Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

HIFK CHL:ssä ja siihen liittyvät spekuloinnit

Viestiketju osiossa 'CHL' , aloittajana Tshekki77, 01.04.2014 klo 23.23.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Mestareiden liiga alkaa taas ensi syksynä ja kun tämä kausi on jo ohi, niin olisiko sitä jo paikallaan alkaa tästäkin aiheesta pekuleeraamaan. Kilpailu oli kait ensimmäisen kauden osalta tarkoitus järjestään 40-44 joukkueen skabana, jotka sitten jakautuvat neljän joukkueen lohkoihin. Tämähän tarkoittaisi käytännössä 10-11 alkulohkoa. Käsittääkseni lohkovaiheessa pelattaisiin kaksi kertaa (kotona ja vieraissa) muita saman lohkon joukkueita vastaan. Jatkoon pääsisi sitten yhteensä 16 joukkuetta, jotka sitten cup kilpailun tyyliin pudottelevat toisiaan aina puolet pois, per kierros.

  Tähän mennessä paikkansa kyseiseen kilpailuun ovat varmistaneet 26 perustajajoukkuetta ja tämän lisäksi niin sanottu b-lisenssi on ilmeisesti napsahtanut jo kymmenelle joukkueelle. Eli pääsevät halutessaan mukaan. Suomesta kiinteiden joukkueiden lisäksi paikkaa tarjotaan siis ilmeisesti Rauman Lukolle ja Lappeenrannan SaiPalle. Wikipedista löytyisi tämän hetkistä listausta tilanteesta. Kaiketi kahdesta jäljelle jäävästä b-lisenssistä taistelee Saksan osalta Koln ja Wolfsburg ja Tshekin osalta Brno ja Zlin. Ja koska näistä tulee vasta 38 joukkuetta, niin ilmeisesti c-lisenssejä jaetaan sitten vielä 2-6, ilmeisesti ei perustajamaiden mestareille/runkosarjavoittajille.

  Jos ei muuta, niin voisihan sitä sellasia omia toivelohkoja tänne raapustella. Tosiaan lohkot arvotaan ilmeisesti Valko-Venäjällä pelattavien mm-kisojen yhteydessä ja koska lohkoja on niin monta, voisi kuvitella, että ainakin yhtenä rajoituksena olisi se, ettei samasta maasta voi päätyä samaan lohkoon kaksi joukkuetta. Tästä näkökulmasta katsottuna oma toivelohko muodostuisi varmaan sen myötä, minne olisi suhteellisen helppo vieraspelejä mennä katsomaan. Eli luonnollisesti Djurgården Tukholmasta ja vaikka Eisbären Berliinista. No jos nämä kaksi onnistuisi, niin sitten kolmas voisi olla vaikka joku vähän eksoottisempi ja sitä kautta voisi valita vaikka Bolzanon Italiasta, vaikkei kyllä mitään hajua, mihin kohtaa saapaskarttaa ko. joukkue sijoittuisi.

  Eli spekulointi alkakoon, sikäli kun kesälomilta kerkiää..

  Edit. Ja lisätään nää linkit tähän ekaan viestiin, ku sitä ehdoteltiin. Eli

  Itse kilpailun sivusto
  CHL

  Ja HIFK:n lohkovastustajat kaudelle 14-15
  Skellefteå AIK
  Krefeld Pinguine
  SønderjyskE Vojens

  Muistelisin, että Prahaan olisi saanu noin 300e setin, eli lennot ja hotellin, ku olisi varannu tshekkiläisen lentöyhtiön kautta. Eli jos esim. Krefeldiin kelailisi matkaa, niin ehkä Lufthansan kautta saisi jonkun hyvän paketin. Lennot Dusseldorfiin ja hotelli sitten itse pelipaikkakunnalla. Krefeld näyttäisi kartan mukaan olevan Dusseldorfin, jos ei nyt Vantaa, niin enintään Kerava.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2014 klo 21.50
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Nostetaas tätäki, meinaa ny olis arvontakorit selvillä 21. päivä järjestettävään arvontaan. Löytyvät kisojen sivuilta, täältä. Oma suosikki lohko olisi Bolzano, Kloten ja Djurgården. Kaikkia ei varmaan itsellä olisi varaa kiertää vieraissa, mutta jos Tukholma olisi meidän kanssa samassa lohkossa, niin kaksi vieraspeliä saattaisi onnistua ensi syksyllä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2014 klo 18.53
 3. Puta Madre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NYJ
  Bolzano olisi hyvä, voisin yhdistää hieman duunia fanimatkailuun, aika kova.
  Villacher SV:tä toivon kuitenkin noista eniten, yksi top5 katsomokokemuksista ikinä olla siellä katselemassa peliä. Uskomaton tunnelma, kalja virtaa, mahtavaa ystävällistä jengiä ja alpit kivenheiton päässä. Ehdoton kohde jos natsaa.

  Muuten ei niin väliä, johonkin sitä tulee mentyä kesällä kiekkoa katsomaan, vielä kun kausi ei ole menetetty.
   
 4. Animal Jäsen

  Nottingham Panthers ehdottomasti IFK:n lohkoon. Varmat pisteet ja väkivaltaviihdettä luvassa.
   
 5. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  Onko edelleen niin, että myös DEL-liigassa lentopallomailat heiluvat hanakammin kuin kotimaassa?

  Tarvitseekohan HIFK jonkin sortin "jonnevirtasen" CHL:ään? Mäkelä olisi tässäkin suhteessa fiksu kiinnitys.
   
 6. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän DEL:ssa edelleen fyysisempää peliä pelataan kuin Suomessa ja myös sitä kautta tapellaan enemmän, mutta siellä homma enemmän spontaanimpaa kuin EIHL:ssa joka on enemmänkin pohjois-amerikkalainen farmisarja Euroopassa aina säännöistä ja kaukalon koosta lähtien. Pääsääntöisesti joka jengistä löytyy Briteissä useampi kuin yksi melko puhdas tappelija, kun taas Saksassa ja Itävallassa näiden fyysisempien kaverien kanssa on menty kuitenkin enemmän pelillinen kulma edellä.

  Nopean arvion mukaan kovimmat tappelusarjat pääsarjoista Euroopassa tällä hetkellä ovat 1. Brittiliiga (EIHL) 2. Itävallan pääsarja (EBEL) 3. Saksan pääsarja (DEL)
   
 7. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nottingham olisi kyllä unelmavastus monestakin syystä. Varmastikin paskin porukka turnauksessa (mitä kävin vakoilemassa joukkueen foorumia, kommentit olivat luokkaa "tarvitaankohan me nyt 20 pelaajan rosteri"), ja toisaalta olisi todella kiva nähdä millaista lätkäkulttuuria sieltä päin oikein löytyy. Ja Englannissa on aina kiva käydä muutenkin.
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Otteluiden lipunmyynti kiinnostaa. Kuinka paljon on myyty ja kiinnostaako ketään? Urheilullisesti varmaan ihan hyvä juttu, missä maksajat. Onko niitä?

  Nottinghamista saataisiin varmasti hieno vierasreissu. Olin London Knightsin vieraspelissä silloin kun Kim Ahlroos pelasi liigan finaalissa. Aivan mahtava tunnelma ja vieläkin yksi parhaista vierasreissuista koskaan.
   
 9. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ei kait lippuja ole vielä myynnissäkään? Mä en muuten vieläkään tiedä pääsenkö kausarillani noihin peleihin vai en.
   
 10. Lhutuur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jari Levonen haista vittu!!
  Lainaus:
  Hifk.fi kertoo seuraavaa: "Champions Hockey League: Kausikorttilaisena saat lippusi etuhintaan CHL:n kotiotteluihin. Lipun hinta 10,00 €. Irtoliput myy Lippupalvelu. Otteluohjelman löydät nettisivuiltamme toukokuun lopulla sekä osoitteessa www.championshockeyleague.net."
   
 11. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jaaha, hmm.. ilmeisesti otteluissa ei ole numeroituja paikkoja. Jaksaisikohan sitä mennä katsomaan kympillä? Ehkäpä jonkun pelin vois käydä kattomassa.

  Aika vaikea pohdinta ollut toimistolla tietysti tuossa, että nostaako kausareiden hintaa tuolla kympillä per peli vai tekeekö irtolippuina tuon. Irtolippuina on tietysti se riski ettei kukaan osta niitä ja kausariin liitettäessä saattaa kausikortin hinta nousta joidenkin kipukynnyksen yli ja jää koko kortti ostamatta.
   
 12. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  HIFK:n lipunmyynnissä on itketty (aiheestakin!) halpojen kausareiden perään. Nyt olisi officella mahdollisuus markkinoida jotain CHL-kausaria. Mahdolliset puuttuvat pelit voisi sitten hyvittää runkosarjapelien irtolippuina (esim. 2 puuttuvaa CHL-matsia=1 rs-peli)

  Kaikki käy kunhan halli ei olisi tyhjänä, muuten tämä turnaus ei kerää mitään uskottavuutta.
   
 13. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tai peräti niinkin nykyaikaista mallia kuin mahdolisuutta ostaa omaan kausikorttiinsa myös CHL pelit, jolloin samalla kausarilla pääsisi sisään myös CHL peleihin, ilman että tarvitsisi maksaa Lippupalvelulle jotain muodollista 5€:n toimistomaksua 10€:n lipun lisäksi.

  Tietysti kausikortittomalle tuo ehdottamasi malli olisi aika toimivan kuuloinen, vaikka ilman niitä CHL pleijareita, johon sitten myytäisi vain irtolippuja, säästyttäisiin tuolta pelaamattomien pelien aiheuttamasta säädöstä.
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Pelottavan iso riski, että edes Tikkurila ei myisi täyteen. Onko jotain firmoja mukana, kuka vie asiakkaat CHL-peliin. Ainakaan kukaan asiakas ei ole edes kuullut koko liigasta.

  Jostain pitää aloittaa, mutta en vain pysty näkemään kuviota missä pelissä olisi tuhansittain katsojia. Mielenkiintoista nähdä millaiset markkinointivoimat tähän saadan valjastettua.
   
 15. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Henkilökohtaisesti koko CHL menee täydellisesti EVVK-kategoriaan. Lätkästä on yksinkertaisesti ylitarjontaa ja veikkaan, että koko CHL tulee floppaamaan pahemman kerran. SM-liigapomojen tulisi lopettaa kansainvälisyyshaihattelut ja keskittyä tuotteen parantamiseen paikallisesti. Nykyisin kansainvälisen lätkän seuraaminen (NHL, KHL, SHL) on eri kanavien kautta niin helppoa, ettei ketään jaksa kiinnostaa, jos siihen lisäksi työnnetään vielä joku mystinen CHL.
   
 16. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Tämähän se olisi se paras juttu. Sen verta kyrsii tuo Lippupalvelun rahastaminen jopa siitä että itse tulostan lippuni kotona.
   
 17. Sanchez Jäsen

  Lainaus:
  Tähän täysin sama. EVVK. Liput varmaan aivan liian kalliita, katsomot ei täyty, eikä henkkohtaisesti mikään vitun Wolfsburg kiinnosta. Näkemättä paskaa.
   
 18. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Meikäläistä taas kiinnostaa hemmetisti. Miljoona kertaa enemmän kuin jotkut Kärpät - Tappara pelit joissa ei ole mitään katsomista.
   
 19. YksinLäpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivottavasti elokuussa tulee tuplapeliviikonloppu joitain ulkomaan eläviä vastaan, kuten edellisinä vuosinakin on ollut. Samalla näkee uuden joukkueen ensimetreistä lähtien. Olen mukana.
   
 20. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Ohhoh mikä kommentti. En tiedä mitä päässäsi liikkuu (tai siis tavallaan tiedän tuon viestin perusteella), mutta kyllähän CHL tulee olemaan iso juttu vielä. Onko se sitä jo kaudella 2014-15, ei ehkä, mutta siihen suuntaan tää homma tulee menemään, että kansallinen sarja+CHL ovat molemmat osiensa summa, ja kiinnostavat myös pelaajia ihan erilailla kun pelkästään oma maan sarja. En nähnyt nimimerkkisi alta mitä jengiä kannatat, mutta jos IFK:ta, niin kannattaa olla paikalla noissa CHL-kotipeleissä!
   
 21. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Kyllähän se kausi Tikkurilassa taas alkaa, poiskaan ei voi olla. Hienoa nähdä aina uudet hankinnat ja joukkue ennen kuin taas aletaan tahkoomaan Kalen sarjaa.
  Kai noita tahkotaan Tikkurilassa?
   
 22. Olkku Jäsen

  Oli tuossa eilen tilaisuus, jossa haastattelimme pelaajia. Pelaajilta tuli iso peukku CHL liigalle. Tyhjänpäiväiset harjoituottelut loppuvat ja peleissä on panosta.
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ei oo kyl nyt mitään linkkiä heittää, mutta mielikuva jäi, että yksi kierros olisi tarkoitus pelata ennen liigakautta ja viisi sitten liigakauden aikana. Jos eka peli olisi vieraissa, niin ei ainakaan pitäisi jäädä enää siitä jään tekemisen kalleudesta kiinni, kait...
   
 24. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Millä tavalla tämä panos on lisääntynyt ET:stä joka siis oli vain tyhjänpäivästä höntsää? Nimeäkö vaihtamalla paranee?
   
 25. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  Olikos niin, että kaiken kaikkiaan palkintorahaa on yli nelinkertainen määrä verrattuna ET:hen.

  Tämä saa seurajohdoissa ehkä panostamaan hommaan enemmän.