clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK ja Ilves kohtaavat siis tänään.

Ilveksellä on alla 5 peliä. Se on hävinnyt mm. Jypille ja Ässille. HPKlla taas on takana 4 peliä, joista se on voittanut 2 (kummatkin venäläisiä joukkueita vastaan), pelannut kerran tasan HIFKia vastaan ja hävinnyt yhden (se eilinen Kärpät-ottelu).

Sm-liigajoukkueita vastaan Kerho on päästänyt 8 maalia. Kummassakin pelissä maalilla torjui Puurula. HIFKta vastaan Kerholla on lähes kaikki pelaajat mukana (paitsi "suunnistajat," Voutilainen ja tietysti Tallas).

Nyt olisi Tallasin vuoro pelata, sillä mies ei ole vielä pelannut yhtäkään liigajoukkuetta vastaan.

Saa nähdä, miten Rajamäki pelaa entistä seuraansa vastaan. Voi tarjoilla muutaman "pusun" tutuille kavereille.

Kerhon kokoonpanosta on edelleen vaikea sanoa mitään. Ykkösketju lienee Laakkonen-Kuha-Virta.

Onko Burströmistä mitään tietoa? Toivottavasti hän pystyy pelaamaan tänään. Sillanpää pelasikin jo eilen.
 
MIKA, he's the man with the midas touch

Markku Musu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joo on mulla semmonen joskus ollu.
Vapsise RAIMO

Vapise Raimo
"Ton Toni" on tänään si vastasa.
Tämä mies on tämän hetken Sm-liigan suurin lupaus. Kaveri on se jolle sovitetaan "raipen" tosi isojasaappaita liigan vetonaulana ja halitsijana sitten kun "raipen" ura loppuu muutaman vuoden päästä.
 

Veikko

Jäsen
Ei vapise RAIMO vaikkei tänään pelaakaan. Sillä uutta RAIMOa ei tule.

Silti Ilves johtaa kahden erän jälkeen 4-1.

Maalintekijöinä Ilvekseltä Kucharczyk, Murphy, Viitakoski ja Suvanto. HPK:n maalin tekijästä ei tietoa.
 

Jesters

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, Teemu Selänne #8, ManU
Lopputulos 5-1 Ilvekselle

Maalissa Ilves: Nissinen ja HPK: Tallas.
 
"Se ero tässä aitajuoksussa on sileisiin matkoihin, että tässä on nämä aidat." Bror-Erik Wallenius 29.8.2003 Yleisurheilun MM-kilpailut, Pariisi

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Otteluraportin mukaan HPK ei ole ollut pelipäällä ja on ollut tosi haluton ja aneeminen.

Mitä helvettiä ne äijät oikein tekee? Onko homma muka niin hyvin hanskassa, ettei kesällä tarvitse mennä tosissaan?

Onneksi olkoon vaan Ilvekselle. Näyttäisi siltä, että tämän kauden tsekkivahvistukset olisivat todellisia vahvistuksia, etenkin Hlavacka.

Tallas oli kuulemma pelannut takaiskuista huolimatta hyvin. Ja jos Korkeavuori oli Kerhon parhaimmistoa, niin puolustus on todellakin ollut pihalla.

Toivottavasti tässä ei tule ikävä SMS-ketjua...
 
MIKA, he's the man with the midas touch

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Hei, eihän kausi ala vasta kuin kolmen viikon päästä ja silloin tarvitsee luistimenkin liikkua ihan eri tavalla kuin nyt harjoituskaudella.

Itse en ainakaan ole huolisissani vielä yhtään. Ei kauden harkkamatseilla voiteta runkosarjaa saati mestaruutta. Joten älkää nyt vielä masentuko. Kyllä se pronssi kotiin sieltä taas tulee joka tapauksessa. :-)
 
Ketään ei yllättäne se, että mielestäni oikea mies lähti haistelemaan glooriaa. Seuraava kysymys kuuluukin, viitsiikö Jaska hoitaa meille olympiakullan? Voi olla ettei viitsi, mutta JOS sattuisi kiinnostamaan, niin kyllä sieltä sitten tulee. - Tilatiili 7.11.2006

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tuli sitten annettua 10€ hyvään tarkoitukseen. Päivälipun ostin, enkä silti mennyt katsomaan kuin päivän viimeisen pelin HPK-Ilves.

Ilves näytti huomattavasti valmiimmalta joukkueelta kuin Kerho. Mitään liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei eilisen perusteella kannata kummassakaan leirissä tehdä, mutta ainakin sen uskallan ääneen sanoa, että alkavalla kaudella Ilveksen ulkomaan avuista tulee olemaan kannattajille paljon enemmän iloa kuin viime kaudella. Pelimiehiltä vaikuttivat.

Kerhon jalat olivat puuta, kädet jäätä ja pää pehmeä. Tilanteisiin tultiin myöhässä, jos ollenkaan. Syötöt lähtivät enimmäkseen päin hittoa, tai sitten vastustajille. Ei ollut mitenkään harvinaista, että kymmenen metriä pitkä syöttö meni neljän metrin päähän sieltä, jonne sitä ehkä yritettiin. Kiekko pysyi lavassa Tuulolalla ja pari kertaa Virralla. Kukaan ei edes yrittänyt haastaa vastustajaa, eikä kannattanutkaan, sillä Ilves vei järjestäen ne harvat kaksinkamppailut. Aloituksista puhumattakaan.

Montaa maalintekopaikkaa Kerho ei saanut rakennettua, ja ne harvatkin toheloitiin joko antamalla kiekko suosiolla pois, sysäämällä se Nissisen syliin tai huitaisemalla enemmän tai vähemmän ohi maalin. Ainokainen syntyi Kenigin toimesta, pääsi yksin harhauttamaan Nissisen. Muissa tilanteissa kiekko yritettin takoa patjojen läpi sisään vaikka kaikki tietävät, että se onnistuu vain, jos Mäkelä on tuomarina. Ja Mäkelä lopetti jo monta vuotta sitten.

Ilmeisesti Kerho on vetänyt alkuviikon kovennettua treeniä ja nyt kaikilla on paikat tukossa. Joku osannee kertoa, miksi niin on tehty juuri ennen turnausta, jossa pitäisi hakea pelituntumaa ainakin kolmen pelin verran.

Jos tuo olisi ollut liigapeli, niin vituttaisi. Nyt tuli lähinnä pönkitettyä omaa egoa kun huomasi, että saa sählyssä pallon lentämään paljon kovempaa mitä Kerhon pelaajat saivat kiekon eilen menemään niin lyönti- kuin rannelaukauksissakin.
 
20042006
04052019

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves oli selkeästi joka osa-alueella potkun edellä Kerhoa. Huomattavaa oli selkeä pelin ilmeen muutos - kiekkoa pyrittiin heti riiston jälkeen pelaamaan eteenpäin ja siniviivalta jatkettiin kohti maalia. Myös "kärkikynä" vilahteli harhautusrepertuaarissa ilahduttavan usein. Viime kauden peruuttelusta ja laitojen kiertelystä on eilisen perusteella astuttu harppaus oikeaan suuntaan. Ylivoimapeli vaatii hiomista.

Hlavacka oli todella jäätävä. Uskon myös, että tämän vuotiset hyökkäyspään ulkomaalaisvahvistukset nousevat vastaamaan heihin kohdistettuihin odotuksiin. Jesse Niinimäki ja Laamanen olivat lieviä pettymyksiä. Ensin mainittu oli todella flegmaattinen puolustuspään tehtävien suhteen. Rajamäki oli positiivinen yllätys allekirjoittaneelle maaliin johtaneesta keskialueen kiekonmenetyksestä huolimatta.

Kerhosta Tuulola ja Virta olivat yössä (odotuksiin nähden) ja pelasivat itseään ulos tilanteista jatkuvasti. Tallas peitti hyvin ja refleksit toimivat, mutta sivuttaisliike oli melko hidas (josta Ilves rokottikin pari kertaa). Kyllä Kerholla miehestä iloa tulee olemaan.

Kerhon peli oli toistaiseksi sekavaa - etenkin omassa päässä, mutta syksy on nuori. Vujtekin myötä tehot kasvavat ja muutaman pelin myötä nuorten pakkien otteista katoaa turha puristus. Ylivoima Kerholla oli todella mielikuvituksetonta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy