HIFK - Pelicans to 5.1.2006

  • 14 086
  • 90

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Muutama huomio pelistä:

- Lennu ja Häppölä olivat aivan helvetin hyviä!!!!

- Pikkarainen, Kurvinen ja Varakas ovat todella paskoja. Pikkaraisen yksikään avaus ei mennyt omille, ja sen lisäksi Hank viljelee omassa todella isoja hazardeja. Varakas ja Kurvinen olivat omalla tasollaan eli turisteja.

- Puolustuksesta Schnabel ja Turunen eivät olleet yhtä surkeita, kun em. kolmikko. Hirsoa ja Ihmiskuulaa en kritisoi, sillä Ihmiskuula pelasi hajavaihtoja (as usual) ja Hirso ei ole pakki, mikä näkyi erinomaisesti Lopin veivauksista...

- Ykkösellä oli tänään ruuti märkää, mutta Shedden sanoi mielestäni erittäin hyvin pressissä, "Niin kauan kun he pystyvät luomaan paikkoja----> en ole huolissani"

- Askey torjui 4 läpiajosta yhden eli Turusen----> onneksi, sillä muuten vitutus olisi meikäläisellä noussut erittäin korkeaksi. OK, kaikki maalit olivat puolustuksen emämunauksia, mutta sanon silti, että toisin kuin Janne, ei ole Askey pystynyt torjumaan meille enää voittoja.

- Pitää kyllä antaa propsit Pelicansille hienosta taistelusta.

- Karo Koivunen on erinomainen hankinta mestiksestä.
 

Japa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat, Blues
Se on näköjään Koivusen Karo taas kunnostautunut maalinteossa pariin otteeseen. Kertokaahan paikalla olleet Karon otteista tässä pelissä ja muutenkin.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Leijat Helsingin yllä..

Olipahan taas peli...

Enpä muista koska olisin nähnyt laiskempaa HIFK:ta tai yleisöä.. Koko matsi oli todella nihkeetä katsottavaa ja ellei Lennu ja Häppölä olisi ollut noin hyvässä vireessä niin melkein olisin jäänyt mielummin himaan. Kaljaa olisi voinut juoda sohvallakin katsoen viherkasveja, yhtä nautinnollinen peli tämä oli.

Kentällä oli tosiaan hyvin laiska HIFK. Taisi ainakin osaa porukasta vaivata pienoinen asenne ongelma, niin löysän näköistä peli oli. Avaukset persiistä, suuri osa syötöistä persiistä, tunnelmakin persiistä.

Suuri kiitos kuitenkin Pelsu-ryhmälle, joka yritti täysillä ja melkein onnistuikin voittamaan. Vähintään saamanne pisteen ansaitsitte..

HIFK plussat ja miinukset:

+ Lennu, hyvä peli ja hyvät tehot.
+ Häppölä, tänään joukkueen paras sentteri ehdottomasti. Tärkeitä maaleja.
+ Losted, eipä mokaillut pahemmin. Yllätti positiivisesti.

- Askey, aivan sysipaska. Yrittäisi edes.
- Pikkarainen, kiekonmenetyksiä, huonoja avauksia etc. Manhattanin valot häikäisee yhä..
-Schnabel, muutamia järkyttäviä mokia ja omissa soi.
- White, hidas, pehmeä, vetää koko ketjun mukanaan. Hodari käteen ja katsomoon tai pikapakettina kotio.
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Olisi mielenkiintoista tietää, että mitä Shedden puheli lehdistötilaisuudessa ja mitä hän sanoi pelaajilleen ottelun jälkeen.
Puolustus tuskin sai positiivista palautetta, niin hukassa äijät siellä kentällä olivat, varsinkin Pikkarainen, Varakas ja Schnapel.
Ja mikä vaivasi Hauhtosta? Hengetön esitys, todella.
Eikä Askey:llä ollut aivan paras päivänsä.
Häppölä ja Lennu olivat illan tähtiä IFK:n puolelta, ehdottomasti!!
Noh, voitto tuli ja pari pistettä.
Parantaa tosin täytyy ja paljon!
Toivottavasti tämä uusi mies Zion toisi hieman apua puolustuspäähän, sitä nimittäin tarvitaan.
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
JoHHe kirjoitti:
Onko jollain tietoa Hauhtosen ranteesta? Kun ei kaveri ottanut kolmannessa erässä aloituksia...
Hauhtonen kyllä otti itsekkin niitä aloituksia, mutta kun Hirso oli samaan aikaan kentällä, niin Hirso otti ne aloitukset. Mistä tämän ranne jutun kuulit?
 

Ivan Collins

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Wings, Flyers, Hawks
Kritiikkiä herättänyt IFKn maalivahtipeli ei todellakaan ollut Askeystä kiinni. Vaikka mies ei pelannutkaan kummoisesti, oli suurin ongelma puolustuspelissä, tai lähinnä sen puutteessa. Viisi puhdasta läpiajoa, muutama 2-1 & 3-1 vastaisku ja suurin osa näistä HIFKn ylivoimalla. Pisteet Pelsuille hyvästä viimeistelystä, mutta IFKn pelin avaaminen muistutti lähinnä Jokereiden alkukauden avauksia. Luokattomia syöttöjä ja järjettömiä sijoittautumisia.

Törkeän sekoilun lisäksi silmiin pisti myös suuri turhautuminen sekä sitä myöten jannujen toisilleen kuumeneminen ja huuteleminen. Hirso, Laakkonen & Salmelainen kävivät välillä aika lämpöisinä niin toisilleen kuin muillekkin. Puolustukseen tarvitaan todellakin joku kantamaan vastuuta ja johtamaan peliä. Kenestäkään tällä hetkellä terveenä olevasta siihen ei näillä näytöillä ole. Myös ajoittaiset ketjukoostumukset ja niiden jatkuva muokkaaminen kuvasi pelin tunnelma aika hyvin, mm. ylivoimaa väännettiin pari kertaa viidellä hyökkääjällä.

Toivotaan että Shedden ruoskii jätkiin hieman rauhallisuutta ja asennetta seuraaviin peleihin ja jostain löytyy se vastuuta kestävä pakki, sillä jos meno jatkuu tällaisena on suunta vain alaspäin ja kovaa.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Red Beast kirjoitti:
Onko tietoa minkä verran Shedden peluutti Lostedia?

4 vaihtoa joissa saman verran taklauksia. Hyvin pelasi annetut vaihdot.
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
JoHHe kirjoitti:
Onko jollain tietoa Hauhtosen ranteesta? Kun ei kaveri ottanut kolmannessa erässä aloituksia...


Hauhtonen on jo parin pelin ajan säästellyt rannetta tai jotain, koska ei ole aloittanut läheskään joka kerta eikä ole myöskään lämännyt varmaan viime peleissä kertaakaan.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Frankie kirjoitti:
- Askey torjui 4 läpiajosta yhden eli Turusen----> onneksi, sillä muuten vitutus olisi meikäläisellä noussut erittäin korkeaksi. OK, kaikki maalit olivat puolustuksen emämunauksia, mutta sanon silti, että toisin kuin Janne, ei ole Askey pystynyt torjumaan meille enää voittoja.

Paitsi tänään.

Paskan pelinhän tuo pelasi, mutta otti ottelun lopussa ja rankkareissa ne tärkeät torjunnat (kaksi läpiajoa käytännössä).

Tietty voidaan saivarrella, että ilman Askey'a ottelu olisi voitettu jo varsinaisella peliajalla (mielestäni vain kuudes maali oli oikeasti helppo), mutta ihan kohtuullisesti paikkasi sitten ratkaisuhetkillä.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yllättäen taas omat koirat purivat (Matias Loppi ja Karo Koivunen). Voi tulla vaikea tammikuu IFK:lle, ellei Zionista ole apuja.

Lauantaiksi Hirso takaisin kakkosen keskelle ja White helvettiin, kiitos. Ai niin, White ottaa hyvin aloituksia, ei sittenkään. Kyllä se vielä sieltä tulee.
 

scholl

Jäsen
Frankie kirjoitti:
Hauhtonen kyllä otti itsekkin niitä aloituksia, mutta kun Hirso oli samaan aikaan kentällä, niin Hirso otti ne aloitukset. Mistä tämän ranne jutun kuulit?

Radiossa sanottiin, että Hirson lisäksi Luttinen oli ottanut aloituksia, kun Hauhtonen ilmeisesti säästeli rannettaan.
 

Boomhauer

Jäsen
Japa kirjoitti:
Se on näköjään Koivusen Karo taas kunnostautunut maalinteossa pariin otteeseen. Kertokaahan paikalla olleet Karon otteista tässä pelissä ja muutenkin.

Pientä selostusta:

3-2: Kiekko taisi mennä HIFK-pelaajan lavasta päädystä hidasta vauhtia maalin eteen. Kun ketään muuta ei kiekko kiinnostanut, veti Karo sen maaliin.

3-3: Pelicansille 2-1-hyökkäys jossa Karo odotteli syöttöpaikkaa lähes loppuun asti ja pisti lopulta maalin kulmalle jo ehtineelle Lopille, joka ei erehtynyt.

3-4: Erik Kakon avaus löysi Karon, joka pääsi läpiajoon ja teki maalin.

Toinen syöttöpiste meni itseltäni hieman ohi. Karo sai myös kokeilla rankkarikisassa, jossa Askey ei kuitenkaan mennyt samaan harhautukseen enää toista kertaa. Peliaikaa Karolle tuli mukavasti sekä tasakentällisin, yv:llä, av:lla että jatkoajalla.

Olisi kyllä Karo voinut jättää tehoilut johonkin muuhun peliin...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Minä olen äärimmäisen onnellinen, että HIFK sai pelistä 2 pistettä. Emme oikeastaan olisi ansainneet pistettäkään. Onneksi aluksi Pelicansia häikäisi kaupungin valot ja pääsimme 3-0 johtoon. Sittenhän Pelicans teki alle 10 minuutissa 5 maalia 2. erän puolivälissä. HIFK teki toinen toistaan hirveämpiä virheitä, joista Pelicans todella armottomasti rankaisi tekemällä hienoja maaleja. Karo Koivunen teki saldot 2+2. HIFK:n tähdet olivat Häppölä 3+1 ja Petrell 2+1, joiden tehokkuus pelasti meidät jatkoajalle. Janne Laakkonen teki yhden maalin 5-3 pelissä, joka tasoitti tilanteeksi 5-5. Ketju Luttinen-Hauhtonen-Salmelainen oli kerrankin ihan yössä. Hauhtonen oli vaisu ja Pelicans piti hienosti Tonyn pois hyvistä maalipaikoista.

Pakkipari Hirso-Schnabel ei toiminut ollenkaan. Hirso ei osaa ymmärrettävästi puolustaa, kun pelataan tasakentällisin ja Schnabel otti nyt kiekollista roolia katastrofaalisin seurauksin. Minä en kauheasti syyttäisi Askeytä Pelicansien maaleista. Oikeastaan kaikkia edelsi jonkun HIFK:n pelaajan aivan hirvittävä henkilökohtainen virhe. Tietysti voi aina sanoa, että jotain pitäisi torjuakin, mutta torjuihan Askey tavallaan meille 2 pistettä torjumalla Pelicansien läpiajon ajassa 59.53 ja rl-kisan Karo Koivusen yrityksen.

Ottelu oli hyvä opetus HIFK:lle. Meidän peli perustuu taisteluun ja varmaan puolustuspeliin, sekä tietysti onnistuneeseen mv-peliin. Nyt tästä pelistä voisi tehdä opetusvideon: "Älä pelaa näin jääkiekkoa", koska mikään osa-alue meidän menestystekijöistä ei toiminut.

HIFK:lta puuttui puolustajista Karalahti, Saarinen, Laakso ja Seppänenkin olisi ollut tänään kova vahvistus meille ja se uusi Z, josta ei tietysti tiedä vielä onko pelimies vai "peterwhite". Nämä poissaolot eivät kuitenkaan ole mikään selitys vaan ainahan näillä mennään.

Pelicans kun ei olisi antanut meille kolmea maalia eteen ja jättänyt ottamatta paria hölmöä jäähyä 3. erän alussa, niin olisi saanut helpot 3 pistettä mukaansa Lahteen. HIFK voitti pelin, vaikka ei olisi todellakaan ansainnut pelistä pistettäkään. Kiitos vielä kerran Häppölä ja Petrell + pieni kiitos Salmelaiselle rl-kisan maalista. Muu joukkue voi aloittaa taas harjoittelun siitä, että Shedden näyttää harjoitusten aluksi mustaa kumipalaa ja kertoo: "Tätä esinettä kutsutaan jääkiekoksi".

Shedden muuten hyytyi pahasti 2. erässä. Tilanteessa 3-2 aikalisä ja mv:n vaihto olisivat olleet ainoita oikeita ratkaisuja. Kerrankin Shedden vaipui toteemipaaluksi penkin taakse. Aravirtaa tai esim. Suhosta ristiinnaulittaisiin tällä palstalla 100 kirjoittajan voimalla, jos olisivat nukahtaneet penkin taakse samalla tavalla kuin Shedden tänään 2. erässä. Doug rules ja olen suuri hänen faninsa, mutta tänään ei mennyt joukkueen paniikkitilan luku ihan putkeen 2. erässä.
 
Viimeksi muokattu:

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Johannes kirjoitti:
Pakkipari Hirso-Schnabel ei toiminut ollenkaan. Hirso ei osaa ymmärrettävästi puolustaa, kun pelataan tasakentällisin ja Schnabel otti nyt kiekollista roolia katastrofaalisin seurauksin.

Schnabel oli tänään myös kiekottomassa pelissä tavanomaista huonompi. Schnabel voi ottaa varsinkin Pelsujen toisen (?) maalin piikkiinsä. Pelicansilla 2-1 -hyökkäys. Schabel pakittaa ja pakittaa, ei mene kiinni kiekottomaan mieheen, ei kiekolliseen miehee, eikä edes yritä peittää laukausta. Kunhan vaan seuraa katsellaan kiekkoa. Olisi edes heittäytynyt turvalleen, niin poikittaisyöttöä ei olisi välttämättä edes tullut ja Askeyn olisi ollut helpompi yrittää kiekon torjuntaa.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olihan "viihteellinen" peli ja sallittakoon yksi tällainen kaudessa mutta ei yhtään enempää. Maaleja varsinaisella peliajalla 12kpl mutta paikkoja puolin ja toisin puolet lisää. Oikeastaan jokainen hyökkäys päättyi maalitilanteeseen tai maaliin ja joka kerta sai olla kusi sukassa kun Pelicans toi kiekon Hifkin alueelle.

Askeyn puolustukseksi on sanottava että tilanteita (ennen Pelicansin 5 maalia) tuli vähän ja sitten kun niitä tuli, niin kaikki läpiajoja tai kauheita virheitä Hifkin puolustuksessa. Mutta mitä tekee Shedden kun Pelicans mättää 5 maalia 10 minuutissa. Ei yhtään mitään. Jos Suhonen oli suolapatsas, niin mitä tämä Sheddenin touhu oli. No toivottavasti tilapäinen häiriö, mutta jos aikalisää ei tämmöisessä tilanteessa ota, niin milloin sitten? Askey oli kuitenkin lopulta voittava vahti kun otti Turusen läpiajon kun peliä jäljellä 10 sekuntia. Kertoo sekin jotain Hifkin pelistä että läpiajo päästettiin vielä siinä vaiheessa tapahtumaan.

Jos oli Hauhtonen vaisu, niin sitä oli Salmelainenkin. Missä oli vauhti ja läpiajot. Ei päässyt kertaakaan karkuun puolustukselta eikä kiekkokaan pysynyt mukana.

Puolustus oli täysin yössä. Aivan hirveätä oman pään pelaamista. Varmuus puuttui täysin. Kaikki kunnia Hirsolle (ei ole oma vika kun pakkina joutuu pelaamaan), mutta ei hänen paikkansa ole puolustajana. Paitsi ehkä ylivoimalla viivalla.

Pakeista Hirso, Turunen ja Varakas paskoja. Schnabel, Pikkarainen ja Kurvinen sysipaskoja. Nyt on nähty Schnabelkin ylivoimalla...toivottavasti viimeistä kertaa.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Gellner kirjoitti:
Schnabel oli tänään myös kiekottomassa pelissä tavanomaista huonompi. Schnabel voi ottaa varsinkin Pelsujen toisen (?) maalin piikkiinsä. Pelicansilla 2-1 -hyökkäys. Schabel pakittaa ja pakittaa, ei mene kiinni kiekottomaan mieheen, ei kiekolliseen miehee, eikä edes yritä peittää laukausta. Kunhan vaan seuraa katsellaan kiekkoa. Olisi edes heittäytynyt turvalleen, niin poikittaisyöttöä ei olisi välttämättä edes tullut ja Askeyn olisi ollut helpompi yrittää kiekon torjuntaa.

Kyllä nää Hifkin ulkolaispaikat on taas suhteellisen totaalisesti onnistuttu ryssimään surkeille pelaajille.
Väitän että Hifk ei olisi yhtään huonompi jos koko nelikko laitettaisiin kävelemään ja otettaisiin mestiksestä/junnuista uudet tilalle.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Cairns kirjoitti:
4 vaihtoa joissa saman verran taklauksia. Hyvin pelasi annetut vaihdot.
Haastoiko Heleniuksen vai oliko tappelukielto päällä? Joku tuolla otteluseurannassa sanoi että Heleniuksella oli ollut asiaa Schanbelille, mutta tätä ei oikein kiinnostanut?
 

Voppie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaisua meininkiä tänään. Muutama asia jäi ihmetyttämään/harmittamaan:

-Schnabel. Äijästä diggailen todella paljon, mutta tänään aivan yössä, kuten suurin osa jengistä. Helenius heitti kuitenkin haasteen ilmoille, olisi sitten edes tapellut, niin olisi jannusta ollut jotain hyötyä. Ja tiedän joo, pakkeja puuttuu, ei varaa menettää lisää puolustajia sivuun, tulee pelikieltoa plää plää plää. Esitys oli tänään niin munaton, että oltaisiin edes vähän saatu sähköä ja viihdettä kaukaloon näiden karjujen kohdatessa.
-Lostedt. Miksi hemmetissä ei saa enempää peliaikaa? Luottamus Sheddenin tekemisiin on todella kova, mutta tämä juttu ihmetyttää aina vaan enemmän.
Jälleen Pate hoiti oman ruutunsa erittäin hyvin, ei mokaillut ja taklasi muutaman kerran hyvin. Ei olisi ainakaan ollut haittaa tänään, jos olisi antanut Ihmiskuulan näyttää vähän enemmänkin osaamistaan. Edelleenkin olen sitä mieltä, että isommalla vastuulla Patella olisi potentiaalia ottaa paikka kolmessa pelaavassa pakkiparissa.
-White. Uskomatonta perseilyä. Alkaa jo v*tuttamaan miehen esitykset aika rankasti. Yrittäisi edes..

Petrell&Luigi:
-Nice job! Hyvää taistelua, kivat tehot!

Joku mainitsi ketjun alussa, että voidaan scoutata Pelicans pakkeja IFK:hon kevääksi. Ensimmäinen toive:
-Santeri Heiskanen. Samanlainen kus*pää rotta kuin ennenkin. Ylimielinen, jakaa stagaa, suu käy. Tervetuloa takaisin vaan, toisi kivasti ilkeyttä puolustukseen.
Toivomus nro 2.
-Sami Helenius. Varauksella tämän kirjoitan, koska saattaa vaan olla, että Helge näytti tavallista paremmalta, koska IFK:n pakit olivat sen verran suolesta. Onhan se vähän turhan kiltti ja ruma, mutta Sheddenin koulutuksessa kaverille voitaisiin saada pikkasen enemmän metsuri meininkiä maalin eteen. Mutta näistä kahdesta, ehdottamasti ennemmin Santtu!
 

JoHHe

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR, HIFK & R-M
Frankie kirjoitti:
Hauhtonen kyllä otti itsekkin niitä aloituksia, mutta kun Hirso oli samaan aikaan kentällä, niin Hirso otti ne aloitukset. Mistä tämän ranne jutun kuulit?

Kuuntelin radiosta. ja jotenkin tällee se meni. "Hirso ottaa tämän aloituksen, vaikka kentällä on Hauhtonenkin. Hirso vaihdetaan aloituksesta ja Luttinen menee aloittamaan. Toivotaan vaan, että Hauhtosen ranteessa ei mitään vakavampaa ole."
 

Ivan Collins

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Wings, Flyers, Hawks
Gags kirjoitti:
Haastoiko Heleniuksen vai oliko tappelukielto päällä? Joku tuolla otteluseurannassa sanoi että Heleniuksella oli ollut asiaa Schanbelille, mutta tätä ei oikein kiinnostanut?


Kyllä, Heluna haastoi muistaakseni toisen erän aikana, parikin kertaa Schnappia. Ensimmäinen tuli maalin takana olleesta kahnauksesta, jonka jälkeen molemmat pelaajat huutelivat toisilleen tuomarit perinteisesti riveleissä. Pari vaihtoa tämän jälkeen tuli sitten ihan puhdas tanssikutsu hanskoja heilutellen ja taisipa vielä oikein lontooksi kysäistäkkin että mennäänkö. Schanbel ei kuitenkaan ollut huomaavinaankaan Heleniuksen yritystä vaan tuijotteli peliä. Luulen että penkin takaa oli tiedotettu miesten vähyydestä, joten ihan hyvä ettei Schnappi käynyt ottamassa koteloon...
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiteytettynä kahteen sanaan:

Hirveetä sontaa.

Itse peliin. Kun peli oli 3-0, pelkäsin jo pahinta. Ja sitten alkoi uskomaton muniin puhaltelu ja vastuun siirtely. Todella väkinäistä pelaamista, syötöt menevät minne sattuu, kukaan ei tee ratkaisuja...

Tuossa vain muutama huomio.

Loppukaneettina olkoon vaikkapa hidas - hitaampi - White
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voppie kirjoitti:
Joku mainitsi ketjun alussa, että voidaan scoutata Pelicans pakkeja IFK:hon kevääksi. Ensimmäinen toive:
-Santeri Heiskanen. Samanlainen kus*pää rotta kuin ennenkin. Ylimielinen, jakaa stagaa, suu käy. Tervetuloa takaisin vaan, toisi kivasti ilkeyttä puolustukseen.
Toivomus nro 2.
-Sami Helenius. Varauksella tämän kirjoitan, koska saattaa vaan olla, että Helge näytti tavallista paremmalta, koska IFK:n pakit olivat sen verran suolesta. Onhan se vähän turhan kiltti ja ruma, mutta Sheddenin koulutuksessa kaverille voitaisiin saada pikkasen enemmän metsuri meininkiä maalin eteen. Mutta näistä kahdesta, ehdottamasti ennemmin Santtu!
Niin hyvää puolustusta IFK:lla ei olekaan ettei Santtu sinne mahtuisi. Mun mielestä siis. Helgelle teretulemas ihan vaan sen takia että on liigan kovin tappelija. Siis Nickersonin jälkeen tietenkin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Nyt annetaan peliaikaa Laaksolle ja Seppäselle. He ansaitsevat sen ennen jotain Pelicans-veteraaneja. Helenius roolipelaajana olisi tietysti poikkeus, jota voisi harkita.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voppie kirjoitti:
Joku mainitsi ketjun alussa, että voidaan scoutata Pelicans pakkeja IFK:hon kevääksi. Ensimmäinen toive:
-Santeri Heiskanen. Samanlainen kus*pää rotta kuin ennenkin. Ylimielinen, jakaa stagaa, suu käy. Tervetuloa takaisin vaan, toisi kivasti ilkeyttä puolustukseen.
Toivomus nro 2.
-Sami Helenius. Varauksella tämän kirjoitan, koska saattaa vaan olla, että Helge näytti tavallista paremmalta, koska IFK:n pakit olivat sen verran suolesta. Onhan se vähän turhan kiltti ja ruma, mutta Sheddenin koulutuksessa kaverille voitaisiin saada pikkasen enemmän metsuri meininkiä maalin eteen. Mutta näistä kahdesta, ehdottamasti ennemmin Santtu!


Molemmat eivät mahdu millään. Pitäisikö sitten vaikkapa Laakson istua penkillä tai katsomossa sen takia että Heiskanen pääsee pelaamaan. Itse näen mieluummin kentällä Lostedtin kuin Heiskasen. Helenius menisi yksin Lostedtin tilalle ihan siksi että on sen verran kovempi jätkä hanskaamisessa. Se olisi hienoa jos saataisiin Helge 7. puolustajaksi ja Lostedt voisi olla joko 13. hyökkääjä tai 8. puolustaja, miten vaan. Siinä ei paljoa sitten Ässien Nakkerttonit ja Jokerien Kankaanperät kukkoilis...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös