Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

HIFK:n sairastupa ja muut poissaolot kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Redrose, 16.06.2019 klo 21.40.

 1. Redrose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Kerätään tähän ketjuun

  - kokoonpanosta sivussa olevat loukkaantuneet ja sairastuneet pelaajat
  - maajoukkuekomennuksen takia sivussa olevat pelaajat
  - pelikiellossa olevat pelaajat (10-tilin täyttymiset ja kurinpidon langettamat pelikiellot)

  Pyydän ystävällisesti, että @Moderaattorit laittavat tämän ketjun pysyväksi.
   
 2. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Tuolla IFKn yhdessä Facebook-faniryhmässä puhutaan huhusta, että treeneissä olisi tänään tarvittu ambulanssia Paajasen loukkaantumisen takia? Ei mitään tietoa onko pelkkää paska puhetta tai hassuttelua, mutta pakko sanoa, ettei yllättäisi IFKn ollessa kyseessä! Toivotaan, että on mautonta mukahassuttelua, mutta olisihan se makaaberia, että teräsmies menee pillunpäreiksi IFKssa samantien?Jos totta niin todettakoon, että onneksi on senttereitä...
   
 3. X Leevi X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ilmeisesti lähteenä on ollut kyseisellä kirjoittajalla kaveri, jolle Terry And on kertonut ja kuulemma polvi olisi mennyt sököksi. Toivottavasti ei pidä paikkaansa, mutta sinällään ei yllättäisi jos pitäisikin
   
 4. Burnittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks
  Tuo huhu kumottiin toisen käyttäjän puolelta, kun hänen kaverinsa oli ollut katsomassa molemmat treenit ja mitään ei ollut tapahtunut. Tiedä nyt taas. Kuten edellinen kirjoittaja totesi en olisi yllättynyt, vaikka polvi olisi mennytkin pilkkeeksi.
   
 5. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En ole ollut katsomassa treenejä, joten en voi suoraan väitettä kumota, mutta ensimmäinen reaktioni oli, että kuulostaa siltä kuin joukkue olisi tehnyt ”jarikaarelat”. Eli laittanut läpällä jutun tulille ja nyt sitten odotellaan, millainen juttu koppiin lopulta takaisin palaa. Perustan hunchini seuraavilla tekijöillä:

  - Vaikea kuvitella, että treeneissä olisi polvi mennyt niin sököksi, että ihan ambulanssia olisi tarvittu. Paitsi, jos on moottorisahalla heiluttu ihan porukalla. Normaalisti kai lihas- tai luuvammojen jälkeenkin on omin jaloin lähdetty saattajan kanssa lääkäriin. Ambulanssin saaminen ”ei hengenvaaran” vuoksi voi kestää kauemmin kuin kyyti Nordikselta Dextraan. Korjatkoon joku, jos olen väärässä.

  - Otto Paajanen on pelannut noin tuhat vuotta ja miljoona peliä putkeen ilman loukkaantumisia. Siitä pohjaa vitsille, että HIFK:ssa teräsmieskin sulaa.

  - ”HIFK:lla on krooninen sentteripula” ja luonnollisesti ykkössentteriksi kaavaillun Paajasen loukkaantumisesta saisi parhaat paniikit faneille.

  - 1+1+1=3

  Tai sitten HIFK:ssa Paajasetkin on niin paperia, että hajoaa täällä heti kättelyssä. Stadin Kirkkaat Valot (ja paska jää) ja mitä näitä nyt oli. Toivottavasti kysymyksessä on vain läppä, koska Paajasen loukkaantuminen olisi onnettarelta kyllä sellainen perseennäyttö, ettei paremmasta väliä.
   
  Scharnhorst ja VT tykkäävät tästä.
 6. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Vähän haiskahtaa rikkinäiseltä puhelimelta. Tainnut siinä välissä vaihtua Narrit IFK:hon ja Savinainen Paajaseen. Savinaisen loukkaantuminen ylitti uutiskynnyksen niin luulisi myös Paajasen sen ylittävän.
   
 7. Tapuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK HELSINKI, Kankaanpään Staga.
  Lainaus:
  Olen aina IFK on ryhmän nimi ja asiallinen ryhmä muuten onkin vanhan liiton meininkiä suoraa kirjoitusta ilman diibadaabaa. Vahva suositus. Postauksen alkuperäinen aloittaja kovasti tuntuu seisovansa sanojensa takana. Hänellä on kuulemma faktaa ja tämän tosiaan oli kertonut IFK pelaaja treenien jälkeen.Tiedän, että tämä kuullostaa hyvältä leffalta ja myös todella toivon, että näin on.
   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2019 klo 08.11
  jph27 tykkää tästä.
 8. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Tuo kohta, että IFK:n pelaajalla on ollut kiire kertoa syvä diagnoosi joukkue kaverin loukkaantumisesta ihan snadisti haiskahtaa.. Faktaa on valokuva Paajasen polvesta tai kopio lääkärin tekemästä diagnoosista. Kaikki muu on mutuilua.

  Sen verran mainitaan ettei alkuperäinen postaus tapahtunut tuossa ryhmässä vaan jossain toisessa yleiseen jääkiekko keskusteluun liittyvässä ryhmässä.
   
 9. Lin44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jyp, HIFK
  Eipä tuosta kannata nyt paniikkia ottaa. Kyllä se on jo moneen kertaan todistettu, että tuollaisia huhuja useimmiten liioitellaan.
   
 10. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Paajasen loukkaantumishuhu on ihan täysi ankka. Toivottavasti "tiedon" alullepanija sai omat kiksinsä siitä, että sai muutaman hikipisaran joidenkin IFK-kannattajien otsalle.
   
  Scharnhorst, Pekka Kaukalo, Shanahan ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 11. Tapuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK HELSINKI, Kankaanpään Staga.
  Lainaus:
  Hän olikin Kuopiosta.Profilikuvassa Lada sekä kuva ranteessa olevasta kellosta.
   
 12. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Ok, iso kiitos infosta!

  Sopivana rangaistuksena jutun keksijä voisi nyt vaikka sellasen ärhäkän vatsataudin saada viikoksi. Ei kaikkea tietenkään pidä uskoa mitä missäkin lukee, mutta en oikeen nää syytä, miksi hikipisaroita ei olisi muutamaa tullut tuon jutun jälkeen. Tosiaan miksi ei olisi voinut olla tottakin, kun treenien yhteydessä tollanen teksti tippuu. Olipa hauska hehheh... ambulanssit ja kaikki mukana. Jeejee.

  Ja taas, pahoittelut kirjoittajalle, jos juttu olikin totta sitten, ja vedetään se vatsatauti-pyyntökin hänelle takas heti.
   
 13. X Leevi X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tämä kyseisellä herrasmiehellä on nyt kahden eri jätkän lärvit käyny profiilikuvana ja profiili muutenkin näyttää hämärältä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2019 klo 13.19
 14. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Scharnhorst ja McBean tykkäävät tästä.
 15. Lin44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jyp, HIFK
  Tuollaisen asian heittäminen ilmoille, vaikka tietää ettei ole totta, on erittäin tyhmää toimintaa, ei ollenkaan aikuismaista.
  Onneksi Otolla kaikki hyvin.
   
  Alamummo, jph27 & douppi tykkäävät tästä.
 16. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  MTV:n artikkelista poimittu: "Turunen kävi pienessä polven tähystysoperaatiossa"

  Ettei vaan kävisi legendaarisia että polvi paskaksi heti kauden alussa.
   
 17. X Leevi X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Vaikka pienellä sarkasmilla varmasti kirjoitettuki, mutta lisään tähän että kysessä on varmaan yleisin urheilijalle tehtävä leikkaus ja hoitomäärästä riippuen 2-3 viikon päästä leikkauksesta pitäisi miehen olla täydessä tikissä. Kesäharjoitteluun vähän varmasti tuottanut harmia mutta painosanalla vähän.