Hokin A-nuoret

  • 52 093
  • 79

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Huippu Pohjola 2014

Laitetaan tähän A-junnu ketjuun kun täällä on Kainuulaista junnutoimintaa ja sen tilaa on kommentoitu jo aiemminkin:
SuPs Kasvatti Jussi Vikholm on valittu tänään Vierumäellä päättyneen Huippu Pohjola leirin päätteeksi -99 syntyneiden ensimmäiseen maajoukueryhmään. Samalla leirillä olivat myös Kuki Ht:n kasvatit Tuomas Ahtonen ja Aleksi Klemetti.Kaikki kolme pelaa tällä hetkellä C- junioreiden suomi-sarjaa Kuki Ht väreissä aluejoukkueessa ja ovat siis oman ikäluokkansa kärjen tuntumassa jo ihan valtakunnallisestikin, kiinnostavaa seurata mihin poikien tie vie ensi kaudeksi.
 

KM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings
Nyt taitaa kuitenkin tarinalla olla hieman onnellisempi loppu kuin vuosi sitten. A-juniorit ovat marssimassa Suomi-sarjaan ja sitä kautta pelitkin hieman kovenevat. Olihan se viime vuoden rämpiminen ihan kauheata ja hyvä nyt, että tuonnekin pääsivät. Tai sanotaan toivottavasti pääsvät.

Klemetti on ollu hyvin auttelemassa edarin puolelta ja Pyykkönenkin on saatu viimeisiin peleihin mukaan. Lauantaina olisi ratkaisun paikka jo sarjapaikan suhteen. Voitolla jatkuu pelit Suomi-sarjassa. Häviöllä joutuu odottelemaan sunnuntain pelin lopputulosta, joka on sarjajumbo Kukia vastaan Kajaanissa.
 

rastamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vuokatti Ski Team Kainuu, Kalpa
Tsemppiä Suomi-sarjaan! Toivottavasti pelaajat ja rahat riittävät, taitaa pitkiä matkoja olla Hokin pojille tarjolla.
 

KM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings
Onkohan jäätilanne oleellisesti parantunut vai mistä nyt tuulee? Hokin A-juniorit sekä B-juniorit pelaavat ensi kaudella Mestistä. A sai paikan tosin mandaatilla,(sijoitus Suomarissa 4.) mutta B pelaamalla. Voinee lopettaa puheet vähäisistä jääajoista sun muista. Mikä ratkaisee niin on materiaali, mikä sattuu minäkin vuotena olemaan käytettävissä. Näin se vain on.

Ensi kaudella B:llä voi olla liiankin kova sarja, mutta A-junnut näyttää tässä vaiheessa hyvältä. Ulkopaikkakuntalaisia pelimiehiä lienee tulossa reilusti.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Milläs mallilla B & A junnujen Mestis-joukkueet ovat tällä hetkellä? Onko tarkempaa tietoa kenelläkään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös