Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Huonoimmat valmentajat kautta aikojen

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Filimonov, 26.02.2014 klo 13.21.

 1. Filimonov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Nurmeksen Sepot
  Tähänpä voisi kertoilla seuroissaan erityisen huonosti onnistuneista valmentajista. KalPassahan niitä ei ole ollut, joten ei tule oikein ketään mieleen ;) Mutta kenttä on vapaa!
   
 2. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  HIFK (satunnaisessa järjestyksessä):

  Summanen
  Sormunen
  Matikainen (cacca)
  Baxter
  Francis
  Lehkonen
  Suhonen
  Blomqvist
  Mälkiä
  Matikainen

  Nämä siis 2000-luvulla.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2014 klo 13.44
 3. Kaspo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Risto Dufva. Peluutti Kärppien tähtisikermällä (mm. Robbins, Pirnes, Jokiharju, Mäkitalo, Ruotsalainen, "Papu" Laukkanen, P. Virta...) umpitylsää peruuttelukiekkoa. Pudotuspeleissä meinasi tiputtaa Kärpät Diskosta vastaan (oma lehmä ojassa??) ja saikin potkut kun sarjassa oli voitot 2-1 Diskokselle.
   
 4. Kahvitunti Jäsen

  Lainaus:
  Suurin piirtein samaa mieltä, mutta Petua en nähnyt ihan noin huonona. Ei onnistunut täysin, mutta ei ollut huonokaan. Runkkarissa pärjättiin hyvin, mutta pleijareissa ei olleet joukkueen kantavat voimatkaan kunnossa. Petun laittaisin neutraalien joukkoon.
   
 5. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  HPK

  Matti Alatalo 2007-2008

  Tuli JYPistä Jukka Jalosen suosittelemana kuin Karl Goehring Jokereihin Tim Thomasin kehumana ikään. Muuten varmasti mukava koutsi, mutta ei reagoinut penkillä mitenkään: ei puhunut, ei liikkunut, ei elehtinyt - vaan seisoi kuin suolapatsas ja tuijotti Buddhan lailla lasittunein silmin kaukaisuuteen kokonaisen kauden.

  Alatalon kauden ikimuistoisin hetki oli miehen antama haastattelutilitys siitä, kuinka "voittaminen on jääkiekossa yliarvostettua ja kielii kilpailuyhteiskunnan vääristyneistä arvoista" (sic!!) ja että "matka on tärkeämpi kuin päämäärä". Alatalon alkujaan kaksivuotinen sopimus irtisanottiinkin vähemmän yllättäen "hyvässä yhteisymmärryksessä" puolivälin krouvissa, minkä jälkeen HPK palautti uskottavuutensa hetkeksi palkkaamalla peräsimeensä Jukka Rautakorven.

  Sattumaa tai ei, Kulta-Jukka totesikin sopimuspressissään ensimmäisinä sanoinaan, että "voittaminen on ainoa asia, minkä vuoksi teen tätä työtä" ja teki lähtemättömän vaikutuksen.

  Kai Raution (ja HPK:n seurajohdon) suvereeni suoritus aikavälillä kesä-lokakuu 2013 kuuluu oikeastaan ihan omiin ketjuihinsa, joten sitä ei liene syytä mainita tässä yhteydessä.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2014 klo 13.57
 6. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lasketaanko Petri Mattila tähän Tappara kaudeltaan? Ei tosin ehtinyt kausi edes alkuun, kun päätti jo itse erota.

  En myöskään kauhean onnistuneeksi voi sanoa myöskään Mika Saarisen ajanjaksoa Tapparassa. Mestaruuskauden jälkeiselle vuodelle puikkoihin. Tappara runkosarjassa kahdeksas ja sääleistä ulos. Toki joukkuekin oli toinen. Sitten kesken kauden 2004-2005 potkut.
   
 7. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Espoon Bluesin valmentajista tulevat mieleen Timo "buutsi" Tuomi ja Hannu "irvistys" Virta. Aika uskomattomalta tuntuu ajatella että jälkimmäinen on nykyään maajoukkuevalmentaja ja ensi kaudella KHL-valmentaja.
   
 8. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Ihan ensimmäisenä näissä - melko hätäisesti kyhätyissä - topiceissa pitäisi mielestäni paaluttaa se, että puhutaan oikeasti huonoimmista valmentajista, eikä sellaisista, joille on osunut yksi katastrofikausi seurassa x, ja nyt kyseisen seuran fanit tulevat luukuttamaan sitä tänne.

  Hyvänä esimerkkinä Tom Draperin mainitseminen vastaavassa maalivahtitopicissa. Jamppa kuitenkin tainnut pelaavana(?) kassarina voittaa Suomen mestaruuden ja pelasi comebackillaankin yhden huippukauden. Joku Mika Toivolakin osoittautui paskaksi koutsiksi, mutta vei sentään yhen jengin finaaleihin. Ei kuulu siis huonoimpien valmentajien topiciin.

  Pelicansin osalta Petteri Hirvonen ja Jami Kauppi sitten sitäkin enemmän. Tosin Kaupilla on sentään menestystä Mestiksestä. Ja näissäkin on se, että jos annat liigan huonoimman materiaalin yhdelle heikoimmista valmentajista, niin mitä voi odottaa.
   
 9. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lukosta tulee mieleen ainakin seuraavat suuruudet alkaen 90-luvulta.

  Freddy Lindfors
  Timo Tuomi
  Jarmo Tolvanen
  Mika Toivola

  Nämä ovat mielestäni ne pahimmat hudit ja kaikki muut saivatkin kenkää, paitsi Toivola. Ismo Lehkosen varmaan joku haluaa lisätä tuohon, mutta sai se Ika aikaan jotain hyvääkin (Vehannen, Niskala, Torkki), vaikka joukkue ei pärjännytkään.
   
 10. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Lainaus:
  Minä ainakin lasken Mattilan tuohon ja oli heti ensimmäinen paskahousu joka tuli mieleen. Saaris Mika sitten hyvänä kakkosena !

  Meni ihan fiilarit päivästä kun rupesi noita aikoja miettimään
   
 11. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Tolvanen selvästi noista huonoin ja Lindfors heti kakkosena. Mielestäni Tuomen ensimmäinen kausi Lukossa oli itse asiassa ihan hyvä. Lukolla ei ollut mikään kovin hyvä materiaali (Ässillä oli parempi) silloin ja playoff-paikka jäi saavuttamatta liigan viimeisellä kierroksella. Tuo kyseinen kausi oli kuitenkin varmaan yksi kovatasoisimmista liigan historiassa.

  Tuomen toinen kausi olikin sitten pannukakku.
   
 12. Laitapuolen Hyökkääjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Siis näin monta viestiä tullut jo, ilman että kukaan on maininnut Sihvosta? Kyseessä on kumminkin tilastojen valossa se surkein valmentaja Liigassa kautta aikojen.
   
  Surmanajaja tykkää tästä.
 13. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuollahan se on ylempänä ja vielä tummennettuna...

  Siellä puhutaankin Petteri Hirvosesta. Ei Sihvosesta...
   
 14. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Kesken kauden koutsaamaan toisen valmentajan valmiiksi pilaamaa joukkuetta, josta oli suljetun liigan ansiosta kaupattu kaikki liikenevä pois. Jossain vaiheessa kevään aikana ykkös-kakkoskenttä taisi olla luokkaa Jäske-Suutarinen-Näätänen, pakkeina Immonen-Heino, maalilla Suomalaisen Jaska tai Grahnin Kalle.

  Toki tahti ei edeltäjästään parantunut, mutta edeltäjä sai sentään ihan liigajoukkueen käsiinsä. Kyllä mä lasken tässä tapauksessa, ja miksei yleisemminkin, huonommaksi suoritukseksi ne flopit (Hirvonen ja Kauppi), joissa on rauhassa ensin itse kasattu joukkue ja valmisteltu se kesän aikana liigakauteen.
   
 15. Mailavirtuoosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mää itte lasken Tapparan kohdalla Sami Hirvosen omaksi inhokikseni Tapparan penkin takana käyneistä. Varmasti ihan intohimoinen lätkäjätkä, mutta päällimmäisenä jäi mieleen kova uho ja sen jälkeen täysin perseelleen mennyt kausi. Pelitavasta ei tietoakaan.
   
 16. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Virta taitaa olla yksi sellaisista valmentajista, jotka osaavat hommansa kakkosena, mutta joiden auktoriteetti/muu osaaminen ei riitä ykköseksi. Rautio saattaa hyvinkin kuulua samaan kategoriaan.

  Dufvan ja Petri Matikaisen mainitsemisen myötä tämä ketju on jo pahasti sivuraiteella. Vielä puuttuu, että sladdi#17 tulee kertomaan mielipiteensä Lauri Marjamäestä.
   
 17. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Pidätkö siis Dufvaa edelleen yhtenä liigahistorian huonoimmista valmentajista?
  (lääkkeet!)
   
 18. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  - Jari Härkälä
  - Jan Neliba
  - Jari Laukkanen

  KalPan osalta. Ilmeisesti ketään Jari nimistä ei kannata palkata. Ainakaan tänne. Bad karma, you know.
   
 19. 100A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto, Lukko, Jokerit
  Tapio Flinck.

  Tapio Flinck – Wikipedia

  Valmentajaurallaan Flinck toimi Porin Ässien päävalmentajana vuosina 1986–1989. Flinckin alaisuudessa joukkue putosi kaudeksi 1989–1990 I-divisioonaan. Flinck itse puolestaan siirtyi valmentamaan Ässät liigasta pudottanutta Joensuun kiekkopoikia, joka kuitenkin seuraavana keväänä hävisi karsintasarjan Ässille ja putosi takaisin I-divisioonaan.

  No jaa, sattuuhan sitä.
   
 20. U2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & anyone against russia...
  Lainaus:
  No hei, Pertti Hasanen, anyone?
   
 21. Soi Nana Jäsen

  Ismo Läntinen
  ....
  Mika Saarinen
  Sami Hirvonen
  (Petri Mattila)
   
 22. sierramies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki vituttaa, myös sekin.
  Teijo Räsänen.
   
 23. Tursumbayev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Heikki Leime!

  2010-2011 Heikki Leime johdatti lievästä mestaruuskrapulasta kärsivän Turun Palloseuran ehkä parhaimpaan kauden aloitukseen ikinä. 14 ottelua, 13 perättäistä tappiota ja yksi 3p voitto. Ehkä potkut oli ansaittu?
   
 24. Kerouac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Miten olisi Heikki Vesala. Kyllä, äärimmäisen meritoitunut junnukoutsi ja junnujen mitaleita kahmalokaupalla, mutta ei millään mittarilla liigavalmentaja.

  Toki sen(kin) kauden Ilveksessä oli sellainen suuri sirkus menossa, että tuskinpa niissä olosuhteissa olisi onnistunut kukaan, mutta ainakaan se hätäratkaisu kutsua Vesala penkin taakse ei ollut sieltä onnistuneimmasta päästä... edes Liiga-Ilveksen skaalalla.

  RIP toki ja kaikki kunnia loistavasta työstä junioreiden kanssa tietysti, ei sillä.
   
 25. TheJackal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadin ykköset -> HIFK
  1. Summanen
  2. Matikainen
  3. Francis
  4. Eaves
  5. Sormunen

  Oma listani viimeiseltä kymmenltä vuodelta, ottaen huomioon kaikki lähtökohdat ja pelaajat jne.