Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

HIFK:n harjoitusottelut 2019

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana McBean, 10.05.2019 klo 23.39.

 1. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Ensimmäinen harjoituspelipäivämäärä on nähtävästi buukattu, sillä IFK osallistuu Rauman Pitsiturnaukseen perjantaina 2.8.

  Lisäillään tähän ketjuun tietoa treenimatseista sitä mukaan kun niistä ilmoitellaan. Tuntuu vähän oudolle, että CHL-juna puksutteli ohi, mutta näillä mennään.
   
 2. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ihan rehellisesti sanottuna ei haittaa yhtään CHL:n ohijääminen, josko saataisiin parempi startti kauteen kun voi enemmän treenata.
   
  Schwein ja tommy36 tykkäävät tästä.
 3. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Tampere Cup taitaa olla myös ohjelmassa. En kyllä löytänyt asiasta virallista vahvistusta.
   
  McBean tykkää tästä.
 4. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tampere Cup kerrottiin laivalla.
   
 5. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  Näin, varsinkin kun meillä ei ole ollut saumaa menestyä eikä edes tahtoa satsata. Sokea Reettakin on nähnyt ettei Euroopan suurseura HIFK ole harjoitellut CHL:ää varten eikä se ole kiinnostanut. Jos nyt ko. suurseura ottaisi tosissaan tuon Pitsin nypläys turnamentin, jossa pelataan vajaita eriä, olisi edes voittoja plakkarissa, kun sarja alkaa. Ja toivoisin useita harjoitusotteluja ruotsalaisia seuroja vastaan tuon Tampere Cupin lisäksi.
   
  McBean tykkää tästä.
 6. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Kyllä se viime syksynä taisi olla korvien välistä kiinni. Vaikea sinne on erikseen mitään treenijaksoa suunnitella kun joukkueet saa kokoontua yhteisiin harjoituksiin aikaisintaan 30.7 ja CHL alkaa 30.8. Elokuussa saa esimerkiksi treenit olla vain arkipäivinä joten ne kenellä se pelitapa on selkäytimessä siinä vaiheessa niin omaa paremmat mahdollisuudet päästä alkusarjasta jatkoon.

  Itse pidän ihan terveenä ettei tänä vuonna olla siellä mukana jotta tulee myös tavoitetta sinne pääsemiseksi. Se tarkoittaa panostusta myös runkosarjaan.
   
 7. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Muita veret seisauttavia Tiedotteita ei sitten taidettu julkaistakaan?
   
  Keskikalja tykkää tästä.
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Tai sitten meidän taso ei vain ole riittänyt CHL:ssä. Mua ei jotenkin yllätä, että suurimmat alisuorittajat tuossa CHL:ssä ovat olleet TPS ja HIFK mitä tulee Liiga-joukkueisiin, kaksi seuraa joilla tuntuu olevan kovin vaikeaa saada mitään pidempää menestystä rakennettua aikaiseksi vaikka resurssit ovat kunnossa, tai no ylipäätään edes hetkellistä. Toki pitää myöntää Tapparan olleen myös kovin aseeton noissa karkeloissa.
   
  penalalli tykkää tästä.
 9. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  TPS ja IFK ovat molemmat joilta puuttuu pellillinen identiteetti. Pike jos jatkaa tuon koko kentän paineen rakentamista niin siinä voi olla sellainen hetki jossa saadaan elvytettyä jotain kauan kadossa ollutta. Se vaatimusten vähimmäistaso kun on riittävän korkea niin sitä menestystä alkaa tulemaan myös CHL:stä. Minimitavoite täytyy olla alkusarjasta jatkoon pääsy.

  Yleissopimus kyllä jättää kaikki liigaaseurat hieman epäeduuliseen asemaan verrattuna muihin osallistuja maihin.

  Olen Bafforosson kanssa samaa mieltä, että näiden kahden turnauksen lisäksi olisi saatava otteuita korkena profiili Euro seurojen kanssa.
   
 10. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Niin... jos miettii sitä aikaa, jolloin oma seuraamiseni alkoi, niin hypättiin suoraan altaan syvän päähän A) palkkaamalla Carl Brewer, B) ottamalla 'rookieseurana' rohkeita steppejä 60-luvun lopulla mm. osallistumalla Ahearne Cup-turnaukseen. Turnauksessa oli mukana sen hetkisiä suuria seuroja mm. Ruotsista, Tsekkoslovakiasta ja peräti Neuvostoliitosta! Niissä voitetut pelit antoivat valtavan määrän itseluottamusta ja uskoa omiin kykyihin, joka sitten kantoi kotimaisessa sarjassakin.
  Toki ottelumäärät olivat jotain aivan muuta kuin nykyään.
   
  iSing, Vpiiroi, penalalli ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Eiköhän IFK ainakin kerran voittanutkin Ahearne Cupin Ruotsissa, muistaakseni.
  Vastaankin itse googlattuani: kyllä 1970.
   
  tant gredulin tykkää tästä.
 12. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  Se oli silloin kun HIFK oli Euroopan suurseura ja voitti useita muita huippujoukkueita. Väittäisin, että HIFK silloin oli Euroopan paras seurajoukkue ja taisi voittaa muun Suomen All starsit.
   
  penalalli tykkää tästä.
 13. Hewle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olisi mukava jos IFK pelaisi vaikka jonkun yksittäisen matsin myös Tikkurilan hallissa vaikka hallin tausta onkin nykyään vähän niin ja näin.
  Siella oli kuitenkin nastaa käydä tsekkaa elokuisina iltoina uusia pelaajia ja aloittaa kautta, kuka muuten muistaa vielä ketä vastaan oli kun Melart rusikoi jonkun pelaajan(saksalaisen ?) ihan 6-0 jossain ET matsissa ?
   
 14. Pordinard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Matt Generous
  Lainaus:
  Vieraspelissä Slavia Prahaa vastaan syksyllä 2011. Löytyy Youtubesta hakusanoilla Melart vs Micka. Tuo syksy näytti silloin muutenkin helvetin hyvältä: mestaruus alla, jengi vahvistunut entisestään ja Miikka Tuomainen dominoi fyysisyydellään narreja Tikkurilan hallissa. Runkosarja taisikin olla aika tervanjuontia suurilta osin vaikka sijoitus oli lopulta hyvä. Playoffit peruttiin.
   
 15. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Vai vuotta myöhemmin Mannheimia vastaan?
   
 16. Pordinard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Matt Generous
  Lainaus:
  Ah, Lädällä olikin useampi näitä harjoituspelien pieksäjäisiä. Tuli tuo Prahan matsi ensimmäisenä mieleen.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tuolloin oli kyllä todella kova joukkue kasassa, mutta paskansyöjä epäonnistui täysin penkintakana. Toki kovuuttakin olisi kaivattu enemmän, ikävä kyllä Ruutu olisi ollut todellakin tuohon aikaan sitä mitä meidän leiriin olisi kaivattu. Hirson ulostus kesken kauden oli täyttä paskaa, tyllerö tuli tilalle sitten.

  Vieläkin muistan sen kakkospelin jaffalassa kun saatiin rankkari ja tyllerö oli jo kentällä sen näköisenä, että mä hoidan tämän (oli onnistunut kovalla prosentilla rankkareissa läpi kauden), MG:n itseluottamus oli jotenkin kadoksissa noihin aikoihin ja kaveri nökötti apaattisen näköisenä penkillä toivoen ettei joudu ampumaan, no sinnehän mies passitettiin ja loppu on historiaa.

  Jos joku haukkuu Stögön aikakautta aikana jolloin pelaamisessa ei ollut punaista lankaa niin tuo paskansyöjän kausi on kyllä malliesimerkki siitä kun sitä punaista lankaa ei ole! Järkyttävän kova materiaali hoiti sijan kolme runkkarista, mutta peli oli aivan kauheaa paskaa alusta loppuun kuitenkin.

  Pahoittelut pienestä aiheen ohimenosta, muistot palasivat vain mieleen niin kirkkaasti...
   
 18. Pordinard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Matt Generous
  Lainaus:
  Mikellä oli lisäksi alla se saman vuoden u20-kisojen ratkaiseva rankkari Ruotsia vastaan jossa häneltä kiekko nolosti karkasi. Muistaakseni noiden kisojen jälkeen pelasi vaisummin Liigassakin.
   
 19. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  FUN Tampere-radiokanavan uutisen mukaan neljäs joukkue Tampere Cupissa on SaiPa, jonka IFK kohtaa "välierässä". Ajankohta Tampere Cupille tänä vuonna on 9.-10.8.
   
  jph27 tykkää tästä.
 20. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Saisikohan Söden kautta junailtua pari harjoitusottelua EHC Münchenin kanssa, tai KJ:n kautta SC Bernin kanssa, tai VP:n kautta Lausannen kanssa..? Tai ihan vain ennakkoluulottomasti puhelin kouraan ja suunnittelemaan eläintarhaduellia Stockholm - Helsingfors.
   
  N.Vidic tykkää tästä.
 21. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  @Lemieaux , hyviä ideoita! Välivuosi CHL:stä on ehdottomasti nähtävä mahdollisuutena. Voisikohan vanhan kunnon Bogo-cupin elvyttää jossain muodossa? Vieraiksi sitten vaikka näitä mainitsemiasi joukkueita.
   
 22. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Ei kiitos Bogolomoffille. Jos laitetaan pystyyn oma turnaus, voivat kyllä CHL-joukkueet katsoa sitä hieman vinosti, ehkä parempi pysyttäytyä kahdenkeskisissä, kaksiosaisissa harjoitusotteluspektaakkeleissa. Pitäisin kovasti tuosta eläintarhan teemasta, kun meillä on omakin Djura siinä Nordiksen vieressä ja Djurgården on nyt lyhyen korpivaelluksen ja taloudellisestikin haastavan jakson jälkeen palannut Ruotsin huippujoukkueeksi.

  Kaikissa näissä neljässä mainitsemassani joukkueessa (sekä Stögön Biel-Biennessä) on toki se huono puoli, että osallistuvat ensi kaudella CHL:ään. Pitäisi melkein löytää joku sellainen joukkue hiekkalaatikkoleikkeihin, joka on IFK:n kanssa vastaavanlaisessa tilanteessa, eli ilman leikkikavereita.

  Miten olisi joku näistä:
  Brynäs IF
  HV71
  Malmö Redhawks
  Växjö Lakers
  AIK (Sthlm, Allsvenskan, ei nyt suoranaisesti mikään huippujoukkue eikä ollut loppupeleissä edes lähellä nousua vaikka runkosarjan voittikin)
  Saksasta joku hieman kovempi joukkue, paitsi CHL-joukkueet Mannheim, München tai Augsburger
  Sveitsistä joku hieman kovempi joukkue, paitsi CHL-joukkueet Bern, Zug, Lausanne, Biel-Bienne tai Ambri-Piotta

  Pitkin hampain voisin kenties hyväksyä myös jotain harjoitusotteluita narreja (ja/tai SKA:ta) vastaan, kunhan se järjestetään jotenkin hyvin niin että voittoja tällä kertaa myös kertyy, ja IFK saa potista vähintään 50%. Jos sekä PiSKA että PaSKA osallistuu, voisi kehittää asianmukaisia kylttejä katsomoon.
   
 23. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Näistä Jokereita vastaan käydyistä harjoitusotteluista ennen kautta onkin niin hyviä muistoja, että eiköhän haudata idea samantien. Plus KHL:n kanssa ei tarvi olla missään tekemisissä mielestäni.
   
  Pekka Kaukalo, Snadi kundi Stadista, Snakster ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 24. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Bogo-cupista hain lähinnä pelimuotoa. Olisi nastaa jos Nordiksella skulattaisiin päivän tai parin kestoinen, turnausmuotoinen harkkapelitapahtuma, vähän niinku Tampere-cup tai Pitsiturnaus.

  Lainaus:
  Mäkin pidättäytyisin eurooppalaisissa joukkueissa. Ehkä se on se KHL:n jumalattoman kova taso...
   
  Lemieaux tykkää tästä.
 25. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Ei mitään Bogoa, mutta tosiaankin vanha kunnon Sir William Cup olisi kiva saada henkiin vaikkakaan niitä paitoja ei enää valmisteta. Olisi meinaan perinteitä ajalta jolloin Brewer pelasi meillä eikä Jokereita ollut vielä olemassakaan.
   
  penalalli tykkää tästä.