HPK mediassa

  • 1 274 682
  • 6 315

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mutta rahaakin on tulossa, luultavasti Hpk hakee tai on jo hakenut kustannustuki II pakettia, jonka hakuaika on auki 26. helmikuuta 2021 asti.
HPK on hakenut tukea heti, kun se oli mahdollista. Hakemus on ollut siitä lähtien vireillä (vaikka moni muu päätös on tehty muutamassa päivässä) - eli jotain isompaa päätöstä taustalla pantataan siitä, saavatko urheiluseurat tukea vai eivät (tämä on oma tulkintani).
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Tämän päivän Hämeen Sanomia kun luin, niin siinä toimittaja ihmettelee johdon ulostuloa. Lainaus Samuel Savolaisen ja Matti Vihervuoren keskustelusta, jossa Savolainen fiksusti perää tiedotteesta itse johtoa:

"Tiedotteen otsikko kuuluu ”HPK Liiga Oy:n johto vaatii esiin paremman Pallokerhon”. Käytännössä siis HPK:n johto vaatii HPK:lta parempaa HPK.ta. Ulkoistaako tässä HPK Liiga Oy:n johto itsensä tapahtuneista ongelmista?
En oikein saa kiinni tästä ajatuksesta.

Sanotaan vaikka niin, että olisi vaikeaa kuvitella, että esimerkiksi mediatalon johto vaatisi julkisesti parempaa lehteä, vaikka vastuun siitä kuvittelisi olevan lehden johdolla?
Jaa, voisihan sellaistakin tapahtua. Näen, että liigajääkiekko on niin perin julkista, että haluamme korostaa avoimuutta. Jos olemme tehneet päätöksen, olisi erikoista jos pitäisimme sen vain itsellämme."

Hämeen Sanomat 8.1.2021

Aivan koomista itkua "toimittajalta" sanamuodoista, mutta sehän on hänen tapansa.

Jos tuota ei "toimittaja" pysty lukemaan sellaisena yhteisöllisenä tekemisenä ilman sanaa "meiltä", niin ehkä kannattaisi vaihtaa hommia. Mutta enpä usko, että voi ihan hirveästi pyytää tietäen tason.

Ja selitettäköön se vielä tässä: "me vaadimme itseltämme enemmän, me emme ole yhteisönä tehneet tarpeeksi jne". Tokihan monet ajattelevat, että noi tuolla hallituksessa, noi valmentajat, toi päävalmentaja, syyllistä etsiessään.

Että silleen...
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Kyllä se vaan niin on, että johto vastaa tuloksesta ja toimintamallista, jolla tulokset saavutetaan. Pennasen takana johto taisi syyllistyä myötäilemään hyvien tulosten edessä, eikä silloin ehkä analysoitu sen syntyvän yhden henkilön osaamisesta. ”Ei sota yhtä miestä kaipaa” jargonia toimii vain hyvin johdetussa organisaatiossa.

Onkohan nyt niin, että Kerhossa odotetaan itsestään hieman liikoja? Suuret odotukset tarkoittavat suuria tavoitteita. Tavoitteita, joita prosessi ei kykene saavuttamaan, ei todellisuudessa ole - eikä niin ollen ole sitä prosessiakaan. Tavoite ja toimintamalli, -tavat (prosessit) kun kulkevat käsikädessä.

Tosiasioiden tunnustaminen on lähtökohta kehittymiselle. Oranssia sydäntä varmasti on. Seuraavaksi pitäisi osaamisen kehittyä. Haasteena on suuri kehittymistarve ja pirun monella osa-alueella (kirjoitan organisoitumisesta). Tunne ja oranssisydän ei ole perusta vaan vauhdittava tekijä sen jälkeen, kun perusasiat ovat kunnossa.

”Jos tietäisimme mistä tämä johtuu, olisimme korjanneet tämän jo” -jargoniaan on vastaus: jos et tiedä/ymmärrä, tutki ja ymmärrä, älä oleta ja luule. Jos/kun vastauksena on osaamisen ja tiedon puute, hyväksy se ja rakenna tavoitteet sen mukaisesti. Jos sekään ei auta - toista analyysi uudelleen! Kyllä se todellinen taso sieltä saadaan kaivettua, jos sen haluaa nähdä ja hyväksyy näkemänsä.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Konna on yhtenä haastateltavana uudessa Karalahti-dokumenttielokuvassa.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Raipe menny suoraan Koistisen mökiltä Urheilugaalaan jakamaan palkintoa, sen verran mongersi....
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yleensä olen yrittänyt pyrkimään olemaan yksittäisen pelaajan suolaamista vastaan, mutta:

Koistinenhan oli vieraana Liiga-podcastissa kesällä ennen kauden alkua ja siellä epäsuoran suorasti mainintsi moneen otteeseen, että mentiin nyt vähän Kerhoon kun ei muualle otettu ja eipä tuosta haastattelusta kyllä mitään erityistä paloa kiekkoon meinannut löytyä. Pelaajien jutut tuossa formaatissa on erittäinkin mielenkiintoisia mutta juuri kun sinne saatiin Kerhon mies, niin alkoi jopa jollain tavalla jakson kuunneltuani tuo "emmäänytoikeintiiä" vatulointi vituttamaan.

Saatan olla täysin väärässä ja ties missä pesemättömissä oransseissa lakanoissa Koistinen nukkuu päivät pitkät, mutta aneemista oli ainakin keskustelu.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Ylen jääkiekkokierroksella oli myös Kankin haastattelu. Olivat Laatikaisen kanssa keskustelleet keskenään ennen Kerhoon tuloa. Selvisi sekin, että miehet ovat pelanneet aiemminkin samassa joukkueessa. Kohdasta 3:15:00 löytyy. Linkki
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
EDIT: Ja jottei kaikki kritiikki kaatuisi samojen niskaan, sai prässäämisestä huuhtia muutkin pelaajat; nimeltä mainiten ainakin Innala, Monto, Ikonen, Puustinen, Kainulainen ja Lahtela.
Panin tänne, kun on kuitenkin jotain "mediaa" tää Sihvonen.

Eli se listasi noin kaikki hyökkääjät, jotka lähtökohtaisesti edes koskaan karvaavat syvältä?

Sihvosen mielestä kentällä ei ole kuin HPK:n pelaajia ja silti pitäisi istua keskialueella trapissa. Sihvoselle peli näyttäytyy jonkinlaisena vuoropohjaisena strategia-roolipelinä, joka voidaan lehtien palstoilla pilkkoa tuollaisiksi nyansseiksi, tehdä niistä olkiukkoja ja alkaa paiskoa sitten sitä niin vitusti. Milloin on kyse hitaista lähdöistä, milloin prässistä, milloin mistäkin. Kokonaisuus on aina täysin hämärän peitossa näissä Sihvosen tarinoissa ja jonkun yksittäisen smirklauksen nyt voi nostaa tikunnokkaan ihan kuka tahansa besserwisseri. Jännä nähdä mikä on reaktio, jos jossain pelissä Kerho ajaa vastustajan pakit päätylaudoista läpi ja vie pelin ihan sata nolla. Väärin voitettu varmaan.

Kerhon pelissä on tietenkin aivan helvetisti ongelmia, mutta karvauspeli tai "prässääminen" on vain yksi niistä, eikä edes se suurin. Eikä se nyt kyllä niin mene, jumalauta huippu-urheilussa, miten Sihvonen tuossa tarinoi. Jos Kerho alistuu 60 minuuttia trappiin "aina kun suinkin mahdollista", reagoi se vastustaja siihen pomminvarmasti ja tuhoaa koko ajatuksen - ei Kerho ole niin hyvä puolustamaan saati iskemään vastaan, että tuo olisi millään tavalla järkevä pelitapa. Juurikin peliä (oikein, luonnollisesti) lukemalla ja vaihtelemalla sitä prässin tasoa tilanteen mukaan, saadaan vastustaja varpailleen ja pakotetaan se tekemään vääriä ratkaisuja. Siihen kuuluu vahvasti vaikka nyt Tikan yltiöpäinen prässi, ei jatkuvasti, mutta toisinaan.

Hakusessahan on helvetin moni asia pelitavallisesti, pitää arvioida klassisesti "riittääkö taso" joidenkin pelaajien kohdalla ja samalla pohtia mitä pitäisi muuttaa ja vaihtaa. Sihvonen ymmärtää pelistä taktisesti todella paljon, mutta juuttuu aina liikaa johonkin yksittäiseen asiaan näkemättä metsää puilta. Ja sitten kun pitää lisätä joku provosoiva töötti, kuten "Tikkaa ei tarvita" vielä mukaan niin paska juttu on paska juttu. Karjalaistakaan ei tarvittu ja nakkikattila olikin sitten torilla. Mutta väärinhän sekin oli voitettu ja Sihvonen olisi pessyt Pendon poppoolla lattioita viivelähdöillä ja träpillään.
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Omasta mielestä tämä Sihvonen on niin itseääntäynnä oleva, uuden ajan Tamminen. Kaiken hän tekisi paremmin, kuin muut, mutta silti ei ole itse pystynyt juuri mihinkään.
En enään edes klikkaa mitään, missä lukee Sihvonen, koska jokainen jätetty klikki on hieman lähempänä näiden "artikkeleiden" loppumista. Täysin turhake, jolla jotakin jäänyt hampaanväliin kerhon kanssa. Kaikki valmentajat, pelaajat, huoltajat.. Kaikki mihin kerho koskee, on Sihvosen mielestä huonoa.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Tämän ottelun odotetuin hetki eli lehdistötilaisuus!!
"Joo.. Onnittelut Lukolle hienosta voitosta, tosi kova joukkue eikä pystytty kyllä mitenkään vastaamaan vaatimustasoon ekan kympin jälkeen.. Täytyy kuitenkin olla ylpeä tosta joukkueesta siinä mielessä, että vain yksi kaveri lähti kesken pelin ajelemaan kotio".
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
"Joo.. Onnittelut Lukolle hienosta voitosta, tosi kova joukkue eikä pystytty kyllä mitenkään vastaamaan vaatimustasoon ekan kympin jälkeen.. Täytyy kuitenkin olla ylpeä tosta joukkueesta siinä mielessä, että vain yksi kaveri lähti kesken pelin ajelemaan kotio".
Näinkö siellä oikeesti sanottiin?
Onkohan toi lehdistötilaisuus jo jossain nähtävissä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös