaikki mukaan tähän! Tarjonta fanituotteiden suhteen on yllättävän hyvällä tasolla, joten sieltä luulisi löytyvän jokaiselle jotain.

Toivottavasti myös JYPin toimistolla aktivoidutaan jollain tapaa kannattajien suuntaan. Olen ihan varma, että apua saadaan, jos sitä konkreettisesti pyydetään. Samalla tässä on hieno mahdollisuus tuoda JYP-kannattajia yhteen, kun taistellaan yhdessä vaikeiden aikojen yli.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Olis kyllä aika huippua jos JYP laittaisi jotain kannatustarroja tahi vastaavia myyntiin, niin voisin ostaa mielelläni vaikkapa useamman.

Fanituotteet ovat menneet hurjasti eteenpäin viiden vuoden sisällä ja sieltä kyllä löytyy sopivaa kampetta tai muuta kaikille. Täytyy ensi kuun puolella tilailla taas jotain lisää, jahka edelliset ostokset tulevat perille.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä on hyvä juttu! Jokaisen tekemä tilaus, pieni tai isompi, niin varmasti jokaisella on merkitystä. Eletään haastavia aikoja ja nämä ajat kestää varmaan nyt pidempään joten kaikki tuki varmasti tarpeen.

Itse tilasin tänään 107€ arvosta tavaraa.
 

viikst

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Washington Capitals
Jos haluaa tukea seuraa hieman isommalla summalla, ja samalla haluaa itselleen palan historiaa, niin nyt on hyvä hetki ostaa päättyneen kauden game worn-paita. Kun nyt kerrankin ovat viitsineet lisätä nuo nettiin myyntiin, niin helpoksi on tehty.
Mustiin tosiaan keretty ompelemaan playoffs-patchit, joten tietyllä tapaa keräilyharvinaisuuksista kyse.


Punanen J. Honka ja musta Nättinen lähti tilaukseen.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Tulipa ostettua vielä Gameworn-paita. Nyt en kyllä osta mitään ”ylimääräistä” pitkään aikaan. No ainakin lähes 500€ on nyt JYPiä tuettu!
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Melko nopea toimitus ainakin minun tilauksen osalta. Aamulla tilaus ja nyt on jo tullut viesti, että tilaus on lähetetty. Hienoa toimintaa!

Toki olisi ihan posiongelma, jos tilauksen toimitus vähän pidempään kestää silloin, jos syynä olisi iso kasvu tilausten määrässä.
 

Baldrick

Jäsen
Itsekin tilasin vanhempieni luo hieman kamaa. Katsotaan milloin pääsen ne ottamaan haltuuni, kun voi olla, että kesällä en vielä pääse Suomessa ja Jyväskylässä käymään. No, odottaapahan siellä ja onneksi sain sen JYP-versio Aku Ankankin nyt varmasti itselleni, kun unohdin kysyä ihmisiä sen minulle ostamaan julkaisun aikoihin. Kahvikupissa ja pyyhkeessä pitäisi olla ainakin ihan hyvät katteet.

Ostoksia suunnittelinkin jo aiemmin, mutta tästä haasteesta sai ainakin potkun eteenpäin ja toteutukseen.
 
Viimeksi muokattu:

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Viimeinen J-P:n pelaama JYP-paita lähti tilaukseen ja matkalla. Toki tietyllä vaihtosummalla vaihtui jo J-P:n CHL-GW-paitaan ennenkuin tuote ehti minulle. Jatkoajassa vissiin kiellettyä kaupankäynti. Lähinnä sillä mietin jos porukka haluaa käydä kauppaa JYPin GW-paidoista täällä sopivan topicin alla.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täytyy ehdottomasti laittaa jotain pientä ostoon, ja kehoittaa samaan myös ystäviä ja perheenjäseniä.

Samaan syssyyn todettakoon, että seisomakausari lähti 129e hinnalla jo tilaukseen. Siinäpä myös oiva tapa tukea seuraa omalta osaltaan, päättyneelle kaudellekin kausari löytyi vaikka pelejä ehti käydä katsomassa alle 10.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Samaan syssyyn todettakoon, että seisomakausari lähti 129e hinnalla jo tilaukseen. Siinäpä myös oiva tapa tukea seuraa omalta osaltaan, päättyneelle kaudellekin kausari löytyi vaikka pelejä ehti käydä katsomassa alle 10.
Juurikin näin, nyt kun kausarit on myynnissä sen ostaminen on oivallinen tapa tukea seuraa lisää. Ei ole hinnalla pilattu ensi kauden seisomakausikorttikaan, jos kaikki 30 kotipeliä pelattaisiin, ottelun hinnaksi tulisi 4,3€.

Ja vaikka tilanne on toki epäselvä johtuen Koronasta niin ei tuollainen 129€ varmasti suurimmalle osalle ole ylitsepääsemätön sijoutus.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Kausari ja kannatustuotteita ostettu, ensi kuussa mahdollisesti sitten vielä lisää JYPin fanshopista ostoksia.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kun kävin viikolla hakemassa tilaamani Turkulaisen fanipaidan postista, niin oli vähän tyhmä olo. Kausi jo ohi, ja millä tavalla: seurat ovat konkurssin partaalla, tulevan kauden käynnistyminen on vielä arvoitus, jne... Jotenkin tuntui, että olisihan noille rahoille parempaakin käyttöä ollut, varsinkin kun koko paita tulee olemaan päälläni vain pari kertaa vuodessa. Nyt olen kuitenkin huomannut, että aina kun hakee kaapista vaatteita ja näkee Jerryn pelipaidan siellä roikkumassa, tulee hymy kasvoille. Näinä vaikeina aikoina, tuollainen iloa tuova paita oli ehkä sittenkin juuri sitä mitä piti saada.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Kesä lähenee tai on jo täydessä käynnissä, niin tuli tilailtua muutama tpaita ja lippis lisää. Katsotaan taas ensi kuussa mitä tilataan.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun, JYP tuonut nyt valikoimaan omat kasvomaskit, tätähän osin toivottiinkin. Pitänee muutama tilata, vaikka muuten en ole kasvomaskeja itse käyttänytkään.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös