Hienoa säätä pidellyt?

  • 615 554
  • 4 916

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Nyt saisi jo perkules riittää tämä vesisade! Suomen kesä on ihan liian lyhyt tuhlattavaksi kylmään ja sateiseen keliin. Etelän lämpöönkö pitäisi lentää?

Anna nyt Pekka Pouta meille poutaa, että pääsisimme ilman Seiväsmatkojakin rannoille ruikuttamaan liian kuumasta ilmasta ja siitä, että taas ovat tuulettimet loppuneet Eetun halpahallista.

Eräs työtoverini kehtasi tänään jopa kehua retostella sateisen ilman hienoutta ja väitti sen kuulemma soveltuvan hienosti metsässä tallusteluun. Jos sinne metsään nyt on pakko kerran mennä, niin luulisi sielläkin olevan paljon kivampi olla kauniilla säällä. Omituisia jannuja ja jannuttaria on maailma pullollaan.

Kaipa joku tykkää raesateestakin? Satakoot sitten niitä ämmiä äkeet selässään kele, minä lähden Majorkalle.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Ihan tyytyväinen olen ollut, ei valittamista. En ole koskaan tykännyt paahteesta ja hikoilemisesta milloin kotona, autossa tai kaupassa tai löhöilemisestä toimettomana jossain rannalla. Sade tietysti haittaa ulkona olemista jossain määrin, mutta esim. futista on melkeinpä mukavampaa pelata kosteassa säässä. Talvi se on edelleen paras vuodenaika.
 

Ju$$i

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuulostaa pahalta...Olen asunut poissa Suomesta nyt 1.5 vuotta, kahden viikon päästä kotiutuminen. Kovasti tekis mieli lähteä mökille ottamaan kippoa, grillaamaan ja nauttimaan auringonpaisteesta. Onneksi kaksi ensimmäistä onnistuvat hyvin myös ilman kolmatta.
 

Voittaja

Jäsen
Omasta mielestäni kans kelit on ollut ihan kohdallaan. Sellanen 20 astetta on jo ihan maksimi, missä on mukava olla, sen jälkeen elo alkaa olla yhtä helvettiä. Ainoa asia mihin tämä pohjoistuuli ja ukkoset hieman tuottaa ongelmia on kalastus, muuten ei haittaa ollenkaan.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Viestin lähetti Voittaja
Ainoa asia mihin tämä pohjoistuuli ja ukkoset hieman tuottaa ongelmia on kalastus, muuten ei haittaa ollenkaan.

Ei haittaa yhtään. Ukkosella kalat ovat yleensä liikkeellä ja kalathan viihtyvät tuulen puoleisella rannalla. Pohjoistuuli on juuri sopiva omaan järvenlahteeni.

+20 on maksimi, mikä kesällä saa lämpöä olla. Mieluummin -20 kuin +20. Viime kesästä on jäänyt sen verran traumaattiset muistikuvat, että ei enää ikinä vastaavaa. Koko ajan armoton hiki päällä jä yöllinen nukkuminenkaan ei kosteassa pahteessa ollut kovin helppoa. Ilma kosteushan on nytkin korkea ja jos aurinko vain hieman paistaisi, olisi melko tukavat oltavat. Idästä tuleva ilma ei ole kesällä koskaan mukavaa. Joko tajuttoman nihkeän kostean kuumaa tai sitten kunnon kaatosateita....
 

Jet Pilot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Jep, parikymmentä astetta ja puolipilvistä on paras kesäsää. Enkä voi pahemmin tuosta vesisateestakaan valittaa. Viime kesän heinäkuu oli yhtä helvettiä, ainakin kun sen joutui töissä viettämään.
 

Lint

Jäsen
Mikä ihmisiä vaivaa. Suomen kesä kestää pari kuukautta, joten ainakin itseäni hivenen risoo nämä syyskuiset ilmat kesä- heinäkuun vaihteessa. Nyt olisi kiva hyppiä ulkona ilman paitaa ja nauttia lyhyestä kesästä. Silloin voisi hyvillä mielin mököttää ne loput kymmenen kuukautta vaikka tän päätteen äärellä villasukat jalassa...
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei valittamista! Yli +20 astetta tekee mieliaktiviteettini nukkumisen lähes mahdottomaksi.
Lähtekää vain kaikki kylmästä ilmasta valittavat etelään niin ei tarvitse teidänkään marmatustanne kuunnella... Pyh
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
saatanan suulperi esiin sieltä

Niin vaikka meikäläinen ei välttämättä ihan kuumastakaan kelistä pidä. Mutta joku roti sentään pitäs olla. Koko kesä on muutamaa poikkeusta ollut poutaa ja keskimäärin +14 celsiusta ja pilvessä.

Ja täänään on satanut täpöllä koko päivän. Yleensä pomminvarma menopelini (ford "stuka" orion) jämähti kahdesti ruuhkaan, säästä johtuen. Vittu mun autoni mikää vene oo.
 

scholl

Jäsen
Ehdinpäs ennenkuin tämäkin skeidaketju suljetaan.
Jatkoajassa näytetään kilpailevan siitä, kuka avaa turhimman ketjun ja kuinka nopeasti se suljetaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti scholl
Ehdinpäs ennenkuin tämäkin skeidaketju suljetaan.
Jatkoajassa näytetään kilpailevan siitä, kuka avaa turhimman ketjun ja kuinka nopeasti se suljetaan.

Höpö höpö. Säästä puhuminen maailman yleisin aihe small-talkissa. Se on ainoa aihe joka ei aiheuta riitoja ja sotia. Kyllä sääkeskustelu nyt ainakin yhden ketjun ansaitsee. Miksipä ei jopa enempiä...
 
En ole kesäihmisiä, joten sade kelpaa oikein mainiosti. Tälläkin hetkellä ulkona sataa kaatamalla vettä ja vireystaso on mainio. Sade on keleistä parhain.

Korkeat lämpötilat ovat ihan perseestä. Jos tahdon hikoilla, niin menen saunaan. Helteellä ei koskaan tapahdu mitään. Kaikki on pysähtynyt eikä ilmassa ole lainkaan sähköä. Tylsää.

Helteillä ei viitsi ulkonakaan liikkua, meikäläisen karvaista taikinaa muistuttava hikoileva kroppa kun ei kesävaatteissa hyvältä näytä eikä rusketus tätä naamaa juuri kauniimmaksi tee.

Jos olisin säiden herra, niin muuttaisin suomalaisen ilmaston mieleisekseni: Kevät 3kk, kesä kaksi viikkoa, syksy 4 kk ja kaksi viikkoa ja talvea loppuajaksi. Helvetilliset (yli -20 astetta) jättäisin kyllä tekemättä, niin kuin helteetkin.

Tulisi se syksy jo, se on hyvä vuodenaika. Ehkä paras.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
No uuh. Kesä on ylivoimaisesti parasta vuodenaikaa. Lämmin ja kirkas sää saa myös mielen kirkkaaksi. Kesällä on myös huikeaa istua kaveriporukassa esim. rannalla / terassilla ja juoda bisseä, mikään ei ole parempaa. Paitsi sama jossain ulkomailla kun suomessa sataa räntää ja on kylmää ja pimeää.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti scholl
Ehdinpäs ennenkuin tämäkin skeidaketju suljetaan.
Jatkoajassa näytetään kilpailevan siitä, kuka avaa turhimman ketjun ja kuinka nopeasti se suljetaan.


No mitäs turhaa tässä on? Eikö ilmoista saa keskustella? Käsittääkseni "Sateinen kesä 2004"-ketjua ei ole olemassa.

Joo, vituttaa toi sade. Porissa on vielä toinen lieveilmiö. Saakelinmoinen tuuli. Jos ei sada, niin tulee ja jos ei tuule, niin sataa.

Kyllä kaipaan kaimaa. Tuu tänne jo, arska!


edit. niin ja kesän lapsena pidän luonnollisesti eniten kesästä, jos noista neljästä vuodenajasta parasta ruvetaan valitsemaan. Kesäerotiikkaa ja kaikkea muuta kivaa. Kyllä te tiedätte.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Olen täydellisesti KESÄihminen. En ole koskaan pitänyt syksystä, enkä talvesta, vesi, tuuli, räpäskä ja pakkanen pistää mielen matalaksi. Tollanen +28 varjossa on just sopiva, mutta en lämpimämmästäkään valita, en ikinä.

Tuolla ketjussa, joku oli sitämieltä, että meikäläiset vois muuttaa lämpimiin maihin, mutta en halua, kun haluan asua Suomessa ja nauttia niistä vähistä helteistä, jotka meille tänne suodaan.

Yhtä hyvin voisi sanoa, että pakkasen ihannoijat vois muuttaa pohjoisnavalle taikka Grönlantiin, eikös niin?

Noh. Toivotaan nyt kumminkin, että saatais vielä lämmin loppukesä, niin vois paremmin taas kärsiä ton talvenkin.
Mainittakoon lopuksi, että talvi menettelis kohtuullisen hyvin, jos ei tarttis lähtee töihin kun on -30 varjossa, taikka sataa lunta, tai räntää. Kyllä sitä ikkunasta kattelis.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Mikään ei ole parempaa, kuin +20 lämmintä, istua terassilla ja vilkuilla vähäpukeisia vastakkaista sukupuolta olevia ohikulkijoita. Siinä jos jossain silmä lepää ja mieliala kohenee.
Kuten täällä joku jo totesi, Suomen kesä on niin lyhyt, että jos on hellettä (+25) muutamana hassuna päivänä kolmen kuukauden aikana, ei se todellakaan voi olla liikaa.
Todennäköisesti ne ihmiset jotka täällä valittavat kuumuudesta, haaveilevat kuitenkin talvella etelän reissusta.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti Olkku
Yhtä hyvin voisi sanoa, että pakkasen ihannoijat vois muuttaa pohjoisnavalle taikka Grönlantiin, eikös niin?

Kunhan pääsis sen verran pohjoiseen, että talvisaikaan toi ulkojääkausi olis vähän laadukkaampi kuin Etelä-Suomessa.

EDIT: Mikään ei ole parempaa, kuin -10 asteinen poutasää tammikuussa ja juuri ajetulla peilikirkkaalla jäällä laukoa kiekkoja pelkkiin ylänurkkiin niin kauan kuin huvittaa.

Tai no, pari asiaa on kyllä vielä parempia...
 
Viimeksi muokattu:

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt täytyy olla vähän vahingoniloinen. Itse olen koko kesän töissä, joten tällaiset ilmat passaa ihan hyvin. Kunhan viikonloppuina ei satele niin se riittää meikäläiselle.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Syntisille kostetaan!

Niin, itse olen sitä mieltä, että Jumala rankaisee kaikkia lomalaisia ja auringonpalvojia laiskuudesta, väärän elementin palvomisesta sekä muutenkin haluaa olla teille vittumainen.

Jumala nimittäin haluaa, että te kaikki lomalaiset ja auringonpalvojat istutte kotona ja luette Raamattua, josta löytyy oikeat mielipiteet lorvailuun, väärien asioiden palvomiseen sekä vahvuutta kestää vittuilua.


Itselleni on muuten se ja sama, vaikka sataisi 2.7.2004 klo 15:a saakka. Jos tämänkin jälkeen sataa, niin myönnän, että se jos mikä ottaa närpiöön.
Toisaalta, kyllä allekirjoittanutta äskenkin hieman korpesi, kun kävin paikallisesta sekatavarakaupassa penkomassa levyhyllyjä ja tuolla 200 metrin matkalla kastuin ylävartalon osalta hyvin ikävällä tavalla.

Läheisessä alikulkutunnelissakin oli vettä niin paljon, että olisi päässyt munapesulle, jos siitä olisi läpi hilpaissut. Ilmiselvä kesäsää siis.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Oloneuvos
Kesäsade on ihan mukavaa myös, kunhan vettä ei valu kuin Esteri-tyttösen purstosta viikkotolkulla.
Mistä tulikin mieleeni opiskeluajat ja niistä päästäänkin helposti pienen aasinsillan ylitse somaan neitokaiseen nimeltä Esteri. Hän opiskeli samalla luokalla kuin allekirjoittanut ja tottakai silloinkin näitä sadekelejä piisasi ihan riittämiin.

Eräänä vähemmän kauniina aamuna, aivan vaistomaisesti tokaisin tuon vertauskuvallisen lauseen, jossa siis vihjaillaan veden tulevan taivaalta samaan tyyliin kuin ko. neitokaisen takalistosta. Mistäköhän moinen sanonta oikein juurensa juontaa?

Muilla oli oikein hauskaa, mutta Esteriä sade ei jostain syystä hymyilyttänyt tippaakaan.

Anteeksi Esteri.

Ja schollille toivon kaikesta huolimatta aurinkoisia kesäpäiviä. Kun kuitenkin luet tätä ketjua nokka ruutua viistäen.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Itä-Helsingissä juuri nyt 12,8 astetta ja sataa viistoräntää. En kutsuisi tätä kesäsateeksi. Mutta ei se mitään.

Viiden viikon loma alkaa vasta 9.7, siihen asti saa sataa vaikka lunta.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Viestin lähetti Noutaja#9
Todennäköisesti ne ihmiset jotka täällä valittavat kuumuudesta, haaveilevat kuitenkin talvella etelän reissusta.
Älä kuitenkaan koko säästöjäsi lyö tuon veikkauksen puolesta. Se on nimittäin väärä. Minä kärsin kuumuudesta aivan helvetisti. Keho hikoilee enemmän kuin ehtii juoda, päätä särkee jos unohtaa lippiksen kotiin, nukkuminen on utopiaa ja vitutuskäyrä on maksimissa 24 tuntia vuorokaudessa. Miksi siis minun pitäisi haaveilla paikasta, missä kaikki tuo odottaa 100 % varmuudella? Kun talvi tulee ja ilmat kylmenevät, laitan paksumman takin t-paidan päälle ja siunaan ilmojen herraa, että voi sentään itse säädellä pukeutumisellaan olotilansa mukavuutta.

Minä en keksi helteistä muuta positiivista sanottavaa kuin kauniiden naisten keveän vaatetuksen. Aika tasoihin siis menee loppujen lopuksi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei tässä säässä ole mitään valittamista ollut, helteistä ei nyt ole väliksikään kun pitää vielä kuukauden verran töissä uurastaa. Enkä senpuoleen muutenkaan helteestä välitä.

Tänään on kyllä meillä päin tullut vettä kuin Esterin persiistä. Mutta vaikka tuota sadekeliä on surkuteltu eri tiedotusvälineissä pitkin alkukesää, niin ei täällä satanut ole kunnolla ennen kuin tänään. Ja hyväähän se sadekin tekee, varsinkin heinäntekoaikaan.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Helteet kelpaa mainiosti, joten nykyiset lämpötilat vituttavat kunnolla. +20 astetta on liian kylmä, ellei aurinko paista koko ajan, joten tuollainen +25 on ihan sopiva, mutta kuumempikin käy. Ihme valitusta muutamasta hellepäivästä. Suomessa ei kuitenkaan koskaan yli 30 hellepäivää taida vuodessa olla.

Pitäisi varmaan muuttaa johonkin Espanjaan, niin ei tarvitsisi kärvistellä näissä sateissa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti SSee
No uuh. Kesä on ylivoimaisesti parasta vuodenaikaa. Lämmin ja kirkas sää saa myös mielen kirkkaaksi. Kesällä on myös huikeaa istua kaveriporukassa esim. rannalla / terassilla ja juoda bisseä, mikään ei ole parempaa. Paitsi sama jossain ulkomailla kun suomessa sataa räntää ja on kylmää ja pimeää.


Nimenomaan. Tämän kesän paskasäät ovat syöneet kyllä niin fiilistä tästä kauan odotestusta vuodenajasta, ettei auta muu kuin toivoa loppukesän olevan roimasti parempi. Joka mielessä.

Syksy ja talvi ovat niin turhauttavia vuodenaikoja, että niiden minimoiminen Suomesta muuton avulla voisi olla tulevaisuudessa erittäin varteenotettava vaihtoehto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös