I Saunamäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, AIK
Nyt onkin jo korkea aika avata oma otsikko tälle huomiselle sarjan kärkitaistolle. Pakkanen paukkuu, mutta odotettavissa on tästä huolimatta kuuma taistelu, jahtaahan Kerho tiukasti Jokerien muutaman pisteen eroa kiinni eikä kärpätkään niin kaukana ole.

Kerho pelannee huomenna lähes parhaalla kokoonpanollaan. Poissa ovat varmuudella vain Erkki Rajamäki sekä nuorten skaboissa luutiva Tuomas Immonen, eivät korvaamattomia menetyksiä kumpikaan. Pahempi juttu sitävastoin on, jos ykkössentteri Tommi Santala ei Arto Kukin törkeän hakkauksen takia pysty pelaamaan. Viimeisimpien tietojen mukaan Tommi kuitenkin aloittaa ihan normaalisti.

Kärppien tilanteesta ei asiantuntemukseni riitä juurikaan sanailemaan, oululaiset voivat hoitaa sen puolen. Poissa on ( meidän onneksi) ainakin samaisissa nuorten kisoissa hyvin esiintyvät Joni Pitkänen ja Topi Jaakola (eikös hänkin ole Kärpistä?).
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pitkäsen ja Jaakolan lisäksi Kärpistä on kisoissa Jussi Jokinen ja Henrik Juntunen. Pahinta tässä on se, että näistä jokainen on vakiokokoonpanon tärkeitä lenkkejä, varsinkin Jokinen joka on Lieversin kentän laidassa pelannut hienosti. Elikkä melkoista tasoitusta tulee...Junnuista on hankittu paikkauksia eli Paakkolanvaara, Korpikari(seuratkaa tätä miestä #2) ja ilmeisesti Appel.

Petr Ton palannee kehiin(tänään vissiin asia selviää), mikä pelastaa jo paljon, ja hän pelannee juuri Jokisen paikalla. Maalissa Bäckström.

Itse pelistä on paha sanoa mitään, kova taistelu varmaan tulee ja toivottavasti paljon maaleja joita voimme sitten (v)ihastella Seurahuoneen screeniltä. Realistina veikkaan kuitenkin HPKn voittoa, niin paljon tärkeitä miehiä on meiltä pois.
 
Police label anyone attacking Chuck Norris as a Code 45-11.... a suicide.

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Veikkaan ja toivon Kerhon voittoa, sanotaanko nyt maalein 4-3. Itse olen tulossa katsomaan peliä muutaman kaverini kanssa. Seurueessamme on 2 Kärppä-fania ja 2 Kerho-fania (minä ja ifota) sekä yksi puolueeton rauhoittelija. Jos kävisi sellainen ihme, että Kärpät nappaavatkin pisteet, on meillä tiedossa erittäin ikävä kotimatka Tampereelle vittuilun säestämänä. Sen verran on varmasti toisella Kärppä-fanilla hampaankolossa viime HN-ottelusta ja Teemu Aallon jatkoaikaratkaisusta ja sitä seuranneesta Sistiksen vittuilusta, että antaisi varmasti mielellään takaisin samalla mitalla. =)

Toivotaan, että Tommi pystyy pelaamaan. Myös Ton olisi kiva nähdä kentällä, vaikkakin vastustajan paidaassa - edellyttäen että mies ei tee tehoja.
 
Hö.

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Viestin lähetti eksa
Petr Ton palannee kehiin(tänään vissiin asia selviää), mikä pelastaa jo paljon, ja hän pelannee juuri Jokisen paikalla. Maalissa Bäckström.
Kiva nähdä taas Toniakin kaukalossa, vaikka se meikäläisten leirissä pieniä vilunväristyksiä aiheuttaakin. Miten kauan Ton olikaan poissa? Saa nähdä, onko ukko heti alussa terävimmillään. Oli miten oli, tilaa ei saa antaa.


Itse pelistä on paha sanoa mitään, kova taistelu varmaan tulee ja toivottavasti paljon maaleja joita voimme sitten (v)ihastella Seurahuoneen screeniltä.
Toivotaan tosiaan hienoa hyökkäyspeliä, maaleja voinkin sitten ihastella 3-D screeniltä osoitteesta: www.radiojanne.fi(tähän jotain merkkejä=). Ja tietysti voi esittää toivomuksen, että keskityttäisiin jääkiekkoon mittailujen ja hakkaamisten sijaan. Onnea koitokseen , Kärpät! Resistance is futile, though :-)
 
The masses are asses.

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Pikaraportti

Viestin lähetti I Saunamäki
Poissa ovat varmuudella vain Erkki Rajamäki sekä nuorten skaboissa luutiva Tuomas Immonen, eivät korvaamattomia menetyksiä kumpikaan.
Niin, tämän lisäksi puuttuu pelikieltoinen Tuukka "korttelipommittaja" Mäkelä.
Itse näkisin pelin päättyvän niukkaan 5-3 voittoon, josta tarkennuksena, että viimeinen börsä tehdään tyhjiin.

Tzzadilaiset sudeettikärppäfanit heiluttelevat mittanauhojaan koko pelin ajan katsomossa, mutta nauhan kalistelukaan ei pelasta Kärppäpurkkia hörimästä vettä eli siis vodaa.

Täältä tähän
 
Hevosenpää postiluukussa -patsas Antti Aallolle!

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mielenkiintoinen peli tulossa. Voitto toisi jo mukavasti hajurakoa Bluesiin ja Kärppiin. Kenetköhän Jalonen meinaa laittaa kolmoseen Rajamäen paikalle? Mielestäni Lahdelle voisi antaa näyttöpaikan ja pistää hänet kolmoseen.

Jalonenhan sanoi ennen Tappara peliä, että Puurula pelaa varmasti Kärppiä vastaan. Hieman pelottaa tämä seikka, sillä eipä ole Joni pitkiin aikoihin Kerhon maalinsuulla ollut.
 
Allekirjoitukset on turhia.

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taitaa olla huomenna tupa täynnä. Lippupalvelusta ei ainakaan enää eilen saanut kuin E:n takarivin paikkoja tai sitten A:n ekoille riveille. Mutta hyvä että edes istumaan pääsee.

Pelistä tulee tiukka, mutta kääntyy lopulta kuitenkin Kerholle. Kahvin porot näyttää 6-3. Toivottavasti Tommi on kehissä ja kunnossa.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kärpät voittaa ilman junnutähtiäkin kerhon huomenna. Kyllähän kerhokin joskus häviää ja edellisestä tappiosta on kai jo aika kauan.
 
No joo, täytyy kattoa videolta

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Odotettavissa maalirikas ottelu. Kärppien tsekit uhkuvat pelihalua ja Lieverssinkin on hiukan piristyttävä varmistaakseen jatkosopimuksen. Veikkaan, että Kärpät vie pisteet mukanaan maalein 5-3.

Tenkrat 2
Pota
Palsola
Pyörälä

HPK:n kaikki maalit tekee ykkösylivoima Bannisterin, Lotvosen ja Tenkratin jäähyillessä.
 
- eI VITTU JÄIKÖHÄN MULLA KOTONA CAPSLOCK PÄÄLLE?!? -

Flonaldo

Jäsen
Ton pelaa Tenkuran kanssa normaalilla paikallaan. Lehterä pelaa Rajamäen paikalla ja Lahti Lehterän paikalla. HPK:lla Puurula maalissa. Muuten mennään samoilla. Lisäinfoa jossain vaiheessa iltaa ennakossa.
 
Ei tule kukaan kiikkustuolissa sanomaan, mikset tehnyt mitään jännää, kun olisit voinut.

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tiukka matsi juu

Jos joku joukkue katkaisee HPK:n tappiottomien otteluiden putken niin se on Kärpät!

Ton pelaa! Tenkrat Pelaa! Homma pelaa!

Hirveä Tsekkiläinen hyrskynmyrsky jonka jälkeen HPK on niin tainnoksissa, että noh... jääköön sanomatta.

Somervuoren hihhulointi loppuu ja lopettajana on Niklas "Nikke" Bäckström.

Älä lähre sinne! Mutta Tuulola ei usko ja verkko heiluu taas Hyppy Pomppu Keikuttajien päässä.

Voi olla mahdollista, että Kerho tekee yhden maalin, mutta sekin vain siinä tapauksessa että valmentaja Jalonen pistää pelivaatteet päälle!
 
"Neljä peliä on käynnissä Suomen maassa ja tänne raahataan vittu kaiken näkösiä Rantaloita, joka ei oo eläissään viheltäny yhtään hyvää peliä."
-Kai Suikkanen

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuplamestarit!
6-2

Kops. 14:27. "Hpk 3. maali....". Loppu Vimun kuulutuksesta hukkuu sikaorgioiden helvetilliseen "Seula, seula..."- rillutteluun ja koskisjormamölinään. Tekijäksi veikkaan kuitenkin Tupi Tuulolaa.

Peli onkin sitten oikeastaan siinä ja meikäläinen astuu hallista ulos 60 minuutin jälkeen tyytyväisenä koska pitkäveto on osunut, Kerho on voittanut ja puskaradiosta on kaikunut tieto että A.Aalto on paljastunut puuttuvaksi lenkiksi ihmisen ja itävaltalaisen välistä ja on näin ollen passitettu luonnontieteelliselle laitokselle preparoitavaksi. Jaa juu, tähän lisätään vielä Renu lähtee käyntiin moitteetta seistyään Apparanpuoleisella parkkipaikalla huikeat 2,5 tuntia ilman piuhaa.

ja loppuun tietopaketti: 1 tuuma=2,5cm
linjatuomari saa informoida rikkeestä
pipoa kannattaa käyttää
 
Kyllähän Kerhon mestaruudesta helposti pariksi vuodeksi juttua riittää.

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Kärppien mitä ilmeisin kokoonpano:
Mettovaara-Palsola-Pyörälä
Kukkonen-Myllykoski

Ton-Viuhkola-Tenkrat
Bannister-Lehtonen

Saarenheimo-Lievers-Potaichuk
Lotvonen-Siltavirta

Haataja-Paakkolanvaara-Tuppurainen
Palomäki-Korpikari

Noihin saattaa tulla pientä fiksausta, Saarenheimon ja Haatajan paikat saattavat olla toisinpäin ja sama koskee Siltavirran ja Korpikarin peluuttamista. Kärpät lähtevät otteluun pelaamaan lähes tuhannen prosentin varmuudella kolmella kentällä ja tuota nelosta käytetään antamassa sitten lepoaikaa.

Mielenkiinto kohdistuukin Petr Tonin paluuseen, 5 viikkoa on mies ollut sivussa. Uskon vakaasti, että Ton tulee olemaan elintärkeässä roolissa keväällä, mikäli Kärpät aikoo menestyä. Lopputulosta en rupea veikkaamaan, mutta huikea matsihan tuosta tulee.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät joutuu hyvää puntariin. Minulla on sellainen käsitys, että Kärpät ei ole oikein onnistunut tällä kaudellä näissä "kärkikamppailuissa". Jokereille on hävitty joka kerta, Kerhoa vastaan saatiin nippanappa kotona pinna, Kerho vei jatkoaikavoitolla kaksi, sen aiemman kotivoiton lisäksi. Lisäksi muutenkin tunnustaa, että Kärpät on ollut vaikeuksissa vieraspeleissä, esimerkiksi Blues ja HIFK voittivat Kärpät kotonaan.

TÄHÄN TÄYTYY SAADA MUUTOS !! Huomenna perkele ei kelpaa mikään muu kuin vierasvoitto Rinkelinmäeltä. HEIKKILÄ HEI !! Koetahan loihtia jätkiin sellainen henki, että Kerholla ei ole jakoa ja Kärpät palaa Ouluun kaksi vieraspinnaa "Rinkulalta" tuliaisina.

Muuten minun mutu-fiilarit vaan vahvistuvat ja voin alkaa maalailla melkoisia kauhuskenaarioita playoffs-menestyksettömyydestä. Eikä se ole ollenkaan hauskaa.
 
\m/(-_-)\m/

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kärpät-HPK 6-7(1-2)(3-2)(2-3)

0-1 Miettinen(Somervuori,Pardavy)
0-2 Kucharcik(Laakkonen)yv.
1-2 Pyörälä(Bannister,Mettovaara)

2-2 Tenkrat(Viuhkola,Ton)yv.
3-2 Lievers(Potaitshuk,Palsola)yv.
3-3 Sicak(Kucharcik,Miettinen)yv.sr.
4-3 Tenkrat(Haataja)
4-4 Tuulola(Heino,Miettinen)yv.

4-5 Heino(Kucharcik,Pardavy)
4-6 Miettinen(Kucharcik,Somervuori)yv.
5-6 Potaitshuk(Haataja,Lievers)
6-6 Kukkonen(Lievers,Tenkrat)yv.
6-7 Heino(Tuulola,Somervuori)yv.

maalivahdit:Kärpät:Bäckström:3+11+7=21 (pois:59.43-60.00)
HPK:Toivonen:12+17+11=40

Jäähyt:Kärpät:7x2min ja Petr Tenkrat 10min
HPK:11x2 min ja Tuomas Eskelinen 5+20min (prk)

***Aki Heino
** Petr Tenkrat
* Brett Lievers
 
"Älä koskaan vedä olutta, ekstaasia, Bacardia, ruohoa ja kuutta erilaista lääkettä samana iltana. Ei oikein saa yöllä unta" <<Marshall Mathers>>

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
siis toisinpäin =))

anteeksi virheeni
 
"Älä koskaan vedä olutta, ekstaasia, Bacardia, ruohoa ja kuutta erilaista lääkettä samana iltana. Ei oikein saa yöllä unta" <<Marshall Mathers>>

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Kh
Kerhoa vastaan saatiin nippanappa kotona pinna, Kerho vei jatkoaikavoitolla kaksi, sen aiemman kotivoiton lisäksi.
Tuota se oli kyllä Kärpät joka voitti viimeksi Rinkelinmäellä pesäpallolukemin 4-7.
 
Police label anyone attacking Chuck Norris as a Code 45-11.... a suicide.

Jamina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HJK
Viestin lähetti Kh
Kerhoa vastaan saatiin nippanappa kotona pinna, Kerho vei jatkoaikavoitolla kaksi, sen aiemman kotivoiton lisäksi.

Eikös Kärpät voittanut tuon Hämeenlinnan ottelun syksyllä maalein 4-7? Toivottavasti Kärpät jatkaa tuosta, mihin viime kerralla lopetti eli maalien tekoa. Ja Tenkratille taas hattutemppu.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eksa ja Jamina, niin se tais olla.

Mutta per..., nämä kärkikamppailut pitää voittaa. Jotenkin on ollut sellainen kutina, että liikaa hävitään näitä "kärkikamppailuja". Jokerit on ollut ylivoimainen rasti ja sitten muutamat vieraspelit ovat olleet pahoja. Voisin vaikka vaihtaa kaksi yllättävää kotitappiota sarjan häntäpään joukkueille, jos vaan saisin tilalle yhdenkin makean vierasvoiton vaikka HPK:sta, Jokereista, Bluesista jne. Kolmesta yllättävästä kotitappiosta vaatisin kuitenkin ainakin kaksi makeaa vierasvoittoa, jottei ihan vieraskoreaksi heittäydytä.

Jaa, nonii...
 
\m/(-_-)\m/

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
Ns. kovat peli!!!

Blues 7-3 Kärpät 08.12.2002
Kärpät 2-2 Blues 17.09.2002
Kärpät 4-3 Blues 28.12 2002
HIFK 6-5 Kärpät 03.10.2002
Kärpät 3-2 HIFK 19.11.2002
HPK 4-7 Kärpät 12.10.2002
Kärpät 1-2 HPK 02.11.2002


Nämä on omaa sarjaa :-(

Kärpät 2-3 Jokerit
Jokerit 4-3 Kärpät 26.11.2002
Kärpät 0-1 Jokerit 14.12.2002

Ei liity aiheeseen!!! (kerran joku väitti tulosveikkaukseni olevan lähinnä vitsi..) se oli jotain 8-1 luokkaa...

Kärpät 10-2 Ässät
JYP 2-10 Kärpät 01.10.2002
Kärpät 8-2 Pelicans 21.09.2002
 
Lähtee kuin TALAKKARI liukkaalta katolta :-)

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti ervatsalo
Itse näkisin pelin päättyvän niukkaan 5-3 voittoon, josta tarkennuksena, että viimeinen börsä tehdään tyhjiin.
Olisikohan 'taas' Ervan veikkauksen aika osua kohdalleen?
Tällä kaudella olemme voittaneet kerran lukemin 5-3 (17.10. Saipa) ja itse luulen, että tänään ovat 60minuutin pelin jälkeen taululla samat lukemat. Ottelusta tulee tasainen ja kuuma, jossa maaleja tehdään vuorotellen 3-3 tilanteeseen asti joka on tilanne kahden erän jälkeen. Viimeinen erä siis kotijoukkueelle 2-0 ja koko ottelu 5-3.

Tänään nähdään meidän 'aivan perseestä' Pardavylta ensimmäinen kypärätemppu. Hyvät tehot koko kentälle Laakkonen 1+2, Kucharcik 0+4. Viimeinen maali ottelun lopussa Somervuoren lavasta tyhjiin.

Mielenkiintoista on miten Joni pelaa maalissa pitkän tauon jälkeen. Itse luulen, että ei me ainakaan maalivahdilla tänään voiteta joten puolustuspelaamisen rooli korostuu entisestään.

Tervetuloa Rinkelinmäelle Kärppäfanit!
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Turkistorilla ALE-myynti

Niin, huomasimpa tuossa tilastoja tutkiessani, että Kerho on voittanut vastaavissa tilaisuuksissa puolet peleistään, tämän lisäksi on todettava uskottavan tilastonkäsittelyn varmistamiseksi, että kerran on pelattu tasan. Lähde:http://www.hpk.fi/ottelut.php/ottelu/284/ennakko

Kerho on siis ollut kiistatta niskan päällä Kärppiä vastaan pelaamissaan otteluissa. En malta olla mainitsematta, että en näe mitään estettä etteikö sama kurmootus- / alistusmenttaliteetti jatkuisi myös tänä talvisena ja sikamaisen kylmänä tammikuun iltana.

Villit huhut kyliltä tietävät kertoa hallin olevan taas kerran uhkatäynnä, edes em. eläinmaailmaan liittyvä raikas pakkassää ei saane väkeä pysymään poissa seuraamasta tätä turkiseläinten joukkoteurastusta.

Itsekin saatan haalia Kerhon byroon huomisesta ALE-turkistukkumyynnistä aimo hivakallisen tätä tiheäkarvaista arvonahkaa tumputus, tai siis tumpuntekotarpeiksi.
Sillä pakkohan se on köyhän ostaa kun halvalla saa ja onhan se mitä näyttävintä hetkutella kylillä polvia hyvään preussilaiseen vääpeli-tyyliin ehdoissa turkistumpuissa ja pipassa.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:
Hevosenpää postiluukussa -patsas Antti Aallolle!

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Harmittaa, etten pääse peliin. Mielenkiintoinen otteluhan tänään on luvassa. Petr Tenkrat palaa Kärppien pelaavaan kokoonpanoon, Puurula aloittaa maalissa ja Korkeavuori joutuu pysäyttämään hieman nopeampia kavereita kuin Tappara ottelussa.

HPK on siis muuttanut (pakostakin) kokoonpanoa: Puurula maalissa, Lehterä Rajamäen paikalla kolmosessa (sinäänsä huvittavaa) ja Janne Lahti pelaa Lehterän paikalla nelosessa. Ja tietysti Korkeavuori jatkaa Sicakin parina. Toivottavasti Olli pysyy vauhdissa mukana.

SMS ja Kuhan ketju hoitavat kyllä maalinteon. Siihen Kerho ei ainakaan kaadu. Rajamäen loukkaantuminen ei ehkä vielä näy, kun vastassa on liikkuva ja ei-niin-fyysinen Kärpät. Toivottavasti Erkki kokee samanlaisen "ihmeparannuksen" kuin Tenkratkin.

Tulosveikkaus: 4-3
HPK tekijät: Pardavy, Miettinen, Laakkonen, Sicak
 
Ikonen-Latvala

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti clayman
Rajamäen loukkaantuminen ei ehkä vielä näy, kun vastassa on liikkuva ja ei-niin-fyysinen Kärpät. Toivottavasti Erkki kokee samanlaisen "ihmeparannuksen" kuin Tenkratkin.
Voihan tämä HPKn lääkintäpuoli nyt kysyä konsultaatioapua Kärppien poppamiesosastolta, josko se toisi ihmeparannuksen.

Viestin lähetti ervatsalo
Villit huhut kyliltä tietävät kertoa hallin olevan taas kerran uhkatäynnä, edes em. eläinmaailmaan liittyvä raikas pakkassää ei saane väkeä pysymään poissa seuraamasta tätä turkiseläinten joukkoteurastusta.
Ehkä juuri tämä kylmä sää saa ihmiset etsimään lämmintä näistä ALE-turkiksista.

Noh, mutta itse koitokseen. Henkilökohtaisesti on tämän päivän pelistä pieni kylmä rinki pers...telkkarissa. Vaikkakin odotan HPKlta tiukkaa peliä, mutta voittoa. Sillä niin useasti olen nähnyt näiden Kärppähyökkääjien lähes vilahtavan ohi puolustuksestamme kuin kärppä kuusen oksalta.

Kuten Tappara-pelissä, myös tässä tulen mielenkiinnolla seuraamaan Korkevuoren pelaamista. Tyytyväinen olin jo tuon edellisen pelin perusteella hänen peruspelaamiseensa, sekä pariin hyvään pelastukseen.

Jos jotain pitäisi veikata tästä peli lopputuloksesta, niin taitaapi se päättyä ~ 6-4.

Että silleen...
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Pinetä fiksausta Kärppien kokoonpanossa:

Appel-Lievers-Potaichuk
Lotvonen-Koprikari

Paakkolanvaara-Saarenheimo-Haataja
Palomäki-Tuppurainen(h)

Eli Lissu has left the building! Nice. Korpikari kovassa paikassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy