HIFK kaudella 2022–2023

  • 684 865
  • 3 969

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Mä en kyllä tuollaista löydä.

Tuossa se on @Rutale viestissä. Saa kyllä tulkita viestiä punaisin lasein, että saa MaGin sinne rivien väliin, mutta maailma on erilainen vakioveikkaajan silmin
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tämän uutisen mukaan joukkueessa on vielä tilaa pelaajille sanoo Salmelainen. Ja Sahlstedtin mukaan maalivahteja on tarjolla.
”Analyysien kautta tiedämme, mitä joukkue vaatii ensi kaudelle” ja siihen päälle poikkeuksellinen määrä maalivahteja vapaana, joten saa suorittaa Tobias = ”Olkinuora” tänne.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Mä todella toivon, että saadaan ensi kaudeksi enemmän omia nuoria
Sun kirjotukset on olleet putoamisen jälkeen lähes kaikki kuin omalta näppikseltä, niin myös tämäkin!

Ihan samaa juttua peräänkuuluttaisin, kun mietin sitä mitä haluaisin HIFK:n olevan, ja niitä paljon puhuttuja arvoja. Miksi tänne tuodaan jotain keskivertoa kalliimpia keskinkertaisuuksia, kun yksi vaihtoehto olisi vetää tepsit ja antaa reippaasti luottoa omiin. Paljon mielummin kattelisin nuorten kasvutarinoita, niin onnistumisia kuin niitä töyssyjä, kuin ollipalolien seinille ampumista ja tämän peliotteiden kehumista tyyliin "mut ihan hyvää tsemppiä..." Kyllä mulle tulis itku GM:nä, kun kattelisin välierissä paahtavaa TPS:ää ja heidän homegrown-statuksen pelaajia. Ihan älyttömän suuri ero HIFK:hon, vaikka toki kyseessä onkin poikkeuksellisen vahva "omat kundit" edustus, niin silti.

IFK-sydän on se juttu, mistä olisi hyvä aloittaa. Jotenkin olettaisi, että Ville Peltosen työharjoittelukauden jälkeen alettaisiin näkemään nyt IFK:n näköistä tekemistä kun ne surullisen kuuluisat oppirahat aletaan ehkä olemaan maksettu. Sama koskee Tobbaria, jolle näen tulevan kauden olevan viimeinen näissä hommissa, mikäli IFK ei pelaa tulevalla kaudella tykkirunkosarjaa ja pitkää kevättä. Paska juttuhan tässä on se, että 22-23 kauden joukkuetta ollaan alettu rakentamaan jo aika päivää sitten, ja täten jatkossa tästä johtuen esim. Karjalaisen otteita saadaan seurata Kerhon paidassa kun ei ole nähty herralle kuluneella kaudella käyttöä mitä tulee jatkoon. Jeejee.

Granlundin uskon kun näen, jos silloinkaan, kuten jotkut ovat kirjoittaneet. Alla kuitenkin NHL-vuosia milloin oli ihan ok alaketjujen pelaaja erityisesti Vancouverissa, sekä kaksi PPG-kautta KHL:ssä kielisi kaikesta muusta, kuin Liiga-jäille palaamisesta. Olisi ihan älyttömän iso signaus Tobbarilta. Ellei toki Suomeen paluu satu olemaan Makelle poikkeuksellisen iso prioriteetti, mutta niin, enemmän tässä haiskahtaa vuosia kestänyt Jonas Enlundin perään haihattelu kuin mikään kotiinpaluu. Tähän liittyen muuten, Enlundin männävuodet ovat olleet selkeetä alamäkeä ja sopimus Wolfsburgiin on katkolla ja lokakuussa tulee mittariin 35. Oiva aika kotiutukselle, eikö?

Pakisto reilaan, reilu mahdollisuus niille harvoille oikeesti potentiaalisille junnuille mitä sieltä löytyy ja kauden aikana sitten täsmähankintoja sinne bottom6-osastolle, jos on tarvetta. Jokaisen osaston kärkihepat on oltava joukkueessa kauden avauksessa, se on selvä juttu, ja siksi itsekin lataisin noihin isoihin nimiin vähän enemmän rahaa kuin että siellä pelaisi tasoonsa nähden kalliita vakaita liigapelaajia joka ketjussa ja joukkueen ryhmädynamiikka/roolitukset olisivat samalla päin persettä kuten nyt nähtiin. Risteilyhän taitaa olla about tasan kuukauden päästä toukokuussa, eli toivottavasti tuolloin ollaan jo viisaampia kaiken suhteen. Melart (joko olisi aika), Rask (sopparia vielä vuosi jäljellä), MaG (liian kallis) - bring 'em all! No, huumoria huumoria...

Loppuun pakko makustella mahdollista rosteria ensi kaudelle. Osa nimistä perustuu huhupuheisiin mitä on saanut lukea ja kuulla milloin mistäkin. Lyytisen, Palolan, Dykin ja jopa Broadin jatkoille alapeukkua, mutta fiilis on noista Peltosen huhutuista rungon säilytys puheista se, että vastaavia ei-niin-haluttuja nimiä saadaan ensi kaudella vielä nähdä yrittämässä ja tsemppaamassa. Eli jos on pakko joku niistä sisällyttää omaan fantasia-rosteriin joskun haluaa pitää hivenen kurjaa realismia mukana, niin valitsen Dykin ihan vaan koska ruotsalaisuus, on todistanut pystyvänsä tekemään ~15 maalia kauteen ja tuskin on kovin kallis kun miettii tämän mennyttä kautta. Broady on ollut parhaimmillaan loistava, joskaan ei se tasaisin ja varmin suorittaja kovissa peleissä. Toki jos Dyk on ollut terveenä loppukauden ja tosiaan istunut vaan penkillä, niin silloin olisi suorastaan typerää jos jatkosta on jo sovittu, että tässä on meidän mies jolle ei kuitenkaan ole nähty käyttöä. Never know.

Hirvonen-Koivistoinen-Jääskä
O'Neill/Granlund-Broadhurst-Pakarinen
Turunen-Paajanen-Dyk/Palola/junnu
Tallberg-Väänänen-Karvinen
...+Kaskimäki, Teissala, Lundell, kauden aikana täytettä tarpeen mukaan

Melart-X
Auvitu-Motin
Kotkansalo-Salin
...+Luoto, kauden aikana leftin mies sisään jos Kotkansalolla ei lähde

Olkinuora/Y
Halonen

1. Hirvosessa on aineksia vaikka ja mihin, oli kevään tärkein pelaaja ylöspäin heti Innalan jälkeen mikä on joo paljon sanottu, mutta näin mä ajattelen. Koivistoinen on herra ja hidalgo, tulee satavarmasti pelaamaan paremman kauden. Jääskälle A'ta rintaan ja ukko tuomaan kolmannen lenkin työkaluja tohon ykköseen, kunhan vaan pysyy kunnossa. Jos ei onnistuisi, niin kyllä siellä luulisi muita vaihtoehtoja olevan kokeilemaan Koivistoisen rinnalle.

2. The hankinta tuomaan hyökkäysalueelle sitä erikoisosaamista, oli se sitten O'Neill tai MaG niin yksi tämän kalibeerin hankinta tuonne tarvitaan korvaamaan Innala, se on selvää. Keskelle sitten se vähän loppua kohden himmennyt Broady. Iirolle tilaisin pitkää ja mottipäistä, sillä uskon että pystyisi olemaan liigan parhaimpia voimahyökkääjiä, ja on IFK:n näköinen jätkä.

3. Vakaan HPK-duo'n toiseen laitaan sitten mielellään jotain omaa jätkää, mutta jos sinne nyt kerta pitää männäkaudelta jotain tylsää ja nähtyä iskeä niin Dyk siinä mielessä että olisi tosiaan halpa, ja Palola taas jos hinta ei ole karannut käsistä. Kumpaakaan näistä en ensisijaisesti haluaisi enää IFK:ssa nähdä, niin saas nähdä mitä Tobbari ja Ville on tähän keksinyt. Paajasen (ja Turusen) kylkeen on jotenkin helppoa nähdä onnistumaan hyökkäävä nuori pelaaja, niin mun toive olisi, että nyt tehtäisiinkin niin.

4. Liigan paras nelonen. Hölmöilyt vähemmälle ja kovaa kahensuunnan peliä.

Alakerrasta sanon vaan sen verran, että Herra X'n pitäisi olla koodinimi Honka eli takuuvarma +40 pisteen pakki. Ei selityksiä, kiitos. Nipen pariksi sitten Liigan top5 veskari, sama kuin pakin kohdalla, ei selityksiä. Kaikki alle tämän on silkkaa optimismijumppaa, millä päästään HIFK:ssa jo nähtyjen tuloksien tasolle. Kun katsoo tuota nippua minkä on listannut, niin onhan se kallis, mutta niin oli tämänkin kauden joukkue, siitä ei pääse mihinkään. Realismia siis kehiin ja uskon, että yksi kova nimi tuosta nipusta (O'Neill/MaG) tulee olemaan se pian 35 vuotta täyttävä Enlund ja toivotaan parasta.

"– On meillä vielä tilaa, ei joukkue ole vielä valmis. Analyysin teko tästä kaudesta on vielä käynnissä. Tappio neljännesfinaalissa oli meille pettymys. Analyysien kautta tiedämme, mitä joukkue vaatii ensi kaudelle, Salmelainen pohtii." - Kypsempää joukkuepeliä, varmemman maalivahtikaksikon sekä nähtyä paremmin peliä avaavan alakerran. Joukkuepelaaminen ja alakerran käyttö nojaa paljon valmennukseen. Ei tota lajia vieläkään nimillä pelata. Siinä, ole hyvä Tobias.
 
Viimeksi muokattu:

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
”Analyysien kautta tiedämme, mitä joukkue vaatii ensi kaudelle” ja siihen päälle poikkeuksellinen määrä maalivahteja vapaana, joten saa suorittaa Tobias = ”Olkinuora” tänne.
Pelottaa vaan, että mennään sieltä missä aita on matalin ja Fränä heiluu meillä tolppien välissä. Toivottavasti olen väärässä ja sieltä tulee mainitsemasi Olkinuora tai joku muu aivan ehdoton huippu. Nyt ei ainakaan voi valittaa markkinoiden kuivuutta. Pelkästään maalivahtipelillä on annettu aivan liikaa tasoitusta muille jengeille ja minkään tekosyyn taakse ei voi enää ensikaudella piiloutua.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Jos valita saisin ja rahatkin riittäis, niin huolehtisin siitä että meillä olisi (kuten menneinä vuosina) 3 maalivahtia, 10-11 pakkia ja 18 hyökkääjää. Näistä osa nuoria, joille kuitenkin ainakin syyskaudella tulisi peliaikaa ja enemmän kuin se 4-6 min. per ottelu ja otteluita n. 10.

Aloitetaan maalivahdeista: En usko, että sekä Halonen että Taponen ovat mukana syksyllä. Itse valitsisin Taposen.
Peltonen ja Salmelainen eivät uskalla satsata molempiin ja Taponen tuskin haluaa enää olla kolmonen. Vinni on siis kolmonen.
Ykkösen hankkivat muualta.
Eräs Salak on vapaana ja on lähes jatkuvasti pelannut tasaisesti.

Puolustajat:
Melart-Honka (vaikka itse en ole vakuuttunut Hongasta)
Auvitu-Motin
Winbergin kaltainen, ehkä kokeneempi, pakki-Salin
Kotkansalo, Luoto, Luhanka ja vielä pari kokeneempaa.

Hyökkääjät:
Neljä hyökkäävää ketjullista ja kaksi puolustavaa.
Toivoa ja unelmoida voi aina vaikka kuinka kovista pelaajista. Esim. Pakarisesta ja Markus Granlundista. Realistisesti ajatellen raha ratkaisee aika suuresti.
Ketjut pitäisi rakentaa tasapainoon.
Oikean puolen laitureita toivoisin neljään hyökkäävään Raskin, Jääskän, Turkulaisen ja Teissalan.
Vasemmalle: Hirvonen, Kaskimäki, Turunen (?) jos kuntoon pääsee ja mieluiten Innalan, mutta kun ei ole todennäköistä, niin joku hyvin kädellinen kuitenkin. O'Neill on huhu, mutta onko perätön?
Keskeltä tod. näk. lähtee Broadhurst. Ja vaikka jäisi, haluaisin paremman. En vain tiedä mistä. Tsekeistä tai AHL:stä?
Koivistoinen, Paajanen ja ketkä ne kaksi muuta? Käsiä tarvitaan!!!
Sitten ne kaksi rouhijaketjua:
Salomäki (voi olla vaikeaa) -Tikka (oma juniori menossa Ilvekseen) - A Tyrväinen ja
Tallberg-Väänänen-Karvinen
Lisäksi muita junioreita kokeiluun ja Hede.
Ja sitten heräsin ja päästin kissan ulos kuselle.
 

stadinjätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka jengin julkaisu taidetaankin säästää sinne risteilylle, niin tässä kun oletettavasti pian kausarikauppaa aloitellaan voisi julkaista pari makeaa sopparia. Muutenkin vituttaa tämä radiohiljaisuus. Tää on aivan syvältä kauden jälkeen jolloin seurasi oikeasti päivittäin HIFK:n mediaa. Ymmärrän että tahdotaan nyt puhaltaa pahimmat ulos ja vähän rentoutua, mutta on tää tylsää kun ei mitään tule ulos. Vierotusoireet alkaa jo olla pahat.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vaikka jengin julkaisu taidetaankin säästää sinne risteilylle, niin tässä kun oletettavasti pian kausarikauppaa aloitellaan voisi julkaista pari makeaa sopparia. Muutenkin vituttaa tämä radiohiljaisuus. Tää on aivan syvältä kauden jälkeen jolloin seurasi oikeasti päivittäin HIFK:n mediaa. Ymmärrän että tahdotaan nyt puhaltaa pahimmat ulos ja vähän rentoutua, mutta on tää tylsää kun ei mitään tule ulos. Vierotusoireet alkaa jo olla pahat.

Yhdelle kaverille sanoin tippumista seuraavana päivänä, että Salmelainen voisi heittää jonkun hyvän hankinnan (esim. Honka tms.) lieventääkseen fanien vitutusta. Eipä tietenkään julkaissut.
Joitain ei tietenkään voikaan julkaista, mutta sellaisten kenen kausi on päättynyt, voisi.
Asian vierestä, mutta mulla on sellainen muistikuva, että joskus yli 20 vuotta sitten Matikainen julkaisi kauden loppumista seuraavien tuntien tai ainakin seuraavana päivänä läjän sopimuksia. Olisiko ollut kevät 2000?
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Juuri sähköpostilaatikkoon pudonneesta IFK kirjeestä (en tiedä mille jakelulle tuli) poimin ehkäpä tärkeinpänä seikkana sen että sekä Ville että Tobbari puhuvat jatkuvuudesta ja että runko säilyy. Ville vihjailee joistakin IFK taustaisten pelaajien tulosta myös.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK-taustan lisäksi yhtenä pelaajahankinnan lisäkriteerinä voisi olla vahva vastustuskyky korona-virukselle.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Juuri sähköpostilaatikkoon pudonneesta IFK kirjeestä (en tiedä mille jakelulle tuli) poimin ehkäpä tärkeinpänä seikkana sen että sekä Ville että Tobbari puhuvat jatkuvuudesta ja että runko säilyy. Ville vihjailee joistakin IFK taustaisten pelaajien tulosta myös.
Jaa a, toivottavasti se jatkuvuus koskee osastoa Turunen, Pakarinen, Salomäki ja Karjalainen eikä osastoa Dyk, Schmaltz, Wirtanen, Palola. Broadhurst vähän välimallin jätkä itselleni yhdessä Motinin kanssa. En pahastu kuuluvat he jatkajiin tai lähtijöihin.

IFK:n sivuilta näkee tällä hetkellä ne, joiden sopimukset jo ennestään jatkuvat ensi kaudelle. Ikävä kyllä Kotkansalo on yksi heistä.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Korona sitä, korona tätä.

Peltosen kirjeen jatkeena olleet Salmelaisen kommentit: ”meistä riippumattomista syistä”. Vittu mitä paskaa. Ottakaa vastuuta. Koronasta kärsi muutkin ja peli oli sekaisin kuin seinäkello juuri teistä riippuvaisista syistä.

Ymmärrän jos ette yhteisölle halua perata sähköpostikirjeessä asioita mutta toivon todellakin että valmennus ja urheilujohto oikeasti käyvät yhdessä asiat kriittisesti ja rehellisesti läpi eivätkä lyö loppukauden sukellusta kirjoihin: Tapahtui meistä johtumattomista syistä.

Ja kapteeni Tallberg: mieti ihan oikeasti miksi tällä kaudella nähtiin löysimmät ensimmäiset erät ikinä himamatseissa. Onko sinusta virittämään joukkuetta peleihin vai ei?

Vähän väärä ketju. Pahoitteluni.
 
Viimeksi muokattu:

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Näköjään Karvisen optio on käytetty kaikessa hiljaisuudessa. Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että muut (Ahonen, Innala, Hede) joilla oli myös optio ensi kaudesta, jatkavat muualle.
Tää Karvisen option käyttö on juurikin sitä vääränlaista jatkuvuutta. Samalla rahalla täytyy saada parempaa laatua. Mieluummin olisin pitänyt Muulin, joka olisi todennäköisesti ollut halvempikin.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Hahmottelin vähän palettia kuullun perusteella:

X-Koivistoinen-Granlund
Luoto-Broadhurst-Hirvonen
Palola/Pakarinen-Paajanen-Jääskä
Karvinen-Väänänen-Tallberg

Melart-Auvitu
Honka-Motin
Kotkansalo-Lyytinen/Salin

Olkinuora
Halonen

Ykkösketjuun jätin yhden paikan, kun yleensä tupannut olemaan joku nimi mukana, josta ei ole etukäteen laulettu. kolmoseen merkkasin Palola/Pakarinen, kun tuskin molemmat jatkavat, mutta todennäköisesti toinen.

Kyllähän tuossa sitä jatkuvuutta olisi ja tarvittavaa uudistumistakin, mutta onko riittävästi?

positiivisin mielin pystyisin tuon kanssa syksysä odottamaan, mutta toisaalta kovaa tulee olemaan, jos pohjoiseen suuntaa Kemppaista ja Mannista ja Tampereelle myös kovaa vetoa tuntuu olevan
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Juuri sähköpostilaatikkoon pudonneesta IFK kirjeestä (en tiedä mille jakelulle tuli) poimin ehkäpä tärkeinpänä seikkana sen että sekä Ville että Tobbari puhuvat jatkuvuudesta ja että runko säilyy. Ville vihjailee joistakin IFK taustaisten pelaajien tulosta myös.
Mitä nimiä palstalaisille tulee tästä mieleen, nimenomaan realistisia sellaisia? Melart lienee ainut, jota on huhuiltu jopa varmana sisään eli kiva juttu jos oliskin ankka, heh. Raskilla on sopimusta Luleåån jäljellä vielä vuosi, olisihan tuokin liian hyvä paluumuuttaja ensi kauden joukkueeseen ollakseen totta. Toki onhan noita diilejä ennenkin purettu jos ei ole tullut tulosta niinku olisi haluttu. Granlundista on kaikki jo sanottu. Niin ja se Enlund!

En Pelsun pelejä ole katsellut, niin tekisi mieli tietää, vieläkö olisi tilausta Eroselle tai Kousalle? Molemmat jakavat mielipiteitä, mutta toisivat tohon pakistoon sitä mitä se eniten kaipaisi ja heikkoudet on jo tiedossa. Vai onko nää kuinka nähtyjä nimiä palstalaisten mielestä? Ei nyt molempia tietenkään, mutta istuisi muottiin ainakin aikasempien näyttöjen perusteella, mitä sinne halutaan.

Mitähän muita IFK-taustaisia siellä olisi vapaana, eli esim. sopimus katkolla ja olisi vielä käyttöä mestaruutta tavoittelevaan jengiin?
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Lahdessa olisi Iikka Kangasniemi.

Iikka on pelitaktinen nero, mutta meniköhän viime visiitti niin perseelleen, ettei HIFK ihan heti kiinnosta?
Nimenomaan IFK:n osalta. Koirankoppia ja sopimuksen purku ja mitä niitä nyt oli.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
En Pelsun pelejä ole katsellut, niin tekisi mieli tietää, vieläkö olisi tilausta Eroselle tai Kousalle? Molemmat jakavat mielipiteitä, mutta toisivat tohon pakistoon sitä mitä se eniten kaipaisi ja heikkoudet on jo tiedossa. Vai onko nää kuinka nähtyjä nimiä palstalaisten mielestä? Ei nyt molempia tietenkään, mutta istuisi muottiin ainakin aikasempien näyttöjen perusteella, mitä sinne halutaan.

Mitähän muita IFK-taustaisia siellä olisi vapaana, eli esim. sopimus katkolla ja olisi vielä käyttöä mestaruutta tavoittelevaan jengiin?

Eronen menisi paremman puutteessa, mutta Kousalle sanoisin ei kiitos.

Thorell on pelannut Tšekissä hyvin, sopimustilanteesta tosin ei mitään tietoa. Luotoa on nyt nosteltu esiin, ja olisi kieltämättä hyvä hankinta.

Sitten on nippu näitä "liian kovia" kundeja (Rask, Kaski, Granlund, Tyrväinen jne.) ulkomailla, joilla osalla sopparit jatkuu ja osan paikka kaiken järjen mukaan jatkossakin isomman rahan luona.

Koivulalla taitaa myös diili loppua, mutta enpä tiedä. Tykkäsin kyllä kun piipahti täällä, mutta tuntuisi kovalta kalalta IFK:n vieheeseen.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Hirvonen - Koivistoinen - Pakarinen
Salom./Luoto - MaG - Kaskimäki
Jääskä - Paajanen - Rask
Tallberg - Väänänen - Karvinen

Mestis sentteri, Teissala, Hede, Halttunen, Lundell

Melart Honka
Auvitu Motin
Karjalainen Salin
Kotkansalo

Luoto, Luhanka

Tuossa olisi 10/12 hyökkääjistä kovia vääntäjiä eli pudotuspelejä ajatellen kova kokoonpano. Riittäisikö taitopelaajat? Koivistoinen, MaG, Hirvonen, Kaskimäki? Kaskimäen pitäisi ottaa kyllä iso steppi.

Jatkaako Hede? Vaikea uskoa että olisi rotaatiorooliin tyytyväinen. Siitä yhden junnun paikasta pelaisi kuitenkin Teissala, Kaskimäki, Lundell, Halttunen (jos meille tulee) ja joku muukin junnu.

Tuohon kokonaisuuteen pitäisi saada mielestäni rotaatioon sentteri joka pystyy pelaamaan 4. keskellä jotta Miron voi tarvittaessa nostaa ylemmäs.

Jos Pakarista ei saada pidettyä niin tarvitaan 1 rightin lauturi. Raskilla sopimusta ensi kausi mutta en pitäisi mahdottomana meille siirtymistä. Voi olla kyllä että sillä paikalla harmi kyllä jatkaa Palola.

Melart, Honka, Auvitu, Motin olisi hyvä kärki puolustukselle ja uskon Auvitun ja Motinin jatkavan. Jatkuvuudesta kuitenkin puhuttu.

Karjalainen/Kotkansalo/Salin sijoilla 5-6 olisi varmasti riittävä. Kotkansalon uskon parantavan mutta Karjalaista ei ole varaa menettää.

Luoto ja Luhanka olisi hyviä paikkaajia poissaolojen yllättäessä ainakin alkukauden osalta.

Jännä nähdä mitkä diilit toteutuu ja mitkä ei.

MaG:n kotiinpaluu olisi kova juttu!
 

Topmachine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen tässä nyt lueskellut näitä eri ketjuja ja monessa niistä jengi tosissaan haaveilee Antoni hongasta... oikeastiko (huutonaurua!). Tällä kaudella IFK:ssa moni pelaaja niin hyökkääjistä kuin puolustajistakin sai rapaa siitä että häviää fyysisyydessä kaikki kamppailut... Honka on ollut minun silmääni aivan umpisurkea oman pään tekemisessä ja koen ettei hänestä olisi kuin haittaa mestaruudesta pelaavalle joukkueelle. Hyökkäävä puolustaja ei toki ole omimmillaan omassa päässä mutta pelkkä pisteiden teko ei kyllä lämmitä minua puolustajassa ja muistan nähneeni täällä kommentin jossa minulle vastattiin että puolustajien täytyy nykyään olla entistä monipuolisempia (tämä on tavallaan totta) ja siihen kommenttiin perustuen toivon syvästi että Honka ei tule. Me tarvitaan puolustus jolle ei tehdä maaleja ja hyökkäys joka tekee niitä sitten.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Olen tässä nyt lueskellut näitä eri ketjuja ja monessa niistä jengi tosissaan haaveilee Antoni hongasta... oikeastiko (huutonaurua!). Tällä kaudella IFK:ssa moni pelaaja niin hyökkääjistä kuin puolustajistakin sai rapaa siitä että häviää fyysisyydessä kaikki kamppailut... Honka on ollut minun silmääni aivan umpisurkea oman pään tekemisessä ja koen ettei hänestä olisi kuin haittaa mestaruudesta pelaavalle joukkueelle. Hyökkäävä puolustaja ei toki ole omimmillaan omassa päässä mutta pelkkä pisteiden teko ei kyllä lämmitä minua puolustajassa ja muistan nähneeni täällä kommentin jossa minulle vastattiin että puolustajien täytyy nykyään olla entistä monipuolisempia (tämä on tavallaan totta) ja siihen kommenttiin perustuen toivon syvästi että Honka ei tule. Me tarvitaan puolustus jolle ei tehdä maaleja ja hyökkäys joka tekee niitä sitten.
Niinkö se sujui kuluneena keväänä?
Että hyökkääjät teki maaleja?
Kolmessa ekassa linjassa maajoukkue-ukkoja ja silti maalinteko tökki.
Auvitu ainoa, joka pystyi tukemaan hyökkäyspeliä.
 

Nicky Nichols

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen tässä nyt lueskellut näitä eri ketjuja ja monessa niistä jengi tosissaan haaveilee Antoni hongasta... oikeastiko (huutonaurua!). Tällä kaudella IFK:ssa moni pelaaja niin hyökkääjistä kuin puolustajistakin sai rapaa siitä että häviää fyysisyydessä kaikki kamppailut... Honka on ollut minun silmääni aivan umpisurkea oman pään tekemisessä ja koen ettei hänestä olisi kuin haittaa mestaruudesta pelaavalle joukkueelle. Hyökkäävä puolustaja ei toki ole omimmillaan omassa päässä mutta pelkkä pisteiden teko ei kyllä lämmitä minua puolustajassa ja muistan nähneeni täällä kommentin jossa minulle vastattiin että puolustajien täytyy nykyään olla entistä monipuolisempia (tämä on tavallaan totta) ja siihen kommenttiin perustuen toivon syvästi että Honka ei tule. Me tarvitaan puolustus jolle ei tehdä maaleja ja hyökkäys joka tekee niitä sitten.

Niinno Honka sattuu olemaan ikäluokkansa kiekollisesti hyökkäyssuuntaan lahjakkaimpia suomalaisia pelaaja, joten totta kai hänet halutaan Nordikselle. Puolustuspään puutteet ovat ilmeisiä, mutta johtuu myös osaksi siitä että on pelannut umpisurkeassa joukkueessa, ja ikäisekseen liian suuressa roolissa. On toki selvää, että tarvitsee vierelleen perusvarman leftin pakin.

On siellä NHL:ssäkin semmoisia pakkeja kuin Cale Makar tai John Klingberg, joilla on hirvittäviä puutteita puolustamisessa. Mutta silti joku maksaa heille miljoonia :)
 

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niinno Honka sattuu olemaan ikäluokkansa kiekollisesti hyökkäyssuuntaan lahjakkaimpia suomalaisia pelaaja, joten totta kai hänet halutaan Nordikselle. Puolustuspään puutteet ovat ilmeisiä, mutta johtuu myös osaksi siitä että on pelannut umpisurkeassa joukkueessa, ja ikäisekseen liian suuressa roolissa. On toki selvää, että tarvitsee vierelleen perusvarman leftin pakin.

On siellä NHL:ssäkin semmoisia pakkeja kuin Cale Makar tai John Klingberg, joilla on hirvittäviä puutteita puolustamisessa. Mutta silti joku maksaa heille miljoonia :)
Ja Miro H. Mutta hänhän on tällä palstalla koskematon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös