rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Mitenkä arvon palstaveljet (ja -sisaret myös, jos niitä täältä löytyy) arvioi Hokin pelaaja-esitykset päättyneen kauden osalta? Ihan vaikka perinteisellä tähti-arviointiasteikolla, eli * - *****. Perustellakin saa, mut ei oo pakko hei.
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Laitetaas nyt jotakin. Itse teen arviot suhteutettuna odotuksiin ennen kautta.


Maalivahdit:
Teemu Seppänen **** - Runkosarjassa oli loistava, mutta yksi tähti putosi pois heikompien Playoffien takia.
Anssi Pesonen **** - Ne pelit, mitä ehti pelata, oli varma.
Tomas Kral *** - Ei ollut kovin tuttu nimi kellekkään Kajaaniin tullessaan, mutta yllätti positiivisesti. Jäi lopulta Seppäsen varjoon ja siirtyi TuToon.

Puolustajat:
Jussi Makkonen ** - Loukkaantumiset pilasivat taas Jussin kauden. Pelaamissaan matseissa melko hyvä.
Artturi Karjalainen *** - Nuori mies pelasi varmaa peruspeliä.
Heikki Lukkari * - Ei siitä taida Mestis-tason pakkia tulla.
Casper Santanen **** - Forsbergin loukkaantumisen jälkeen Hokin paras kiekollinen pakki.
VV Leinonen **** - Nuori kaveri jakoi melko hyvin pommeja. Odotukset ensi kauteen kovat.
Henrik Forsberg ***** - Oli aivan huikea kentän molemmissa päissä ennen loukkaantumista. Oikeastaan Forsbergin loukkaantumisesta lähti Hokin alamäki.
Ville Määttä **** - Oma junnu nousi vähän puskista pelaavaan kokoonpanoon, mutta oli varma. Teki myös uransa ensimmäisen Mestis-maalin.
Jussi Korvakangas ** - Teki ihan hyvin pisteitä, mutta omassa päässä täysi lapanen.
VA Leinonen *** - Toi kiekollista osaamista ja rymistelyä alakertaan. Tyhmät jäähyt laskivat arvosanaa.
Jarkko Heikkinen **** - Jakelta ei uskaltanut paljoa odottaa, mutta kun ei kiekollisia temppuja odotettu, pelasi vahvasti maalin edessä ja omassa päässä.

Lisäksi joukkueessa kävivät: Anssi Rantanen, Nico Lehto, Mikko Niemelä, Aku Pekkarinen (unohtuiko joku?)

Hyökkääjät:
Sakari Manninen ***** - Tiesin että oli ollut kova pistemies A:n SM:ssä, mutta ei nyt tuollaisia tehoja olisi odottanut.
Aleksi Sillanpää *** - Tutussa puolustavassa roolissaan tuttua tasoa. Ei ylittänyt, eikä alittanut odotuksia.
Joonas Huovinen *** - Teki muutamia maaleja ja taklaili, mutta otti myös pirun tyhmiä jäähyjä.
Riku Toivo **** - Viime kevään jälkeen Toivolta uskalsi odottaa jotain, mutta silti meni yläkanttiin. Loppukaudesta kova maalivire hyytyi. Ehkä alkoi kikkailla ja hakea syöttöjä vähän liikaa?
Teemu Huttu *** - Ei ollut ennen kautta sen kummempia odotuksia. Pelasi kauden aikana kaikkia muita paikkoja, paitsi veskaria.
Ville Eskelinen *** - Alkukaudesta hyvä kakkossentteri, mutta loukkaantumisiin meni Eskelisen kausi.
Veikko Karppinen *** - Aika heikko kausi Karppiselta. Pinnoja ei syntynyt niin paljoa, kuin oli lupa odottaa. Aloituksissa toki hyvä.
Jevgeni Fofanov *** - Tuttua rymistelyä Moskovan pojalta. Muutamia kertoja taisi saada jäähyjä pelkän nimen takia.
Joonas Alanne **** - Alanne oli hyvä. Verkko heilui, toivottavasti jatkaa Hokissa.
Ville Rajala **** - Rajala jakoi hirmupommeja ja pystyi myös kiekolliseen peliin. Kärsi myös yhden pelikiellon, koska taklasi "tarpeettomasti" Kalle Maalahtea.
Jesse Häkkinen *** - Häkkinen pelasi alivoimaa ja toi kiekkoa hyvin alueelle.
Mika Koivisto *** - Koivistokin oli puolustavassa roolissa, blokkasi paljon vetoja mutta keräsi myös paljon miinusta +/- -tilastoon.
Harri Pälve * - Ei tuonut joukkueeseen oikein mitään. Iso kaveri, mutta pehmeä kuin untuvapeitto.
Miska Humaloja *** - Odoteltiin läpimurtoa tällä kaudella, mutta ei onnistunut. Oli pienehkössä roolissa. Yritti erittäin huonolla menestyksellä provosoida vastustajia.
Teemu Virtala **** - Snädä oli hyvä, silloin kun pystyi pelaamaan. Oli taas loukkaantuneena, mutta nyt jo ehjempi kausi kuin vuosi sitten.
Henri Fomin ** - Oli aikalailla näkymätön. Siirtyi Rovaniemelle siirtorajalla.
Markus Korkiakoski ** - Oli alkukauden lainalla Kärpistä. Ei kovin kummoisesti pystynyt joukkuetta auttamaan.

Lisäksi Hokissa kävivät Kärppien Tomi Körkkö ja Ville Leskinen, A-junnut Klemetti, Kurkinen, Pyykkönen, sekä IPK:n Ilkka Heikkilä. (tästäkin saattoi unohtua joku).

Tossa nyt oli vähän. Kauhean tiukka en arvosteluissa ollut.
 
Olishan nää nyt voinu pistää tonne omaan kausiketjuunkin, mutta kun kerta rosswell avasi uuden ketjun niin kirjoitellaan tänne.

Sekaannusten välttämikseksi käytän tuota samaa arvosteluasteikkoa kuin Jesyy. Eli pisteytys * - ***** ja arviot suhteutetaan odotuksiin ennen kautta.

Maalivahdit:

Teemu Seppänen *** - Mun odotukset Sepin osalta oli korkealla ja runkosarjassa pelasi niiden mukaisesti tai hieman yli, mutta pleijareissa Sepi on tainnut sulaa melkein joka kevät eikä tämä kevät nyt mitenkään erityisen mairittelevasti mennyt. En kuitenkaan valita, vaikka sopimus ensi kaudesta on jo olemassa.

Anssi Pesonen **** - Pesosen torjuntaprosentti pelaamissaan matseissa Hokki-paidassa oli 97,40 %. Edelleenkin kyseenalaistan sen, että miksi hän ei päässyt playoffeissa pelaamaan? Olisi ehdottomasti ansainnut sen - Mattilalle tästä pitkä miinus. Mielelläni näkisin Pesosen täällä myös ensi kaudella, mutta koska vastuuta suuren ja mahtavan Seppäsen takana ei ole kovin paljoa luvassa, niin uskon hänen suuntaavan muualle. Tässä olisi kyllä jollekin Peliitoille tai SaPKolle kelpo veskari ensi kaudeksi.

Tomas Kral *** - Arvostellaan nyt myös Holy Kralkin koska Jesyykin sen teki. Hyvänä päivänä loistava maalivahti, huonona ei saanut edes rantapalloa kiinni. Mulla jäi Kralista hieman yliarvostettu kuva, mutta toisaalta pystyi täyttämään ruutunsa varsin kelvollisesti.

Puolustajat:

Jussi Makkonen ** - Olisi ansainnut 3 tähteä, mutta jatkuvien loukkaantumisten vuoksi pudotin yhden tähten. Kiekollisesti hänestä ei tule koskaan mitään leaderia, mutta fyysisessä pelissä hän oli joukkueen parhaimmistoa. Jatkuvuuden kannalta jatko olisi hyvä juttu, mutta toisaalta voiko näin loukkaantumisherkälle kaverille tarjota sopimusta?

Artturi Karjalainen *** - Kokoonpanoon noustessaan pelasi idioottivarmaa peruspeliä ja pelasi hyvin, mutta keväällä oli hieman vaikeuksissa KooKoon vahvojen hyökkääjien kanssa. Jos kiinnostusta löytyy ja hintalappu on kohtuullinen, niin Karjalainen on ihan hyvä syvyyspakki, on toki helposti korvattavissa.

Heikki Lukkari * - Taso ei yksinkertaisesti riitä tälle sarjatasolle. Kiekolliset taidot lähellä nollaa ja lisäksi hän höntyilee useasti itsensä ulos tilanteista. Vaikka kuinka on oma kasvatti, niin siitä huolimatta on pakko sanoa että kiitos ei.

Casper Santanen *** - Alkukaudesta lupaavia otteita, mutta jotenkin Casunkin pelaaminen kärsi tuosta Forsbergin loukkaantumisesta ja loppukausi oli vähän vaisu. Kiekollisesti ei mikään huippupelaaja, mutta siitä huolimatta hän oli meidän kiekkovarmin pakki. Jos hintalappu kohdallaan niin jatko voisi olla hyvä juttu, mutta ei Casu nyt mikään täysin korvaamaton pelaaja ole. Jatkuvuuden kannalta toivon jatkavan.

Veli-Valtteri Leinonen *** - Sairasteli alkukaudesta paljon, mutta paransi kauden mittaan. Kiekollisessa pelissä ei pysty esittämään ihmeitä, mutta pelaa perusvarmaa peliä ja ennen kaikkea on fyysisesti todella vahva jässikkä. Sopimusta jäljellä vielä vuoden verran eikä se mun mielestä ole missään nimessä huono juttu!

Henrik Forsberg ***** - Syksyllä jopa sarjan paras pakki, mutta harmittava olkapäävamma pilasi loppukauden. Kuten Jesyy totesi, niin Forsbergin loukkaantumisesta alkoi myös Hokin alamäki, tiedä sitten olisiko pelannut miten kauan täällä vaikka olisi pysynyt terveenä. Sopimus saatava aikaiseksi hinnalla millä hyvänsä.

Ville Määttä **** - Ei kyllä olisi uskonut että omista B-junnuista pystyy reilussa vuodessa nousemaan Mestikseen, mutta tulipahan tälläinenkin tapahtuma todistettua. Täysin puhtaat paperit kaveri ansaitsee kyllä pelaamistaan peleistä. Vahvuudet Määtällä ovat kiekollisessa pelissä eikä hän oikein päässyt käyttämään niitä Mestiksessä, vielä. Fyysisesti on pirun paljon tekemistä että pystyy puolustamaan tasapäisesti vastustajien hyökkääjiä vastaan, mutta ehdottomasti (pitkää) sopparia käteen vain!

Jussi Korvakangas ** - Hellyin antamaan kaksi tähteä hyvien playoffien ansiosta. Kiekollisesti pelaa rohkeasti, mutta valitettavasti tämä rohkeus kostautuu liian usein vastustajan maalin merkiksi. Plus/miinus -saldo oli runkosarjassa koko sarjan 8. huonoin, joka kertoo kaverin puolustuspään pelaamisesta kaiken oleellisen. Ei jatkoon.

Veli-Antti Leinonen ** - Todella kaksipiippuinen kausi ja pelaaja ylipäätään. Kiekollisesti oli Hokin tärkeimpiä pelaajia ja toi paljon johtajuutta puolustukseen. Toisaalta sitten kun homma lähtee lapasesta niin se myös todella lähtee lapasesta, eikä siellä kypärän sisällä kovin montaa viisasta ajatusta liiku. Toivottavasti nuo pelikiellot vähän pistäisivät hänet ajattelemaan pelityyliään, sillä tuolla samanlaisella linjalla ei voi jatkaa. Jos pää kestää, niin jatkoon.

Jarkko Heikkinen *** - Jaken parhaat vuodet ovat jo takanapäin, mutta edelleen hän on varsin kelvollinen pelimies kolmospakkiparissa. Playoffeissa Jaken kokemusta olisi tarvittu, mutta sormivamma pilasi loppukauden. Oikein roolitettuna Jaken jatkolle peukku ylöspäin.

Jatkuu....
 
....jatkoa.

Hyökkääjät:

Sakari Manninen **** - Jossain määrin samanlainen tulokaskausi kuin Alanteella viime vuonna: Alkukaudella loistava ja loppukaudesta todella paha hiipuminen. Intin loppumisen jälkeen ei tainnut tehdä yhtään maalia. Pisteissä ja tehotilastossa kuitenkin joukkueen paras runkosarjassa joka on odotuksiin nähden loistava suoritus, mutta vastaavasti playoffeissa tehotilasto oli koko joukkueeen huonoin. Mielellään näkisin Mannisen täällä jatkossakin, mutta huhut vievät miestä liigaan (Pelicans tai Kärpät), tosin ei jatkokaan mikään mahdottomuus ole.

Henri Fomin ** - Ei edelleenkään läpimurtoa Mestikseen. Väläyttelee ajoittain, mutta vastapainona on todella tehotonta ja vaisua puurtamista, siirtyi lopulta siirtorajalla Rovaniemelle. Foppa pelaa siis tällä hetkellä Mestis-karsintoja ja saanee paikan joukkueesta mikäli nousevat, muutoin joku Peliittojen tyyppinen joukkue voisi olla oikea osoite jos Mestistä aikoo pelata.

Aleksi Sillanpää ** - Mä en jotenkin vaan tykkää Sillistä. On toki tärkeä mies oman pään aloituksissa ja puolustavana sentterinä, mutta ei nuo otteet mua vakuuta. Kiekolliset taidot ovat varsin olemattomat ja luistelu on raskasta. Mun mielestä Silli on täysin korvattavissa.

Joonas Huovinen *** - Kiekollista lahjakkuutta löytyy ja on tulevaisuuden liigapelaaja, mutta korvien välissä on paljon kehittymisen varaa. Jos Kärpät antaa lainalle ja asenne on kunnossa, niin miksei voisi pelata täällä myös ensi kaudella.

Riku Toivo **** - Joukkueen parhaimmistoa, hiipui kuitenkin muiden avainpelaajien ohessa loppukaudesta varsin pahasti. Jos liigapaikka ei aukea, niin ehdottomasti Toivon jatkolle peukkua.

Teemu Huttu ** - Paransi otteitaan kauden aikana rutkasti, pakkina ei mitään käyttöä mutta hyökkääjänä on siinä kinthaalla. Kiekollisesti on ihan kelpo pelaaja, mutta fyysisessä pelissä hän on pahasti jaloissa. Jatkuvuuden nimissä voisin juuri ja juuri hänen jatkonsa nielaista, mutta Huttu on täysin korvattavissa oleva pelaaja, eli mielummin ei jatkoon.

Ville Eskelinen ** - Ei ollut mikään sateentekijä, mutta sai kerättyä kuitenkin kokoon suht mukavat pisteet. Saakelin kallis(?) ja loukkaantumisherkkä kaveri, joten sen vuoksi Eskelinen saa etsiä kyllä pelipaikan ensi kaudeksi muualta.

Veikko Karppinen ** - Suhteuttuna palkkaan ehkä pahin floppi tämän kauden joukkueessa. Oletin viime kauden olevan "tottelukausi" Mestiksessä, mutta tämä kausi meni huomattavasti edellistä kautta heikommin. SM-liigassa ollessaan pelasi puolustavana sentterinä ja nyt playoffien tehotilasto oli -6. Joko palkan pitää puolittua tai muuten Veikko saa etsiä itselleen uuden seuransa, siitä huolimatta että on näitä Kajaanin harvoja "huippupelaajia".

Jevgeni Fofanov ** - Odotin Jeveltä parempaa kautta. Ei ollut enää sellainen pirteä pommikone jota oli joskus pari vuotta sitten ja muutenkin kehitys polkee paikallaan. Mun mielestä Koivisto olisi parempi valinta nelosketjuun kuin Jeve, mutta toisaalta en minä olisi pelihousuja repimässä vaikka "oma kasvatti" täällä jatkaisikin.

Joonas Alanne ***** - Pakko antaa 5 tähteä Alantelle. Pelityyli on juuri sellainen mistä meikäläinen pitää; nopea luistimilla, maalinteko ei tuota ongelmia ja myös omaa päätä kohti pelaaminen kiinnostaa. Alanne oli joukkueen paras maalintekijä ja koko sarjassakin 15. paras. Runkosarjassa tehotilasto oli joukkueen 4. paras ja playoffeissa Allu oli koko joukkueen paras. Liigan rahkeet eivät vielä riitä ja mielestäni on suuri vääryys jos Alanne pelaa ensi kaudella jossain muussa Mestis-joukkueessa.

Ville Rajala *** - Aivan ei Rajala yltänyt siihen tahtiin mikä hänellä oli viime keväänä. Ei varsinaisesti flopannut, mutta alkukaudesta maalinteko tökki pahasti ja loppukaudesta byyrejä alkoi syntyä tiuhaan tahtiin kun se kuuluisa apina saatiin tiputettu harteilta. Potentiaalia on ja mun mielestä ehdottomasti jatkoon.

Samu Pyykkönen *** - Vähän samanlainen tarina kuin Määtällä. Pyykkönen nousi talvella yllättäen Mestis-joukkueeseen ja pelasi sellaista Mattilaan uppoavaa peliä. Mun mielestä ei tarjonnut mitään lisäarvoa tähän joukkueeseen vaikkei hän huonosti pelannutkaan. Pyykkönen on kehittynyt parissa kaudessa huikeasti ja ehdottomasti hänelle pitää tarjota jatkoa myös ensi kaudelle.

Jesse Häkkinen *** - Tehojen valossa yhtä hyvä kausi kuin mitä tulokaskausi oli, mutta ne Jessen suurimmat avut joukkueelle ovat ennemminkin av-pelaamisessa ja puolustuspäässä. Loukkaantumiset sotkivat viime kautta, mutta Häkkisen jatkolle täältä vihreää valoa.

Mika Koivisto *** - Tasapainoinen tulokaskausi kokonaisuudessaan. Hyvä nelosketjun rymistelijä joka ottaa iskuja vastaan, taisinpa jossain verrata häntä köyhän miehen Antti Aarnioon. Hyvä joukkuepelaaja ja mielelläni näkisin Koiviston täällä myös ensi kaudella.

Harri Pälve * - Odotukset olivat aika pienet eikä pystynyt lunastamaan niitä missään vaiheessa. Raamit loistavaan nelosketjun rymistelijään ovat olemassa, mutta Pälve ei käytä niitä ollenkaan hyväkseen. Pehmeälle kaverille ei jatkosopimusta, ei tosin ollut missään vaiheessa niitä meikäläisen inhokkejakaan eli ei jatko mun maailmaa kaataisi.

Miska Humaloja ** - Kauden pahimpia pettymyksiä. Tehopisteet olivat täsmälleen samat kuin viime kaudellakin, mutta odotukset olivat ainakin mulla paljon ylempänä. Pyrki koko ajan vastustajan ihon alle siinä onnistumatta ja mun teorian mukaan Mise sekoitti sillä tavalla enemmän omaa pelamistaan kuin vastustajan. Jatkosoppari ensi kaudesta on jo olemassa, mutta nyt pitää Miska ihan oikeasti keskittymään siihen itse peliin.

Teemu Virtala *** - Juuri ja juuri sain kasattua 3 tähteä kokoon. Palkka on Hokin historian kovin ikinä ja siitä huolimatta kaveri on toista kautta putkeen klesana. Pelasi toki pudotuspeleissä, mutta Mattilan mukaan Snädän nivunen veti toisessa Kouvolan matsissa aivan viimeisiään. Pisteiden valossa ihan ok kausi, mutta fyysisesti Snädä oli vähän pihalla (juurikin näiden loukkaantumisten takia), etenkin kaksinkamppailuissa. Sopimushan Snädällä jo on eli nyt vain paikat kuntoon, hyvä harjoituskausi alle ja pitkästä aikaa kunnollinen runkosarja kokoon.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tervehdys palstaveljille. Laitampa omat tähteni pelaajille, pari perustella höystettynä.

Maalivahdit:

Seppänen: **** Runkosarjassa hyvä, hiipui kuin koko joukkue kevättä kohti

Kral:** Ei ollut varma olo katsomossa, kun Kral maalissa. Hyvä Stuntti Sepille.

Pesonen:*** Vaikuttaisi pelimieheltä, Hokin puolustuksen takana pelasi hyvin.

Pakit:

Leinonen VA *** Perusvarma, yritti johtaa ja herättää joukkoja, meni yli. Toivoisin jatkavan.

Makkonen Jussi ** Loukkaantumisherkkä, ei pääse näyttämään taitoja, kun usein pitkällä saikulla, vielä kerran ja jos tervettä kautta tule niin paita DNA-kaupan kattoon.

Heikkinen Jarkko *** Olin toissa kauden jälkeen, että Jakesta ei kuin haittaa ,mutta olin väärässä, kiekottomampi rooli sopi ja perusvarmaa peliä, jatkoa, koska vastaava kokemus korvattavissa vain rahalla.

Leinonen VV ** Antoi namupasseja avauksissa vastustajalle, ensi kaudella lyö läpi kun miehistyy vielä ja tuntee sarjan.

Karjalainen Artturi ** Menee vielä pehmeästi tilanteisiin, pelkää vastustajan hyökkääjien taklauksia. Tietää tasonsa pelaa sen mukaisesti, jatkoa jos pelaa "kilometrikorvauksilla" Hokissa

Santanen Casperi *** Ei huono, ei tähti, jos palkka kohillaan saa jatkaa, muuten samalla rahalla löytyy vastaavia

Forsberg Henrik ***** Tähti jollaisia Hokki tarvitsisi menestyäkseen, EI OLISI pelannut terveenä kautta Hokissa loppuun saakka. Tälläisiä ei ole helppo saada ja pari vastaavaa pelaajaa niin mestiksen neljän suuren sekaan olisi Hokilla asiaa.

Lukkari Heikki * Juna meni, yritti fyysisyydellä tehdä itsensä tarpeelliseksi, sekin juna meni.

Hyökkääjistä lisää myöhemmin..
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jatkoa seuraa..

Puolustajat: Korvakangas Jussi * Mitähän Jussi itsesään kuvittelee, minä kuvittelen sitä Jussin plus miinus tlasto osoittaa.

Hyökkääjät:

Alanne Joonas ***** Mielestäni pelasi hyvin, luistelee ja taistelee, Juha Virtanen, mutta paremmalla maalivainulla, on hyökkäysalueella oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Virtala Teemu **** Vähän samat sanat kuin Makkoseen jos ensikausi loukkaantuneena niin tämä olisi sitten tässä, joukkueelle tärkeä pelaaja ja teki yhden hienoimmista Hokki maaleista päästellessään koko kentän läpi.

Manninen Sakari *** Potentiaalin omaava pelaaja, joka on liigassa hyvinkin nopeasti. Olisi voinut olla intissä vuoden kun inttipoikana peli luisti, reserviläisenä teki taantumuksen joukkueen mukana.

Toivo Riku *** Gorilla selässä kasvoi ja koko joukkueelle tyypillinen ajautuminen harmaaksi massaksi tapahtui myös Toivolle.

Karppinen Veikko * Luulin että eka kausi oli suonen vetoa ja totuttelua ja tällä kaudella tulosta tulee, posket vain paksuuntuneet Veikolla, milloin alkaa pelaamaan.

Rajala Ville **** Fyysinen, hyvä ja välillä jopa sniper tyyppinen pelaaja, saisi jatkaa jos vain Kajaani kaupunkina kiinnostaa. Oikeastaan saisi Hokki rahaa tarjota, sillä vastustajana inhottava

Koivisto, Häkkinen, Humaloja *** Taso saavutettu ei kehity enää, jos ei itse halua antaa vielä jostain yritystä, ok pelaajia jatko ei pahasta

Sillanpää,Fofanov *** Tuttua ja turvallista, paketti josta tietää mitä saa. Sillanpään kiekollinen peli oli välillä kauheaa, osittain ettei sitä ole, mutta oman tonttinsa hoitaa, myös vapaa-ajalla.

Huovinen Joonas ** Turhautuu helposti, potentiaalia löytyy, tuskin edes haluaa jatkaa Kajaanissa.

Pälve * ja Huttu**, korvattavissa, Huttu voi kehittyä vielä.

Fomin Henri** itse en olisi päästänyt pois, kahden kauden gorilla ei lähtenyt mestiksessä pois.

A-junnut Hyökkääjät Kurkinen, Pyykkönen, Klemetti ** onnistuivat Kajaanilaisen juniorityön takia jatkoa syvyyspelaajina

A-junnu puolustaja: Määttä Ville *** Pelasi kuin miehet ja ensikauden edustuksen treenausmäärällä taso nousee vielä, ehdottomasti jatkoa
 

Foxtrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet sarjat
Jatkoa seuraa..

A-junnut Hyökkääjät Kurkinen, Pyykkönen, Klemetti ** onnistuivat Kajaanilaisen juniorityön takia jatkoa syvyyspelaajina

A-junnu puolustaja: Määttä Ville *** Pelasi kuin miehet ja ensikauden edustuksen treenausmäärällä taso nousee vielä, ehdottomasti jatkoa
Kurkinen, Klemetti, Pyykkönen ja Määttä taitavat olla kainuulaisen juniorityön tuotoksia, eivat kajaanilaisen ja siten toimivat esimerkkinä myös kaikille kainuulaisille junioreille. Toivottavasti saavat jatkopahvin, mutta siten, että hoitelevat myös osaltaan Hokin A-junnut takaisin Mestikseen, eivatkä vain pelaa jämäminuutteja aikuisissa.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Annetaanpa omatkin arviot...kaikkia ei jaksa perustella, mutta tässä tulee:

Maalivahdit:
Teemu Seppänen *****
Loistava runkosarja, hiipui playoffeissa loistavasta hyväksi, mutta siihenkin vaikuttaa se, että koko muukin joukkue hiipui, viimeistä ottelua lukuunottamatta.

Tomas Kral ***
Pelasi hyvin Hokissa ne pelit mitkä kerkesin nähdä...antoi aika paljon ribareita, mutta muuten oli kyllä hyvä. Muistanko oikein, että pelasi Hokissa 9 peliä ja nappasi niistä kuitenkin ainakin kaksi nollapeliä...

Anssi Pesonen ****
SaPKossa ei vakuuttanut että olisi huippuvahti, mutta Hokissa osoitti aivan muuta.

PUOLUSTAJAT:
Jussi Makkonen ***
Loukkaantumiset pilasi taas kauden. Sen mitä pelasi, pelasi hyvin. Kunhan vain paikat kestäisi edes jotakuinkin täyden kauden!

Artturi Karjalainen ***
Täytti paikkansa, välillä pelasi yllättävänkin varmasti. Välillä taas kokemattomuus paljastui karulla tavalla.

Casper Santanen ****
Tasaista suorittamista. Hyvä kausi ja vielä parempaan on mahdollista.

Heikki Lukkari *
ei kaipaa edes selitystä

Veli-Valtteri Leinonen ***
Ihan ok...täytti paikkansa joukkueessa. Toivottavasti ottaa tulevalla kaudella hiukan isompia kehitysaskelia.

Henrik Forsberg *****
Pelasi vain neljänneksen kautta, mutta oli aivan huikea!

Ville Määttä ***
Tuli mukaan tiukassa paikassa ja hoiti homman kotiin mallikkaasti!

Jussi Korvakangas *
Miinussaldo 13...se riittänee!

Veli-Antti Leinonen ***
hyvä kausi loppukauden ylilyöntejä lukuunottamatta.

Jarkko Heikkinen ****
Isäntä oman maalin edessä ja muutenkin parasta Heikkistä muutamaan vuoteen!


Hyökkääjät:
Sakari Manninen ****
Jouluun asti olisi tullut viisi tähteä, mutta hyytyi sitten. Mutta kultakypärä päässä melkein koko kauden ja parhaillaan tosi upeaa pelaamista. Kelpaisi ensikaudeksikin...

Aleksi Sillanpää ***
Alkukausi penkin alle, mutta paransi huomasti loppukaudesta!

Henri Fomin **
Ei oikein osaa sanoa mitään...ei vaan onnistunut.

Joonas Huovinen ***
Aluksi oli hiukan asenneongelmaa, ja sitten asenne löi ylikin. Pelimies, mutta pitää oppia pitämään pää kylmänä.

Riku Toivo ****
Yksi Hokin suurimmista onnistujista. Pelasi ehkä uransa parhaan kauden ja miksei parantaisi seuraavallakin kaudella?

Teemu Huttu **
Kuten yllä mainittu, pelasi vähän joka tontilla ja se varmasti sekoitti Hutun pasmat. Kun saadaan oikeaan rooliin, voi olla ihan eri mies.

Ville Eskelinen ***
Oli välillä todella hyvä, mutta loukkaantumiset pilasi Eskelisenkin kauden.

Veikko Karppinen ***
Rooliinsa nähden pettymys, mutta esimerkiksi aloittajana todella tärkeä!

Jevgeni Fofanov ***
ei enää lyö yli niin kuin ennen, vaan antaa paukkua hyviä taklauksia ja välillä esitteli vähän taitojaankin. Tykkään Fofanovin pelityylistä...

Joonas Alanne ****
Joukkueen paras maalintekijä ja muutenkin hyvä kausi. Jatkoa, pliis!

Ville Rajala ***
Jäähyherkkä, mutta loppukaudesta maalijyväkin osui mukavasti kohdalleen.

Jesse Häkkinen ***
Yksi loukkaantumisten uhreista... tärkeä mies alivoimalla!

Mika Koivisto ****
Uhrautuvaa ja tärkeää työtä joukkueen eteen. Moni ei edes huomaa Koiviston tekemää työmäärää!

Harri Pälve *
Hokin hyökkääjistä ehkä se heikoin lenkki...

Miska Humaloja ***
Välillä ihan näkymätön, välillä heikko, välillä hyvä. Ailahteli laidasta laitaan. Näen potentiaalia, kunhan saa tasaisuutta otteisiinsa eikä yliyritä.

Teemu Virtala ***
Loukkaantumiset, loukkaantumiset...silti melkein piste/peli. Ei huono!
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy