HPK-Ilves KE. 20.3

  • 16 687
  • 188

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Pakkopullaa

Viestin lähetti raipe

Lecen kommentti oli taas sitä, mitä toivoisinkin Kerhon ja sen kannattajien ajattelevan.

Lecen kommentti oli täyttä faktaa ja luulisin sen sinunkin tiedostavan/tajuavan. On se vaan näköjään joidenkin ilves fanien vaikeata myöntää/ymmärtää että joukkueena HPK on ilvestä selvästi parempi.
En oikein jaksa uskoa, että Selin pystyisi piiskaamaan ipan semmosseeseen iskuun, että peruspelillään, eli helvetinmoisella liikkeellä, playoffeihin lähtevä HPK kaatuisi.
Ainut asia mikä minua pelottaa on kerhon maalivahtipeli.......:(
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin, kyllähän se lienee kaikille käynyt runkosarjan aikana selväksi, että Kerho on näistä kahdesta selkeästi parempi ja ennenmuuta taitavampi joukkue.

Ongelma piilee siinä, että aina taitavampi joukkue ei voita.

Siis, normaalisuorituksella Kerho pieksee Ilveksen kolmessa pelissä reippaalla maalierolla. Huonomminkin voi kuitenkin käydä.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aikamoinen yllätys se olisi, jos Ilves onnistuisi HPK:n tiputtamaan. Jo sen yhden vierasvoiton hakeminen on enemmän kuin kiven takana ja sen lisäksi pitäisi venyä vielä kahteen kotivoittoon. Juuri mikään ei viittaa siihen, että Ilves pystyisi Kerhon kolme kertaa kaatamaan. Onneksi jääkiekko on kuitenkin jääkiekkoa ja mistään ei voi olla koskaan täysin varma.

Maalivahtien eroa on mielestäni liioteltu. Minä en ainakaan ole vielä unohtanut Racinen katastrofimaista paria kuukautta. Loppukautta kohden mies on kyllä kiistatta parantanut huimasti otteitaan. Jostain syystä en Racineen kuitenkaan vielä täysin luota. Pietilää aliarvioidaan aina räikeästi joka paikassa. Ei Body varmastikaan liigan parhaita molareita ole, mutta hyvää liigatasoa kuitenkin ihan kevyesti. Puheet heikosta paineensietokyvystä ovat syntyneet oikeastaan yhden ainoan maalin perusteella (se HIFK:n keskialueen roikku viidennessä puolivälierässä). Tyystin on unohdettu Pietilän 2 komeaa nollapeliä HIFK-sarjassa. Tai oikeastaan 3, sillä se eka otteluhan kesti yli 120 minuuttia.
Ilves on etukäteen ajateltuna lievästi niskan päällä maalivahtipelissä, mutta päivän vire tulee kuitenkin loppujen lopuksi ratkaisemaan asian. Pietilän normaalitaso ei paljoa Racinen vastaavalle häviä.

Ilveksen mahdollisuudet piilevät kurinalaisessa puolustamisessa ja ukkosketjussa. Ilves osaa parhaimmillaan puolustaa erittäin tiiviisti. HPK:ta vastaan tarkka puolustaminen on kyllä poikkeuksellisen hankalaa eikä Ilves kyllä runkosarjassa siihen alkuunkaan pystynyt. Ilveksen on saatava pidettyä ottelut tasaisina mahdollisimman pitkään. Maalintekokilpailussa Ilves ei HPK:ta voita, mutta jos peleistä tulee tiukkoja ja vähämaalisia, kasvavat Ilveksen mahdollisuudet. Nemirovsky-Miettinen-Viitakoski yhdistelmä on parhaimmillaan aivan pitelemätön ja pystyy kyllä tasaisessa pelissä latomaan voittoon tarvittavat osumat vaikka yksinään.

Kaikesta huolimatta veikkaan HPK:n vievän sarjan suoraan kolmessa ottelussa. Kerhon liike ja aktiivinen pelitapa on liian suurta myrkkyä Ilvekselle. Tappara olisi todellakin ollut paljon mieluisampi vastus. Lopulta Kärpätkään ei jäänyt kuin 2 pistettä Ilveksen edelle sarjataulukossa. 6. sija ja Jokerit vastaan olisi ollut vielä Tapparaakin parempi vaihtoehto. Nyt mennään kuitenkin näin. Play-off paikka on sentään parempi kuin 9. sija, vaikka sitten tulisikin HPK:lta lunta tupaan suoraan kolmessa pelissä. Ja toivohan elää niin kauan, kunnes HPK:lla ne kolme voittoa on plakkarissa.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Tentissä Jukka Jalonen..........

Jalosen kommentteja pudotuspeleistä ja ottelupariin liittyen tästä!
 

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiinnostavia pelaajia!

Uskon vakaasti, että Ipa hoitaa homman kotiin. Tulossa ollaan huutaan Ilveksen puolesta Hämeenlinnaan.
Tässä pelaajia joita kannattaa mielestäni seurata:

Vesa Viitakoski: Härkämäisen vahva Viitakoski on loistavassa vireessä ja pelannut hienon kauden. Todella vaikea pideltävä puolustajille ja iskee maalin paikan tullen.

David Nemirovsky: Erittäin taitava kiekollinen taiteilija joka pystyy luomaan paikkoja ja iskemään myös itse maaleja.

Raimo Helminen: Raipe on pelannut hyvän kevään ja pisteitäkin jälleen alkanut kertymään. Pelaa erittäin varmaa puolustuspeliä ja näyttää muille esimerkkiä.

Mika Nieminen: Veikko on pelannut viime aikoina ihan hyvin ja alkaa vertymään pleikkareihin? Taitava kiekollisena.

Ja HPK:sta itse ajattelin erityisesti seurata:

Vladimir Vujtek: Äärimmäisen taitava hyökkääjä joka pystyy henkilökohtaisella osaamisellaan ratkaisemaan pelejä.

Marko Tuulola: Mielestäni liigan väh.TOP3 pakkien joukossa. Tuulola on pelannut upean kauden ja uskon, että mies on kevään mm.joukkueessa.

Mika Pietilä: Jännä nähdä miten Body pelaa!
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Eli nyt kun Ilves kerran tuli vastaan ja ipan maalilaulunahan on tuo We are the kings, niin joku voisi ehdottaa väliaikaisesti ottelun kuuluttajille kerhon maalilauluksi Dion/Rainbown legendaarista Kill the Kingiä:D

Ja sitten asiaan.
Kaikki tietää nuo taustat ennen huomista matsia, joten niitä en jaksa ruveta spekuloimaan tässä. Uskon vakaasti että kerho voittaa, mutta lukuja on ruveta paha arvailemaan, koska Ilves on pelannut hyvin viime aikoina. Sarjan lopputuloksen luulen olevan joko 3-1 tai 3-2 kerholle -toivottavasti-.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
TÄSSÄ MERKITTÄVÄ NÄKÖKULMA TÄMÄN KETJUN KESKUSTELUUN:
--------------------------------------------------------------------
Hormonipaukku selittää kotiedun taian (TIEDE2000-lehti,19.3.2002):

Kotiedulla saattaa olla arvaamattoman suuri merkitys, kun jääkiekon SM-liigan pudotuspelit käynnistyvät tänään. Kotikatsomon edessä esiintyminen kiihdyttää miesten hormonieritystä ja voi tuoda tarvittavan lisäpotkun peliesitykseen, kertoo New Scientistin verkkouutinen. Brittitutkijat ovat havainneet, että pelaajilla on ennen kotipeliä 40 prosenttia enemmän mieshormonia veressään. Kiperä paikalliskamppailu nostaa pitoisuutta jopa 67 prosenttia. Hormonit ryöpsähtelevät varsinkin maalivahdeilla, jotka ovat usein tärkeissä otteluissa ratkaisijan roolissa.

Eläimillä testosteronipitoisuus lisää aggressiota ja intoa puolustaa reviiriä. "Saattaa olla, että kotipelissä korostuu oman tontin varjeleminen", päättelee psykologi Nick Neave.
-------------------------------------------------------------

:cool: Pitäkääpä, tupsukorvat, varanne! Hämeenlinnassa hormonit hyrrää...! :cool:
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti mauri
:cool: Pitäkääpä, tupsukorvat, varanne! Hämeenlinnassa hormonit hyrrää...! :cool:


Heh, olisihan se kiva nähdä kuinka kesken aloitusvihellystä Vujtek keppi kovana kiipeää Tuulolan selkään, Pietilä esittelee maan kuulua imuaan ja Jalonenkin on vain liian kiinnostunut siitä kuinka Viitakosken saa kaadettua selälleen.....sellaistakin ne hormoonit voi teettää.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Yläpesä



Heh, olisihan se kiva nähdä kuinka kesken aloitusvihellystä Vujtek keppi kovana kiipeää Tuulolan selkään, Pietilä esittelee maan kuulua imuaan ja Jalonenkin on vain liian kiinnostunut siitä kuinka Viitakosken saa kaadettua selälleen.....sellaistakin ne hormoonit voi teettää.

Aivan. Lyhyesti sanottuna voisi siis todeta, että Kerhon ja Ilveksen kohtaamisessa hormoonit tulevat näyttelemään suurta roolia... :p
 
Re: Pikkutappara kesälomille?

Viestin lähetti ervatsalo
tästä parista jatkoon menee, olen jopa niin uskalias että sanon että pikkutapparalla
Pikkutapparan vahvuudet

pikkutappara lähtee laulukuoroon että helähtää.

Täältä tähän

Pikkutappara?
Mikä hpk on? Pikkupelicans??

Pleijarisavustusalkanut:D :D :D
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Dödötys kuntoon manselaiset

Niin, tulipa tuossa mieleen muistuttaa kaikkia paikalle saapuvia varatapparan kannattajia hygienian merkityksestä.

Nimittäin, luvassa on etenkin vierasjoukkueelle hikinen iltapuhde josta johtuen ehdotankin että kaikki varatapparan kannattajat varustautuisivat tupla-annoksella deodoranttia.
Näin toimien vierashienhajunmuodostus saadaan edes jonkinlaiseen kuosiin.

-Kiitos jo etukäteen!-

Täältä tähän
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Voi voi...

Ervatsalo aloitti hyvin ja sai liikkeen päälle heti ensimmäisessä pelissä vieden sen 1-0 jatkoajalla. Jos vain olisit pitänyt tuon loppuun asti, mutta ei; nolasit itsesi ratkaisevasti, eikä ottelusarja ole vielä kunnolla alkanutkaan! Näin ne pelit voivat ratketa pieniin asioihin.. Ja varmasti HPK-Ilves -otteluparin voittaja ratkeaa aivan samalla tavalla: Pieniin oman pään (puolustajien tai MAALIVAHDIN) virheisiin.

HPK ja sen kannattajat: Kiitos ja hyvää kesälomaa! Olisihan se kulta teille kuulunut, mutta mitäs ette hoitaneet meille tapparaa vastaan!

Vielä lyhyemmin: Parempi joukkue voittakoon!
 

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tää se päivä on..

Tänään siis päästään seuraamaan Kerhon ensimmäistä
play-off "kamppailua" Rinkelinmäelle. (vai mikä Ritarihalli
se nyt sitten onkaan :eek: )

Kerho vie voiton ja päästää Ilveksen kesälomille suoraan
kolmessa ottelussa. :cool: Että aurinkolasit vaan esiin
siellä Tampereella. Mutta lohdutuksen sanana sanottakoon
että kyllä me muutkin täältä lomille päästään mutta kaikki
aikanaan ja ajallaan.

Ottelu tulee päättymään luvuin 4-2 kertoo kristallipallo,
että silleen.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
siis siitähän lähdetään, että ilveksellä pyyhitään lattiaa heti kolmessa pelissä :) Ja ei kai se Pietilä nyt NIIN huono voi olla pääsihän se pelaan kaikkien aikojen legendaarisimmassakin joukkueessa(lue ipa).
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Re: Dödötys kuntoon manselaiset

Viestin lähetti ervatsalo

Nimittäin, luvassa on etenkin vierasjoukkueelle hikinen iltapuhde josta johtuen ehdotankin että kaikki varatapparan kannattajat varustautuisivat tupla-annoksella deodoranttia.
Näin toimien vierashienhajunmuodostus saadaan edes jonkinlaiseen kuosiin.

Kiitos neuvosta, kokonaisen poikakerhon paimentamisessa varmaan tulee pikkasen hiki :D . Taitaa olla axe tuttu merkki vai? Muistan kuulleeni että hämeenlinnassa on tapana laittaa axea kainaloon. Emmehän halua että pojuset alkavat vierastamaan. Jos yksikin pikku takatukka alkaa parkumaan niinkuin niillä on tapana niin koko pesuehan siinä sekaisin menee...
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tsemmpiä kerholle illan peliin....Tuskin ilveksestä vastusta löytyy kerholle, vaikkakin ilves fanien jutuista päätellen nehän pudottais kaikki, Tapparan, jokerit, kerhon. Hoh hoijaa...Eiköhän realismi kohtaa tänään 18.30 alkaen.
 

Sokos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti mauri


Kannattaisi opetella kirjoittamaan, ennen kuin lähettelee tällaisia viestejä. Opitko tuon sanonnan Kapasen Hannulta vai mistä moinen "verbaalius" löytyi?
Otetaan nyt ihan rauhallisesti... ;)

:rolleyes:

En Kapaselta... vaan ex-koulukaverilta.

Rauhallisesti? mauri = Mauri ?
 

more

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Että tällä tasolla...

Älkää nyt Tampereen pojat vielä innostuko! Pelataan ensin ja jaetaan Ipalle kulta vasta sitten.. Itse asiassa käy täällä Hämeenlinnan päässä hivenen huvittamaan tämä Sokoksen ja Raipen kaltaisten älykköjen ja todellisten tietäjien uho. Kaikki spekulointi, ennustelu ja vedätys on täysin turhaa! Vaikka meillä Hämeenlinnassa nyt onkin Suomen surkein veskari(??), onnettomimmat takatukkaitkijätsekit (joilla kellään ei sitä takaliuhua ole), ja loppujoukkueellinen farmipelaajia, ei Ilveksen ehdottoman varma jatkoonpääsy kuitenkaan ole totta ennen kuin vähintään kolme peliä (ja enempäähän Ipa ei tarvitse Kerhon hoitamiseen) on pelattu. Joten malttakaa odottaa vielä muutama päivä! Ja vielä ne muutamat viikot, ennen kuin Sm-kultamitalit ripustetaan kaulaanne. Kärsivällisyyttä, tamperelaiset, kärsivällisyyttä!!

Ja muistakaa: se toinenkin mahdollisuus ON olemassa.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
It's a Game Day!

Tänään se sitten vihdoin alkaa. P u d o t u s p e l i t. Kolmella voitolla jatkoon ja toisinpäin mennessä lomalle. Raakaa touhua, mutta hyvä niin. Tätähän tässä on jo odotettu pitemmän aikaa. Ilves on HPK:lle varsin sopiva vastustaja. Ilves ei possuile liiemmin, mutta pyrkii kuitenkin pelaamaan fyysisestikin. Joukkueella on myös useita taitavia pelaajia etenkin hyökkäyspäässä. Nämä vanhat nimet tietävät kaikki, mutta yksi kaveri, joka on minut vakuuttanut kauden edetessä on Ville "kilttimies" Snelman. Erinomainen liike ja varsin hyvät kädet. Kaverista tulee vielä tähtiosastoa, mikäli fysiikkatreeni maistuu ja jalat pysyvät maassa sekä vastuuta tulee ensi kaudesta lähtien säännöllisesti vähintään kakkosketjussa.

Mitä sitten tulee Ilveksen puolustajakaartiin, niin melko kokematon, mutta isokoinenhan se tuntuu olevan. Mukaan mahtuu tietysti pari kiekollisestikin varsin lahjakasta kaveria(Tukio, Bruun), mutta hiukan oudoltahan se tuntuu, että joukkueen pelatessa ylivoimalla on viivassa nähty jopa Kuparinen-Källarsson. Minä pidän toki etenkin Kuparista varsin kehityskelpoisena kaverina. Mies pelasi HPK:ssakin varsin lupaavasti ennen IHL-kuvioitaan. IFK:ssa kaveri näytti kuitenkin säälittävältä. Nyt asiat näyttävät menenvän taas oikeaan suuntaan. Hyvä liigapakki, ja nimenomaan pakki. Källarsson on myös kehittynyt Ruotsin aikanaan jonkin verran, mutta ei hänellä pitäisi olla ikinä asiaa ylivoimakenttään. Mukava toki nähdä äijät nyt tosipaikassa vastustajan paidassa.

Kerhon tukat on sitten vissiin vedetty punaisiksi. Ehkäpä ottelusarjaan voisi vielä tuoda mukavan lisäsäväyksen laittamalla Viralliselle Viihdyttäjälle klovninenän pärstään. Näyttäisi jalkakikat entistä hauskemmilta. :D
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kuparinen

Minä olen nähnyt kaverin vasta kerran tällä kaudella, eli TV-pelissä HIFK-Ilves. En ollut millään uskoa, että kyseessä oli sama pökkelö, joka kävi HIFKissä taannoin. Kupruhan osasi nyt luistella, pitää kiekkoa ja kaiken kruunuksi ampui voittomaalin. Todella yllättävää.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HN: No sitten sen peluutuksen ymmärrän. Kuparinen on jopa varsin hyvä kiekollisena. Ehkäpä hyökkääjätausta on se tärkein tekijä. Mikon ulottuvuus on myös erittäin hyvä, joten häneltä onnistuu suht' pehmeäkätisenä myös hieman "jyrkilummemaiset" nousut. Mitenkäs itse koet tuon Snelmanin tulevaisuuden? Onko kaverilla edes sopimusta?

Ja Vakiolle: Kyllä se Kuparinen osasi luistella ja kuljettaa kiekkoa jo HPK-kausina. Tuo IFK-reissu oli vain jotenkin ihmeellinen episodi. Mies oli aivan yössä. Ehdottomasti puolustaja, ei hyökkääjä.
 
Viimeksi muokattu:

Sokos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Että tällä tasolla...

Viestin lähetti more
Älkää nyt Tampereen pojat vielä innostuko! Pelataan ensin ja jaetaan Ipalle kulta vasta sitten..

Ja muistakaa: se toinenkin mahdollisuus ON olemassa.

Joo, byy! Lesoilu on turhaa. Ketju on turha, koko jatkoaika on turha ja elämä on turha. Jääkiekko on elämä!!!!!

Näppis on turha ja hiiri vielä turhempi.

by. Shaked Sokos
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Re: Snellman (ja Niinimäki)

Viestin lähetti HN
Ville Snellman ja Jesse Niinimäki ovat Ilveksen tulevaisuus.

Snellman on puhdasverinen sniper-laituri, jolla on hyvä laukaus ja mainio pelisilmä. Ville on myös todella tunnollinen harjoittelija ja erittäin urheilullinen tyyppi. Tällä kaudella 10, ensi kaudella 15-20 maalia.


Snellmanin harjoittelusta sen verran, että kotitienoilla kierää pojan nuoruuden reeneistä parikin tarinaa, tiedä sitten ovatko urbaaneja legendoja.

- Isäpappa osti Villelle 50 kiekkoa ja maalin. Rakensi laukaisualustan autotallin eteen ja Ville reenasi joka päivä ympäri vuoden ne 50 kiekkoa. Kyllähän sen laukauksesta huomaakin. Tämä voisi olla jopa mahdollista, mutta..

- Toinen legenda kertoo, että peruskuntoa olisi hoidettu juoksemalla ympäri Messukylän teitä isä ajaen autolla perässä ja huudellen: "Mää tapan sut!"

lisää tollasia harjoituksia.. :D
 

Ipaisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa, Wings, Juve
Re: Naapurin pikkuveljeä kiusaamassa

Viestin lähetti ervatsalo




Myönnettäköön että pikkuveljien kiusaaminen on ruma tapa, etenkin jos kyseessä on naapurin pikkuveli, olen pahoillani tästä kaikesta.



Ja Hämeenlinnan "kiekkokansa" voi poistua aivansama minne kun puhutaan pikkuveli asetelmista... heheh... kaikista humoristisinta on että kerho hehkuttaa Ipan ja tapparan kohtaamisiaan jonkinlaisina derbyinä...pah... täälläpäin kerho on VAIN kerho ja tulee aina olemaan se hämäläisen kiekkoilun kolmas lapsi!!!
Tulkaapa Tampereelle puhumaan pikkuveliasetelmakäsityksistänne tai paikallispeleistänne vasta kun teillä on niistä itsellänne on edes jonkinlaista käsitystä (muutenkin kuin itse pikkuveljenä olemisesta). Tai edes jonkinlaista kunnioitettavaa historiaa.

Kiitos... ja istu alas!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös