Hermes 2022–2023

  • 107 859
  • 342

Magnum-44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Kärpät
Osakeantia se pukkaa. Mitäköhän vittua tässä nyt tapahtuu. Sanokaa mun sanoneen, se, että Riksman kärytettiin ulos oli yksi isoimmista virheistä mitä voi tehdä, ja meillähän se tehtiin!
Tämä kyllä harmittaa suuresti, että Juuson suhteen homma paskottiin huolella! Siinä oli mies paikallaan, jolla oli selkeät visiot tuoda seura 2000-luvulle. Olisi ollut kontakteja ja paljon annettavaa viedä seuraa eteenpäin.
Nykyinen toiminta ei ole edes suomisarja tasoa ja selkeästi kaikki toiminta mitä nyt puuhataan viittaa erittäin vahvasti siihen, että tavoitteena alkavalle kaudelle on sarjasta putoaminen!
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Kylällä on jo pitkään kiertänyt huhu että Henri Limma olisi tulossa Kokkolaan. Tästä on nyt niin moni puhunut, joten eiköhän tuo ole ihan julkaisua vailla varma asia.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Joo itekki kuullu että Limma on erittäin todennäkönen tulija. Kyllä Friis on omat näyttönsä antanu, päästetään edellisen kauden 2 kärkikenttää pois, nostetaan junnuista ja SSarjasta korvaajat ja kärkimiehiks sitte kavereita jotka ei oo Mestiksessä yli 20 pisteen kausia juhlinu.

Ilmeisesti on parikin kärkimiestä saatu kustua muihin Mestisseuroihin (KOOVEE) koska on tarjottu heikkoa sopimusta johon pelaaja ei oo heti tarttunut ja sitte jääty odottamaan. Hermeksessä pelaaminen kuulemma on niin hauskaa että tottakai ne jatkaa/tulee vaikkei ihan samaa rahaa tarjoakkaan ku muut. Ja vielä mainostetaan että budjetti nousee. Kyllä alkaa kiristään pantaa. Tainnu Friisille jäädä mustapekka käteen tän kesän pelaajamarkkinoissa ja ollaan jo alelaarilla. Tässä rekryssä mentiin kyllä kunnon kaveri töihin mentaliteetilla.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Saa kyllä paljon tapahtua että hyökkäyksestä tulisi oikeasti uskottava tähän sarjaan. Pikkulinnut kuitenkin laulaa että tänne on tulossa Limma, ja toki jokunen muu. Onko liikaa vaadittu että seura tiedottaisi näistä mikäli pöytälaatikossa oikeasti on jotain sopimuksia? Antaisi kummasti mielenrauhaa kun tietäisi vähän missä mennään. Saattaisi myös helpottaa tuota kamppista kun ostavat asiakkaat näkisi että yritystä löytyy. Tällainen vasemmalla kädellä veivaaminen vituttaa vain.

Taitaa tämän seuran päättäjät olla vähän sitä mieltä että täällä moititaan vain. Osittain tämä on totta, mutta voisiko edes pieni vilkaisu peiliin auttaa ymmärtämään miksi moititaan? Saisi edes yhden tiedotteen mihin ollaan käytetty enemmän aikaa kuin 5 minuuttia olisi jo hyvä. Pelaajan kommentti, utj:n kommentti ja ulos jokaiseen mediaan kyseinen tiedote olisi jo hyvä alku.

Ihmisiä tympii se kun on havaittavissa että nämä pienet asiat ei tehdä ammattimaisesti. Sitten lähtee jutut liikkeelle ja taustalla puhutaan. Tässä joudutaan sitten ikävään kierteeseen ja paska lentää joka suuntaan. Lupaan tässä ja nyt että kunhan seuraava tiedote ei ole luokkaa tehty väkisin, niin osake ja kausari hankitaan. Jos tämä flegmaattinen ilme jatkuu, niin on turha edes kuvitella että ihmisiä kiinnostaisi tämä touhu.

Te hallituksen jäsenet luette tämän. Tietäkää että kaupungilla seurasta ei puhuta positiiviseen sävyyn. Se on teidän vastuulla kääntää tämä kelkka. Kyllä ihmiset lähtee tukemaan kunhan yritystä löytyy. Joten nöyrä pyyntö, huolellisuutta nyt otteisiin. Tässä pelataan jo ratkaisupelejä koko seuran tulevaisuudesta.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Kyllähän tämä vetää hiljaiseksi, seura puheet( ne vähäiset lupaavat,sanoisin suht mukavia asioita odottaa, mutta jotenkin ei vain teot-todellisuus ole tukeneet odotus arvoa!!!

Itse tykkäsin pelaaja tyyppinä ja muutenkin Henri Limmasta, mutta onko hän sitä mitä nyky joukkue tarvitsee? Toisaalta on semmoinen joukkueen sytyttäjä ja minulle ja faneille semmoinen jo kultti pelaaja. Mutta minusta ei, koska tarvitsemme nimenomaan tulos vastuu kenttiin pelaajia. Toki jos hän tulee näiden ns. tulos vastuullisten pelaajien lisäksi niin mahtavaa ja otan hänet avo sylin vastaan.
 

Seppälä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Puskaradiosta stalkkasin että virolainen Nikita Fedorovitch pelaa hermeksessä ensi kaudella. Ainakin kärpissä ja viron maajoukkueessa pelannut aiemmin.

Muoks
Oikea nimi lienee kuitenkin Nikita Fedorovits ja pelannut siis U20 joukkueissa eikä mikään pistemies todellakaan.
 
Viimeksi muokattu:

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Puskaradiosta stalkkasin että virolainen Nikita Fedorovitch pelaa hermeksessä ensi kaudella. Ainakin kärpissä ja viron maajoukkueessa pelannut aiemmin.

Muoks
Oikea nimi lienee kuitenkin Nikita Fedorovits ja pelannut siis U20 joukkueissa eikä mikään pistemies todellakaan.
Eiköhän pelaile A-junnuissa. Viime kaudella Nuorten Mestiksessä 6 pinnaa 19 peliin.

Limma tulee? Onko muita huhuja @SidTheKid87 @Franto @saiman @rasperi75 ?
Eipä ole oikeen huhuja kuulunut, muuta kuin tuosta Limman paluusta.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Hiljasta on kyllä ollut.

Mutta koko ajan sylettää tää seuran amatöörimäisyys vaan entistä enemmän. Koitin kahtella ketä pelaajia löytyy Hermeksestä ja ajattelin mennä kotisivujen kautta. Ihmettelin kun näytti vain 11 hyökkääjää ja 8 pakkia, sitte Eliteen laskeen ja tarkastaan että Tuupanen ja Riihimäki on unohdettu lisätä sinne kokonaan. Eihän ne oo kuin 10pv vanhoja julkistuksia. Pieniä asioita ei jakseta hoitaa ihan loppuun asti tai kunnolla, hyvä esimerkki nää pelaajajulkistukset ja sitte tää kausareitten myyminen. Tuodaan kortit myyntiin ja joka paikassa linkit ohjaa edelliskauden kortteihin, lisäks kotisivuilla mainostetaan pelkästään edelliskauden kortteja. Ei vaivauduta edes tarkistamaan omia alustoja asiakkaita varten, linkit korjattiin vasta kun asia tuodaan niille ilmi. Ja silti onnistutaan jättämään kotisivuille vielä hinnoitteluosio malliin :

KAUSIKORTTIEN HINNAT KAUDELLA 2021-2022​

Eikai näistä kuuluis valittaa, jossainhan on ehkä vielä huonommin asiat. Koittakaa nyt vähä skarpata, hävettää etä täällä vedetään vasemmalla jalalla nää hommat. Käsillä ei näin vihkoon pysty vetään.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Juu, eiköhän Fedorovits pelaa a-junnuissa. Mutta ihan hyvä nosto @Seppälä . Ihan mielenkiintoinen nimi kuitenkin sinne, itse kun aina jostain syystä tykkään seurata näitä jotka tulee ulkomaita myöten Kokkolaan.

Limma taitaa olla melko varma kapteeni ensi kaudella. On kyllä kaikinpuolin hieno haku Hermekseltä. Itseä tietenkin vähän mietityttää jos hänet on hankittu maalintekijäksi. On kuitenkin profiloitunut niin vahvasti alempien kenttien mieheksi joten varmasti ottaa vähän aikaa totutella uuteen rooliin. Limma teki aikoinaan junioreissa paljon pisteitä, muistikuvan mukaan oli hyvä maalintekijä.

Toivottavasti ollaan hereillä toimistolla nyt ettei Limman sopimus julkisteta samaan tyyliin kuin että tänne tulisi joku junnu Kurikasta. Tätä saa kyllä ihan luvan kanssa vähän hehkuttaa.
 

SidTheKid87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Hermes, Centers
Joo kyllä sieltä Limma on tulossa, varma tieto. Muita huhuja ollut Sampo Paulaharju, olisi myös mukava paluunmuuttaja mutta onko ykköskorin peluri? Tämä toki erittäin heikolla pohjalla oleva huhu.

Kärpistä ilmeisesti tulossa pari hyökkääjää lainalle, jos pitäisi lähteä arpomaan niin Heikkala sekä Antti-Roiko. Hyviä rivimiehiä, mutta eivät kärkiketjujen kavereita kuitenkaan.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Muita huhuja ollut Sampo Paulaharju, olisi myös mukava paluunmuuttaja mutta onko ykköskorin peluri?
Tämä oli itselle uusi juttu. Paulaharju on kyllä käynyt useamman kerran mielessä kun ei näköjään vielä ole tehnyt muualle sopimusta.

Olisi kyllä sinänsä kyllä mieluinen paluumuuttaja, mutta herää kyllä nuo samat ajatukset. Viimeisenä vuotena täällä Sampo kuitenkin tykitti 19 maalia, ja se ei ole huono saavutus. Kuitenkin on pakko samaan hengenvetoon todeta että itse en olisi edes muistanut että hän teki niin monta maalia. Itselle on jäänyt hänestä sellainen mielikuva että on sellainen tehokas taistelija. Mutta ei kuitenkaan omaa sellaista tähtipotentiaalia. Tämä on kuitenkin puhtaasti tällaista mielikuvia mitä jäänyt, eikä oikeastaan kerro mitään konkreettista. Mikäli pelaaja tekee sen 19 maalia pienemmässä roolissa, voisi kyllä kuvitella että isolla vastuulla samanlainen maalimäärä on odotettavissa. Siihen kun tulis vielä vähän syöttöpisteitä niin puhutaan jo +40 pisteen miehestä. Ei huono ollenkaan, vai?
 
Suosikkijoukkue
Hermes
Mikäli pelaaja tekee sen 19 maalia pienemmässä roolissa
Tuolla kaudella Paulaharju oli muuten ihan kärkimiehiä kun peliaikoja tarkastelee. "Koko kauden" pelanneista hyökkääjistä enemmän peliaikaa keräsivät tuolloin vain Markkula ja Uomala. Samaisella kaudella Limma teki pienemmällä vastuulla ja käytännössä ilman suurempaa ylivoimavastuuta 12 maalia. Vähän isommalla vastuulla en pidä Limman kohdalla 20 maalin rajaa mitenkään mahdottomana.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Tuolla kaudella Paulaharju oli muuten ihan kärkimiehiä kun peliaikoja tarkastelee. "Koko kauden" pelanneista hyökkääjistä enemmän peliaikaa keräsivät tuolloin vain Markkula ja Uomala
Ohhoh. Hyvä havainto.

Pelasiko Paulaharju ylivoimalla tuolla kaudella?

Olisi ehkä pitänyt tarkentaa että pienemmällä roolilla hain ettei pelannut ylivoimaa, ainakaan omien muistikuvien perusteella en ainakaan muista että olisi pelannut tasaisesti ykkös/kakkos yvllä.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Pelasi. 4+4 tehot nakutteli kaikenkaikkiaan ylivoimalla tuolla kaudella. Ja muistan kyllä että oli ihan vakiokalustoa ylivoimalla.
Itseltä tuo on pyyhkiytynyt täysin mielestä. :) Piti käydä tutkimassa vanhoja tilastoja, ja ylipäätänsä kuka pelasi tuolla kaudella Hermeksessä.
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Sampo olisi kyllä kova paluumuuttaja ja jollaista näiden lähtijöiden kanssa tarvittaisiin, ettei tule tilannetta missä saa taas kynsiä pureskellen jännätä päästäänkö playoffeihin tai että edes vältettäisiin karsinnat. Limma ja Paulaharju olisi kummatkin enemmän kuin tervetulleita paluumuuttajia.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Joukkue on tällä viikolla menossa jäälle. Täällä on huhuttu Limma ja Paulaharjua, mutta vielä ei ole tullut virallista tietoa tästä. Se ykkössentteri puuttu myös, mutta ehkä me pärjätään ilmankin?

Osakeannille on ilmeisesti tulossa joku uusi kampanja. Mielenkiintoista nähdä kuinka hyvin tämä saadaan toteutettua. Edellinen kampanja laittoi riman hyvin matalalle, joten voisi kuvitella että nyt onnistutaan paremmin.
 

Magnum-44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Kärpät
Julkaistiinhan se Limman sopimus vihdoin ja viimein! Loistava paluumuuttaja, jolla Hermes sydäntä löytyy varmasti! Vaan missä on ne loput sopparit? Joukkue taitaa huomenna aloittaa jäätreenit.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Nyt julkaistiin Limman sopimus sekä Miki Jurmun tryout sopimus. Alkaa kyllä lievästi hirvittään Hermeksen maalinteko potentiaali tulevalla kaudella. Sama miten pyörittelen tuota niin ei tuosta kyllä kovin kummosta hyökkäystä saa kasaan vielä näillä neljällätoista hyökkääjällä. Kaks hyökkääjää vielä luvattiin tulevaks, mutta ei kahella miehellä ihmeitä vielä saavuteta. Parhaassa tapauksessa ykkönen puuttuu kokonaisuudessa, 2 omaa ja vähintään yks pisteisiin kykenevä lainamies. Limma on osottanu aiemmilla kausilla että pystyy tehä pisteitä pienemmässä roolissakin, mutta rooli ja vastuu on ollu aivan eri mitä ainaki ite oletan että miehelle kaadetaan. Sama on Liljamon tapauksessa. Peterek on täys arpa, ja jos tulosta ei tule odotetulla tavalla niin se on iso kolaus jo valmiiks heikkoon hyökkäykseen. Meillä ei oo fyysistä alakenttää ollenkaan, vaan mennään parilla potentiaalisella "kolmoskentällä" ja ite en nää sitä kovin hyvänä asiana. Tällä tarkotan lähinnä sitä että kaikki alakenttiin hommatut pelaajat, tai ketkä oletan pelaavan kahdessa alimmassa kentässä, on enemmän vähemmän hyökkäyspainotteisia pelaajia, Heikkilä, Myllylä, Lehmuskallio, Tiitinen ja Jurmu. Himangasta on jääny mieleen lähinnä se että mestisvauhti on liian kova, Lindqvist ei ollenkaan. Vois olettaa että varsinkin tällasella rosterilla nelosen tehtävä olis lähinnä antaa hengähdystaukoa ykköselle, pyrkiä nollanollaan ja päättää vaihto hyökkäyspään alotukseen.

Ja jos nää kaks luvattua hyökkääjää onkin lainoja, niinku huhut kertoo, niin voidaan jo alkaa petaamaan sitä alinta sijaa Hermekselle. Tää ei vaan riitä tähän sarjaan, eikä yks Paulaharju muuta tätä asiaa kovin isosti. Kaikki kunnia Limmalle, hieno ja tyylikäs pelaaja sekä antaa jäällä aina kaikkensa. Mutta kyllä tässä vaiheessa ykköskorin maalintekijä olis ollut se mitä kaivataan.

Laitetaas vielä ketjulotto vetämään oletuksena että pelkkiä lainoja on enää tulossa. Neloseen koitin saada hieman enemmän varmuutta Rautiaisella, vaikka Friis mainitsikin Rautiaisen tulosta "Rautiainen tulee olemaan meillä isossa roolissa ensi kaudella ja näyttämään omalla tekemisellä esimerkkiä meidän nuoremmille pelaajillemme.". En vaan nää kuka yläpuolella olevista pelaajista pystyis pelaamaan pienemmillä minuuteilla tasasta peliä, jos ei sitte Karuvaara/Riihimäki pelaa laidassa. Mää en nää että Lehmuskallio, Myllylä tai Heikkilän pelityyli tai vahvuudet millään tavalla sopis hajavaihtoja pelaavaan kenttään.

Laina (Antti-Roiko?)- Peterek - Laina (Heikkala?)
Lehmuskallio - Liljamo - Limma
Heikkilä - Karuvaara - Myllylä
Rautiainen - Riihimäki - Nykänen
Tiitinen - Lindqvist - Jurmu
Himanka
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Niinpä, ne tulosyksikön kaverit mistä puhe puuttuu...
Se että kaksi vielä tulevaa hyökkääjää olisikin lainoja enää, pidän kyllä fanien niin suurena kusettamisena ettei ole ennen nähty. Jos niin kävisi itse en edes kusisi Kokkolan jäähallia kohden,niin kauanko nykyinen "johtoja ja "manageri" ovat seurassa missään tehtävissä.Itse pidän sitä mahdottomana että näin kävisi, niin tyhmä ei voi olla kukaan että moisen riskin ottaisi.
Limmalle iso peukku, on sydämellä mukana varmasti.
 
Viimeksi muokattu:

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Seuran tiedotteessa todettiin että "pyritään vahvistamaan" joukkuetta elokuun aikana. Tuon voi kyllä tulkita niin ettei tänne välttämättä ole enää tulossa omia tulosyksikön miehiä.

Omaa kärkisentteriä luvattu nyt kohta kuukausi, mutta tullut kaikkea muuta. Limman hankinta on kyllä todella hienoa, mutta ollaanko tässä nyt tarjoamassa hänelle liian isoja saappaita? Varsinkin väärän mallisia saappaita?

Pieni vertailu hyökkäyksen osalta viimekauden joukkueeseen

Ulos joukkueesta:

- Nevasaari
- Lausniemi
- Ahopelto
- Takala
- Sippala
- Hotakainen
- Harju
- Rykov
- Räisänen

Ja tilalle tullut

- Limma
- Peterek
- Karuvaara
- Tiitinen
- Heikkilä
- Miki Jurmu (tryout)

Puolustus on kuitenkin lähtökohtaisesti ok tällä hetkellä, tai sanotaanko että samaa tasoa kuin viime vuonna? Tietyt asiat kuitenkin huolestuttaa mutta katsotaan sitä lähempänä kun pelit alkaa.

Ulos
- Ketola
- Reini
- Kemppainen
- Meisaari
- Juvonen

Sisään
- Ahola
- Oseiniks
- Rämö
- Ylitalo
- Mäenpää

Budjettia kuitenkin nostettu viime kaudesta. Hyökkäykseen saatiin tasan nolla jatkosopimusta "kärkikentistä". Päävalmentajan perässä Kokkolaan nähtävästi tullut nolla pelaajaa? Miksi?

Vähän jää kyllä sellainen maku suuhun että seura on nukkunut koko kesän. Ollaan menty ajatuksella että kyllä niitä pelaajia löytyy syksyllä, mutta nyt alkaa näyttämään siltä ettei niitä välttämättä löydy. Ja sen huomaa näistä puheista kun nyt yhtäkkiä ainoastaan "pyritään vahvistamaan joukkuetta".

Kannattaisi seurassa olla vähän enemmän uskallusta toimia. Mutta kun mennään sellaisella kitupikkilinjalla että piereskellään työpaikalla termospulloon, ja avataan se kotona ettei omaa lämpöpumppua tarvis käyttää, niin tässä on lopputulos. Jää paskanhaju leijumaan, ja mitään hyötyä ei saatu. Säästettiin kyllä, mutta mikä on se lopullinen hinta mitä tästä maksetaan talvella?

Tulee pitkä kausi tänä vuonna. Ja seura ei ole näyttänyt minkäänlaista halua edes yrittää tehdä näitä pieniä asioita hyvin. Eilen tuli Limman sopimus, ja tässäkin onnistuttiin vain kirjoittamaan niin lyhyen tiedotteen kuin mahdollista.

Uskokaa tai älkää, mutta tämä löysällä vetäminen tulee maksamaan seuralle kalliisti sitten kun ollaan tappioputkessa. Se on silloin liian myöhäistä herätä. Tämä pätee koko seuraan, ja kaikissa sen toiminnoissa.

Edit. Lisätty Räisänen poistuneiden joukkoon.
 
Viimeksi muokattu:

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tästä touhusta tietynlainen intohimo loistanut poissaolollaan jo kauan..toki hiljattain (nyt jo lähteneet) toimijat yrittivät puhaltaa uusia tuulia ja tapoja touhuun. Mut ei kelvannut, meno muistuttaa lähinnä puulaaki touhua. Useassa "alasarjan" pallopeleissäkin mm some hoidetaan huomattavasti tyylikkäämmin. Harmi todeta sama mitä usean suusta tällä hetkellä kuulee..ei vakuuta.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Tästä touhusta tietynlainen intohimo loistanut poissaolollaan jo kauan..
Erittäin hyvä huomio. Tämä taitaa olla se yksittäinen juttu joka vaivaa itseä eniten. Kun ei ole intohimoa, se näkyy kaikessa. Jokainen pieni juttu mitä voisi tehdä paremmin, tulisi tehtyä huolellisemmin mikäli intohimoa löytyisi. Kaikki viestintä on täysin ilman intohimoa, ja se nyt vaan näkyy siinä että kritiikkiä tulee kun kukaan ei saa hyviä viboja.

Somea kun seuraa niin julkaisujen tykkäykset on tippunut merkittävästi, seuraako kukaan näitä? Eilen tuli Limman sopimus ja pieni nippelitieto tähän että facessa tuli viime vuonna enemmän tykkäyksiä siitä että Limma siirtyy Puolaan, kuin siitä että hän palaa nyt Hermekseen. Mistä tällainen johtuu? Siitä että ihmiset vikisee jatkoajalla, vai siitä että somea hoidetaan vasemmalla kädellä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös