The Loft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
Tekisi varmaan ihan hyvää avata jo IFK:n ketjukoostumuksia koskeva viestiketju, kun joukkue alkaa pikkuhiljaa näyttämään yhä valmiimmalta. Tällä hetkellä omiin silmiin kokoonpano näyttää tältä:

Zaborsky - Ramstedt - Rask
Luttinen - Elkins - Puustinen
Ikonen - Hintz/Nykopp - Partanen/Hintz
Lamberg - Nykopp/Leino/Åsten - Leino/Partanen/Tamminen

Järvinen - Taimi
Auvitu - Grillfors
Taipalus - Generous
Teppo/Moberg

Husso
Lankinen

Eiköhän tässä voi näinkin valmiilla joukkueella alkaa jo odottelemaan CHL:n alkua. *hymiö*
 
furchtlosundtreu - VfB

Varjagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
Zaborsky - Ramstedt - Rask
Leino - Elkins - Puustinen
Partanen - Hintz - Luttinen
Ikonen - Nykopp - Lamberg
+ rotaatio

Grillfors - Auvity
Järvinen - Taimi
Taipalus - Generous
+ rotaatio

Husso
Lankinen
Heljanko

Tässä olisi mun ajatus ketjuista tällä hetkellä, vähän erilainen ajatus, ei paljon. Mahdollisesti Hinz ja Leino vois vaihtaa paikkaa.
 
Viimeksi muokattu:
"HIFK:n nimeen vannotaan , Jokerit on kakka" Kim Sainio kertoo opettaneensa lapselleen Radio rockin korporaatiossa 6.6.2019.

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Mä menisin tällä hetkellä jotenkin näin:

Zaborsky- Ramstedt- Puustinen
Rask/Saarelainen- Elkins- Hintz
Rask/Saarelainen- Ikonen- Luttinen
Leino/Partanen- Nykopp- Åsten

Lamberg, Tamminen

Järvinen- Taipalus
Grillfors- Taimi
Generous- Auvitu
Teppo

Heikkinen, Moberg, Salmi
 
"Me ollaan voitettu yhdessä jotain ja hävitty yhdessä jotain, mut aina me ollaan oltu toistemme tukena."
-Kimmo Kuhta-
ON VAIN YKSI #9!

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Zaborsky-Ramstedt-Luttinen
1. ketju on ykkösnyrkkimme johon Luttinen otetaan tuomaan kovuutta ja suoraviivaisuutta

Rask-Elkins-Puustinen
2. ketjumme tuo leveyttä ja syvyyttä hyökkäykseen.

Leino-Ikonen-Hintz
3. Oisko Ikosen ja Hintzin läpimurtokausi? Toivotaan ainakin.

Åsten-Nykopp-Lamberg
4. ketjumme tarkoituksena on tuoda kovuutta kaukaloon

Grillfors-Taimi
Järvinen-Taipalus
Generous-Auvitu
 
"Avaruus, tuo käymättömistä korpimaista viho viimeinen"

Fordél

Jäsen
Jotenkin mua pistää näissä kokoonpanoissa silmään se, että Nykopp joutuu pelaamaan kädettömien koohottajien kanssa. Toivoisin, että Nykopp saisi vähän edes taitavampia pelaajia rinnalleen ja hänen kenttänsä peli ei olisi vain vastustajan pelin rikkomista. Eli ehkä ne alemmatkentät voisivat olla muodossa:

Leino - Hintz - Lamberg
Ikonen - Nykopp - Partanen

Toki jos Nykoppin kenttään halutaan vielä vähän lisää monipuolisuutta, voisivat kentät olla:

Leino - Nykopp - Partanen
Ikonen - Hintz - Lamberg
 
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Jotenkin mua pistää näissä kokoonpanoissa silmään se, että Nykopp joutuu pelaamaan kädettömien koohottajien kanssa. Toivoisin, että Nykopp saisi vähän edes taitavampia pelaajia rinnalleen ja hänen kenttänsä peli ei olisi vain vastustajan pelin rikkomista.
Itselläni on ainakin toive/odotus, että Nykopp ottaa kolmossentterin viitan itselleen, jotakuinkin näin:

Zaborsky - Ramstedt - Rask
Hintz/Luttinen/Leino - Elkins - Puustinen
Hintz/Luttinen/Leino - Nykopp - Ikonen/Partanen
Lamberg/Luttinen - Åsten - Partanen/Ikonen
Saarelainen, Tamminen

On kyllä mukavan laaja ja tasapainoinen hyökkäys.
 
"3000 miles is a long way to go, to be beaten by a dwarf in Mexico."
- The Business

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä mä pojat ja tytöt näillä lähtisin kokeilemaan:

Tomas Zaborsky - Teemu Ramstedt - Joonas Rask
Robert Leino - Corey Elkins - Juuso Puustinen
Arttu Luttinen - Roope Hintz - Jasse Ikonen
Matti Lamberg - Thomas Nykopp - Micke Åsten

- Ykkösketju todettu erinomaiseksi playoffeissa. Edelleen ihmettelen miksi Stögöllä kesti koko kausi pistää Ramu ja Zabo yhteen. Kakkosessa Leino nousee uudelle tasolle ja Elkins - Puustinen parivaljakko on jo tuttu parilta vuodelta. Kolmosessa Hintzille mahis nousta sentteriksi ja viereen yksi sarjan parhaista maalinedustapelaajista ja suoraviivainen voimahyökkääjä Ikonen. Nelonen on sitten puhdas rymistelyketju, jolta onnistuu myös maalinteko.

Yohann Auvitu - Daniel Grillfors
Tommi Taimi - Joonas Järvinen
Lauri Taipalus - Matt Generous

Husso/Lankinen'

Pakistossa Auvitu - Grillfors pari itsestään selvä. Yksi viime kauden parhaimpia pareja. KHL-vahvistukset ottaa kakkosparista paikat ja Taipalus saa Generousin varmistamaan vierelleen.

Ps. Joukkueessa on hirveä määrä hyökkääjiä jotka pelaavat myös sentterin paikkaa. Ramu, Elkins, Leino, Hintz, Ikonen, Nykopp, Åsten ja Luttinen. Hyvä asia.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Lähtisin samoilla ketjuilla kuin Dev yläpuolella. Jos Hintz ei onnistu keskellä niin häntä voi kokeilla myös kakkosketjun laidassa Leinon tilalla jos Robert ei onnistukaan. Tällöin Leinon voi siirtää kolmosen keskelle tai nelosketjuun ja nostetaa Nykopp kolmosen keskelle.

Hyvältä näyttää kyllä ketjut ja siel on tarpeeks paikkoka ns. auki kuitenkin joten kilpailua pelipaikoista tulee olemaan.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tuo Devin sommitelma näyttää kyllä minunkin silmääni siltä parhaalta, tosin kyllä tuohon vääjäämättä tulee muutoksia koska siellä on niitä "rotaatiopelaajia" joille myös annettava peliaikaa. Mutta jso tuolla kokoonpanolla saisi enimmän osaa kautta mennä niin hyvä olisi. Partanen esim. pieni kysymysmerkki myös miten paljon saa peliaikaa. Viime kauden CHL peleissä oli kuitenkin kovassa vedossa. Tamminenkin saanee jonkun pelin ja ehkä Saarelainenkin mutta puolustuksessa tulee kyllä varmasti Teppo ja Salmikin näyttäytymään. Eniten toivon nyt ettei niitä loukkaantumisia tulisi kovinkaan montaa.
 
Jag är en IFK fan, vad fan är du?

Stigu

Jäsen
Kun noita ketjukokoonpanoja katsoo, voi todeta että pakisto on varsin hyvällä mallilla. Veskarit on tietty pieni kysymysmerkki, kumpikaan ei oletusarvoisesti ole liigan top3-veskari, mutta toisaalta kehityspotentiaalia on.

Hyökkäyksessä pistää silmään oikeastaan neljä pelaajaa, joille tämä kausi on toivottavasti se viimeinen näytön paikka IFK:ssa:
- Lamberg: Taisi olla viimeksi kunossa koko kauden kolme kautta sitten. Jos kaveri jatkaa klesailuaan, ei hänestä ole mitään hyötyä
- Leino: Ongelmana oikean roolin löytäminen jengissä. Potentiaalia on, mutta kehitysaskelia on pakko ottaa niin hyökäys- kuin puolustuspelaamisessa.
- Partanen: Raameja löytyy, mutta itseluottamuksen puute ja tietty flegmaattisuus vaivaa. Partasen on pakko osoittaa tällä kaudella, ettei hän ole uusi miikkatuomainen.
- Åsten. Viime kaudella runkkarissa 5 pistettä ja plusmiinus-sarakkeesa -5. Mä en näe Micke-Maxissa edes potentiaalia parempaan, mutta kai tässä on Stögöön luotettava.

Eli jos jengiin tulee vielä uusi pelaaja, niin toivon mukaan hän korvaa jonkun ym. pelaajista. Muutenhan tuo hyökkäys on erittäin hyvällä mallilla.
 
" A fine mess you got us into "

Varjagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
Devin ketjut näyttää varsin hyviltä, Åstenin tilalle laittaisin ehkä Partasen, mutta mielestäni enemmän makuasia kyseessä, saattaisi tuoda neloseen kylläkin enemmän maalintekopotentiaalia.

Stigu tuo esiin hyvin ongelmakohtia rosterissa ja toivonkin, että kyseiset pelaajat ottavat askeleen eteenpäin. Kaikenkaikkiaan täytyy olla tyytyväinen rosteriin ja kuinka hyvin on reagoitu viime kaudella olleisiin puutteisiin. Kunhan vaan vältetään kevään romahdus.
 
"HIFK:n nimeen vannotaan , Jokerit on kakka" Kim Sainio kertoo opettaneensa lapselleen Radio rockin korporaatiossa 6.6.2019.

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Robert Leinosta muuten sen verran, että se kaveri tarvitsee selkeästi yhden ripauksen röyhkeyttä ja suoraviivaisuutta lisää peliinsä. Kädet ja pelisilmä jo löytyy, mutta menee välillä liikaa näpertelyksi.

Masa Lambergille jos kenelle, toivon onnistunutta kautta. Kundi on tapellut niin paljon noiden loukkaantumisten kanssa ja osittain ihan omasta syystäkin. Pelitapaa pitäisi saada pikkasen hiottua "ei niin pommikoneeksi", fyysisyys ei saa tietysti kadota mihinkään, mutta vähän pitäisi kattoa koska ajaa ja kuinka kovaa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ketju Ikonen-Nykopp-Luttinen toimi hyvin viimekaudella, kun kimpassa pelasivat ennen Ikosen loukkaantumista. Voi olla että Stögö kokoaa saman ketjun taas...
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Rask Ramsted Zaborsky
- Playoffien paras kentällinen meiltä. Tasapainoinen kentällinen hyökkäys suuntaan, kunhan ramu jättää taxi kortin kotiin ja avaisi laidoille vauhtiin koska sielä on nopeutta.

Hintz Elkins Puustinen
- vanha tutkapari höystettynä nuorella lupauksella, raamit kunnossa tässä kentässä. Voi pelata joko eritäin suora viivaisesti tai päinvastoin pidempien pyöritysten kautta, taitoa ja voimaa löytyy.

Leino Nykopp Ikonen
- Tässä myös valmis pari viime kauden alusta . Röyhkeyttä ja suoraviivaisuutta tässä ketjussa, Mietin tähän myös ToyBoyLambergia mutta Leino menee vähän hukkaan nelosessa. Leinolla tässä kentällisessä mahdollisuus olla aivot ja jaella syöttöjä, mutta jos ei lähde kulkemaan niin sit masa kehiin.

Partanen Åsten Luttinen
-tämä kentällinen tulee elämään eniten koska myös rotaatio ukot tulee saamaan peli aikaa eikä tässä ketässä ole roolitus niin tärkeää kun muissa, pelaa nollanollaa ja silloin tällöin räppää byyrin.

Yv1
Rask Ramsted Zaborsky
Taipalus Luttinen

Taikuri parkkeeraa omalle paikalleen, Taipalus "pitää" viivan yksin... myös taka kolmio mahdollinen. Ramu ja Rask jakelee passit Arttu ja Zabo laittaa inekseen.

Yv2
Hintz Elkins Puustinen
Taimi Auvitu
Roope pyörittää, Elkins maskissa Pude ja Taimi vetelee.

Pakit on jaettu jo useampaan otteeseen niinkun ne myös itse näen. 7 pakkina pääsääntöisesti Teppo.

Uskon vahvasti siihen että keke on kauden lopussa meidän ykkös maalivahti, enkä missään nimessä toivo Villelle pahaa mutta näen vaan lankisessa enemmän potentiaalia ja ennen kaikkea tekemisen meininki muistuttaa enemmän huippu urheiliaa kuin mitä hudella.

Kohta lähtee!
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sen verran hiljaista on tällä palstalla, että laitetaanpa itsekin hahmotelmaa ensi kauden ketjukokoonpanoista ja pohdintaa rosterista.

Husso
Lankinen

Järvinen - Taimi
Auvitu - Grillfors
Taipalus - Generous
Teppo
+ Moberg, Karjalainen, Salmi

Zaborsky - Ramstedt - Rask
Leino - Elkins - Puustinen
Partanen - Hintz - Luttinen
Lamberg - Nykopp - Ikonen
+ Åsten, Tamminen, Saarelainen

Maalivahdit
Kaksi lupaavaa maalivahtia, jotka ovat vuoden kokeneempia kuin viime kaudella. Ilman loukkaantumisia tai muita yllätyksiä näillä mennään koko kausi.

Puolustus

Merkittävästi laadukkaampi nippu kuin viime kauteen lähdettäessa, tällä hetkellä Top3-kamaa koko Liigassa. Hyvä sekoitus kokoa ja kiekollista osaamista. Tuskin vahvistuksia ilman merkittävää loukkaantumissumaa.

Hyökkäys
- 1. ketju jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi, tullen olemaan taatusti Liigan yksi vaarallisimmista koostumuksista. Nyt kun Zaborsky on saanut treenata koko kesän terveenä, on hän vahva "pistepörssin voittaja"-kandidaatti.
- 2. ketjussa Elkins & Puustinen muodostavat tutun parivaljakon. Koska he ovat sen verran suoraviivaisia pelaajia, kaipaa ketju "goldobinmaista" juonikkuutta kolmanneksi lenkiksi. Leino on mielestäni ainoa potentiaalinen valinta tähän; kysymys on ainoastaan siinä, että kykeneekö hän vielä lunastamaan paikan ensi kaudella ko. roolissa.
- 3. ketjussa rooliin kuin rooliin kykenevä Luttinen täydentää kokemuksellaan kahta nuorempaa pelaajaa. Kysymysmerkit lähinnä, että pystyykö Hintz vielä pelaamaan riittävällä tasolla sentterin roolissa ja kykeneekö Partanen viimein ulosmittaamaan sen jossain toivottavasti edelleen piilevän potentiaalin.
- 4. ketju toimi tuollaisenaan loistavasti viime kauden alussa, eli miksi rikkoa jo aiemmin hyväksi havaittu koostumus? Ainoana kysymysmerkkinä näen sen, että kykeneekö Lamberg pelaamaan viimein ehjän kauden? Mikäli ei, niin (ilman lisähankintoja) Åsten noussee ensimmäisenä kokoonpanoon.

Summa summarum: Hyökkäykseen tulee korkeintaan yksi "kädellinen" laitahyökkääjä tai vaihtoehtoisesti sentteri, riippuen parista yllä mainitusta kysymysmerkistä. Tällöin ketjut olisivat joko:

Zaborsky - Ramstedt - Rask
Leino - Elkins - Puustinen
Hintz - X - Luttinen
Lamberg/Partanen - Nykopp - Ikonen
+ Åsten, Tamminen, Saarelainen

tai:

Zaborsky - Ramstedt - Rask
X - Elkins - Puustinen
Leino - Hintz - Luttinen
Lamberg/Partanen - Nykopp - Ikonen
+ Åsten, Tamminen, Saarelainen
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Täällä on monella kova luotto Raskiin, pistetään ykkösketjuun ja meidän viime kauden maalikuningas järjestäen kolmosessa jopa nelosen laidassa. Epäilen vahvasti sitä etteikö Arttu aloittaisi ykkösessä, Ramu ja Zabo tarvitsee Artun sinne maalin eteen lyömään ribarit sisään ja Luttisen kanssa syöttökuviotkin onnistuu paljon paremmin kuin Raskin.

Nopeasti tsiigattuna Tinke-80:n sommittelemat ketjut on ne millä itse lähtisin myös. Itse asiassa kommentitkin allekirjoitan, tuon kolmosvitjan kaikille pelureille itse odotan läpimurtokautta. Olisi nastaa jos breikkaisivat vielä samassa ketjussa, toisi IFK:lle kaivattua leveyttä tuloksentekoon ja tuollainen nelonen tulee olemaan Liigan eliittiä, pystyy tekemään myös tulosta.

_
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä on monella kova luotto Raskiin, pistetään ykkösketjuun ja meidän viime kauden maalikuningas järjestäen kolmosessa jopa nelosen laidassa. Epäilen vahvasti sitä etteikö Arttu aloittaisi ykkösessä, Ramu ja Zabo tarvitsee Artun sinne maalin eteen lyömään ribarit sisään ja Luttisen kanssa syöttökuviotkin onnistuu paljon paremmin kuin Raskin.
Niin, osin tämä perustuu varmasti "Za-Ra-Ra"-vitjan loistaviin otteisiin pudotuspeleissä. Jos puhtaasti veikata pitäisi, niin itse olisin valmis laittamaan roponi sen puolesta, että kaikkien ollessa terveinä ykkösketju aloittaa kauden kyseisessä koostumuksessa. Toki Luttinen ei huono vaihtoehto olisi hänkään laidalle, mutta kyseessä onkin siinä mielessä kullanarvoinen pelaaja, että hän kykenee pelaamaan hyvällä tasolla melkeinpä missä roolissa tahansa.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Niin, osin tämä perustuu varmasti "Za-Ra-Ra"-vitjan loistaviin otteisiin pudotuspeleissä.
Totta, tulosta alkoi vihdoinkin tulemaan Raskiltakin loppukaudesta ja uskomatonta sekin että maalitykkimme ruoti koko alkukauden 3. ja 4. kentissä. Mä olisin valmis kokeilemaan Arttua ylempänä mutta jos ei jalka liiku tarpeeksi Stögön vauhtilätkään, niin en laita vastaan että tekee taas sen noin 20 maalia alemmista vitjoista. Ehkä Arttu on se monen kaipaama kädellinen laituri Nykoppille.

_
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

F#21

Jäsen
Totta, tulosta alkoi vihdoinkin tulemaan Raskiltakin loppukaudesta ja uskomatonta sekin että maalitykkimme ruoti koko alkukauden 3. ja 4. kentissä. Mä olisin valmis kokeilemaan Arttua ylempänä mutta jos ei jalka liiku tarpeeksi Stögön vauhtilätkään, niin en laita vastaan että tekee taas sen noin 20 maalia alemmista vitjoista. Ehkä Arttu on se monen kaipaama kädellinen laituri Nykoppille.

_
Luttinen teki 19 maalistaan 12 ylivoimalla. Näkisin edelleen, että tulevalla kaudella hän pelaa 3. tai 4. kentässä, sekä ykkösylivoimassa maalin edessä.
 

Vesterberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos en täysin väärin muista, niin Törmänen peluutti runkosarjassa ketjuja melko tasaisesti. Näin ollen ei ole kovin suurta suurta merkitystä onko pelaaja numerollisesti ykkös-, kakkos- vai kolmosketjussa. Itse aloittaisin kauden näillä koostumuksilla:

Zaborsky - Ramstedt - Rask
Leino/Hintz - Elkins - Puustinen
Luttinen - Nykopp - Ikonen
Lamberg - Hintz/leino - Partanen

Grillfors - Auvitu
Järvinen - Taimi
Taipalus -Generous
Teppo

Husso
Lankinen

Pakko vielä pohtia miltä tuo näyttäisi jos muuan OJ sattuisi palaamaan:

Zaborsky - Ramstedt - Rask
Hintz - Jokinen - Luttinen
Leino - Elkins - Puustinen
Lamberg - Nykopp - Ikonen

Saisihan tuossa aivan älyttömän määrän eri variaatioita, kun sentterinä kykenee pelaamaan jopa puolet hyökkääjistä...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Nyt on nähtävästi 30 sopimuspelaaja. Maaliin Lankinen, Husso + Heljanko. Puolustajiksi Auvitu, Grillfors, Taimi, Järvinen, Generous ja Taipalus + Salmi, Teppo, Heikkinen, Karjalainen ja Moberg. Hyökkäykseen Elkins, Ramstedt, Nykopp, Hintz, Zaborsky, Puustinen, Rask, Leino, Luttinen, Ikonen, Åsten, Partanen, Lamberg + Saarelainen, Tamminen, ja Mieho.

Omissa silmissäni joukkue on kyllä kasassa, mutta viime kausina HIFK on käyttänyt aina yli 35 pelaajaa, saa nähdä miten tapahtuu kaudella 15-16. Edessä on taas 60 Liigan peliä, CHL + toivottavasti playoffit. HIFK:n puolustus on aika kevyt kestämään top6-pakkien poissaoloja, kun niitä aina kuitenkin tulee eteen. Hyökkääjien määräkin tuskin riittää vielä kaikkiin kauden peleihin, vaikka en ole ennustaja. Tämä kauden alun porukka ei voi olla sellainen, jolla on jo käytetty kaikki rahat budjetista. Ei huono ryhmä ja nyt on ajettu alas kevään 2011 mestaruuden voittanut joukkue melkein kokonaan ja toivottavasti tämä on Törmäselle se porukka pelaajia, jolla tulee menestystä. Menestymistä on välieräpaikka ja sen jälkeen taistelu mitalista. Näin se menee myös kaudella 15-16.

Ketjut ja pakkiparit jäävät nähtäviksi, Törmänen päättää ja me analysoidaan.
 
Viimeksi muokattu:
On Osittain totta, että pakisto on top6 jälkeen kevyehkö, mutta toisaalta top6 on yksi kovimmista, jollei kovin koko liigassa, joten näille stunttaajille jää melko suojattuja minuutteja. Sitäpaitsi Teppo on jo näyttänyt pysyvänsä kyydissä ilman huolen häivää ja hyvän parin kanssa oli viime kauden alussa yksi parhaita pakkejamme. Mosse pelasi viime kaudella Vantaalla selvästi rohkeammin ja olisi vastaavilla esityksillä liigassa haastanut ihan oikeasti kokoonpanopaikasta. Valitettavasti Mowgli vain tyytyi pelaamaan perusvarmaa - tai yrittämään sitä, eikä käyttänyt suurimpia vahvuuksiaan.

Mutta aikaahan sen pakkihankinnan tekemiselle on. Ja mielestäni on oikein jättää myöhemmälle, kun nähdään ensinnäkin minkä tyylistä ja tasoista pakkia haetaan. Samalla on aikaa katsoa, onko joku entisistä lupauksista kehittynyt kesän aikana.

Omat ajatukseni ketjuista tuossa @Vesterberg jo laittoikin. Tosin Hintz ehdottomasti Elkin ketjuun ja neloseen voi nostaa Muulin Leinon sijasta, jos tuntuu väärältä paikalta Leinolle.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rask tulee luultavasti pelaamaan ykkösessä Ramun ja Zabon kanssa, tällöin Raskista saadaan paljon enemmän irti kuin 2-3.kentissä. Raskilla on alla hieman epätasainen kausi, mutta tasaisuuden löytäessä on todella monipuolinen pelaaja hyökkäyksessä. Luttiselle voidaankin antaa enemmän YV-aikaa, sen verran paljon heitti häkkejä viime kaudella YV:ssä.
 
You only die once.

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rask tulee luultavasti pelaamaan ykkösessä Ramun ja Zabon kanssa, tällöin Raskista saadaan paljon enemmän irti kuin 2-3.kentissä. Raskilla on alla hieman epätasainen kausi, mutta tasaisuuden löytäessä on todella monipuolinen pelaaja hyökkäyksessä. Luttiselle voidaankin antaa enemmän YV-aikaa, sen verran paljon heitti häkkejä viime kaudella YV:ssä.
Ehdottomasti laittaisin Raskin tähän. Ramstedt ja Zaborsky ovat ketjun pistemiehet. Zaborskyn otteissa oli välillä viime kaudella paljon turhautumista, kun ei saanut kiekkoja oikeaan rytmiin, mutta Ramun kanssa natsasi. Ketjun kolmas lenkki voi aivan loistavasti olla yksi liigan parhailla jaloilla varustettu työmyyrä. Mikään luontainen pistemies Rask ei ole, mutta tuossa kentällisessä voisi kaveri lyödä isosti läpi tehopisteitä tekevänä raatajana. Esim. Elkinsin kanssa voisi tuloksena olla vain tehotonta pyörimistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy