Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
  Jumala ja Yleisradio (Tohloppi) ovat vihdoin vastanneet hartaaseen toiveeseemme.

  Hill Street Blues uusinta alkoi eilen 28.8.2008 klo 22.30 FST:llä. Tästä lähtien sama aika, sama paikka. 146 osaa.

  Kylmät väreet kulkivat selkäpiissäni kun vuoropäällikkö Esterhaus totesi huomautuksensa "Hey, let's be careful out there!"

  Linkit:

  Wikipedia suomeksi:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Hill_Street_Blues

  ja Wikipedia englanniksi:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Hill_Street_Blues

  Vanhemmat sedät ja tädit tuntevat tämän amerikkalaisen poliisisarjojen klassikon. Nuoremmalle kansanosalle tiedotattekoon että tässä on sarja joka määritteli poliisisarja -genren mitta-asteikon.

  Suosittelen kaikille.
   
 2. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Vittu, meni ohi. Tästä onkin jo aikaa kun viimeksi on näytetty, muistan kun junnuna 80-luvun alussa tuli tätä katsottua. Bochon tuttua laatua, NYPD Bluen kanssa kaikkien aikojen parasta poliisikuvausta.

  Pitää nyt ajastaa digiboksi toistamaan torstaisin tuo kun FST5 ei muuten oikein osu kohdalle.
   
 3. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Onneksi muistin pistää ajastuksen eilen päälle, eli boksista löytyy jos vaikka tänä iltana jo ehtisin katsomaan. Sen verran siinä muiden ohjelmien ohessa eilen illalla vilkaisin, että yllätyin iloisesti kun ruudussa ei tekstiä ollutkaan kuin Suomen kielellä, vaikka kanava olikin FST5.

  NYPD Blue'n kantava voima Dennis Franz näytteli muuten Hill Street Bluesissa kahta poliisia. Ihan näissä alkuaikojen jaksoissa hän oli Sal Benedetto-niminen kyttä, joka sortui rikoksen polulle ja kusetti mm. J.D. Larueta oikein kunnolla, ja päätti lopulta päivänsä jossain aseman vessassa.

  Pari vuotta myöhemmin Franz tuli vakiohahmoksi sarjaan Norman Buntz-nimisenä kyttänä, jossa minun mielestäni oli jo paljon samaa kuin Franzin NYPD Blue-hahmossa Andy Sipowiczissa alkuaikoina.

  Muistaako kukaan kuinka monta jaksoa silloin ensimmäisellä esityskerralla jätettiin suosiolla näyttämättä? Aina silloin tällöinhän ohjelman väitetystä väkivaltaisuudesta nousi messu, ja muistaakseni anakin yksi jakso jossa Neal Washingtonin naisystävän aikuinen poika ampuu Nealia, jätettiin näyttämättä väkivallan takia.

  Toinen jakso joka jätettiin näyttämättä, käsitteli Neuvostoliitosta loikanneita hiippareita jotka viuhtoivat Hill Streetin maisemissa karvalakin liepeet vipattaen, ja tämähän tietysti jätettiin ryssän pelossa sivuun. Virallinen selitys taisi tässäkin olla "väkivaltaiset kohtaukset". Vai muistanko nyt ihan väärin, oliko tuo Nealin ampuminen ja ryssäloikkarit samassa jaksossa?
   
 4. Sarme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Tämä spinoff olisi ollut hauska nähdä:
  http://uk.imdb.com/title/tt0092320/

  Norman Buntz ja Sid muuttavat länteen ja perustavat etsivätoimiston. Ei vaan tainnut toimia komediana.
   
 5. Brewer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,ARSENAL
  Kiitos FST,Tack!

  Hienolta tuntui nähdä tätä 80-luvun huippusarjaa taas. Tunnaribiisi toimii yhä ja Veronica Hammel/Joyce Davenport myös. Oikein odottaa muutamia tulevia jaksoja missä Mick Belker(Bruce Weitz) pääsee vauhtiin. Let's be . . . . .
   
 6. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Syöttösuunnat, tarjoilut, HC TPS
  Lainaus:
  Jossain vaiheessa se sangen kohtalokas punatukkainen daami ehdottelee järkyttyneelle Esterhausille "omelettia" alakerrassa. Täysin klassinen jakso sekin.

  Tai se kun Howard Hunter menettää tajuntansa aseman kellarissa ja arvioi kolmannen maailmansodan syttyneen. Hieno sarja by all means.
   
 7. Brewer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,ARSENAL
  Lainaus:
  Oho, olipas unohtunut. Myös eilinen kohtaus missä Joyce Davenport kaataa kokikset LaRue'n munille nauratti. Olipa muijalla viileän ylimielinen katse!
   
 8. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kiitos tiedosta, olisi jäänyt jälleen huomaamatta. Onneksi on JA :) Pizzamanin ja Davenportin love story, Belker, Buntz, LaRue, Coffey, Bates, Renko, Hunter, Goldblume... hienoja tyyppejä.
   
 9. Brewer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,ARSENAL
  Lainaus:
  Mua vieläkin jurppii, kun toi mitättömyys Furillo pääsi jörnimään Joycea :)
  Onneksi sentää LaRue sai pakit.
   
 10. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Kattelin silloin uusintoina kymmenisin vuotta sitten. On kyllä loistavasti käsikirjoitettu ja näytelty sarja, jakso jakson jälkeen kiinnostavaa, ja ilman pitää pidempiä storylineja, ihan arkista aherrusta poliisiasemalla.
   
 11. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Tässä sarjassa on yksi mieliinpainuvimpia tunnareita mitä tiedän. Jäänyt lapsuudesta vahvasti mieleen. Itse sarjaa ei oikein koskaan tullut seurailtua kun oli tosiaan sen verran pieni. Tulihan tuo kait jossain välissä uusintana.

  Katsoo jos nyt tulisi seurailtua vaikka silloin tällöin.
   
 12. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Helvetin hieno sarja. Itse asiassa kaikkien aikojen paras amerikkalainen poliisisarja, piste.

  Nuorena poikana ihmetytti tosiaan, kun Benedetto palasi Hill Streetille erinimisenä. Nykyisinhän sarjoissa toimitaan päinvastoin, kun hahmo pysyy mutta naama vaihtuu... Dennis Franz on hieno mies.

  Muista suosikeista on pakko mainita Diablos-jengin sutki pomo Jésus Martinez, pureva äidinpoika Mick Belker, niljakas JD LaRue, Andy "Oh my god, Bobby Hill!" Renko... helkkari, kaikki ne on loistavia tyyppejä. Esterhausin edesmentyä paikkansa täyttänyt sgt. Jablonskikin kasvoi erinomaiseksi hahmoksi sarjan loppua kohden.
   
 13. Jakke Huuliparta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukilahden Työväen Ampujat
  Sarjassahan voi myös bongata nuoren David Caruson punatukkaisena Shamrocks(?) -jengin pomona :)
   
 14. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Ei unohdeta Jesus -jengipomoa joka veti about samanlaisen rooli myös Colors -leffassa, lyhyt läski joka veti asenteella.
   
 15. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Veti kyllä ja eilen veti niin asenteella, että koko laitos hiljeni kun ukko kertoi mielipiteitään poistuessaan sieltä. Loistava sarja ja FST:lle tuhannet kiitokset tästä todellisesta kulttuuriteosta.

  "Hey, let`s be careful out there"
   
 16. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Lainaus:
  Eipä unohdettu. Katso muutama viesti ylöspäin. Mainio tumppi.
   
 17. Noutaja#9 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
 18. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Judas priest, taasko tämä tulee? Muistaakseni sarja uusittiin jo kerran, mutta oliko sekin jo historian sivuille kuuluvalla 90-luvulla? Veronica Hamel (Davenport) oli erittäin HOT vielä tuolloin, ilman nykyistä silikoniylähuulia ja kumiposkia. Kilpaili rinta rinnan Agnetha Fältskogin kanssa p..ihailtavimman aikuisen naisen palkinnosta. Dogbreath.
   
 19. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kakkonen näytti sitä illan viimeisenä ohjelmanaan joskus puolen yön kieppeillä vuosina 1996 ja 1998. Aina, kun esityspäivään oli totuttu, Kakkonen muuttikin sen joksikin toiseksi päiväksi ja saman tien aikataulukin vaihteli puolella tunnilla suuntaan tai toiseen.

  Ja sitten vielä sanoivat Kakkoselta, että kyllä sai olla viimeinen kerta kun sarja näytetään, kun "katsojia on niin vähän".
   
 20. Sniper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timo Suden kääntölämäri
  Jumalauta näin pitkälle ketju edennyt ja kukaan ei ole vielä maininnut legendaarista tunnarimusaa?

  Oikeasti meinasi tulla itku, kun viikolla kyökissä hääriessä satuin kuulemaan ohjelman puffausta. Toki missasin kanavan ja kellonajan, joten jos ensi viikolla saisi annoksen nostalgiaa...
   
 21. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Kröhömmm...

  Lainaus:
   
 22. Sniper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timo Suden kääntölämäri
  Lainaus:
  Olet Ted niin huomaamaton... Oikeasti rullasin ketjun kahdesti läpi ja olin mukamas ihan varma että asiasta ei ollut mainintaa.

  Aiheesta: Se tunnari on legenda.
   
 23. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Mahtoiko olla digiboxin ominaisuus, mutta jostain syystä tallenteessa ei löydy lainkaan tekstitystä kummallakaan kielellä.
   
 24. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kumma juttu. Kyllä meillä teksti näkyi boksiltakin.
   
 25. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Hieno juttu tosiaan, että tämä nyt saa toisen uusintakierroksensa. Pari vuotta siiten tilasin valtameren takaa nuo julkaistut kaudet dvd-bokseina sitä mukaa kun ilmestyivät, ja olikin aikamoinen pettymys että lupauksista huolimatta, ja ilmeisesti vähäisestä kysynnästä johtuen, nuo julkaisut jäivät kahteen ensimmäiseen kauteen.

  Paljon lisättävää ei ole muiden kommentteihin sarjasta. Tuskin missään muussa sarjassa on tavoitettu niin kotoisaa ja realistista tunnelmaa ja varmasti siitä on kiittäminen loistavia hahmoja, joista omat suosikkini olivat viinaan menevä J.D. LaRue ja tietenkin Belker. Tuossa ensimmäisen kauden dvd-julkaisussa oli muuten ekstrana sarjan näyttelijöiden koskettava tapaaminen ja jutustelutuokio muutaman vuoden takaa. Mukana olivat oikeastaan kaikki vielä elossa olevat näyttelijät lukuunottamatta yhtä. Frank Furillon näyttelijään, Daniel J. Travantiin ei kukaan ollut pitänyt yhteyttä sarjan päättymisen jälkeen, joten niin isällisesti ja reilusti kuin Pizzaman ruudussa alaisiaan kohteli, niin tosielämässä suhde ei ilmeisesti sitten yhtä lämmin ollut.

  Tuottaja Steven Bochcon toinen poliisisarja NYPD Blue ei ikinä vastaavalla tavalla kolahtanut, vaikka hyvä sarja oli sekin. Ainoastaan Suomessa subille piilotettu ja hieman erilaisen lähestymistavan aiheeseen omaava Langalla pääsee Hill Streetin kanssa samalle viivalle.