HIFK kaudella 2015–2016

  • 581 748
  • 2 098

Nouzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihme jos ei Honkaheimo kelpaa Törmäselle. Veti hyvät playoffit ja toisi kokemusta tuohon melko nuoreen joukkueeseen. Mielestäni olisi täydellinen 7. puolustaja.
Olisi varmasti hyvä seiska pakki, ja varmasti myös kallis sellainen. Itse veikkaisin, että tuo palkka varmaankin syy miksi ainakaan vielä ei ole jatkosopimusta Honkaheimolla.

Ja vähän ihmetyttää itseäni minkä takia Leinoa ollaan asettamassa suoraan kakkosketjuun. Zabo, Rask, Puustinen, Luttinen ja Ikonen kaikki parempia kuin Leino, esim. juuri Ikonen oli erittäin hyvä viime kaudella ennen loukkaantumista, tällä kaudella vaan lisää vastuuta niin voi tehdä kovaa jälkeä. Toki Leinokin peliesityksillään voi ansaita paikan tuloskentistä, mutta näin etukäteen laittaisin esim. Luttisen ja Ikosen Leinon edelle.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ja vähän ihmetyttää itseäni minkä takia Leinoa ollaan asettamassa suoraan kakkosketjuun. Zabo, Rask, Puustinen, Luttinen ja Ikonen kaikki parempia kuin Leino, esim. juuri Ikonen oli erittäin hyvä viime kaudella ennen loukkaantumista, tällä kaudella vaan lisää vastuuta niin voi tehdä kovaa jälkeä. Toki Leinokin peliesityksillään voi ansaita paikan tuloskentistä, mutta näin etukäteen laittaisin esim. Luttisen ja Ikosen Leinon edelle.

Mielestäni tämä on roolituskysymys eikä ketjujen numeroita pidä liikaa tuijotella. Pelityyliltään Leino sopii Elkinsin ja Puustisen rinnalle huomattavasti paremmin kuin Luttinen tai Ikonen. Jos sentteri olisi taitava ja nopeajalkainen pelinrakentaja, niin tilanne olisi toinen, mutta kun Elkins ei tätä ole vaikka toki hieno pelaaja onkin. Tässä myös syy miksi ketjun kolmantena lenkkinä viiletti viime kaudella pääsääntöisesti Goldobin ja Elkins hoiteli "Luttisen virkaa" vahvana vääntäjänä ja puolustussuuntaan tunnollisesti pelaavana pelaajana.

Itsekin myös heitin tuohon aiempaan viestiini kysymysmerkkinä, että riittääkö Leinon paukut lopulta tuohon rooliin. Sen aika näyttää. Erittäin kehityskelpoinen pelaaja kuitenkin, vaikkei läpimurto viime kaudella tullutkaan, ja itse ainakin uskon, että Törmänen haluaa tämän kortin loppuun asti katsoa. Mihinkään rotaatiorooliin Leinoa on ensi kaudeksi turha kuvitella ja pelityyliltään ei oikein istu puolustaviinkaan ketjuihin.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kun noita mahdollisia 7.puolustajia pyöriteltiin, niin tulipa yhtäkkiä mieleen, että mitä Jokereiden huippulupaus Olli Juolevi tekee ensi kaudella? Se nyt lienee sanomattakin selvää, ettei Jokereiden pelaavaan kokoonpanoon murtautumassa ja tuskin A-junioritkaan lienee tässä vaiheessa ykkösvaihtoehto. Erittäin mahdollinen skenaario on toki "ollimäättämäinen" polku Pohjois-Amerikan junnusarjoihin, mutta toisaalta jos Suomeen haluaa vielä kaudeksi pariksi jäädä eikä Helsingistä ole suurta hinkua muuttaa pois, niin siinäpä kova kiinnitys tänne kehittymään.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Kun noita mahdollisia 7.puolustajia pyöriteltiin, niin tulipa yhtäkkiä mieleen, että mitä Jokereiden huippulupaus Olli Juolevi tekee ensi kaudella?

Lainauksesta huolimatta en ota kantaa, mitä tekee Olli Juolevi. Sitä vastoin kysyn, miksei Teppo kelpaa 7. puolustajaksi? Ensi vuonna hän on taas parempi ja kaiken lisäksi(tadaa!!!) oma junnu. Väitän, että Teppo on joka tapauksessa ensi kaudella parempi kuin esimerkiksi jo aiemmin mainittu Honkaheimo.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Lainauksesta huolimatta en ota kantaa, mitä tekee Olli Juolevi. Sitä vastoin kysyn, miksei Teppo kelpaa 7. puolustajaksi? Ensi vuonna hän on taas parempi ja kaiken lisäksi(tadaa!!!) oma junnu. Väitän, että Teppo on joka tapauksessa ensi kaudella parempi kuin esimerkiksi jo aiemmin mainittu Honkaheimo.

Pakko todeta, että lähtökohtaisesti Teppo ei kelpaa minulle 7. puolustajaksi. Ei kuitenkaan esittänyt viime kaudella mitään sellaista, minkä vuoksi kaverille pitäisi antaa suora paikka kokoonpanoon. En kyllä itse hypi riemusta Honkaheimon kohdalla mutta kyllä minä helpommin hengitän, jos kauteen lähdettäessä meidän 7. pakki on Honkkeli eikä Miihkali. Ylipäätänsä tuntuu laiskuudelta jättää 7. puolustaja hankkimatta, varsinkin viime kauden jälkeen. Kuten @-Kantor- kirjoitti niin jo yhdellä loukkaantumisella meidän puolustus on aika heikoissa kantimissa, joten silläkin verukkeella meidän alakerta tarvitsee lisää syvyyttä, laajuutta ja laatua. Jos Teppo on kehittyäkseen ja pelatakseen ensi kaudella, ei yhden pakin hankinta sitä estä. Syrjäyttäköön edestään muita pelaajia hyvillä otteilla kauden edetessä, ei oman junnun statuksella ennen kauden alkua.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Hyviä 7.pakkeja saa vielä kesken kauden ja todennäköisesti halvemmalla kuin tällä hetkellä. En nyt näkisi, että olisi haittaakaan että annetaan junnuille vastuuta 7.pakkeina syyskaudella varsinkin kun HIFK:ssa on nyt jo pari viime kautta puhuttu, että halutaan kasvattaa itse pelaajia. Tuskin Tepon tai varsinkaan Mobergin kohdalla luovutettaisiin vielä kun mitään kummoista ei ole vielä heiltä edes odotettu.
En usko, että Leinonkaan kohdalla odotettiin hirveästi viime kaudelta, kuitenkin syyskaudella ja CHL-peleissä hän pelasin hyvin, mutta hiipui sitten kauden edetessä kuten monilla nuorilla pelaajilla on tapana. Kaverin asenteessa ei kuitenkaan ole valittamista ja jos saa treenattua ehjänä kesän niin syksyllä on suurella todennäköisyydellä askeleen jos toisenkin viime kautta edellä.
 

Larhii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jäähonka
Hahmotellaanpa vähän ensi kauden joukkuetta tämänhetkisillä sopimuspelaajilla.

Maalivahdit

Husso (/korvaaja)
Lankinen

Husson jatko ilmeisesti edelleen kysymysmerkki, vaikka viime kauden lopun perusteella tuskin kannattaa sopimusta ns. rahakkaampiin ympyröihin haikailla. Lankinen vastaavasti kehittyi huikein askelin ja tuskin tarvitsee ensi kaudella pelätä, että onko meillä riittävä 2. molari vai ei. Yllä oleva parivaljakko on siis täysin riittävä mikäli Husso oppisi ymmärtämään treenaamisen ja terveiden elämäntapojen merkityksen. Mikäli signaaleja vielä kesän aikana on olemassa, että näin ei ole, niin en epäile hetkeäkään etteikö tilanteeseen reagoitaisi. Toivon, ettei näin tarvitsisi tehdä, koska luotan Lunkan kykyihin kehittää nämä nuoret veskarit uudelle tasolle.
Kyllähän Husson jatko olisi hyvä asia HIFK:lle huolimatta viime kevätkauden heikosta jaksosta. Vantaa yhteistyön kunniaksi Nybondas voisi tehdä Manon Rheaume tyyppisen sopimuksen myös Noora Rädylle!
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Sitä vastoin kysyn, miksei Teppo kelpaa 7. puolustajaksi? Ensi vuonna hän on taas parempi ja kaiken lisäksi(tadaa!!!) oma junnu.

Teppo ei esittänyt viime kaudella mitään sellaista, että paikka suoraan pelaavassa kokoonpanossa pitäisi olla selviö. Lisäksi se, että on oma junnu, ei pitäisi olla mikään itseisarvo, varsinkaan IFK:ssa, jossa junnutuotanto on ollut suoraan sanoen aivan perseestä viime vuosina.

Nyt kun tämänhetkistä pakistoa tarkastellaan, niin voidaan todeta, että terävin kärki on edelliskautta kovempi, mutta kokonaisuudessaan materiaali on kapeampi. Nybari sanoi Taimen ja Järvisen sopimuksen julkistamistilaisuudessa, että puutteisiin on reagoitu ja puolukseen päätetty satsata. Hieno homma, sillä kaksi em. herraa tuovat kyllä sitä erityisosaamista puolustukseen, jota alakerrasta viime kaudella uupui. Tätä ei saa kuitenkaan missään nimessä tehdä leveyden kustannuksella, joka on kokonaisuuden kannalta jokaista yksittäisen pelaajan tuomaa ominaisuutta tärkeämpi asia.

Taimi - Järvinen
Grillfors - Auvitu
Taipalus - Generous
Teppo / Moberg / Karjalainen / Salmi / Heikkinen

Kun tuota 7. pakin tonttia tarkastellaan, niin todetaan nyt aluksi, että Salmi ja Teppo eivät mitään junnuja enää ole. Näistä kahdesta pelaajasta voisin melkeinpä lyödä vetoa, ettei Salmesta tule koskaan edes keskitason pelaajaa tälle sarjatasolle. Pelikäsitys on niin vajaavainen, että sen kehittäminen edes siedettävälle tasolle tuntuu todella kaukaiselta ajatukselta. Montako vuotta niitä mahdollisuuksia täytyy antaa? Teposta voi joskus tulla ihan ok luutija jonkin keskitason tai häntäpään jengin alempiin pareihin. Kysymys kuuluukin, että miksi meidän pitää kasvattaa pelaajia maakuntiin?

Karjalainen ja Moberg ovat molemmat semi-lahjakkaita junnuja. Karjalaisen kohdalla huolestuttaa eniten loukkaantumisten sävyttämä viime kausi. Kun huomioidaan, että vielä toissa kaudella hän pelasi B-junnuissa, niin en olisi ensimmäisenä nostamassa suht. hidasliikkeistä kaveria pelkästään 13 ottelun A-juniorikokemuksella edariin. Moberg taas on suht. hyvällä jalalla varusteltu kädellinen puolustaja, mutta viime kauden perusteella aivan liian raakile. Kykenee silti varmasti pelaamaan rotaatiossa ja stunttaamaan loukkaantumisia, mutta missään nimessä en vielä ensi kaudeksi olisi suoraan pelaavaan kokoonpanoon nostamassa. Tarvitsee vielä niin paljon lihasta luiden ympärille, ettei tämä valitettavasti onnistu yhdessä kesässä ilman vilpillisiä keinoja.

Mitä tulee Eemeli Heikkiseen, niin hänestä en haluaisi edes keskustella. Suomi-sarja -/ Mestis -rajamaastosta IFK:hon, jossa muutama katastrofaalinen peli ja loukkaantuminen. Ja äijä roikkuu vieläkin sopimuspelaajissa. Yksi oudoimmista hankinnoista ikinä, junioriurakin koluttu pääsääntöisesti Mestis-/divisioona -tasoilla ilman ainoatakaan juniorimaajoukkueottelua.

Ei tuohon välttämättä tarvisi enää kuin yhden vakaan liigatason suorittajan, vaikka sitten koodinimellä Kurvinen. Loukkaantumisia tulee aina ja rotaatiota tapahtuu; kyllä Teppo ja Moberg peliaikaa tulevat saamaan. Lisäksi terve kilpailu pelipaikoista on tunnetusti hyvästä.

Näin minä sen näkisin:

Pelaaja "X": 7. Puolustaja / rotaatio
Teppo: 7. Puolustaja / rotaatio
Moberg: 7. Puolustaja / rotaatio
Karjalainen: A-juniorit
Salmi: Mestis
Heikkinen: Ihan sama mihin, mutta mahdollisimman kauas edarista.
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Joo-o, suorastaan hämmentävä tilanne vrt viime vuosiin. Mennään toukokuun 20.päivää, ja meillä on näin hyvä rosteri kasassa jo tässä vaiheessa kevättä. Ramstedtin tilannetta joudutaan kyllä valitettavasti jännittämään vielä...

Uutiset › SOPIMUSTILANNE 19.5.2015 - HIFK
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nuo puheet rotaatiojätkien riittävyydestä ovat minusta ihan turhaa lätinää. Meillä on ensi kaudella heittää vahvat top4-puolustajat kentälle vaikka joku sieltä loukkaantuisikin.

Mielummin näen seiskapakin tontilla jonkun oman pelaajan kuin keskinkertaisen hankinnan. HIFK ei ole FC Barcelona ja jos sinne jonkun hankkisi, niin pelitaidoiltaan se olisi ihan samaa tasoa Tepon, Mobergin jne kanssa. Pari vuotta kokeiltiin sitä, että rotaatiopaikat täytetään austinblokeilla ym. Budjetti meni perseelleen, joukkuehenki meni perseelleen ja peli meni perseelleen.
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Nykyisellä pakistolla ja maalivahdeillä pystyy mielestäni hyvin lähtemään kauteen, loukkaantumisia jos tulee niin lisää hankintoja, mutta mielestäni ollaan hyvässä tilanteessa jos Teppo on kauteen lähdettäessä vasta seiskapakki. Hyökkäykseen se kakkosketjun kädellinen laituri olisi merkittävämpi puute kuin ja siihen kannattaisi tässä vaiheessa lyödä rahaa kiinni seiskapakin sijaan, tuskin Tepolle kovin merkittäviä minuutteja ollaan odotusarvoisesti laskemassa.

Kädellisen laiturin paikalle pikaisella nettiscouttauksella liigan sisältä voisi sopia esim seuraavia kavereita (haussa siis tasonsa osoittanut pelaaja joka pystyy rakentamaan paikkoja erityisesti Puustiselle ja oletuksena että rahaa ollaan valmiita käyttämään).
- Juuso Ikonen (tätä huhuttu jossain vaiheessa)
- Vojtech Polak (ilmeisesti menossa Kärppiin)

Toisaalta houkuttaisi myös ajatuksen tasolla Ivan Huml, minun IFK:n mahtuu aina lyhytpinnainen tsekki jolta voi samalla odottaa kovia tehoja, ilmeisesti kuitenkin jatkamassa tai ainakin neuvottelee Kärppien kanssa.

Muista sarjoista:
- NLA Dragan Umicevic (varmasti kallis, profiili juuri sitä mitä kaivattaisiin)
- AHL Michael Keränen (mennee narreihin tai muuhun KHL-seuraan, jos ei jatka P-A:ssa)

Sellainen ajatus myös heräsi, että jos Zabo siirrettäisiin Elkinsin ketjuun tuomaan käsiä, niin periaatteessa tässä vaiheessa mahdolliseksi hankinnaksi Ramstedtin rinnalle voisi miettiä vaikka Teemu Lainetta SHL:stä tai Ryan Kelleria NLA:sta, Keller voisi mennä kyllä suoraan Elkinsinkin ketjuun. Luultavasti hintalaput liian korkeita molempien osalta kuitenkin.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Nuo puheet rotaatiojätkien riittävyydestä ovat minusta ihan turhaa lätinää. Meillä on ensi kaudella heittää vahvat top4-puolustajat kentälle vaikka joku sieltä loukkaantuisikin.

Chicago pelaa tällä hetkellä NHLssä konferenssin finaaleissa käytännössä neljällä pakilla. Pakit nro 5-6. pelaavat pelissä alle 10min. Voiko Liiga olla niin erilainen että täällä ei neljä pakkia riitä? Tosin sielläkin on käynyt ns. Modergit että kun minuutteja ei tule niin pelikin on vähän hakemista.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Chicago pelaa tällä hetkellä NHLssä konferenssin finaaleissa käytännössä neljällä pakilla. Pakit nro 5-6. pelaavat pelissä alle 10min. Voiko Liiga olla niin erilainen että täällä ei neljä pakkia riitä? Tosin sielläkin on käynyt ns. Modergit että kun minuutteja ei tule niin pelikin on vähän hakemista.
Isoin tekijä noissa 5.-6.-pakkien peliajoissa tuolla NHL:ssä lienee mainoskatkojen määrä, joita on enemmän kuin Liigassa.
 

JoharinCrosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HIFK Fotboll
Joo, totta. Samaa mietin itsekkin, että niillä ilmeisesti saadaan se riittävä lepo kärkipelaajille, täällä joudutaan peluuttamaan tasaisemmin.

Lisäksi pitää ottaa huomioon kaukalon koko. Drew Doughty pelasi viime kaudella n.120 peliä (NHL-runkosarja, playoffs ja olympialaiset) sellaisella 25min keskiarvolla. Kyllä tuntuu.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Isoin tekijä noissa 5.-6.-pakkien peliajoissa tuolla NHL:ssä lienee mainoskatkojen määrä, joita on enemmän kuin Liigassa.

No miten sen nyt ottaa. Mainoskatkoja Liigassa on 2kpl erässä ja NHL:ssä 3kpl. Kärkikenttää voi siis peluutta yhden vaihdon verran per erä enemmän. Ei siinä mitään merkittävää eroa ole.

Liigassa pärjäisi vallan mainiosti kolmella hyökkäysvitjalla ja kolmella pakkiparilla. Mutta junnujen kehityksen kannalta on ihan hyvä, että pelaavaan rosteriin saa merkitä useamman pelaajan.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Joo, totta. Samaa mietin itsekkin, että niillä ilmeisesti saadaan se riittävä lepo kärkipelaajille, täällä joudutaan peluuttamaan tasaisemmin.


Eiköhän pärjätä, kun jätetään sainaamatta ne pelaajat, jotka käyttää XS-koon, tai isompia kuin 5XL- koon pelipaitaa. Paitsi jos on erityisen hyvä aloittaja ja koppipelaaja.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Teppo ei esittänyt viime kaudella mitään sellaista, että paikka suoraan pelaavassa kokoonpanossa pitäisi olla selviö. Lisäksi se, että on oma junnu, ei pitäisi olla mikään itseisarvo, varsinkaan IFK:ssa, jossa junnutuotanto on ollut suoraan sanoen aivan perseestä viime vuosina.

Pahoittelut vastauksesta, joka tulee pari päivää myöhässä. Lainasin kohdan, josta olemme eri mieltä. Ja eihän se mitään.

Mielestäni Teppo esitti ajoittain(ja useammin kuin muut "ylimääräiset" pakit) otteita, jotka oikeuttavat ainakin seiskapakin rooliin. Korostan tässä kohtaa, että lapsellinen mieleni uskoo hänen olevan ensi kaudella taas piirun verran parempi kiekkoilija kuin aiemmin. Ja myös Törmäsen ja Nybarin täytyisi laskea sen varaan, että tulossa on muitakin potentiaalisia liigapelaajia, kuten Moberg.

Toinen asia, mistä ollaan eri mieltä: minulle on itseisarvo, että omia junnuja pitää peluuttaa mielummin kuin kalliita ja paskoja palkkasotureita(esim. Honkaheimo tai Summasen kauden ulkomaalaiset, pl. Elkins). Varsinkin, jos omat junnut ovat näyttäneet, että pystyvät tällä tasolla pelaamaan. Teppo on sen jo tehnyt, vaikkei enää juniori-iässä olekaan. En kerta kaikkiaan näe, miten se sulkisi menestyksen pois. Kyseessä ei ole kuitenkaan ykköskentän sentteri.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä minäkin näkisin, että Tepossa on aineksia uudeksi ''Kurviseksi,'' mutta kaipaisin silti vielä yhtä rotaatiopuolustajaa joukkueeseen, sillä Tepon jälkeen liigakelpoisia pelaajia ei enää löydy. Mara on edelleen vapaalla jalalla, joten häntä minä HIFK:n tyrkyttäisin ensisijaisesti.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni Teppo esitti ajoittain(ja useammin kuin muut "ylimääräiset" pakit) otteita, jotka oikeuttavat ainakin seiskapakin rooliin.
Toistan itseäni, mutta HIFK:lla on siis nyt sopimukset seuraavien pakkien kanssa kotisivujen Helsingin IFK - HIFK mukaan: Taipalus, Teppo, Salmi, Auvitu, Grillfors, Moberg, Heikkinen, Generous, Järvinen ja Taimi. Tuossa on 10 nimeä, joista itse pudottaisin kaksi pois välittömästi. Salmi ja Heikkinen eivät esittäneet mitään sellaisia otteita jotta pelit liigassa ottaisivat sujuakseen. Näin ollen pakistossa on pelaavat seitsemän pakkia (mukana siis Teppo) sekä varalla Moberg. Ei tule missään nimessä riittämään. Lisäksi, olisi varmaankin järkevämpää antaa mobergille ennemmin isoja minuutteja esim. Mestiksessä kuin roikottaa liigaringin mukana. Todellisella lapsenuskolla, pelaajat parantavat otteitaan + se, ettei loukkaantumisia kummemmin tule, voidaan toki liigaan lähteä. Lopputulemana on taas joku hätähankinta lokakuussa jolla ei tee loppupeleissä yhtään mitään.

HIFK lähti viime kauteen selkeästi vajaalla pakistolla. Lähdettiin siis "jos mä otan 6 tommosta nuorempaa niin kyllä niistä 1-2 lyö itsensä lävitse"-mentaliteetilla. Oikeastaan kaikki muut paitsi HIFK näki, että luotettavia pakkeja olisi pitänyt olla yksi enemmän. Ja hei, nyt ei siis todellakaan ole edes puhe mistään ykkösparin, eikä edes kakkosparin puolustajasta, vaan varmasta peruspakista. Vituiks män.

Yhä, jos HIFK lähtee tällä pakistolla kauteen ei se oppinut viime vuodesta yhtään mitään.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Toistan itseäni, mutta HIFK:lla on siis nyt sopimukset seuraavien pakkien kanssa kotisivujen Helsingin IFK - HIFK mukaan: Taipalus, Teppo, Salmi, Auvitu, Grillfors, Moberg, Heikkinen, Generous, Järvinen ja Taimi. Tuossa on 10 nimeä, joista itse pudottaisin kaksi pois välittömästi.

Unohdit Miro Karjalaisen, uskon että on parempi potentiaali breikata Liigaan kuin Heikkisellä. Mun veikkaus pelaavasta kokoonpanosta:
Taimi- Järvinen
Grilli - Auvitu
Taipalus - Gene
Karjalainen/Teppo

Mestikseen: Salmi, Heikkinen ja Moberg. Näistä Moberg tulee varmasti saamaan peliaikaa ylhäällä, muut jos loukkaantumisia.

_
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ketä Kärpillä, Tapparalla tai Lukolla on 9 ja 10 -pakkeina? Vähän perspektiiviä näihin juttuihin.

Kyllä mullekin yksi puolustaja kelpaisi rotaatioon, mutta ei todellakaan ole mikään prioriteetti.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Yhä, jos HIFK lähtee tällä pakistolla kauteen ei se oppinut viime vuodesta yhtään mitään.

On jotain sentään: Söde,Honkaheimo,Pikkarainen > Järvinen,Taimi,Generous, joista Taimi rightin pelaaja (Gene myös, mutta yv:lle tarkoitin).

Söden lähtö harmittaa kovin, mutta hän ei ole täydessä kunnossa ehkä vieläkään, joten pelillisesti on korvattavissa. Muuten jättää kyllä valtavan loven.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Toistan itseäni, mutta HIFK:lla on siis nyt sopimukset seuraavien pakkien kanssa kotisivujen Helsingin IFK - HIFK mukaan: Taipalus, Teppo, Salmi, Auvitu, Grillfors, Moberg, Heikkinen, Generous, Järvinen ja Taimi. Tuossa on 10 nimeä, joista itse pudottaisin kaksi pois välittömästi. Salmi ja Heikkinen eivät esittäneet mitään sellaisia otteita jotta pelit liigassa ottaisivat sujuakseen. Näin ollen pakistossa on pelaavat seitsemän pakkia (mukana siis Teppo) sekä varalla Moberg. Ei tule missään nimessä riittämään.

Olen samaa mieltä, ottaisin mielelläni vielä yhden pakin rosteriin. Ilmaisin vain mielipiteeni "Teppo ei riitä" -heittoihin. Mielestäni riittää. Se ei kuitenkaan sulje pois sitä, että kyllä tuonne vielä yksi kokeneempi kaveri mahtuu. Voisi vain olla varmempi tapaus kuin Pikkarainen tai Honkaheimo.
 

Stigu

Jäsen
HIFK lähti viime kauteen selkeästi vajaalla pakistolla. Lähdettiin siis "jos mä otan 6 tommosta nuorempaa niin kyllä niistä 1-2 lyö itsensä lävitse"-mentaliteetilla. Oikeastaan kaikki muut paitsi HIFK näki, että luotettavia pakkeja olisi pitänyt olla yksi enemmän. Ja hei, nyt ei siis todellakaan ole edes puhe mistään ykkösparin, eikä edes kakkosparin puolustajasta, vaan varmasta peruspakista. Vituiks män.

Yhä, jos HIFK lähtee tällä pakistolla kauteen ei se oppinut viime vuodesta yhtään mitään.
Juuri näin. Määrä ei korvaa laatua. Perkele kun IFK:ssa opittaisiin, että esim. pakistossa kannattaa roikottaa max kahta potentiaalista pakkia mukana.

Jos niitä kahta pakkia pitäisi roikottaa mukana, niin itse roikottaisin Teppoa ja Mobergia. Miihkalilla on alla 73 Liigamatsia, ja niiden perusteella veikkaan/toivon, että noin sadan runkosarjamatsin jälkeen meillä on Miihkalissa uusi mikkokurvinen. Eli en mä kyllä Miihkalissa hirveästi potentiaalia näe. Mobergissa sen sijaan on potentiaalia mikkokousaksi. mutta Mowglin pitäisi saada pelejä ihan helvetikseen alle, jotta kehittyisi. Ensi kaudella Mowgli voisi pörrätä väliä Mestis-Liiga, treenata laukausta ja puolustamista muullakin kuin mailalla tökkien, sekä hankkia ainakin 5 kiloa lisää massaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös