HPK-Ässät 8.12.

  • 4 223
  • 87

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Ässät Hämeenlinnassa

Viestin lähetti kapa76
Ei sitä koskaan tiedä...;)

Niin, tosiaan eipä nuolaista vielä. Olisihan se mukavaa maksaa potut pottuina ja tipauttaa paitsi willman, niin myös koko ässälauma kesälomille pleikkareiden ekalla kiakalla.. ;)
Kieltämättä olisi perinteisten Ässienkin taas aika edes käväistä pleijareissa.

Täältä tähän
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Viestin lähetti korkki



OK, pakkohan se on uskoa kun niin moni pelin nähnyt väittää. Pumpuli on ämmä, mutta edelleen uskon että jos tappelu olisi tullut niin Willman olisi antanut paremman vastuksen kuin teidän tosi kova Määttäsenne joka hävisi noin 1001-0. En muista yhtä huonoa tappelijaa nähneeni. Olisin ymmärtänyt jos Määttänen ei uskalla tapella koska olisi ollut parempi ettei tyttö nolaa itseään mutta olihan flikalla sisua ottaa turpaansa.


Et sitten yhtään pehmeämpää pelaajaa keksinyt kerhosta... Miten voit edes laittaa samaan kappaleeseen missä puhut kovuudesta.
Mätky ei ole ikinä edes yrittänyt hankkia mitään kovan jätkän leimaa, vai onko?? Toisin kuin "bitch" Willman, joka tökkii tökkii tökkii, heiluttelee hanskoja ja kun hanskat putoaa(Ekiltä), häipyy tough guy paikalta! Way to go!


Ja edelleen, ettemme unohda, onnittelut pisteistä paremmalle joukkueelle!
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti muaddib


...Onko niin että jos ja kun nähdään hyvätasoinen liigamatsi, ainoastaan katkerimmat ja huonoimmat häviäjät tulevat tänne kertomaan näkemyksiään, kun onnelliset ja oman joukkueen peliin tyytyväiset HYVÄT voittajat sekä HYVÄT häviäjät käyvät ne HYVÄT jälkipelit kaljatuopin ääressä jossain muualla? Miksi Timo Willmanille pitäisi ostaa hame kun voisi todeta että Antila maalissa oli huippu?...

Ote topicin "Syväluotaava analyysi..." alta. Lukekaapa.

(Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti. Ässät voitti.)
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: Ässät Hämeenlinnassa

Viestin lähetti ervatsalo


Niin, tosiaan eipä nuolaista vielä. Olisihan se mukavaa maksaa potut pottuina ja tipauttaa paitsi willman, niin myös koko ässälauma kesälomille pleikkareiden ekalla kiakalla.. ;)
Kieltämättä olisi perinteisten Ässienkin taas aika edes käväistä pleijareissa.

Täältä tähän


Et kai sä nyt tosiaan luule, että Ässät neljänneksi asti nousisivat ?
 

PataÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
~ÄSSÄT~
No huhhuh........olipa taas lapsellista tekstiä hpk:laisilta....

Tapaus Willman..... Raju taklaus,Willman vähä hiilty,se ja rajamäki puhu...Willmanhan EI tiputtanu hanskoja?Eli,voiko varsinaisesti edes sanoa että se olis ollu mitään tappeluun hakua?Se oli sellasta...no,Ässät oli jo varma voittaja,pelia vähän jälellä,kait se nyt on kiva siin vähä ärsyttää vastustajaa,ko Ässät ei niin kovin usein voita tua hlinnas...
eli ei se nyt mitään kovin ämmämäistä ollu,mitä järkee sen ois tos vaihees ollukaan tapella ja hommata itellensä pelirangastusta,tai nimen takia vaikkapa isompaaki?!!saa sitä ny pikkasen ärsyttää,ei heti tarttis pistää mittää raukkis-leimaa...:(

Ja toiseks,tapaus Mäkelä.....LAPSELLISTA!!!sillon tapellaan ko on aihetta,tai jotain,mutta ensinnäki,peliajalla!!sitte ko olla kättelees,peli on ohi ja that´s it!loput voi selvitellä joko siviilissä jos mahollista tai sitte seuraavassa kohtaamisessa...henk.koht oon sitä mieltä että Willman teki aivan oikein ko ei lähteny kunnolla mukaan tollaseen pelleilyyn....pääs mäkelä t.ruudun,vihkon,nielikäisen,mäkiahon,ja muitten raukkisten kerhoon......tollasia liigassa tartteta....perkele...
Se siitä.....Mutta tosin,uskon kyllä niin paljon Willmanin tappelukykyihin että se ois antanu kyytiä mäkelälle ja rajamäelle...ja kowaa!!!!:(
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Hohhoijaa

Viestin lähetti ThaSpot
Hienoa! Taas ollaan saatu yksi asemaansa katkera ihminen kertomaan siitä, kuinka sivujen päätoimittaja ja moderaattori on kertonut mielipiteensä pelistä. Keksikää nyt ihan tosi jotain uusi juttuja noihin teidän vastineisiin, kun että "Flonaldo on päätoimittajapellemoderaattori ja sen pitää olla hiljaa!"

Tosin, kun ensin aloittaa provosoinnin toteamalla esimerkiksi Willmannille suoritetun "kiveksien poisto-operaation", olevan "ämmä" ja helmenä pohjalla "Mieluummin olen HPK-fani, joka ei saanut kahta pistettä kuin Ässä-fani, joka joutuu koko loppukauden toteamaan, että hänen joukkueessaan pelaa T. Willman", on turha alkaa itkemään vastaprovosoinneista.

Provosoinnin lisäksi siinä sanomassani oli kyllä sen verran asiaakin, että minusta moderaattoreilta ja (pää)toimittajilta olisi lupa oikeastikin odottaa asiallisempaa tekstiä kuin keskivertokirjoittajalta. Flonaldon ketjun toista viestiä en kovin asiallisena pidä.

Mutta joka tapauksessa, Flonaldo on varmasti kiitollinen, kun noin urheasti asetuit häntä puolustamaan.
 

Roomie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, St. Louis Blues
Flonaldosta

Hiukan kyllä ihmetytti miehen kirjoitukset. Nuo provosoivat viestit olivat samaa tasoa mitä arvon herrat potaitchuk#67 ja Sniper2001 ovan tällä palstalla esittäneet.

Joutuuko Moderaattori-Flo nyt huomauttamaan HpkFani-Flo:ta liian provosoivista ja ehkä jopa hieman lapsellisista viesteistä :D
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
On ihan ymmärrettävää jos karvaan tappion vuoksi hieman menee yli. Sallittakoon Flonaldollekin tämä kerta. Ihmisiä Moderaattoritkin on. Vai ovatko? ;)
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Viestin lähetti PataÄssä
Ja toiseks,tapaus Mäkelä.....LAPSELLISTA!!!sillon tapellaan ko on aihetta.......
......Se siitä.....Mutta tosin,uskon kyllä niin paljon Willmanin tappelukykyihin että se ois antanu kyytiä mäkelälle ja rajamäelle...ja kowaa!!!!:(


Niin, ja jos tädillä olisi munat niin silloinhan se olisikin setä. ;)

Täältä tähän
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On myönnettävä, että vierasvoitto on aina makea, tulee se ihan millaisella pelillä tahansa. HPK:n kotiluola ei vaikuttanut lainkaan niin pelottavalta kuin ensin ajatteli. Mikähän siellä on sitten Ässiä aina vaivannut, kun voitto tulee about kerran 10:ssä vuodessa.

Multakin jäi se lopun Willman-episodi huomaamatta kun katselin vain tulostaululle ihmeissäni ja taputin käsiäni...
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Re: Re: Re: Hohhoijaa

Viestin lähetti Vth

Provosoinnin lisäksi siinä sanomassani oli kyllä sen verran asiaakin, että minusta moderaattoreilta ja (pää)toimittajilta olisi lupa oikeastikin odottaa asiallisempaa tekstiä kuin keskivertokirjoittajalta. Flonaldon ketjun toista viestiä en kovin asiallisena pidä.

Mutta joka tapauksessa, Flonaldo on varmasti kiitollinen, kun noin urheasti asetuit häntä puolustamaan.

Kysehän olikin siitä, että mitä Flonaldo viestissään kirjoitti, vai olikohan sittenkään? Otin lähinnä kantaa siihen, miten lapsellisesti taas kerran oli pakko vetää mukaan Flonaldon asema tällä palstalla. Minun käsittääkseni moderaattorit ovat aivan normaaleja ihmisiä, toimittajat ovat normaaleja ihmisiä ja presidentti on normaali ihminen. Miksi siis heiltä pitäisi aina tulla priimatekstiä? Eikö heilläkin ole oikeus olla pettyneitä tai sanoa asioista niin, kuin he ovat ne nähneet? Miksi me "normaalit" kirjoittajat saamme tuon erivapauden?

Sinun tekstistä vain valitettavasti paistoi läpi asenne "pääsenpä pistämään moderaattoria puukon selkään". Käytit melko selväksi aseena Flo:n asemaa. Tästä oli kysymys, ei mistään muusta. Oletko muuten varma, ettet olisi saanut vastinettasi kirjoitettua jos olisit jättänyt tuon em. asian pois tekstistäsi?

Flo:n tuskin tarvitsee olla minulle kiitollinen. Minä olen ja tulen olemaan samaa mieltä asiasta vaikka kyseessä olisi ollut kuka vaan JA:n moderaattoreista / toimittajista.
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Provo

Itsekin hieman ärsyynnyin Flonaldon selityksistä. Olihan ne aika lapsellisia. Oliko pakko kysyä kymmenen kertaa: "Miksi haastaa tappeluun jos ei halua tapella". Ja todeta perään: "Ämmä". Mitään selitystä Flonaldo ei yrittänyt itse antaa, eikä hänelle kelvannut jäähyn kalastus tai HPK-pelaajan henkinen nöyryytys ilman rangaistusta itselle.

No miksi sitten piti kysellä ja haukkua? Tässä se homman juuri (toivottavasti) onkin. Flonaldon ja muiden moderaattorien kuuluukin provosoida. JanJ on mielestäni "kunnostautunut" samalla alalla. Välillä provosointi meneekin sitten yli. Herääkö silloin sitten se "ihminen" moderaatorin sisällä vai eikö kunnon tekstiä vain muuten irtoa. En tiedä, mutta parempaa tasoa odottelen. ;)
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Näytän varmasti naurettavalta noustessani näin vallan ritarin lailla puolustamaan "kanssafanin" puolia, mutta menköön nyt, saatana.
Kun kaiken mualiman trolleista lämpeävät, angstiset, vääräkieliset, yksisilmäiset ja ties mitkä 1Eurot ja vth:t ryhtyvät joukolla vinkumaan Flonaldon ilmeisesti kohtuunopeasti ottelun jälkeen vuollusta kirjoituksesta, joka ei edes ole kuumimpia Jatkoajassa nähtyjä vuodatuksia samalla kuitenkin muistaen olla vastaamatta siihen millään tavoin - edes sillä tietäväisen kyllästyneellä tavalla - ja käyttäessään jälleen kerran sitä alhaisinta mahdollista temppua "mode vielä ja tollasia päästää suustaan", tunnen oloni perin vaivautuneeksi. Ja kun kehutaan kaverin kirjoitustyyliä perin luokattomiksi unohtaen saman jannun kynästä lähtevät palstan valioihin kuuluvat otteluennakot sekä -raportit, haastattelut ja muu kirjoittelu, tunnen oloni vieläkin vaivautuneemmaksi.

Toisin sanoin, ketjun lukemisesta ahdistuneet ässäfanit: syökää mut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös