HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 6 777 542
  • 28 303

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisaalta en hirveästi painoarvoa kömpelösti kirjoitetulle Instan huhutilille sinällään laittaisi, varsinkaan kun "huhu" ilmestyy muutama päivä Sihvosen kolumnin jälkeen.

Samantyyppisen tilin voisi perustaa useasta Jatkoajan ketjusta ja uutisoitavaa olisi päivittäin moneen otteeseen. Voitaisiin aloittaa vaikka keksimällämme huhulla, että Kari Jalonen on HIFK:n seuraava päävalmentaja. Ja ihan varmemmaksi vakuudeksi, lause on kirjoitettu pyrkimyksenä sarkasmiin.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Toivottavasti kuitenkin Ville Peltonen on meidän seuraava tai sitten Toni Söderholm tai molemmat. Ellei sitten joku Jalonen eksy tänne.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Toivottavasti kuitenkin Ville Peltonen on meidän seuraava tai sitten Toni Söderholm tai molemmat. Ellei sitten joku Jalonen eksy tänne.
Miksi juuri nuo kaksi? Jalosen ymmärrän toki.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Sheddenistä paljon hyviä muistoja vaikka toi narreihin siirtyminen jätti aika karvaan maun. Aika siistiä tosin kuulla, että tunnustaa julkisesti olevansa ”HIFKn mies..”


Pari pelaajilta kuultua legendaa: moni HIFKn joukkueesta Tony Salmelainen mukaanlukien oli ollut terassilla stadissa ja pari kolme jo otettu. Jollain joku shottilasikin. Shedden oli sattunut paikalle... jätkät oli aloitellu piilottaa tuoppeja ja skarppaamaan. Doug oli vaan jauhanut mukavia vähän aikaan ja lähtenyt tokaissen. ”Monday. 9am be sharp. We’re going to skate a lot.”

Ekoissa (harkka?) peleissä Hirso oli jäänyt jäälle makaamaan jonkun osuman jälkeen. Oli kait oikeasti vähän sattunut. Järvisen Turo oli luistellu paikalle ja sanonut:” Shedden käski sanomaan, että hän ei tuollaista miespillua (manpussy) tässä jengissä katsele, että jos haluat pelaa niin nouse ylös”. Hirso nousi ja loppu onkin (traagisesti) kaikkien tiedossa.

Pelaajat tosiaan tykkäsi, kun homma oli selkeää: pari kaljaa ei haittaa, jos hommat vain hoidetaan 110%.

Itsekin uskon tuon Shedden-huhun olevan puhdasta mutuilua. Mutta lyödään nyt pökköä pesään, kun on tylsää:

HIFK 2005-2006 pelaajistossa pelasi muuan Tobias Salmelainen 27 peliä tehoin 0+2.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Todella lämpimät muistot Doug-sedän kaudesta, mutta mietityttää miten toimisi tämän päivän Liigassa.

Toisaalta en hirveästi painoarvoa kömpelösti kirjoitetulle Instan huhutilille sinällään laittaisi, varsinkaan kun "huhu" ilmestyy muutama päivä Sihvosen kolumnin jälkeen.

Totta, silti jotenkin näen, että Dougie setä palauttaisi sen itsetunnon tuohon joukkueseen. Se olisi se jengi jota vastaan ei haluta pelata.

Seurasin aikanaan tarkaan Sihvosen kirjoittelua Sheddenistä ja avasi tuo Sihvosen artikkeli monta asiaa siitä ajasta. Siitä se oikeastaan lähti myös, syvä vitutus jokaiseen Sihvosen asiantuntija lausuntoon.

Ja on se kausi myös vaikuttanut omaan henkilökohtaiseen elämään. Vein silloisen tyttöystävän katsomaan Kerhoa vastaan pelattua play-off peliä. Hesus Laine kun otti erää sen.. jonkun karpaatin kanssa niin nousin ylös penkistä ja hillitön huuto. Tappelu kun oli ohi niin friidu katsoi minuun ja sanoi oliko toi sun mielestä jotenkin asiallista, kannatatko väkivaltaa tai jotain muuta paskaa. Sillon tajusin ettei siitä tule yhtään mitään tämän neidin kanssa. Tapasinkin sinä kesänä vaimoni ja yli 10v ollaan oltu naimisissa ja 2 lasta tuotu maailmaan. Joten paljon oon velkaa Dougille ja minun puolesta tervetuloa :)
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei missään nimessä toi vanha jyväskyläläinen tänne stadiin. Joku saipa olisi varmaan sopivampi hänelle.

Miken mopoauto aikanaan ajettiin treenien ajaksi nähtäville katsomon sisäänkäyntiin. Valtra ei mahdu sinne.

Shedden "huhuista" sen verran, että nostalgiahiirenä aina sytyn näihin. Shedden teki tulosta vajaalla materiaalilla ja lienee kehittynyt valmentajana niistä ajoista, mutta sellainen tietty IFK:n tyylinen räväkkyys on pelissä ja Sheddenin olemuksessa. Esim. Pikkarainen on tässä persoonana oppipoika ja ei IFK:n pelaaminenkaan ole niin äijämäistä, kun ajattelin sen hänen alaisuudessaan olevan. Sheddenin pelitapa olisi jatkumoa Pikkaraiseen.

Salmelainen pelannut Sheddenin alaisuudessa. 1+1?
 

Forever#88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kaikella ymmärryksellä toverit, mutta nostalgia on väärä perustelu millekään, minkä tähtäin on tulevaisuudessa. Liikaa on vettä virrannut Vantaassa, liikaa on ajat/peli/Liiga muuttunut... Puhutaan sitten Sheddenistä, Elkinsistä, Ramstedtista - tai muutaman vuoden kuluttua vaikka Joonas Raskista (viime mainittu tulee olemaan mulle arka asia).
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikella ymmärryksellä toverit, mutta nostalgia on väärä perustelu millekään, minkä tähtäin on tulevaisuudessa. Liikaa on vettä virrannut Vantaassa, liikaa on ajat/peli/Liiga muuttunut... Puhutaan sitten Sheddenistä, Elkinsistä, Ramstedtista - tai muutaman vuoden kuluttua vaikka Joonas Raskista (viime mainittu tulee olemaan mulle arka asia).

Itse tiedostan tämän kyllä. Se onkin oma taiteenlajinsa, että koska se raja menee siinä, että koska joku hankinta/jatkosopimus kannattaa tehdä ja koska ei kannata. Tähän vaikuttaa todella moni asia. Omasta mielestäni joku hinta on sillä nostalgiallakin. Ihan hyvänä esimerkkinä Pepe Lehtonen 1998. Rooli oli marginaalinen, mutta se oli siinä kohtaa paikallaan ja hieno lopetus uralle. Itse olen fanina valmis tiettyyn pisteeseen asti hyväksymään joidenkin pelaajien jatkon/paluun kunhan rooli/palkkaus on oikeassa suhteessa. Näin pitäisi mielestäni toimia myös HIFK:n joukkueen rakentajan. HIFK on liikaa mokannut näitä vuosien saatossa monessakin mielessä. Ei olla otettu/pidetty pelaajaa silloin, kun hänellä olisi olllut vielä annettaa ja vastaavasti sitten palkattu, kun ei enää pitäisi.

Nyt meillä laahustaa jengissä Petrell, jolla pelillisesti on ollut vaikeuksia jo muutama kausi mahtua ylipäätään kokoonpanoon. Hänenkin roolinsa olisi paremmin hyväksyttävissä, ellei joukkueessa olisi ennestäänkin liikaa samankaltaisia alakenttien puurtajia. Tämä on mielestäni nostanut krtitiikkiä Petrellin suhteen yleisesti ja omalla kohdallani. Sellaisen irrallisena mohikaanina menisi tuolla heittämällä nelosessa, mutta kun etenkin pahimpien loukkaantumissumien aikana tuntui, että siellä on 5 Petrelliä kentällä ja se turhautti. Onhan Kärpissäkin Lasse Kukkosen rooli muuttunut hyvin paljon, mutta siitä on aika hyvin osattu ottaa käyttöön ne rajalliset vahvuudet av-pelaamisessa ja johtajuudessa. Lisäksi samaan rooliin ei ole tungeksimassa 3-4:ää kukkoskloonia, niin roolitus toimii.

Ramstedt: HIFK:n pitää pelata mestaruudesta ja tarvitsemme kokeneen kärkiketjun sentterin, joka vie joukkueen lähemmäs tuota tavoitetta. Ramstedt ei ole ikinä ollut parhaimmillaan kakkos- saati kolmoskorin pelaajana, eikä ole riittävä nykykunnossaan täyttämään tuota vaadittavaa aukkoa.

Elkins: Listatkaa tähän HIFK:n 2011 mestaruuden jälkeiset 3-4 ketjujen sentterit, jotka täyttävät seuraavat kriteerit:
-Luontainen pelipaikka on keskushyökkääjä
-Aloitustaito liigan eliittiä
-Alivoiman erikoismies
-Tekee pisteitä myös tasakentällisin enemmän, kuin 10 kaudessa ja pystyy tarvittaessa pelaamaan satunnaisesti 1-2 ketjuissa
-Pysyy terveenä
-On aina parhaimmillaan keväällä
-Tuolla ollaan Hytöstä tuomassa meille. Mitä helvettiä?

Onhan se faktaa, että Elkins ei ole niin hyvä, kuin mitä parhaimmillaan meillä oli. HIFK:lla tuntuu vain tuohon rooliin olevan ihan älyttömän haastavaa löytää pelaajia, kuten koko sentteriosastolle. Aika kallis pelaaja viimeisinä kausina ja vihjasi nytkin haastattelussa, että korvaus työstä pitää saada, että ulkomaille haluaa enää lähteä. Uskon kuitenkin, että pelaajana Elkins edelleen olisi parhaita, ellei paras 3-4 ketjujen sentteri mitä meillä on tässä lähivuosina ollut. Kotimaisena pelaajana olisi ihan ehdoton signaus. Nyt vaan ne muut tekijät, kuten asuminen ulkomailla ja todennäköinen palkkatoive rajaavat liikaa.

Shedden: Valmentajan palkkaamiseen pitää suhtautua paljon kriittisemmin, kuin yksittäisen pelaajan palkkaamiseen. Yksi pelaaja ei kaada venettä, mutta väärän valmentajan signaus johtaa kyllä helposti merihätään, vaikka olisi huippuluokan materiaalikin käytössä. Tämäkin on todistettu HIFK:ssa liian monta kertaa. Entäs Doug Shedden?

Plussat:
-Valmentanut viime kausina Liigaa kovemmissa sarjoissa, joten en ymmärrä väitettä puhtaasta nostalgiasta.
-Sopisi värikkäänä persoonana HIFK:hon, saa yleisön ja pelaajat syttymään sekä ylittämään itsensä.
- Agressiivinen ja suoraviivainen pelityyli sopivat HIFK:hon. Tämän pitäisi olla aina osa HIFK:ta, mutta on ollut hukassa viime kausina. Menestys ja agressiivinen pelityyli eivät ole toisiaan poissulkevia asioita. Pitkässä runkosarjassa tuo mielenkiintoa ja väriä. Tietty agressiivisuus lisäksi sopii HIFK:lle myös peli edistävällä tavalla. Pikkaraisen heikkous mielestäni, että liian kliinistä on HIFK:n pelaaminen ja tunnepelaamisesta ei ole saatu tarpeeksi, joka näkyy etenkin kotipelaamisen kipsaantumisena.
-Hänen joukkueensa ovat aina menestyneet hyvin, vaikka eivät ole menneet päätyyn asti.
-Nostalgia
-Useita mestaruuksia rapakon takana alasarjoissa

Miinukset:
-Ei ole tainnut kuitenkaan koskaan voittaa mestaruutta euroopassa.
-Pelityyli, pelaajien johtaminen, tunnepelaaminen riittävät menestykseen tietyyn pisteeseen, mutta riittävätkö mestaruuteen?
-Paskamainen loikka Ilmalaan

Miinuksia on vähemmän itselläni listattuna, mutta suurin kysymys Sheddenin kohdalla on se, että riittääkö ikinä tappiin asti euroopan kärkisarjoissa? Se kysymys hänen palkkaajansa pitää esittää itselleen. En liputa estoitta Sheddenin puolesta, mutta en missään nimessä sulkisi pois. Se olisi sokeutta ja tyhmyyttä. Saatavilla olevista vaihtoehdoista pitää punnita paras. Kyllä minä itse ottaisin ennemmin Antti Pennasen tai Mikko Mannerin, joilla on lähivuosina voitettu mestaruus, mutta me valitaan eri koreista. Toki Siellä on mielenkiintoisia nimiä, kuten Söderholm, Peltonen ja joidenkin papereissa myös Kuhta, mutta onko siellä parempia meriitteja aikuisten tasolla?
 
Viimeksi muokattu:

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Vaikka ollaankin huhuketjussa, mutta kun höpinät meni Dougiesetään. Niin kysäsenpä tässä välissä mikä oli homman nimenä silloin megamatkalla Turussa kun fanit jäi pelin jälkeen huutamaan sheddendogs....? Tästä käynyt serkun kanssa vääntöä, enkä enää ole itsekkään tietoinen mistä se johtui.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@Apassi lta erinomainen kirjoitus. Itse en oikein enää Sheddeniin syty, koska oman ymmärrykseni mukaan Liigassa päävalmentajilla on nykyisin paljon muitakin asioita työlistallaan kuin pelkkä edustusjoukkueen valmennus. Onko sillä saralla annettavaa, henkilökohtaisia yhteyksiä/suhteita, jaksaako veivata videoita yötä myöten seuraten suomalaisten pelaajien otteita, kuten liigakoutseilla täällä on tapana, riittääkö ”kulttuurinen ymmärrys”, onko halua ja kykyä osallistua pelaajien kehittämiseen lähtökohtaisesti pidemmällä tähtäyksellä, riittääkö taktinen osaaminen, jne.? Itse olen muutenkin vähän sitä koulukuntaa, että ”nuorissa on tulevaisuus” myös valmentajien osalta. Toisaalta taas, ketään ei pidä poissulkea yksinomaan iän tai minkään muunkaan yksittäisen seikan takia, joten jos valmentaja X , Shedden tai kuka tahansa muu, pystyy tarjoamaan sillä hetkellä parhaan kokonaispaketin, kannattaa diili tehdä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@Apassi onko halua ja kykyä osallistua pelaajien kehittämiseen lähtökohtaisesti pidemmällä tähtäyksellä, riittääkö taktinen osaaminen, jne.? Itse olen muutenkin vähän sitä koulukuntaa, että ”nuorissa on tulevaisuus” myös valmentajien osalta.

Pitää muistaa, että HIFK:lla oli 2005-06 kaudella hyvin rajallinen rosteri, joka venyi kyllä monessa suhteessa. Ykkösketju oli oma lukunsa, mutta sen alla erityisesti nuoret pelaajat pelasivat joko parhaan kautensa tai nousivat liigapelaajiksi ja mahdollistivat osaltaan hyvän kauden:

Hirso: 40 pistettä, edellinen kausi 21
Luttinen: 44 pistettä, edellinen kausi 25
Petrell: 20 pistettä edellinen 5. (noista tehoista saadaan nytkin vain haaveilla, vaikka oli ensimmäinen täysi liigakausi)
Häppölä 25 pistettä

Oma lukunsa Hauhtosen 46 pistettä, joka on puolet enemmän, kuin mitä kaveri on missään ja millään tasolla ikinä tehnyt. Tosin Salmelainen oli niin uskomattomassa tikissä silloin, että...

Katsoo oikeasti tuota rosteria, niin silloin, niin aika hurja kausi: HIFK at eliteprospects.com
 
Viimeksi muokattu:

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Katsoo oikeasti tuota rosteria, niin silloin, niin aika hurja kausi: HIFK at eliteprospects.com

Tosiaan, kaikki revittiin materiaalista irti ja ylikin. Ehkä eniten harmittaa, että kauden aikana tulleiden ulkkarien kanssa vedettiin täysin vihkoon: Mark Murphy kävi kääntymässä, Brad Parsons ja Peter White. Jonathan Zion sentään taisi loppukaudesta olla ihan ok-tason pakki.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@Apassi , täysin samaa mieltä. Se jengi oli nimenomaan joukkue ja todella moni pelaaja kasvoi kauden aikana ihan uskottavaksi liigapelaajaksi. Kuinkakohan monta kertaa sen kauden aikana joukkue ylitti itsensä ja fanit yllättyivät positiivisesti? Aika monta. Tokihan siihenkin kauteen mahtui kaikenlaista penailua, mutta kyllä muistot pääsääntöisesti ovat erittäin hyviä. Tappio Kerholle vituttaa vieläkin. Mun mielestäni joukkue kaatui lopulta tietynlaiseen kokemuksen puutteeseen ja itse ainakin odotin ihan loppuun asti, että Peter White osoittaa, miksi hänet hankittiin ja ottaa jengin reppariin. Mutta ei sitten ottanut :D. Jos Whiten tilalla olisi ollut vaikka Rem Murray, uskon, että Kannu olisi tullut Stadiin tuolloin.

Mutta tuostakin kaudesta on jo 15v. 15! Paljon on asioita muuttunut matkalla. Shedden-aiheeseen liittyen olennainen kysymys on se, onko Shedden muuttunut mukana?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@Apassi Mutta tuostakin kaudesta on jo 15v. 15! Paljon on asioita muuttunut matkalla. Shedden-aiheeseen liittyen olennainen kysymys on se, onko Shedden muuttunut mukana?

Aina se ikä/aika tuo mukanaan asioita. Toisaalta voi tulla taktista kypsyyttä, mutta toisaalta sellaista seesteisyyttä, jolloin se tunne johtaa ei ole enää aitoa ja pelaajat näkevät siitä läpi. Se oli kuitenkin se Sheddenin suurin vahvuus ja HIFK:n kanssa match made in heaven. Paljon on sellaisia asioita, joita en itse ole tällä tiedolla kykeneväinen arvioimaan. Sanon vain, että on nimi, jota ei kannata automaattisesti sulkea pois.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
@Apassi
Mutta tuostakin kaudesta on jo 15v. 15! Paljon on asioita muuttunut matkalla. Shedden-aiheeseen liittyen olennainen kysymys on se, onko Shedden muuttunut mukana?

Sepäs se. Noissa ns. vanhemmanliiton koutseissa, johon kai Sheddeninkin voi laskea, on vähän kyllä se riski aina olemassa, että on mukana sitä "nyt heitetään ohjekirjat hevonv... ja aletaan pelaamaan kunnon lätkää" -ajatusta. Jos niissä vesissä vielä seilaa, niin noutaja usein tulee varsinkin poffien paras 7:ssa, kun enemmän kartalla oleva valmennus on vastassa.

Mutta jos tässä ajansaatossa on tosiaan kehittynyt mukana, niin ei ongelmaa sinänsä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka ollaankin huhuketjussa, mutta kun höpinät meni Dougiesetään. Niin kysäsenpä tässä välissä mikä oli homman nimenä silloin megamatkalla Turussa kun fanit jäi pelin jälkeen huutamaan sheddendogs....? Tästä käynyt serkun kanssa vääntöä, enkä enää ole itsekkään tietoinen mistä se johtui.

Tämä on puhdas arvaus, mutta veikkaisin tämän jollain lailla liittyvän Petteri Sihvosen käyttämään kriittiseen ilmaisuun "two dogs and a fox", jolla viitattiin Sheddenin aikaiseen HIFK:n pelitapaan. Tällä siis tarkoitettiin sitä, että laitahyökkääjät seisoivat toimettomana vastustajan sinisellä ja kiekko dumpattiin päätyyn, jonka jälkeen 2 pelaajaa perään karvaamaan "dogs" ja ketun tavoite oli tasapainoittaa/saada haltuunsa voitettu irtokiekko.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vaikka ollaankin huhuketjussa, mutta kun höpinät meni Dougiesetään. Niin kysäsenpä tässä välissä mikä oli homman nimenä silloin megamatkalla Turussa kun fanit jäi pelin jälkeen huutamaan sheddendogs....? Tästä käynyt serkun kanssa vääntöä, enkä enää ole itsekkään tietoinen mistä se johtui.

Itse olin mestoilla tuolloin ja luulin, että jengi huutaa ihan vain Sheddeniä nimeltä. "Dag, shedden, dag, shedden, dag, shedden." Tuota kun chanttaa tarpeeksi pitkää putkeen niin kuulostaa sheddendogsilta.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Olikos tuosta Matti Järvisestä mitään huhua mihinkään? Kalpa kuulemma joutuu ulostamaan korona-kulukuurin takia. Toisi hyvää syvyyttä sentteriosastolle, jos Salmelainen/Valtanen kohta avaa kukkaronnyörejä.

Siitä sellainen vakaa 2-3.ketjun sentteri meille pariksi vuodeksi eteenpäin?
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Muistaakseni se oli juuri Matti Järvinen Saipa-ajoilta kun kerran täällä erehdyin toivomaan meille tuomaan syvyyttä sentteriosastolle ja sain vihat niskaan kun olisi tullut viemään Nykoppilta mahdollisuuksia nousta kiekollisempaan rooliin nelosesta.

Edelleen olisi mielestäni erittäin hyvä haku, ja haluan nähdä meillä Antonin lisäksi kokemusta sentteriosastolla aina neloseen asti.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Itselleni Järvisestä on jäänyt aina vähän tasapaksu kuva, muistuttaa Malista siinä mielessä. Kelpaisi kolmosketjuun enemmän kuin hyvin ainakin itselleni, mutta ylemmäksi jos kaavailtaisiin niin olisin todella pettynyt viime kauden 40 pisteestä huolimatta. Ei ole mielestäni mestaruutta tavoittelevan joukkueen top-6 sentteri näin lähtökohtaisesti. Muistaakseni Tapparassa ei ihan täyttänyt niitä odotuksia mitä häneltä odotettiin ja oli lopulta vain ihan ok siellä?
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Itselleni Järvisestä on jäänyt aina vähän tasapaksu kuva, muistuttaa Malista siinä mielessä. Kelpaisi kolmosketjuun enemmän kuin hyvin ainakin itselleni, mutta ylemmäksi jos kaavailtaisiin niin olisin todella pettynyt viime kauden 40 pisteestä huolimatta. Ei ole mielestäni mestaruutta tavoittelevan joukkueen top-6 sentteri näin lähtökohtaisesti. Muistaakseni Tapparassa ei ihan täyttänyt niitä odotuksia mitä häneltä odotettiin ja oli lopulta vain ihan ok siellä?

Vähän samat ajatukset. Toimisi erinomaisesti syvyydessä eli lähtökohtaisesti juuri 3.ketjutasolla ja sitten loukkien tapahtuessa pystyy kuitenkin paikkaamaan ylempänä. Jääskän kanssa hyvä pari taistelemassa pelipaikasta.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Matti Järvinen on pelannu viime kaudella 18min per matsi ja edellisillä kausilla 14min. Viimeiset 3 kautta ilmeisen hyvässä kunnossa ja tehnyt jotain oikein kun ei juuri ole matseja missannut. Aloitusprosentit kolmelta edelliseltä kaudelta 51-55% ja ottanut kaudessa 700-1200 aloitusta. Ainakin noiden tilastojen pohjalta hyvä 3. sentteri. Kuitenkin peliaikaa myös 2. kentässä varmaan tulisi ihan hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös