HIFK-Tappara, Helsingin Jäähalli 14.9.2003

  • 24 996
  • 201

Tumba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
Re: Ei tullu kesää

Viestin lähetti Carlos
Ei sitten vissiin tälläkään kaudella niin kamalan putkeen nämä hommat ole menossa. Tapparalta tulee nenille, sopivasti kotiavauksessa vielä, avauspelistä tuli vaivoin yksi piste. Toki kausi on vielä nuori, mutta jännä juttu että se on aina Hifk, jonka täytyy rämpiä avauspeleissä. Eipä tunnu paljo auttavan arajuuren lääkkeetkään.

Hyvää yötä vaan, paremmalla onnella ensi kaudella.
Onhan sulla Lukko. Kyllä tryffelit voittaa vielä monta peliä tolla jäähyjä välttelevällä taktiikalla.
 

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Re: Pena, osta sena!

Viestin lähetti JHag
Pistäisin Vopatin ja Spanielin kiertoon ja ostaisin yhden pomminvarman sentterin ja yhden oikeasti maaleja tekevän ja myös rouhinnan taitavan pf:n mallia Eloranta, jolle meillä ei myöskään ollut käyttöä. Kotimaisia vaihtoehtoja ei liene kauheasti HIFKin tuulikaapissa venttailemassa tarjouksia, joten ulkomaisiahan näiden on oltava ja kahden pitäisi näin ollen lähteä pois. Näin sanoo järki Vopatista, vaikka tunne sanookin ihan muuta.

Hetkonen, ei kai vaan puhuta Mikko Elorannasta?? Miehestä ei saa kyllä pf:ää millään ilveellä, ei edes SM-liigan vesitetyillä standardeilla.

Kulmavääntäjä ja sm-liigassa hyvä pistemies mutta aivan liian pehmeä minkäänlaiseen pf:n tehtävään. Köyhän miehen Jere Lehtinen.

Allekirjoitan kommentit Vopatista. Sama kun Selänteeltä veisi hyvän luistelun pois, hyötyä ei miehestä ole jos paras ase viedään. Perkeleen kallis todennäköisesti ja syö rosteripaikan. Sillähän saisi pelaajan linjalta McTavish-Davidsson suhteellisen helposti.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
JHagin ajatuksen allekirjoitan täysin.Harkins olisi sopiva kakkossentteriksi mutta on nyt ykkönen kun muita senttereitä ei ole ollenkaan.
Kyllä täytyy ihmetella että nuoriso kaarti ei ole parin viime kauden aikana kehittynyt juuri ollenkaan (Häppölä,Vihko,Luttinen,Järvinen,Viitaluoma,Grunn).Toivottavasti Holman kehitys jatkuu sillä hänellä on ainakin aineksia pelaajaksi jolla on myös tehoja pelissään.
 
Re: Re: Ei tullu kesää

Viestin lähetti Tumba
Onhan sulla Lukko. Kyllä tryffelit voittaa vielä monta peliä tolla jäähyjä välttelevällä taktiikalla.

Jaksetaanpa sitä nyt itkeä, kun meidän pelätty poliisi Mikko Luovi ei jaksanutkaan innostua Metropolitin sekoiluista...
Ja tsemppiä HIFK:lle, ei se peli nyt IHAN niin huonoa ollut :D
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Pena, osta sena!

Viestin lähetti JHag
....Spanhelille olin valmis antamaan aikaa noin 10 peliä näyttää edes jotain. Nyt olen vakavissani pistämässä äijää välittömään kiertoon. Ponneton surffailija, joka kruunasi iltanasa ajelemalla katse jäässä tapparalaisen miinaan. Aivan mahtavaa....


Pena älä osta Senaa. Tämä teidän Spaniel vai mikä ihmeen Spanhel, kuulostaa muuten ihan koiran nimeltä on todella turha jätkä (olisiko tästä apuja: http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php3?pid=18606 ). Ei tsiisus mikä esitys. Näyttää menevän vähän niinkuin Ärrässä tuli mieleen. Kyttää kyttää kaartelee.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tapparan hyytävä syleily

Minä olen varmasti ollut eri ottelussa kun moni muu täällä kirjoittaneista. Vaikka JHagin kanssa löytyy paljon yhteisiäkin näkemyksiä.

Tässä minun näkemykseni:

1. HIFK haluton ja tempoileva. Välillä innostuttiin sitten kun tuli vastoinkäymisiä alkoi taas "ei se kuitenkaan onnistu"-surffailu.

2. Eka erä ihan paskaa, toka erä ihan sekasin, kolmas erä tylsä.

3. Minä yritin laskeä ne Harkinsin aloitusvoitot, oisko ollut 4 (n. 15 yrityksestä). Tyhmiä kahvaamisia, jäi koko ajan jälkeen ja hävisi järjestäen kaksintaistelut. Syöttö Pärälle oli hieno, mutta sen maalin todellinen sankari oli Kuhta joka plokkas Lehdon pois tilanteesta. En vielä näe Harkinsin loisteliaisuutta. Toivottavasti olen huono havainnoimaan.

4. Miten niin Tapparan peli muuttunut viime kaudesta? Peli kulki TBK:n pojilla alussa (etenkin keskustan ylitykset) kun HIFK:in viisikot olivat täysin hajallaan mallia 15 metriä hyökkäyksen ja pakiston välillä, ja meitin pojat tarjosi sokkosyöttöjä ja kiekonmenetyksiä solkenaan. Kolmannessa erässä oli taas vanha kunnon Tappara esillä. Ehkä vähemmän kahvoja, mutta uskomaton määrä, sitomisia, kiinnipitämisiä, estämisiä jne. "totalhokia" parhaimillaan. Mutta kuten JHag totesi ei HIFK siihen kaatunut, vaan omaan kehnouteen.

5. Hirsolla haluja ja vauhtia. Nyt kiinnostaa rymistely niin paljon ettei kiekosta ole niin väliäkään. Spanieli voisi siirtyä koirakerhoon. Nuoret pakit aika pihalla lähes koko ajan, ja Södellä huono päivä. Kultanen ja Benysek ok. Kuhta ja Pärä teki palkkansa edestä töitä. Stathos vielä vaiheessa, vaikka välillä loistikin. Vopat liikkuu ja häärii, valitettavan tuloksettomasti.

6. Surullisin asia oli Levosen täydellinen välinpitämättömyys "totahokin" rikkeisiin kolmannessa erässä. Olisin itse viheltänyt Papparalle 3-4 jäähyä siinä erässä. Tuo viimeinen Tapparan joutsenlento oli Levosen anteeksianto HIFK:lle kaikista viheltämättömistä estämisistä.

Jos Tapparaa jatkaa tätä totalhoki-pelaamista, vapautuu ainakin mun kausarit jollekin viholliselle ensi kohtaamisessa. Itte en viitti mennä paikalle. Saarinen jatkaa siitä mihin Rautakorpi jätti hommat. Tapparalle tulee tällä pelityylillä ja tuomaroinnilla mestari 2004. Saas nähdä jos Summanen ja Westerlund reagoi. He kun ovat olleet tätä tyyliä vastaan.

Niin ja siitä fyysisyydestä vielä. Tappara oli selväästi fyysisempi = hyytävä syleily, vaikka HIFK taklasi kymmen kertaa enemmän :-)

Onneksi olkoon kuitenkin Tapparalle ihan rehellisesti. Parempi joukkue voitti tänään. Se siitä.
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Pena, osta sena!

Viestin lähetti JHag

Vopatista on pakko sanoa, että äijä on heti Spanhelin perään meikäläisen lähtölistalla ihan järkisyistä. Vopat on kallis, eikä pysty terveydentilansa vuoksi rymistelemään entiseen malliin. Hän ei kuitenkaan ole tarpeeksi taitava muihin hommiin.

Samoilla linjoilla. Taisin tästä kirjoittaakin Ärrän Jokerit-pelin jälkeen. Vopat on nykyisellään.... vähän mitätön. Spanhel pelasi mielestäni paremmin kuin perjantaina, muttei tarpeeksi hyvin. Spanhel helvettiin ja ykköseen Pärälle ja Kibelle nopeajalkaisempi sentteri, joka taitaa myös tekniikan. Tasan varmasti löytyy rapakon takaa sellainen tuossa kuukauden päästä/sisällä. Tämä siis, ellei Spanhel nyt ala suorittaa jotain ihmetekoja ja Harkins ala näyttää pikakiiturilta. Harks on muutoin kyllä aika hyvä, vaikka jaksaa koukkia liikaa.

HIFK:n peli oli alussa löysää. Tokasta erästä lähtien mentiin paremmin, muttei tarpeeksi hyvin vieläkään. Taklauksia saa tulla lisää, tosin pari nättiä pommia nähtiin. Puolustuksessa Benysek teki sen mihin on kaveri hommattu, näkymätöntä perusvarmaa työtä.

Kultsi oli paras pakeista, hyvää duunia. Södellä musta päivä jostain syystä. Nuorista Pikkarainen pelasi hyvin. Puolustuspelaaminen oli kokonaisuudessaan aika sekavaa, aina ei ollut selvyyttä kuka ottaa ja kenet.

Stathos oli maalissa hyvä, ei kahta sanaa. Ekalle maalille ei mahtanut mitään, toisessa olisi voinut ottaa riparin. Suurin syy kuitenkin puolustukselle. Kolmannessa kävi osin kylmät, Söde ei saanut katkaistua ja Dave joutui äkkiä torjumaan. E onnistunut, Varikselta jäätävä sijoitus yläkulmaan.

Ketjuista onnistuivat ykkönen yv:lla ja nuorisoketju. Kyllä, vaikka tuloksetonta olikin. Ehdottomasti pidettävä yhdessä. Kakkosen ja nelosen voi sotkea, jos siltä tuntuu.

Hirso pelasi tänään paremmin. Kiekollista roolia ei nelosessa odotetakaan. Holma oli myös hyvä.

Kaiken kaikkiaan en ole missään nimessä tunkemassa päätäni uuniin monen muun tavoin. Kyllä tästä vielä keitto saadaan, muutamalla lisäaineksella.

Nyt sitten matsi toiseen kertaan nauhalta. Syväanalyysia.

Pakko vielä mainita yleisöstä, oikeammin sen lukumäärästä. Olen pettynyt, todella pettynyt. Miltei hävettää.

PS. Valtonen herätti kymppirivillä hilpeyttä tulkinnallaan.

PPS. Mitä sieltä Espoosta huudellaan nuorten tasosta? Teillä on vieläkin paskemmat, hähähää. Ja turha sieltä Ilmalan idioottikeskittymästäkään käsin on Levosta HIFK:n suosimisesta syyttää. Ei todellakaan, sen verran oli viheltämättömiä Tapparan mailalla heilumisia. Kaveri oli aika tuuliviiri, huutojäähyjä meni pari.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Pena, osta sena!

Viestin lähetti JHag
Btw. Onkohan Turussa huomattu, että The Pena Trophyn metsästys kaudelle 03/04 on alkanut? Aika hyvässä vauhdissa ollaan jo täällä.

Ilimammuuta homma on huomattu. Liigaristeilyn avajaispenailuissa kuitenkin hävisimme IFK:n markkinointiosastolle rumin lukemin, kovasta baaritiskiördäilystä huolimatta. Seuraavan kerran yritämme uutta iskua jo huomenna kun siirrot TPS:n ja TuTo:n välillä tehdään. 20-vuotisten mömmömkisoissa tiensä ykkösketjuun tsempanneen Matti Ahon ja huippulupaavan Matias Metsärannan penailu divariin Jani "37 kg" Kiviharjun ja Marco Tuokon tieltä olisi rohkaiseva pelinavaus geimissä, jossa on vain hävittävää.
 

menthos #75

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFKSympatiat: Kärpät, Blues
Re: Pena, osta sena!

Viestin lähetti JHag
Ensi alkuun täytyy todeta, että Tapparan pelityyli on uudistunut täysin. Joukkue ei enää kahvaa. Sen sijaan se ottaa mailaa surutta käyttäen pelistä ja vastustajilta vauhdin pois.
Parahin JHag, veit sanat suustani! Asiaa ei olisi voinut paremmin ilmaista. Tappara on edelleen se vanha mustamakkara...no mihinkäs sitä koira karvoistaan pääsee? En menisi osoittamaan yksin HIFK:a syyttävällä sormella. Itse asiassa jos oikein, oikein tarkkaan mietitään, niin Tappara teki ottelusta niin tylsän kuin se oli. Ojasen seiväst...siis keihästys oli törkeä temppu mutta myönnän vihkon taklanneen hieman polvea hyväksi käyttäen...

Kun nyt Kultsin ensimmäisen kerran näin livenä, niin täytyy myöntää, että jätkähän on jotain siellä ameriikassa oppinut! Varmuutta, nopeutta ja kovuutta on tullut lisää huomattavasti. Erityisesti jätkän hermot on jäätä! Oikein liikutuin kun Jarno heitti perus kikoilla jätkää kahville!
Södellä taas oli huono päivä. Sai silti paljon jääaikaa, mikä on ihan ymmärrettävää.
Stathos ei ole selvästikään tullut vielä sinuiksi uuden alakerran kanssa. Työtä riittää ja paljon. En nyt menisi kuitenkaan heti Davea mollaamaan, vaan antaisin jätkän rauhassa hoitaa duuninsa.
Kimi näytti parastaan ja pisti aivan HUIKEAN pommin! Cairns saa kommentoida tätä kohtaa matsita sitten niin paljon kuin haluaa... Sanon vain sen, että se oli sellainen peruskimi meiniki eli jätkästä kunnon vauhti, jätkästä syliote ja menoks.
Onkohan muuten kukaan huomannut, että joidenkin moollaama kibe on tehnyt 2 pelissä 2 maalia eli putki on päällä.

Sitten näistä hankinnoista, Harkinns on ihan jees, mutta 2-kentässä. Spanieli saisi taas lähteä vaikka heti. Aivan älytöntä flööpailua koko matsi. Taitaa olla taas niitä meidän Föönimme Afrikan-hankintoja..
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Ei kyllä peli ollut aivan sitä, mitä odotin. IFK:n pelaamistyyli ei oikeastaan ole muuttunut paljoa mihinkään Alpon ajoista. Tosin nyt saadaan (ainakin ajoittain) tuotua sitä kiekkoa ylös suoraviivaisemmin. Toivon täydestä sydämestäni, että peli paranee tästä vielä, ja mieluiten lähiviikkojen aikana.

- Söderholmilta oli aika heikko panos. Vaikka mies ei oikeastaan paljoa voinut Puistolan ja Variksen maaleille (näihin maaleihin Söde avitti Tapparaa mailallaan), peli hyökkäyspäässäkin oli onnetonta. Toki huonojakin matseja sattuu pelaajalle kuin pelaajalle.

- Spanhel on täysin turha, nyt niitä tehoja tai ulos! Mieluiten laadukas keskushyökkääjä tilalle (mistä sellainen saadaan tässä vaiheessa?)

- Kuhta on parantanut omaa viisikkopeliään kuin sika juoksuaan. Hanakkaa yritystä koko ajan, hyvältä näyttää. Tuli ihan Kölli mieleen..

- Päräkin pisti positiivisella tavalla silmään. Toivottavasti jaksaa pörrätä samalla lailla koko kauden.

- Stathosta ei kannata lähteä syyttämään vastustajan maaleista. Sakkekaan ei olisi ottanut pahimpia kiinni. Hyviä koppeja, mutta ei ollut tämänkään jäbän paras ilta.

- Harkins pelasi oivan pelin kaikin puolin. Kolmannen erän läpiajon munaus jäi tosin minua kismittämään.

- Kakkosketjumme sai rakenneltua paikkoja, mutta ainakin Vihkon viimeistelytarkkuus on jäänyt kesälomalle. Hereillä jätkät! Grunn oli tämän ketjun sydän, Viitaluomaa ei paljoa huomannut.

- Kultanen toi kiekkoa varmasti ylös, kuin myös Benysek. Varmoja pakkeja.

- Mikko Turunen oli minulle positiivinen ylläri. Jos nostaa tasoaan kauden aikana, on tämä kaveri tulevaisuudessa IFK:n avainpakkeja.

- Hallilla ei ollut oikeastaan mikään muuttunut, hyvä niin. Köllin ja Saken paitojen kattoon nostaminen on hieno juttu HIFK:ltä, ja tyylikkäämmin olisi voitu matsi hoitaa. TV-matsi verotti porukan tuloa, toivottavasti seuraaviin matseihin saapuu enemmän katsojia. Ei tänäänkään mikään paskin mahdollinen fiilis ollut.

Hallitseva Suomen mestari oli tänään vastassa. Ei meillä ole vielä syytä erityiseen huoleen, kai tämä vielä tästä (?).
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: Pena, osta sena!

Viestin lähetti menthos #75
Sitten näistä hankinnoista, Harkinns on ihan jees, mutta 2-kentässä. Spanieli saisi taas lähteä vaikka heti. Aivan älytöntä flööpailua koko matsi. Taitaa olla taas niitä meidän Föönimme Afrikan-hankintoja..

Parin erän tv-zoomailun perusteella Spanielin voisi laittaa ulkomaan pikapakettiin kuten myös täysin otteensa kadottaneen Vompatin. Kauheaa katsoa kun ukko suorastaan välttelee parasta osaamistaan eli rouhimista ja taklauspeliä.
 

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Re: Re: Pena, osta sena!

Viestin lähetti Pärde
PPS. Mitä sieltä Espoosta huudellaan nuorten tasosta? Teillä on vieläkin paskemmat, hähähää. Ja turha sieltä Ilmalan idioottikeskittymästäkään käsin on Levosta HIFK:n suosimisesta syyttää. Ei todellakaan, sen verran oli viheltämättömiä Tapparan mailalla heilumisia. Kaveri oli aika tuuliviiri, huutojäähyjä meni pari.

???

Niin totesin vaan sen saman mitä moni muukin tässä ketjussa on todennut - Hifkin junnut eivät suoraan sanoen ole kehittyneet hirveästi. Tämä siis oma mielipiteeni ja se tuli tässä matsissa hyvin esille. Espoolla on omat junnunsa ja olet tervetullut tarjoamaan näkemyksesi heidän tasostaan esim. 5.10 kun Blues-Jokerit tulee televisiosta.

Ei tarvitse hermostua, kausi on vielä nuori.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Re: Re: Pena, osta sena!

Viestin lähetti DieHard
Espoolla on omat junnunsa ja olet tervetullut tarjoamaan näkemyksesi heidän tasostaan esim. 5.10 kun Blues-Jokerit tulee televisiosta.

Tehdään näin. Positiivisin kuva on välittynyt tähän mennessä Niko Niemisestä. Muita en pistänyt juuri merkille Ärrässä.

Niin, ja se "hähähää" oli oma versio hymiöstä. Taidan käyttää jatkossakin.

Ja aivan totta, kausi on nuori. Vielä ei ole hermostumisen paikka.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
mestariainesta, my ass

Täällähän vallitsee selvä konsensus sen suhteen, että Vopatti ja Spanhel nykyvireessään ovat hyödyttömiä HIFK:lle. Samat ajatukset tuli itsellekin mieleen. Varsinkin Vopatin puolihuolimaton surffailu yllätti, kun vertaa aikaisempiin kausiin. Spanhelhan taas oli jo tilastojenkin perusteella taas yksi niistä lukuisista Penan toivotaantoivotaan-miehistä. Aika harva ulkomaanapu on tärpännyt, kun alkaa viime kausia kelaamaan. Ai niin, meillehän on kasvatettu vastuuseen omat superjunnut eikä tietenkään ole tarvetta haaskata rahoja laadukkaisiin ulkolaisiin. Turhaan ei olla ryvetty monta kautta putkeen, kun on odotettu tätä sentterien Viitaluoman/Häppölän/Hirschovitsin dominoivaa näytöstä matkalla mestaruuteen...

Ykkösketjumme on yksin vastannut kahden ekan matsin tehoista, mutta silti sitäkin pitäisi rukata jonkin verran. Kyseinen kenttä ei osaa puolustaa ja ketju kaipaa yhtä isoa miestä hyökkäysmaalin eteen. Pärssisen kroppa ei kyllä kestä tämmöistä runnomista kovinkaan pitkään. Kentällisen pakeiksi oli laitettu kaksi parasta hyökkäävää jannua , mutta luulen, että Kultanen ja Söderholm pääsisivät omine vahvuuksineen enemmän esille eri kentällisissä. Kavereiksi vaikka Benysek ja ... hmm... no sitten joskus Karalahti/Saarinen. Junnupakit höntyilivät luokattomasti ja varsinkin oman maalinedustan luutiminen oli tuntematon käsite. Kyllä ne silti Hedbergiä stunttasivat...mutta se ei riitä !
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Aika sekasta sähellystä oli. Tappara oli näistä kahdesta p*skasta sitten se vähemän huonompi lähinnä Variksen ja Lehdon ansiosta. Varis taitaa osoittautua melkoseksi kultakimpaleeksi vielä meille. Loppupeli 2-2 ilman Jannea, ihan hyvin sekin. Lehto jatkaa siitä mihin viime kauden lopussa jäi, vieläkö joku jaksaa rankata miestä vasta jonnekin SM-Liigan kymmenenneksi parhaan molarin paikkeille?

Vai vielä pitäs tuomareiden viheltää jäähyjä enemmän Tapparalle? Eiköhän niitä tullut jo ihan tarpeeksi. Hienosti esti Kuhta muuten Lehtoa siinä 2-3 kavennuksessa. Estäminen?

Makinen pudotti Spanielin tyylipuhtaasti, hienoa jos Saarinen on antanut taklausluvan jonka Rautakorpi kielsi. Kangasniemeä vastaan ajettu töötti oli myös hieno, ihailtavaa oli katsoa Miskan taklauksen vastaanottoa. Vaikka se niitti tulikin osittain puun takaa niin oikea asento oli silti miehellä selkärangassa eikä mistään muniin puhaltelusta ollut tietoakaan. Ylös vaan ja peli jatkuu. Noita kun sais lisää ja paljon.
 

RedFox

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Terveisiä

Paikan päällä näkemäni perusteella lähetän terveisiä:

Sakelle ja Köllille kumarrus & kiitos tehdystä työstä sekä onnittelut ansaitusta huomionosoituksesta.

Valmentajalle sen verran, että nyt viimeistään olisi syytä aloittaa vakavasti treenaamaan aloituksia ja ylivoimaa. Vai asennetta -ko?

Pakkikalustolle, Kultanen teki hyvän päivätyön, pelottaa vain, että taantuuko muiden tasolle, jos tuo tahti jatkuu. Hank ja Benytsek tasaista, lupa odottaa parempaa? Oliko Söde kipeä, vai onko nyt se ( tilapäinen ) vaihe, kun jatkuva onnistumisen paine alkaa näkyä?

Harkins lienee ansainnut palkkansa, tuollaisia nappisyöttöjä on viime vuosina punapaidoilta nähnyt varsin vähän.
Pärä on kuin eri mies, kun vertaa viime kauteen, Alpon lähdöllä osuutta asiaan? Jatka samaan tyyliin, kohta on Kuhdankin pakko seurata esimerkkiä. ( Niin, en juuri nostaisi Kuhtaa kovin korkealle, noista paikoista pitäisi tehdä enemmänkin maaleja )

Spanhel, kannattaisi ottaa hieman enemmän asennetta, tuollaista pehmeyttä suvaitaan vain hyvältä tsekkiläiseltä oluelta.

Omista viimeisenä koko "likaiselle puolitusinalle", kolmen vuoden projekti junnujen kehittämisessä ja kehittymisessä alkaa olla siinä vaiheessa, että hedelmiä, marjoja tai muuta tulosta pitäisi jo näkyä. Kaksi liigamatsia ja onko pistettäkään...? Hyvät taklaukset kuitenkin.

Tapparalle. Onnittelut voitosta. Vaan ei tyylipisteitä. Mailoille pitäisi olla parempaakin käyttöä, kuin tuo metrin korkeudella tapahtuva vaakasuora liike.

Ja itselleni, hieman kärsivällisyyttä, sillä kausi on pitkä ja ensimmäinen kotiesiintyminen sekä kahden numeron lisääntyminen hallin katossa tietty loivat jonkinlaista pakkovoiton oloista jännitystä.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnenpyörää mukaillen. Ostatko sentterin ?
Eiku mä yritän ratkaista ongelman (hymiö ja toinen)
Seppo lienee vapailla markkinoilla vai joko senkin paita hinattiin kattoon ?

Kyllä on naapurin markkinointi osastolla tekemistä että saadaan kusetettua kannattajia, taas, sillä että iiefkoo on iso, ruma, pahatapainen ja kaiken kukkuraksi haiseekin pahalle. Töllöstä katsottuna peli on toki erilaista kuin paikanpäällä mutta, sanalla sanoen, naapuri on ollut vaisu alkukaudesta. Harkins tosin näyttää turhan kätevältä, ylivoimassa.

Ehkä mestarisuosikkien peli aukeaa seuraavassa matsissa kun Japa Levonen ei ole tuomitsemassa (?) . Pinna on aika hyvin kun jäähyt ovat menneet ifk 6 x 2, vastustajat 16 x 2 + 5min
 

Kolnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jees, semmosta kivaa.. täytyy sanoa, että jonkun verran ottaa päähän.

Okei, loukkaantumisia on, paketti ei ole vielä kasassa ja valmentajakin uusi jne. jne. Vasta toinen peli mennyt, mutta väkisinkin tulee kauhukuvia viime vuodesta.. toivotaan nyt vaan että tämä tästä lähtee kulkemaan, kun saadaan ne loputkin äijät kehiin. Varsinkin Jereä odotan todella paljon, jos sieltä vaikka viimeistään löytyisi se oikea asenne sitten.Ajoittain peli oli aivan kamalaa katsottavaa, kun tahto näytti puuttuvan.

Grünn erottui selkeästi joukosta hyökkäyksessä, jaksoi painaa koko ajan jäällä ollessaan, tätä lisää kiitos. Harkins järjesteli aika mukavasti, eikä Benysekkään hassummin pelannut (kerrankin jäi jopa selkeä mielikuva herrasta)

Vaikka Tapparan maaleja ei voi Daven piikkiin laittaakaan, niin jotenkin alkoi mietityttää tuo kakkosmaalivahtiosasto.. tai enemmänkin sen puute. Toivottavasti Dave löytää oman maagisen itsensä ja tämän voi autuaasti unohtaa.

Hifkin kummatkin maalit olivat hienoa katsottavaa, varsinkin Kuhdan sijoittuminen taktisesti Lehdon eteen oli kerrassaan upea suoritus. :)

Että sellasia pieniä huomioita.. Ja lopuksi vielä rispektit Sakelle ja Köllille.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Barnaby
Oletteko todella niin hyväuskoisia, että odotatte Ara-vässykän joukkueelta räiskyvää ja taklauspitoista peliä? Heh, teille taitaa tulla Alpoa ikävä syksyn mittaan. Tulette saamaan keskinkertaisuuden maksimointia ja kosmeettisia taklauksia -

Tää oli hyvä pointti. Aravirtahan maksimoi keskinkertaisuuden ja riskittömyyden valmentaessaan kuolettavan tylsää vässykkälaumaa nimeltä Helsingin Jokerit joskus baut 90-luvun alkupuolella / puolivälissä. Jostain ihme syystä Harkimo metsästi miestä myös kaudeksi 03 / 04.
 

pygmalion

Jäsen
Re: Pena, osta sena!

Viestin lähetti JHag
Btw. Onkohan Turussa huomattu, että The Pena Trophyn metsästys kaudelle 03/04 on alkanut? Aika hyvässä vauhdissa ollaan jo täällä.

Toki. Kuten PB tuossa jo valaisi, viimeisiä juonia punotaan ankarasti, kunhan toimistolla ehditään töihin risteilyn jäljiltä. Sillä välin me haemme penamaista attityydiä touhuun ja aloitamme liigan just silloin, kun meitä huvittaa. Ehkä jo ensi viikon puolivälissä. Loppuviikolla voitaisiin aloittaa kotijäälläkin, jotta saadaan hilattua kattoon viime kauden Thorpy-kisan hyvästä menestyksestä kertova kunniakirja. Se lienee jo postissa?

Tepsistä tulikin mieleen, että tuo Vihkon Joonas on Palloseuran näköinen mies. Komeaa "takajalkaa" ja näyttäviä lyyhistymisiä. Näyttäisi hyvältä Rauteen Mikon laiturina, kädet ja viimeistelytaitokin vastaavat näemmä keskimääräistä TPS:n kolmosketjun laituria. Otatteko vaihdossa Tuokon vai Kankaanperän, tai jonkun muun fyysisen pelin taitajan?

Kokonaisuudessaan pyhäehtoon tv-ottelu oli melko kokonaisvaltaista neppailua, kuten termi kai kuuluu. Tämä on nyt ilmeisesti sitä Brändin ja perinteiden näköistä peliä? Ainakin sitä on jo jatkunut vuosia... tapparakin oli aivan yhtä hurmaava kuin aina ennenkin.

Kyllä tällaisen tv-viihteen jälkeen huomisaamuna voi jälleen tavata Pasilan tienoilta maireasti hymyileviä liigapomoja. Tuote on kunnossa. Ja Brändi myös.
 

Zeppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
[
Tosissaan on näin naapurista katsovan silmin huvittanut Hifk:n parin viime kauden touhu päävalmentajan suhteen. Ensin roudataan pasifisti-kommunisti tiettyjä perinteitä omaavan joukkueen ruoriin, todetaan kaveri onnettomaksi ja vaihdetaan muniinpuhaltelun maailmanmestariin. Ja ennen joka kautta Hadankan kulmapöydässä hirveä uho ja itsesuggestio uudesta valmentajasta. Vastaanväittäjät kuitataan mistääntietämättömiksi ja perinneköyhiksi. Miksi ei valmentajaksi valita jotain vanhaa, "omaa" pelaajaa? Jotain joka on lähellä joukkuetta. Vai ollaanko siellä taas niin perinnehöryissä ja punasta päällä ettei nähdä eteenpäin? [/B][/QUOTE]

Ei olla, Hadankan kulmapöydästä juuri kotiutuneena tiedän
sen. Olet oikeassa, Ara ei ole eikä tule olemaankaan mikään
IFK:n näköinen mies. En itse ollut Ilmalassa perjantaina mutta nyt
voi pettyneenä todeta ettei Alpon jälkeiset ajat ole muuttuneet
Ehkä Hakki tulee sieltä Varuboden Areenasta joskus kehiin.....
Sitten saataisiin vihdoinkin oma mies puikkoihin jolla on suuri IFK-sydän. Mutta tuon tapahtumiseen tarvittaisiin varmaan ensin
Sir Pentin poistuminen
 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti Henkka
Varis taitaa osoittautua melkoseksi kultakimpaleeksi vielä meille.
(...)
Lehto jatkaa siitä mihin viime kauden lopussa jäi, vieläkö joku jaksaa rankata miestä vasta jonnekin SM-Liigan kymmenenneksi parhaan molarin paikkeille?

Nämä kaksi asiaa ovat täälläkin päällimmäisenä mielessä kahden ensimmäisen ottelun jälkeen.

Varis on todella kaukana jäähdyttelijästä. On sitä paitsi syytä jopa odottaa tason nousua kunhan hän saa lisää pelejä alle. Varmoja viimeistelijöitä on nähty Tapparassa viime vuosina siksi vähän, että minä olen tällä hetkellä aivan helvetinmoinen Petri Varis -fani! Juu en liioittele kahden pelin jälkeen. Ja ajatella: hiukan kärjistäen, aiemmin pidin äijää lähinnä värittömänä Janeckyn sun muiden siipeilijänä.

Käytännössähän Varis muuten loi myös Tapparan toiseen maaliin johtaneen tilanteen, vaikkei siitä syöttöpojoa saanutkaan.

Lehto on jatkanut juuri siitä mihin keväällä jäi. Valaistuminen on edelleen päällä. Ei näyttäisi jäävän yhden sarjan tähdenlennoksi, mikä sekin kyllä joskus kävi mielessä. Maalin takana on höntyillyt jokusen kerran, mutta itse torjuntatyöskentely on ollut tähän asti vakuuttavaa.
 

yökkömies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bundesliga
Viestin lähetti Zeppo
[
Ehkä Hakki tulee sieltä Varuboden Areenasta joskus kehiin.....
Sitten saataisiin vihdoinkin oma mies puikkoihin jolla on suuri IFK-sydän. Mutta tuon tapahtumiseen tarvittaisiin varmaan ensin
Sir Pentin poistuminen

Ööh, muistanko väärin vai polttikohan Hakki sillat aika Kwai-Joen tyylisesti koko ifk-organisatioon (vai oliko päin vastoin, Heinot sun muut jupit eivät Hakkia halunneet konsultoida)? muistelen vain lausuntoja muutaman vuoden takaa. Ei kuulemma tule koskaan ifk:ta edustamaan missään muodossa, Espoon Blues ja jopa Jokerit lähempänä tällä hetkellä...

BTW: Älkää nyt Penaa haukkuko vaan sitä sisäsiittoista "hallitusta" mikä teillä on Breshneviläisittäin rulettanut jo liian monta vuotta. No, hyvä meille jos homma jatkuu edelleen samana.
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Milloin, oi milloin?

Te siellä naapurissa hiffaatte vaihtaa nimeksenne naapurikujan kollit/misut?

Eli vapaasti sanottuna:
NKJK tahi sitten NKJM.

Tämä oksennus tuli siitä Vihkon filmistä.
Hävetkää.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihme itkua Tapparan "kahvaamisesta"... pääosissa JHag ja RoopeS. Eikö olisi parempi keskittyä oman pelin heikouksien miettimiseen kuin syyttämään Tapparaa sen paremmuudesta? Vinkkiä voitte kysyä Hannu Kapaselta...

Tappara oli parempi 5-5 vastaan pelattaessa ja terävämpi viimeistelyssä. Puolustuspäässä oli välillä ongelmia ja turhan usein sai vastustaja hässäkkää aikaiseksi maalineteen. Tosin vastustajan keskialueen peli oli aika-ajoin todella helposti puhkottavissa, eikä puolustusalueellakaan pakit saaneet autettua Stathosia tiukoissa tilanteissa.

Tapparasta erityismaininnan ansaitsee etenkin loistavasti torjunut Mika Lehto. Petri Varis osaa laittaa kiekon sinne, mistä löytyy verkko vaan ei maalivahtia. Alasen ja Öhmanin peli kulkee myös, mutta Gyori tuntuu jarruttavan ketjun menoa.

Voitto tuntuu kyllä erityisen hyvältä, sillä Tampere Cupin esitysten jälkeen en paljoa kauden alusta uskaltanut odottaa. Mukava oli myös katsella Vihkon säälittävää sukeltelua ja Aravirran selityksiä pelin jälkeen.

P.S. http://www.hifk.fi näyttää olevan tuloksen kanssa yhtä sekaisin kuin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös