Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Hienoimmat suoritukset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 10.10.2018 klo 15.34.

 1. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Freddy Andersen ryösti viime yönä Miro Heiskaselta uran ensimmäisen NHL-maalin: Andersen's sprawling glove save

  Auston Matthews ja Patrick Kane tarjosivat hieman viihdettä pari iltaa sitten ottelun loppuhetkien maaleilla ja tuuletuksillaan: Matthews, Kane shine in wild game

  Victor Arvidsson vei jalkakynällä Ryan Pulockin kahville ja onnistui vielä viimeistelyssäkin: Arvidsson nets spectacular goal

  Onhan noita muitakin hienoja suorituksia nähty ensimmäisen viikon aikana mutta aloitetaan nyt noilla.
   
 2. Pica Jäsen

 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Pontus Åbergilta todella upea soolomaali viime yönä Sharksia vastaan. Kiekonriisto keskialueella ja sen jälkeen vie sekä puolustajan että maalivahdin samanaikaisesti kahville. Nöyryytti aika hyvin kolmea Sharks-pelaajaa tuossa maalissa.

  Aberg's superb individual effort
   
 5. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Vegas Golden Knightsin Alex Tuch näytti myös yöllä omat sooloilijan taitonsa: Tuch's smooth breakaway goal

  Tilanneselostus Vegasin kausiketjusta:
  Lainaus:
   
 6. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Lainaus:
  En tiedä oliko tuossa Duchenella järkyttävän pitkä vaihto alla, mutta Tuch paineli kyllä hyvällä jalalla hänestä ohi. Komiaa.
   
 7. mig24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tämä Tampan maali näytti kivalta. Riisto, muutama klip-klap ja sitten tyhjiin.

  Kucherovin maali

  Myös Granlundin rannari on hieno. Pienestä kulmasta ja etuyläseen, varmaan saman verran tilaa kun siinä parin kierroksen takaisessa Kapasen maalissa.

  Granlundin maali
   
 8. Torspo82 Jäsen

  Ei ehkä suurimman osan mielestä mahdu edes kierroksen hienoimpien suoritusten joukkoon, mutta kyllähän vanhanaikainen rystylämäri jollain tavalla vain saa syttymään.

  Devin Shoren alivoimamaali (NHL.com)
   
 9. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Komea lämäri kyllä! Maalin syntyyn tuntuvasti edesauttaneet Lehkosen puuhastelut voisi nostaa framille myös huonoimmat suoritukset -ketjussa. Ensin puolihuolimaton hutisyöttö suoraan Faksalle. Vastahyökkäyksen jälkeen aivan päätön idea lähteä rynnimään kiekon kanssa lyhintä tietä suoraan oman maalin edestä. Onneksi näitä ei Artturille satu turhan usein.
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Komea on tosiaan tykitys!

  Juu veikkaan, että Artturi kuulee tuosta maalistaan useammalta eri taholta (myös Ikalta) eikä enää koskaan toista samaa virhettään. Maalin nähtyä tuli myös ekana mieleen että kuka hullu lähtee tuosta puskemaan. No. Arsihan se.
   
 11. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  En saanut selvää, mitä yleisö tuon jälkeen huusi, mutta tuli mieleen se "Fleury.. you suck" -huudot. Jos tuo olisi tapahtunut pudotuspeleissä, olisiko Predatorsin kotiyleisö huutanut "Subban... you suck"?
   
 13. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 14. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Kai Neal Pionkin 60,96 metrin suorituksenkin raaskii tänne laittaa, vaikka maali väärään päähän tulikin: Youtube.

  Drouin pyörii ensin kuin pippuri pillussa ja sitten unohtaa, että vastustajan maalintekoa voi hankaloittaa myös takakarvalla (väsymykseen voi olla hankala vedota 20s vaihdon jälkeen). Seuraavaksi vettä korvasta, Juulsen vipuun laidan puolelta ja Price istualleen.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Nää on näitä, jotka ovat samalla hienoimpia että huonoimpia suorituksia. Hienoimpia on tuo Pionkin kuljetus ja viimeistely, huonoimpia Canadiens-nelikon pelaaminen.

  Kolme minuuttia jäljellä, tasatilanne. Luulisi vähän kiinnostavan Canadiensiakin. Drouin näyennäisesti kurkkii ja Domi peruuttelee kauemmas. Juulsen ei hirveästi tee estääkseen ohitusta ja vieressä Rielly ihmettelee, että josko auttaisi. No kävi se mailalla vähän törkkimässä kun kiekko oli jo menossa maaliin.
   
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Viimeksi muokattu: 07.11.2018 klo 15.58
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Andiitsio tykkää tästä.
 18. Alejandro Jäsen

  Nyt minä näen tarvetta nostaa tätä ketjua ylöspäin. Price tekee kerrassaan uskomattoman torjunnan, mutta videon hienoin hetki on ehdottomasti Ovetškinin reaktio. Tyylikästä, todella tyylikästä toimintaa kapteenilta.

  Ovi applauds Carey Price's marvelous diving save
   
  LostHorizon, Piikkiperse, eeMule ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 19. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Olikos näin, että Price yrittää v-liukua, mutta kaatuu? Tuli vähän mieleen Jarmo Heikkilä ja patjat kattoon tuosta tyylistä.
   
 20. Labomba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Juuri tuli Facebookissa vastaan kyseinen pätkä ja olin tulossa tänne jakamaan. Arvostus Ovieta kohtaan nousi ainakin meikäläisen silmissä
   
 21. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Tällaista saisi olla enemmänkin. En ymmärrä palstan "what ever it takes" -siipeä, joille jääkiekko on kuin jotain sotaa.
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kyllä tämmöisellekin on tilausta toki ja hieno tilanne kaiken kaikkiaan, mutta itse en ainakaan halua lätkästä mitään fudista (vaikka kyseistä lajia tykkäänkin katsoa) jossa tilanteiden jälkeen enemmän halitaan ja heitellään läpsyi eikä tunne meinaa välittyä katsomoon. Mutta tämä oli hieno tilanne, huhhu mikä torjunta.
   
 23. agent082 Jäsen

  Simo Silli tykkää tästä.
 24. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  RäpyläRepe ja V-G- tykkäävät tästä.