HIFK-SaiPa ma 27.3.2006

  • 37 891
  • 299

KwutsNI

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pääsenpä vasta toisen kerran tällä kaudella paikan päälle. Joten nyt jännittää... Ilmeisesti tiukkoja pelejä olleet molemmat, joten jos asenne kotijoukkueella lipsuu vähänkin, on yllätys lähellä. Tosin sen verran sitä luottaa Sheddeniin, että eiköhän kaikki luistimet ole tiukasti jään pinnassa kiinni kun peli alkaa. Joten uskotaan (ja toivotaan) että IFK vie voiton, niin ei huomenna ole niin tiukka paikka.

P.S. Tuosta muuten vilkaisin Lippupalvelun sivuilta paikkatilannetta. Oli se symboli hinnan perässä mennyt keltaiselle (selityksenä "muutama" vapaa paikka), joten ilmeisesti enemmän väkeä kuitenkin kuin torstaina (?).

Edit. Tietenkin VT ehti edelle kertomaan lipputilanteen. Käytin siis liiaksi aikaa pohdiskeluun...
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
atsku kirjoitti:
Eikä tuo kommentointiJerestä ollut provo, vaan selkeä huomio. Mies on vain varjo entisestä Karalahdesta.

Päätä jo!? Ensin kirjoitat, että Karalahti on ylipainoinen ja sitten, että Karalahti on vain varjo entisestään. Mitä sinä tarkoitat?
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
avatar kirjoitti:
Nouseeko Zepp tasolleen parin huonomman matsin jälkeen ja vastaavasti sattuuko Lundellille lapsuksia ensimmäistä kertaa?

Tämä on nähdäkseni huomionarvoista sarjassa toistaiseksi: Zepp ei ole pelannut niin hyvin kuin pitäisi, Lundell on. Samoin maalinedustapelaaminen tuntuu kummassakin päässä olevan paljolti IFK:n heiniä: lauantain ottelun voittomaalissakin Turo Järvinen oli aivan yksin maalin edessä lyömässä paluukiekkoa sisään.

Hyvä huomata, etteivät sentään kaikki lappeenrantalaiset näe IFK:n vieneen pelejä pelkällä tuurilla (kuten ilmeisesti Tauru ja muutama tuntemani paikallinen tuntuvat ajattelevan...). Hedelmällisempää olisi yrittää purkaa peliä yksittäisiksi elementeiksi, joilla ottelu joko voitetaan tai hävitään. Onnella on osansa, mutta mielestäni se on liian epämääräinen käsite riittäväksi perusteeksi tässä tapauksessa.

Enivei, illan pelistä sen verran, että pikkuhiljaa tosiaan itsekin toivoisi hauhtosten heräämistä toden teolla. Tähän saakka Hirson ja Häppölän vitjat ovat maalinteosta huolehtineet, mutta ottelut ovatkin olleet tiukkoja. Viime pelissä ilmeisesti puolustuspelaamista jo parannettiin. Nyt voisi vielä ykkönen syttyä, ja sitten mennään heittämällä ohi. Ehkä..

Karalahdesta vielä sen verran, että hidashan mies on, ei siitä pääse mihinkään, mutta tuota pelinäkemystä ja tilanneviileyttä ei löydy ihan joka jampalta. Virheitä tulee joskus, mutta äärimmäisen harvoin. Pikkarainen täydentää nopeudellaan hyvin Jereä, vaikka onkin hasardialttiimpi.

Tänään taululle 4-1, Jonelle pataan ja huomenna ottelusarja poikki. Sitten voikin keskittyä lohduttamaan ystäviäni Etelä-Karjalassa.

Noh, kävi tänään miten kävi, toivottavasti tiedossa olisi edes jossain määrin viihdyttävä kiekkoilta. Ei siellä muuten ole kiva istua. Niin ja tässä vaiheessa jo kiitos ja tunnustus SaiPalle, hyvä joukkue.Sympaattinen maalaisseura, en itkisi vaikka jatkoon tästä menisittekin. Mihin en kylläkään rehellisesti usko, mutta kuitenkin.

Vajaa viisi tuntia ja kiekko putoaa.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Karalahti oli oma itsensä Lappeenrannan pelissä. Kukaan ei kiertänyt, Jere alisti kaksinkamppailuissa, pelasi erinomaisen rauhallisesti ja viileästi kummassakin päässä ja laukoi pari kovaa lämäriä siniviivalta. Ilman muuta NHL-tason pakki edelleen. Karalahti on ehkä ainut pakki SM-liigassa jonka haluan nähdä toukokuussa starttaavissa MM-kisoissa. Ihan ehdottomasti ja heittämällä ohi Koististen ja Kukkosten, Karalahti on äijä.

Mitä tulee HIFK:n pelotteeseen, Patrik Lostedtiin, eihän tuollaista jätkää voi kukaan ottaa vakavissaan? Tulkoon puolestani kentälle kerjäämään rangaistuksia, kukaan tuskin pelkää IFK:n 179 senttistä pelotetta. Tästä voi hyötyä vain SaiPa. Oman ruutunsa, sekoilun Pate hoitaa erinomaisesti, mutta eihän puhuta pelitaidoista.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Brewer kirjoitti:
Päätä jo!? Ensin kirjoitat, että Karalahti on ylipainoinen ja sitten, että Karalahti on vain varjo entisestään. Mitä sinä tarkoitat?

Mä luulen, että atsku tarkoittaa Jeren olevan suurin pudottaja. Hyvä Jere!
 

atsku

Jäsen
Brewer kirjoitti:
Päätä jo!? Ensin kirjoitat, että Karalahti on ylipainoinen ja sitten, että Karalahti on vain varjo entisestään. Mitä sinä tarkoitat?
Mies oli hidas, huonovointisen ja ylipainoisen näköinen ja pelasi huonon matsin mielestäni. Ei sen enempää, eikä vähempää. Ei kannata tästä nyt ottaa kynnyskysymystä tai suutahtaa :). SaiPan pelaajien vain tulee haastaa Karalahtea 1-1 tilanteissa illan matsissa.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lopetetaan nyt jo tuo Vihkouhittelu

Eiköhän kaikki ole jo sanottavansa sanonut.

Ei Shedden ole niin tyhmä, että hän laittaa Paten suoraan tappelemaan Vihkon pois kentältä, etenkin kun tuomarina on "tätä on haettu"-Levonen.

Vihko on täysin perillä siitä missä mennään, ja tietää saavansa vähän erikoiskohtelua sääntörajojen sisällä. Muutama erikoispusu kun tilanteeseen sopii. Tämän huomioiminen vie n. 10 % Vihkon tarkkaavaisuudesta ja pelihaluista, kun joutuu koko ajan varomaan mitä takaa tulee. Se riittää.

Toisaalta jos mies hölmöilee toisen kerran voi käydä kylmät, ja silloin Levonenkin ymmärtää mahdolliset toimenpiteet. Eli Vihko pelaa 90 % kapasiteetilla kiltisti.

Voisimmeko nyt keskittyä pelin muihin osa-alueisiin.

Minua kiinnostaa eniten HIFK.n ykkösen peli. Onko SaiPan puolustus niin kova, ettei edes kotihallissa, kun on vaihtoetuoikeus päällä, pystytä sitä kuuluisaa pyöritystä saada liikkeelle. Ajattelin tänään yrittää analysoida syvemmin, ykkösen peliä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Pärde kirjoitti:
Hyvä huomata, etteivät sentään kaikki lappeenrantalaiset näe IFK:n vieneen pelejä pelkällä tuurilla (kuten ilmeisesti Tauru ja muutama tuntemani paikallinen tuntuvat ajattelevan...).

*pilknus* Tauru on tällä hetkellä Kotkassa asuva, syntyperäinen karjalainen, joka on suurimman osan viettänyt elämästään Kouvolassa. *pilknus* Joo, kyllä mullakin on usko tuohon tuuriin loppunut viimeistään Torinoon. Se voittaa jolla on munaa tehdä voittoon tarvittava suoritus sillä hetkellä kun sen suorituksen aika on. Jos se merkitsee yhden paikan hyödyntämistä enemmän kuin vastustaja ja se riittää voittoon, niin sillä hyvä. Toivon mukaan SaiPa nyt alkaa hyödyntämään omia paikkojaan.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Tämän sarjan tärkein momentti on siinä pystyykö Saipan ykköskenttä Kossu-Viitaluoma-Vihko tekemään voittoon tarvittavat pisteet, koska muissa kentissä ei löydy ratkaisuihin kykeneviä pelaajia, vaikka energiaa tuntuu riittävän.
Saipan mahdollisuus piilee tässä kentässä, mutta HIFK on psykologisesti Saipan ykköstä parempi. Joo onhan ne onnistu paremmin kuin HIFKIN ykkönen pisteiten valossa, mutta sen pitäisi tehdä voittoon tarvittavat pisteet(hifkin leveämpi materiaali). Tässä onkin Saipan suurin ongelma, koska vastaan tuli juuri HIFK. Voisin väittää että Saipa olisi kohdannut mieluummin Kärpät, kuin HIFKIN.
Saipa on ollut tämän vuoden liigassa aggressiivinen, energinen ja taklaava joukkue. Siis kaikkea sitä mitä Sheddenin HIFK on, mutta kun HIFK on siinä askelen parin verran parempi. Lueskeltuani jotain topikkia huomasin jonkun Saipa-fanin harmitellesa, kun Kudrocia pommitettiin Lappeenrannassa yhtä monesti kuin koko runkosarjassa ja Vihkoo ja Viitaluomaa ajetaan koko aika, mutta miksi Saipa ei ota tähtäimeen Jereä ja Salmelaista. Saipan oman pelin vahvuuksien, ollessa Hifkillä vahvempia ja leveämpi 2-4 kenttien materiaali on tuomassa Hifkille 4-0 tai 4-1 voiton koko sarjassa.. Tosin jääkiekkoa pitää pelata siellä kentälläkin, pelkällä paperilla ei tehdä maaleja etukäteen, yksi läpiajomaali sinne tänne voi kääntää täysin pelinkulun..

PS: HIFK haistattaa tänä vuonna pitkät Sihvosen pelikirjoille viemällä nakkikattilan Nordikselle! Floppi-Sheddenille ja hyökkäyspelikirjan puutteelle, hehe..
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
rico kirjoitti:
Mitä tulee HIFK:n pelotteeseen, Patrik Lostedtiin, eihän tuollaista jätkää voi kukaan ottaa vakavissaan? Tulkoon puolestani kentälle kerjäämään rangaistuksia, kukaan tuskin pelkää IFK:n 179 senttistä pelotetta. Tästä voi hyötyä vain SaiPa. Oman ruutunsa, sekoilun Pate hoitaa erinomaisesti, mutta eihän puhuta pelitaidoista.

Tuskin kukaan pelkää Lostedtia, mutta kyllähän mies Kudrocin aika puhtaasti veti kylmäksi kesällä ja pystyy aivan varmasti vähintäänkin tasaiseen vääntöön jokaisen Saipalaisen kanssa.

Mitä tuurista ollaan puhuttu, niin sitä ei periaatteessa ole. Tuuri menee aina pitkässä juoksussa tasan ja jo paras seitsemästä-sarjassa voidaan sanoa että tuurilla on hyvin marginaalinen merkitys. IFK hallitsi viime kaudella pelejään Lukkoa vastaan selvästi, mutta silti Lukko meni jatkoon. Tuuria? Ei missään nimessä, Lukko oli kuitenkin selvästi parempi vaikkei se rivikatsojalle ehkä auennutkaan. Kärpät-HIFK välierissä kaksi kautta sitten, HIFK vie kaksi peliä varsinaisella peliajalla muttei pääse paria senttimetriä lähemmäksi maalia kolmessa jatkoaikapelissä. Ei sekään ollut tuuria kun Kärpät meni jatkoon, parempi voitti vaikka kuinka katkeralta tuntuikin. Tuurikortin esiinvetäminen osoittaa kyllä epäkypsyyttä kirjoittailta vaikka se helppo tie onkin.

Mitä case Vihkoon tulee, niin kiva että herättää tunteita ja itkua, Lostedt on ainakin tehtävässään onnistunut. Case on kuitenkin saanut aivan liian suuret mittasuhteet ja toivon että Vihko tänään vedetään kylmäksi (ei mitään loukkaantumista tietenkään, mutta varmistetaan että Vihko seuraavan kerran hieman varovaisemmin mailansa kanssa pelaa) ja asia on loppuunkäsitelty.

Ja mitä Karalahteen tulee, niin mieshän on edelleen aivan huippupakki eikä liigasta montaa vastaavaa löydy. Ehdoton liideri ja pelillisesti lähellä neroa. Toivottavasti Saipa-leirissä aliarvioidaan Jere yhtä pahasti kuin joidenkin kirjoittajien kohdalla.

Levonen siis vislaa tänään, koukkimista ja estämistä luvassa paljon. Tämä nyt ei kuitenkaan ole ratkaisutekijä sillä linja on läpi ottelusarjan ollut sama. Toivottavasti linja pysyy hyvin kasassa eikä loppupelistäkään ujostella antaa jäähyjä tarvittaessa. Tasoitusjäähyt myös vittuun sieltä ja mennään samalla linjalla läpi matsin.

3-1 IFK:lle tänään. IFK menee 2-0 johtoon ja passivoittaa peliään jonkin verran, Saipa saa otteen mutta ei kykene kuin kaventamaan. Lopussa Zepp ulos maalilta ja Peter White kynää koko Saipapuolustuksen solmuun ja tekee ilmaveivillä loppulukemiksi 3-1.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
lintu kirjoitti:
Tuurikortin esiinvetäminen osoittaa kyllä epäkypsyyttä kirjoittailta vaikka se helppo tie onkin.

Itse tuolla aiemmin sanoin, että hieman kun kiekot tänään pomppisivat SaiPalle enemmän, voi voitto olla ihan realistinen. En minä mitään ole väittänyt, että paras seitsemästä- sarjassa tuurilla kukaan jatkoon menee. Meinasin vain, että ovat nuo kaksi matsia olleet sen verta tasaväkisiä, että hieman paremmalla tuurilla olisivat voineet kääntyä SaiPalle, eivät kääntyneet, mutta pienestä nämä ovat kiinni suuntaan jos toiseen. Ei kukaan tuurilla voita sarjaa, mutta lähinnä tämä "kiekkkojen pomppiminen" tarkoittaa itselläni pienten juttujen erilailla sattumalta menoa, ei mitään puhdasta tuuria. Kyllähän materiaalilla IFK jatkoon menee paperilla, mutta kuitenkin peli on aina peliä ja jotain pientä sattumaa voi tulla. En minä niin hölmö ole, että uskoisin tuurilla näitä voitettavan. Kukaan IFK:n fani ei kuitenkaan voi kieltää, että pienestä ovat molemmat voitot olleet kiinni. Sitä hain.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Samoilla mennään...

Mikään yllätys ei liene se että ainakin HIFK lähtee illan peliin täsmälleen samalla kokoonpanolla kuin lauantaina Lappeenrannassa. Äkkiseltään vilkaistuna myös SaiPan kokoonpano näyttää kutakuinkin samalta eli yllättäviä poisjääntejä ei ole puolin eikä toisin tapahtunut.
Helvetin tärkeä ottelu noin tätä neljännesvälierä-sarjaa ajatellen edessä. Pelirytmi(tänään ja huomenna) on sellainen että HIFK on voitolla jo todella lähellä välieräpaikkaa kun taas SaiPan venyessä tänään voittoon voi puntit olla jo huomisen jälkeen tasan. Pakko luottaa siihen että HIFK hoitaa tänään homman himaan, ykkösen tehoilla tai ilman.

EDIT. SaiPan kokoonpano myös täsmälleen sama kuin lauantaina.
 

scholl

Jäsen
VT kirjoitti:
Kyllä yleisömäärä yli 7.000 on, se on selvä. Lippupalvelu on jo aamusta asti näyttänyt, että paikkoja jäljellä "muutama".

Huvikseen kokeilin ja kyllä siellä aika hyvin eripuolilla hallia vielä paikkoja on. Siis ei pelkästään niitä kulmissa olevia mestoja, mistä ei mitään näe, vaan jokainen, jolla ei ole vielä lippua, voi saada kyllä vielä paikan, mistä näkee ihan hyvin.

Neely: mistä näit kokoonpanot? HIFKin sivuilla ei ole mitään ja liigan sivut eivät toimi.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Jore kirjoitti:
En ole Neely, mutta Liigapörssin sivuilta ne löytyvät.


Juuri sieltähän ne löytyivät. Kokoonpanot ovat tällä kaudella muuten useimmiten olleet LP sivuilla aikaisemmin näkyvillä. Jostain kumman syystä liigan sivut ovat taas päivittämättä.
 
Viimeksi muokattu:

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
scholl kirjoitti:
Huvikseen kokeilin ja kyllä siellä aika hyvin eripuolilla hallia vielä paikkoja on. Siis ei pelkästään niitä kulmissa olevia mestoja, mistä ei mitään näe, vaan jokainen, jolla ei ole vielä lippua, voi saada kyllä vielä paikan, mistä näkee ihan hyvin.

Näin juuri. Kyllä niitä paikkoja kuitenkin tuntuu riittävän. Ennen viime ottelua Uuge K. oli suuressa viisaudessaan ilmoitellut esim. Radio Helsinkiin, että "otteluun muutamia paikkoja jäljellä". Jepjep, vähän yli tuhat lienee muutama. No, tänään kyllä näyttää kuitenkin paremmalta, toivottavasti tulee täysi halli.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lundell Jan(Rämö Mikko)

Luttinen Arttu-Hauhtonen Janne-Salmelainen Tony
Pikkarainen Hannu-Karalahti Jere

Petrell Lennart-Parsons Brad-Häppölä Toni
Schnabel Robert-Turunen Mikko

Laakkonen Janne-Hirschovits Kim-Järvinen Turo
Zion Jonathan-Laakso Teemu

Fagerstedt Juha-White Peter-Porthen Jermu
Lostedt Patrik-Seppänen Timo

En hoksannu kokoonpanoja, joten tässäpä ne.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
rico kirjoitti:
Karalahti oli oma itsensä Lappeenrannan pelissä. Kukaan ei kiertänyt, Jere alisti kaksinkamppailuissa, pelasi erinomaisen rauhallisesti ja viileästi kummassakin päässä ja laukoi pari kovaa lämäriä siniviivalta. Ilman muuta NHL-tason pakki edelleen. Karalahti on ehkä ainut pakki SM-liigassa jonka haluan nähdä toukokuussa starttaavissa MM-kisoissa. Ihan ehdottomasti ja heittämällä ohi Koististen ja Kukkosten, Karalahti on äijä.

Mitä tulee HIFK:n pelotteeseen, Patrik Lostedtiin, eihän tuollaista jätkää voi kukaan ottaa vakavissaan? Tulkoon puolestani kentälle kerjäämään rangaistuksia, kukaan tuskin pelkää IFK:n 179 senttistä pelotetta. Tästä voi hyötyä vain SaiPa. Oman ruutunsa, sekoilun Pate hoitaa erinomaisesti, mutta eihän puhuta pelitaidoista.

Karalahdesta samaa meltä. Lostedtiin täytyy taas puuttua. Mielestäni kun sinäkin jääkiekosta ymmärrät niin ei pitäisi arvioida kenenkään fyysisyyttä tai pelottavuutta pelkän pituuden perusteella. Saipalaiset varmaan nauraisivat myös Tie Domille koska hän on lyhyt. Noh ettei nyt menisi ihan paskanpuhumiseksi niin en itsekään usko että Saipalaisista kukaan/ainakaan kovin moni Patea varsinaisesti pelkää. Ennemminkin Pate herättää hämmennystä ja keskittymisen siirtymistä epäolennaisiin asioihin ja väitän että hän on hyödyllisempi HIFK:lle kuin Saipalle.

Hallille ollaan menossa ja Erikoistarkkailussa Parsons ja ykköskenttä. Niin ja tietysti Jere. Tänään on mahdollisuus murtaa saipan selkäranka lopullisesti. Saipalla puolestaan alkaa olla viimeinen mahdollisuus kääntää ottelusarja itselleen. Useinhan sanotaankin että kolmas peli on ratkaisevin.
 

Juulia

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa. Sympatioita ei muille heru...
avatar kirjoitti:
Muutamia tärkeitä avoimia kysymyksiä koskien illan peliä:

1. Onko IFK:n cheerleaderien pyllyt riittävän kiinteitä?
2. Onko Helsingin jäähalli täynnä vai saisiko lippuja vielä kiekon pudotessa jäähän?
3. Onko sarja jo taputeltu, vai kuiten Thö Mälli sanoi, että jos joku luulee sarjan jo ratkenneen, on hyvin väärässä...??

Oikein hyviä huomioita avatarelta, mutta pitää noihin numeroituihin kohtiin tehdä muutama lisäys...

1. Siis peppujen kiinteys on varmasti samaa kuin ennenkin, mutta mieskatsojia (ja miksei naispuolisiakin...) varmasti kiinnostaa vilahtaako pikkiriikkisten hamosten alta punaiset peto-alkkarit. Kas kun eivät stringejä ole laittaneet =) Mutta minusta on ihailtavaa, kuinka tarkkaan on cheerleaderien asut mietitty. Ja täysi tunnustus näille petojen nuorille naisille. Ovat mielestäni koko sarjan parhaimpia -> pysyvät rytmissä, pystyvät vaihtamaan rytmiä musiikin vaihtuessa, jaksavat hymyillä, eivät mulkoile ohi meneviä katsojia vaikka "esitys" siitä häiriintyy ym. TPS:n "kissat" oli aika pettymys silloin pari viikkoa sitten sunnuntaina.

2. En jaksa uskoa, että halli on täysi. Kas kun punaisten petojen joistakin faneista nämäkin pelit ovat aivan turhia. Ketä kiinnostaa maalaisjoukkue itä-rajalta, Laatokan länsi-rannalta (inside-läppä... sori...).
Mutta joo, oikeasti en ymmärrä miksei halli ollut torstaina täynnä. Ja tänään jos ei ole, niin ihmettelen. Uskon, että tänä iltana nähdään kuumaakin kuumempi peli, jossa kukaan ei nöyristele. Ja pelatahan saa, kun Levonen vislaa.

3. Niin, luulo ei ole tiedon väärti... Että katsotaan sitten n. klo 21 kuka voitti ja kenet. Ja missä ja miksi...

Jep, sitten mitä minä toivon pelistä... Sitä, että pelataan rehdisti, mutta ei vältellä kovia tilanteita. Mitään noutoja en välttämättä halua nähdä, mutta jos tulee, niin katsotaan. Tietenkin. Ja meteliä SaiPan n. 60:stä fanista paljon ja koko ajan. Kiitos. Minä huudan jo valmiiksi kipeän ja käheän kurkkuni entistä kipeämmäksi ja käheämmäksi.

Nähdään hallilla iloisella mielellä. Juttelemaankin saa tulla, jos minut tunnistaa ja varsinkin jos joku uskaltaa. En mie purematta niele. Yleensä.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
atsku kirjoitti:
No, onhan se aika hassua, että Patrick "losted" Lostedt on avauskentässä Vihkon puolella ja haki koko ajan paikkaa. Yksi ainoa vaihto pelissä. Se nyt vaan oli niin läpinäkyvää. Ei hetkauta minua, mutta kovin surullisen läpinäkyvää. Eikä tuo kommentointiJerestä ollut provo, vaan selkeä huomio. Mies on vain varjo entisestä Karalahdesta.

Miksi se pitäisi olla jotenkin salattavaa? Minusta vain parempi jos sikailua käydään muistuttamassa, niin se tehdään sillä lailla että muutkin näkee, ettei ihan hyssyttelemällä törkeyksiin suhtauduta.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
atsku kirjoitti:
Tein aivan samankaltaisen huomion Lpr:n pelissä.. Monta kertaa Jere jäi pahasti jälkeen SaiPan ykkösen kanssa. Olen jopa huolissani sen takia, kun mies ilmeisesti on maajoukkueessa ja jokainenhan haluaa menestystä Latviasta.

Joo, Jere on läski nykyisellään. Toisekseen Latviassa odottavat ehkä kaikkien aikojen MM-kisat, jotka eivät missään nimessä kärsi ns. olympiakrapulasta. Ja en mä muutenkaan ole kovin huolissani, jos Jere ei kerkeä Vihkon vauhtiin mukaan, ajelee kerran Joonaksen levyksi, niin ei paljon Vihkon poikaa kiire paina sen jälkeen.

Noniin, tänään sitten Saipalle luu kurkkuun ja se avausmaali Zepperin taakse mahdollisemman nopeasti. 60 min kovaa taklauspeliä ja erityishuomiota kovilla taklauksilla Vihkon suuntaan (tietenkään mihinkään sikailuihin ja oman pelin menettämisiin menemättä). Muuten sitten paikoista kiekko byyriin.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Lostedtista on puhuttu koko kausi, en edes tiedä onko hän eniten tapellut pelaaja liigassa tällä kaudella, mutta jotenkin tuntuu että ns. lumipalloilmiö ruokkii itse itseään. Jos kävisi niin ikävästi että jossain vaiheessa otteluvoittojen ollessa hyvinkin epäedulliset SaiPalle samoin kuin käynnissä olevan ottelun haluaisin kyllä nähdä osaako se Kudroc tapella vai ei, kun estot pelikieltojen suhteen pitäisi olla nollissa. Enpä usko itsekään että näin tapahtuu, joten se siitä.

Illan pelistä tietysti voittoa hakemaan, voitto tänään Heikin käärmekeittojen turvin toivoo meikeläinen. Hyvää peli-iltaa kaikille, toivottavasti ei mene vihkoon.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Elintärkeä peli tässä vaiheessa, saa nähdä, miten saipalaisilla vielä potku riittää. Lauantain ottelussa kolmannen erän jälkipuoliskolla muutamasta pelaajasta huomasi, että pohkeissa painoi ja normaalia terävyyttä ei oikein enää ollut. Tyhmistä virheistä pitäisi vielä päästä eroon ja pystyttävä pelaamaan jokainen tilanne huolella.

Zeppin pitää pystyä parantamaan. Vaikka ihan suoraan ei voi hänen piikkiinsä maaleja laittaa, ei myöskään gamesavereita ole nähty. Lundell pomputteli jo lauantaina Lappeenrannassa muutamaan otteeseen lupaavasti, näitä lisää ja keltapaitaiset räväkämmin irtokiekkoihin, niin mahdollisuuksia voisi olla. Ylivoimaan pitää myös saada lisää tehokkuutta.

Japalle on taas annettu pilli pelin ajaksi säilytettäväksi taskuun. No, mielummin katson tuollaista linjaa, kuin nollatoleranssia, jos näistä kahdesta on pakko valita. Viime aikoina nähdyllä erikoistilannepelaamisella periaatteessa tuo linja on jopa SaiPan etu.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Franchi kirjoitti:
Zeppin pitää pystyä parantamaan. Vaikka ihan suoraan ei voi hänen piikkiinsä maaleja laittaa, ei myöskään gamesavereita ole nähty.
Pitää toki, mutta petrata saa koko joukkue ja yhden miehen niskaan ei menestystä voi pistää. Ei ole helppo ottelusarja Zeppillekään.

Niin, tänään tosiaan on ne kuuluisat kohtalonpaikat. Olen sen verran pessimisti, että jos SaiPa ei tätä ottelua selvitä, niin ei sitten selvitä huomennakaan, vaan kesäloma on sitten tosiasia. Siltä pohjalta tässä on saamarin isot panokset pelissä ja eiköhän sen tiedä koko joukkue. Kaikki voimat, mitkä liikenee, hyökkäykseen vaan.... plaaplaa. Itsestäänselvyyksiä.

Voitetaan tämä, niin huomenna on kivempi pelailla Lappeenrannassa!
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Ei jeesus. Mitä vittua se Levonen siellä tekee? Siellä on jääkiekkomatsi eikä jenkkifutiksen puolustustreenit!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös