Huonot suoritukset NHL:ssä

  • 300 805
  • 783

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Ei tuo mailapelaaminenkaan oikein näytä Darlingin vahvuudelta: Desharnais' power-play goal | NHL.com

On kyllä erikoista miten Darlingilla on mennyt ura 25 ottelussa kuin viemäristä alas. Tuli poikaa hehkutettua itsekin ja uskoin vievän Hurricanesin pudotuspeleihin, mutta tässähän voi olla tilanne, että meikäläinen on ensimmäistä kertaa koskaan väärässä! No vielä on aikaa nousta.

Harmi Scottille, koska on sympaattinen persoona.
 

_Samppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC.

444

Jäsen
Senatorsin puolustus luuli hetken aikaa pelaavansa fudista ja yritti selvästi virittää paitsioansaa nousemalla rintamana yhtäkkiä. Harmi että laji ja toteutus menivät pieleen, ja lopputulos on silkkaa komiikkaa.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää oli kyl hyvää komediaa :D Viiva oli hyvin tukittu siihen asti että sieltä joku päätti yrittää syötönkatkoa tullen hieman vastaan.. Ei onnistunut, ja molemmilta puolilta mentiin lujaa ohi :D
Ja tuo syötönkatkoa yrittänyt "joku" oli kaiken lisäksi kaksinkertainen Norris Trophy-voittaja ja joukkueen kapteeni. No, eihän sitä aina jaksa.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO

_Samppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
Kyllä Sensin suoritus menee vielä edelle. Tässä on sentään kommunikaatio-ongelma kahden pelaajan kesken, kun toisessa tilanteessa yhden pelaajan yksi päätös vesittää koko trapin ja ukkoa menee ohi niin että varmaan flunssalääkkeet joutui hakemaan. Tuossa sinitakkien puolustamisessa on sentään ainakin kaks mahdollista skenaariota mitä tapahtui :D
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets

Flusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Panthers
Larssonin steppaus hyökkäyssinisellä kiekko jaloissaan juuri ennen Parisen avausmaalia ottelussa Wild vs. Oilers. Olihan koomisen näköinen suoritus.

Edmonton Oilers vs Minnesota Wild – Apr. 02, 2018 | Game Highlights | NHL 2017/18. Обзор - YouTube
Järjestään täällä on kanadalaisjoukkueiden huonoja suorituksia. On kyllä ollut semmoinen kyntäminen tällä kaudella niin Ottawalta, Montrealilta kuin Edmontoniltakin. Onneksi Toronto ja Winnipeg sentään pitävät vähän mainetta yllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös