Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

HIFK 120 vuotta – mitä on jo tehty ja mitä pitäisi vielä tehdä?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Redrose, 13.07.2017 klo 19.03.

 1. Redrose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Avaanpa tällaisen ketjun IFK:n juhlavuoden kunniaksi.

  Mitä on jo tehty:
  - Itsenäisyyspäivän aattona ulkoilmapeli Kärppiä vastaan Kaisaniemessä nimellä Helsinki Ice Challence Kaisaniemi, joka liittyy myös Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhliin
  - seuran logossa näkyy juhlakausi

  Mitä pitäisi vielä tehdä (omia mietteitäni):
  - Juhlavuoden pitäisi näkyä mainonnassa ja joukkueen peliasuissa
  - kun varsinaisella juhlaviikolla ei voi pelata Nordiksella toisen tapahtuman vuoksi, ehdotan, että taukoa edeltävä tai eka sen jälkeinen kotiottelu olisi ns. juhlamatsi, joka sisältää alkuseremonioissa ainakin yhden paidan jäädytyksen (jos saan itse ehdottaa, sen pitäisi olla Kimmo "Kibe" Kuhdan paita #9)
  - lisää hyviä ehdotuksia löytyy, mutta nyt annan puheenvuoron muille
   
  Viimeksi muokattu: 13.07.2017 klo 20.34
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  En osaa markkinointiin ottaa kantaa, mutta mitä monet voi tehdä. Osta sille kummilapselle IFK-pipo tai vastaava. Tee se rakastuminen mahdolliseksi.
   
 3. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Mitä pitäisi vielä tehdä:

  - Pitäisi panostaa joukkueeseen juhlavuoden arvoisesti eli lopettaa nämä "hyvien liigapelaajien" hankinnat ja hommata pari huipunveljestä

  - Antaa Karavaanarille potkut
   
 4. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Timo Rautiaisen Suomi 100 vuotta pitää sanoittaa HIFK:n juhlavuoden kunniaksi uudelleen. "Saatana saa taas hävetä, IFK mainittiin"
   
 5. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lopettaa vitun turhanpäiväisten juhlaotteluiden järjestäminen ja keskittyä mestaruusjuhlien edellytysten täyttämiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 15.07.2017 klo 14.26
 6. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Kyllä, nyt olisi ollut kiva nähdä sellanen kauden alustus, jossa olisi aikas haavi auki mietitty, että miten voikin noin rautaisen juhlajengin saada rakennettua!!! Nyt on ihan jees, mutta ei vieläkään ihan sitä tasoa, jota odotetaan kovimman budjetin omaavalta.

  Mutta joo, toivotaan parasta ja se siitä. Nyt terassille kaikki! Kesä tuli vihdoin.
   
  Viimeksi muokattu: 16.07.2017 klo 05.32
 7. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Vaikka muista poydista huikkaillaan niin talle varaukseton peukku. Vahva, tai siis jatkuvasti vahva, HIFK olisi koko Liigan etu
   
 8. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Mitään ei ole tehty ja on jo liian myöhäistä tehdäkään mitään. Juhlakausi on pannukakku jo ennen kuin on alkanutkaan. Syyllisille potkut.
   
 9. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt voisi juhlavuoden kunniaksi kuvailla tuonne IFK-TV:seen vähän muutakin kuin parin minuutin mittaisia pelaaja ja henkilökunta -haastatteluja. Esim. treeneistä voisi olla pidempiä videoita (niistä treeneistä joissa ei salattavaa) ja tuota lätkäjoukkueen arkea voisi kuvata vaikka sarjana. Ei luulisi että paljon maksaa jos yksi mies tai nainen pyörii kameran kanssa ja siihen editoija päälle.

  Yllättävän harva taitaa todellisuudessa tietää tarkalleen että miten nuo jääkiekkoilijan työpäivät etenee, ja tuosta jääkiekon ammattilaisten arjesta ei ole ihan liikaa tehty videoita / sarjoja. Videoita voisi painottaa niihin joukkueeseen vasta liittyneisiin pelaajiin, oppisi tuntemaan ne uudet pelaajat vähän paremmin heti alkukaudesta. Nuo uusien pelaajien lyhyet videot IFK-TV:ssä on ihan ok, mutta yleensä sitä lätkäjargonia jossa ei hirveästi tule uutta tietoa lätkän suurkuluttajalle.
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä juuri ja en itse ainakaan tiedä. Mitä siellä oikeasti tapahtuu? Eihän se kaikki voi mitään kilpailijoilta salattavaa olla. Haluaisin nähdä juttuja siitä arkisesta peruspuurtamisesta ja ihan offisenkin käytännön työstä. Mitä se vaatii esimerkiksi toimiston tytöiltä, että ollaan ajoissa paikalla Puolassa CHL-pelissä. Omat järjestelyt siinäkin varmaan on.
   
 11. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Kun on juhlavuosi, voisi vanhoja staroja (ainakin mestaruusvuosilta) haastatella sarjana
  vaikkapa teemalla hauskin tapahtuma/legenda/muisto/kömmähdys...
   
 12. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näinpä, NHL:ssä oli niitä Road to Winter Classic tms. sarjoja joissa tuota puolta vähän avattiin, Suomessa voisi tehdä vähän eri konseptilla tuosta kaukalon ulkopuolisest elämästä sarjoja. Jos IFK ei halua yksin maksaa niin officelta ottaisivat puhelimen kauniiseen käteen ja soittaisivat Elisat, Koffit yms. läpi, varmaan tulisi jonkunlaista rahoitusta, ja videon alussa voisi olla sponsorin tai sponsoreiden mainoksia. Esim. Foxilla pyörii reality-sarjoja aivan naurettavistakin aiheista ja katsojia tuskin hirveesti on, mutta kun se yksi kameramies/ohjaaja ja editoija ei maksa kanavalle juuri mitään. Ja IFK voi halutessaan pyörittää omilla sivuillaan videot jolloin ei tarvi edes kanavien kanssa tapella sopimuksista. Laitoin officen sähköpostiin palautetta, mutta liekkö niitä kukaan jaksa edes lukea.
   
 13. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Olisit nyt laittanut faxilla, niin ehdotuksillasi olisi edes Tompan sauna sytytetty :D

  Vakavasti puhuen joku tuollainen sarja olisi ihan jees, mutta kohderyhmä vähän pieni varsinaisille kanaville, joku operaattorin oma viritys ehkä voisi olla, mutta löytyiskö noille sitten maksajia myöskään tarpeeksi?
   
 14. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Onkohan joukkueen kokoonpano jaettu VIP-faneille faxilla kun nettisivuille rosteria ei olla viitsitty/ehditty/jaksettu/katsottu tarpeelliseksi/säästösyistä skipattu/osattu laittaa?

  Toisaalta eihän 120-vuotta sitten ollut nettiäkään. Sikäli perinteikästä.
   
 15. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ois pitäny joo! Ja jos Tompalla on saunapuut valmiina niin olis voinu käyttää paskapaperina niinkö muutakin fanipalautetta. Siellä se istuu flopattujen kausien jälkeen vessassa piilossa käyttäen meidän fanipostia paskapaperina, ja runkkaa omien kasvattien Miihkali Tepon ja Juuso Salmen jatkosoppareille. Ja ku jatkosopparit loppuu ni tehdään lisää, onkohan Eemeli Heikkinen vielä vapaana? Hänk Pikkarainen menetettiin jo meidän tulevan kauden pahimmalla kilpailijalle *hymiö*.

  Lainaus:
  Joo TV-kanaville voi olla vähän huono, kai tuommonen olisi sponsoreiden kans neuvoteltavissa, mutta esim. joku Elisa ei tee hyväntekeväisyyttä eli jotain näkyvyttähän ne haluaa vastineeks = mainoksia tms.

  Toinen ois esim. juhlapeliin punaiset paidat ovelta kaikille katsojille, ja siihen kun löis Elisan, Koffin ja muiden sponsoreiden logoja niin eiköhän ne kustantais koko lystin ilomielin. Ja ne jotka ei käytä sitä paitaa kuvataan pelin aikana jumbotronille buuaus-efektejä käyttäen, noei. NHL:ssä on yleistyny tuo paitojen jako esim. playoffien aikaan, ja näyttää ihan hemmetin hienolta kun suurimmalla osalla katsojista yksväriset paidat.
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Onhan tuota Suomessakin koitettu, mutta ei se toimi jostain syystä. Porukka menee hallille ja ylipirteät missit jakaa paitoja. Sitten joku porukasta kysyy mitä nuo jakoivat ja toinen tuhahtaa "enmä tiedä, joku paita tää on."

  Sen jälkeen etsitään mistä saa kaljaa ja koko paita unohtuu. Joku noituu myös voisihan tämän kotiin viedä, mutta ei tätä nyt jaksa kantaa.
   
 17. Knutsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kings
  Lainaus:
  Juurikin näin.

  Toinen pointti on, että Suomessa pelataan aikana, jolloin on helvetin kylmä. Joten pääsääntöisesti hallissa istutaan rotsit päällä. Siihen päälle ei kukaan jaksa mitään mainoslumppua alkaa pukemaan.

  Tepsin matseissa on näitä paitoja pari kertaa kokeiltu laihoin tuloksin.
   
 18. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Minusta kauden voisi aloittaa jäädyttämällä #16, #9 ja #26. Kolme on aika monta pelaajaa joo, pitäis olla enemmän mestaruusviirejä katossa kuin jäädytettyjä pelaajia, ensinmainittu on pelannut narreissa ja kaikki muutkin vastaväitteet huomioiden oon silti sitä mieltä, että nuo kaikki kolme ansaitsevat kyseisen kunnian. Kaikki olivat myös avainasemassa 2011 vuoden mestaruudessa. Ensinmainittu on yksi kokonaisvaltaisesti parhaita pelaajia mitä IFK on maailmalle tuottanut ja kaksi jälkimmäistä tekivät pitkän uran IFK:ssa. Kaikki kolme ovat myös olleet joukkueen kapteenina.
   
 19. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kamerat Klaus Kurkeen niin siitä se pitkälti selviää :-)

  Ei vaiskaan, tästä samasta aiheesta naputin viestiä Jokerit officelle ja annoin vinkin laittaa kuvamateriaalia kesätreeneistä jne...
   
 20. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Pääkaupunkiseudulla useasta mediasta suolletaan infoa että narreilla on joku juhlavuosi.

  IFK pitää edelleen matalaa profiilia 120-vuotisjuhlistaan, tuleeko piankin julkisuuteen
  se 'jytky', Tomppa?

  Joukkueen kokoamisessa juhlavuosi ei vielä ole näkynyt, valitettavasti.
   
 21. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  En nyt tiedä tuosta matalasta profiilista?
  Kadun varret on täynnä mainoksia, kaupoissa myydään olutta ja mukaan saa lasin jossa on juhlavuoden logo.
  En ole nähnyt Narreilta ensimmäistäkään mainosta, taino postilaatikosta löytyi joku esite, joka meni heti paperinkeräykseen joten en tiedä siitä sen enempää.
   
 22. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Tarkoitan lähinnä mestaruuteen tähtäävää satsaamista juhlavuonna.
   
 23. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuli selattua huumorimielessä tämä narriesite läpi, aivan järkyttävä graafinen ilme kuten kaikessa tekemisessä mikä sopii heidän brändilleen, mutta eniten nauratti ne n. 27 erilaista englanninkielistä slogania. Taitaa olla suomen kieli aika katoava luonnonvara Ilmalassa.
   
 24. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Lainaus:
  Pistäisivät sitä kotimaistaan sinne esitteeseen. Kyllä sitä turisti Lappeenrannassa ymmärtää jos ei kukaan muu. Onhan se tietysti upeaa tuollainen kansainvälisyys, eiks je?

  Mitä tulee tähän meidän juhlavuoteen, ei taida juhlia kuin Tomppa hiljaa itsekseen. Kannua ei tuo jengi nostele, valitettavasti ja Tomppa ei tee asialle mitään. Toisaalta tuleehan näitä; enää kymmenen vuotta 130v. kinkereihin, 20 vuotta 140v. jne. eli mikäs tässä jos yksi juhlavuosi menee vähän vihkoon. Eniten tietysti pelottaa, että Tomppa on näillä näkymin edelleen kasaamassa jengit noihin mainitsemiini tuleviin juhlavuosiin, s..tana.
   
 25. tiki10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybbe Ja Tobbe All-Stars
  Jos 120 vuoden kunniaksi HIFK luopuisi suojatyöpaikoista ja työpaikka pitäisi ansaita tekemällä työnsä hyvin. Tuskinpa, mutta aina voi toivoa että joku tulosvastuu kokonaisuudesta olisi työntekijöillä.

  Onko kovin yleistä esim. änärissä että huonosti suoriutuvat GMt pyörivät 10-30 vuotta duunissaan? Tai edes Liigassa? Ja tiedän että HIFK on taloudellisesti pärjännyt ihan kivasti, mutta eikös tämä nyt ensisijaisesti ole urheilujoukkue jonka kuuluu voittaa?