Hermes 2019–2020

  • 119 640
  • 317

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Ei ole huhuja enää.

On tää tuskallinen polku kulkea kun kannattaa Hermestä. Laitetaanpa pieni lista mikä ärsyttää ja mikä on pielessä
- Ei saada koottua omista sopimus pelaajista joukkuetta
-hehkutetaan lainoja kuin että sieltä olisi Mooses tulossa meren läpi
- Koko peli menee viimeistään lukkoon kun tämä hehkutettu Mooses tulee
- Ei puhuta mestiksestä kilpasarjana. Puhutaan vain kasvattajasarjasta
- Valmentajaa ei selvästi kiinnosta pätkääkään tämän seuran tulevaisuus
- Ei oo rahaa, eikä sitä saada mistään.
- Markkinointi ei toimi yhtään
-Slovakki maalivahti olikin seula
- Menetettyjen pelaajien tilalle ei saada uusia
- Terveystilanne arvelluttava
- Peluutukset.
- Kapteeni, hidas niin jaloiltaan kuin käsistään
- Tunnetta ei löydy pelistä. Yrittääkö nuo edes? Joku pieni nokkapokka vaikka maalin edessä olisi kiva. Mutta ei. Vaihtoon vaan nopeasti
- Koutsi seisoo kuin lumiukko pelissä ja sen jälkeen. Näytä sitä tunnetta perkele!
- Halutaanko täällä voittaa vai vain pelata. Miksi me ollaan täällä?
- Uusi hallitus, onko sitä oikeasti vai onko se vain paperilla? Hallituksen tavoitteet?
- Lähialueen markkinointi. Onkohan tässä viiden mestis kauden aikana yritetty edes mainostaa etelään päin?
- Pelaajia ei arvosteta. Niistä pitää tehdä sankareita koska ne pelaa Hermeksessä
- Media. SS aikana oli aina hyvät ennakot ja jutut kun tuli esim joku pelaaja. Nyt ei ole ollut mitään vuosiin. Olikohan se sattuma että ihmisiä kiinnosti silloin enemmän
-Katsojien aliarviointi. Oletetaan että kyllä ne ihmiset tulee peliin. Ulkoistetaan vastuu katsojille siitä että pelissä on tunnelmaa ja että ihmisiä kiinnostaa Hermes
- Ollaan lampaita. Ei vaadita mitään eikä kritisoida nykyisiä epäkohtia. Mihin ne liiga seuroilta tuleva raha on mennyt? Myllymäki ei viime vuonna osannut sanoa paljonko sieltä tulee. Mitäpä nyt pienistä, eihän tarvi tietää tietää edes näitä asioita.
- Ei jalkauduta katsojien pariin. Siellä ylätasanteella seisotaan aina vain samoissa piireissä (hallitus siis). Mistä ne saa tietoa mikä toimii ja mikä kun ollaan vain samoissa joo joo porukoissa.
-Yritysmyynti. Säälittävää
- Pelaajapolku (tulee oksennus suuhun tästä). Kuka kävelee tällä polulla? Ei ainakaan ketään juniori Hermeksestä
- Intro
- Parkkipaikat
- Äänentoistolaitteet
- Roskakasa keskellä ylätasannetta
- Kärpät
- Risto Dufvan hattu
- Ja se tärkein. Tunnetta ei oo missään. Hermes on mauton, väritön ja hajuton! Ei vaan sytytä!

Kyllä tässä varmasti jäi joku juttu nyt sanomatta, mutta tässä vähän alkupalaa. Ja ennenkuin joku miettii että kyllä tuo on hankala tyyppi niin tiedoksi kaikki on tätä mieltä. Noista jutuista puhutaan hallilla ja kaupungilla. Olisiko pikkuhiljaa aika miettiä jotain lääkettä tähän.

Ja tiedoksi Tuunaselle. Hermeksen identiteetti on ainakin joskus ollut "perinteet, hulluus, periksiantamattomuus, rohkea". Jos meidän identiteetti on takakarvaava ja hyvin liikkuva niin minä jään kotiin. Parempaan myyntipuheeseen pitää pystyä. Kysymys kuuluu kuka on valmis pitämään sen puheen?

Ja ne hyvät asiat.
-Nuori joukkue. On osoittanut että potentiaalia löytyy kunhan saadaan juonesta kiinni
-Jerry Sammalisto
-Julius Reini. Toivottavasti saa taas enemmän tunnetta mukaan.
- Henri Limma. Kuningas. Voisi käyttää vähän muuhunkin kuin neloskenttään. Jäällä ja sen ulkopuolella
 

rasperi75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Hyvää tekstiä! Siinäpä tulikin niitä syitä minkä takia ei meikäläistä enää hallilla paljon näy. Täysin samaa mieltä sun kanssa, varsinkin tuosta meidän koutsista... onneks luulis sen tämän kauden jälkeen painuvan hiiteen ja toivotaan tilalle sellaista koutsia jolla on sydän mukana tässä hommassa eikä ole täällä vain sen takia kun on vähän pakko. Ainakin mun osaltani tämä kausi on jo taputeltu. Katotaan miten ensi vuonna mennään.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Snoppenilta koko jatkoaikahistorian paras avautuminen. Hermeksen osiossa tätä ei tulla edes haastamaan parhaita valitessa, mutta muistelemaan, toivottavasti sillä, että tästä se kaikki hyvä sitten oikeasti lähti liikkeelle! Tunteella tulee syvältä ja aitoa totuutta. On totta tosiaan seuran toimintaan ja sen toimimattomuuteen liittyviä isoja ongelmakohtia listalla.

...
- Ollaan lampaita. Ei vaadita mitään eikä kritisoida nykyisiä epäkohtia. Mihin ne liiga seuroilta tuleva raha on mennyt? Myllymäki ei viime vuonna osannut sanoa paljonko sieltä tulee. Mitäpä nyt pienistä, eihän tarvi tietää tietää edes näitä asioita.

Pitäisi Hermeksen organisaatiossa ymmärtää se, että jos annat kaikkensa kentällä ja tulos siitä huolimatta taantuu ajan kuluessa, niin se syy ei ole välttämättä itsessäsi, vaan niissä ummehtuneissa toimintatavoissa kauttaaltaan. Tänä päivänä ei tosiaan riitä edes alkuun jos myyt katsojalle kaljan, makkaran ja lipun, nämä tulot on vain seurausta siitä oikeasta myynnistä! Hermestä pitäisi viedä aktiivisesti sinne rahan lähteelle, jossa tämä katsoja käy tavallisesti joka arkipäivä 8 tuntia paiskimissa talon omistajilleen lisähilloa. Rahaa on oikeasti olemassa taas enemmän kuin koskaan aikasemmin ja sama taas ensi vuonna.

Jos budjetoitu yleisömäärä on tasan sellainen, joka tuottaa taloudellisen nollatuloksen, niin eihän se prk* *tana voi olla oikein. Koko RY paska pitäisi kalliista jääkiekkotoiminnasta tältä tasolta kieltää. Ei ne puhelinmyyjien työnantajatkaan tyydy että myyt saman verran liittymiä tänä- kuin ensi vuonnakin.
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Ai että mikä avautuminen Snoppenilta. Aivan mahtavaa ja täyttä asiaa! Hallitus TEHKÄÄ jotain! Ei tarvitse hullun lailla tehdä töitä nyt joka ilta kesään asti. EI. Järjestäkää vaikka tiedoitustilaisuus jossa avataan nykytilanne ja MIHIN PYRITÄÄN, MITKÄ ON TAVOITTEET? miten näihin päästään? Mitkä ovat ensimmäiset pienet askeleet mutta ne kaikista tärkeimmistä että muutosta tapahtuu.

Toiseksi, voitaisiinko järjestää joku ilta avoin keskustelutilaisuus seuran toimesta? Hallitud vs me valittajat ja vaatijat, ei todellakaan sen takia että mentäisiin eri leireissä sinne haukkumaan toisiaan. EI, vaan nimenomaan keskustelemaan, ideoimaan, rakentavaa kritiikkiä, unelmointia.

#MEIDÄNHERMES sellaista ei ole. Tällä hetkellä on kolme joukkuetta, a)pelaajat(+valmennus) b)hallitus, c) kannattajat, yhteistyökumppanit... Miettikää jos puhallettaisiin yhteen hiileen... Mitä voisikaan #MEIDÄNHERMES olla?? Olisi aika tehdä jotain. Seuralla ei ole varaa menettää c) joukkuetta.

Tänään hallille TuTo vastassa, viime peli jäi väliin koska ei vaan kertakaikkiaan innoastanut yhtään lähteä.
 
Suosikkijoukkue
Hermes
Toiseksi, voitaisiinko järjestää joku ilta avoin keskustelutilaisuus seuran toimesta? Hallitud vs me valittajat ja vaatijat, ei todellakaan sen takia että mentäisiin eri leireissä sinne haukkumaan toisiaan. EI, vaan nimenomaan keskustelemaan, ideoimaan, rakentavaa kritiikkiä, unelmointia.
Tämä olisi kyllä ehdottomasti hyvä idea! Vaikka jos nyt kerran kuussakaan olisi tämmöinen tilaisuus niin saisi kannattajat ym. tuoda ajatuksiaan ja mielipiteitään esille. Mutta siis tämä nyt olisi se helpoin keino millä olisi hyvä lähteä liikkeelle. Toivottavasti toteutuu jossain vaiheessa.
 

Akilles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
Kyllä osu Snoppen naulan kantaan. Olen useasti viime vuoden-kahden aikana miettinyt että mikä tökkii minun ja Hermeksen suhteen enkä oikein ole osannut sitä pukea sanoiksi, mutta Snoppenin postaus oli kun olisi omia ajatuksia lukenut, kylmät väreet meni.

Ja kyllä se vain lyhkäisyydessään niin on että jos laivan kipparia ei alkuunkaan kiinnosta joukkueen/seuran tekemiset niin mitä voi olettaa pelaajilta? Miks taistella sellaisen puolesta jotai ei alkuunkaan kiinnosta? Nyt on pitkälle aistittavissa että jokainen vetää omaa kisaa eikä joukkueesta ole tietoakaan.

Toivon myös todella että uusiutunut hallitus tekisi jonkinmoisen ulostulon. Vaikka lehdistötilaisuus jos ette muuta keksi, ihan mitä vaan muuta kabinetissa muniin puhaltelun sijaan.

Omia fiiliksiä kuvaamaan ai niin rakkaan Kokkolan Hermeksen tilannetta voin lainata huutokauppakeisarin Markkua joka niin osuvasti joskus lausui (?) että siinä hetken tuumailtuani niin, huomasin, että sehän meni yllättävän nopeasti vituiksi.

Nyt herätys ja tunnetta peliin. Tack och adjö.
 
Viimeksi muokattu:

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Eiks tässä toissa keväänä ollut joku tilaisuus, jossa ilmeisesti ei ollut paikalla kuin seuran toimijoita, ei oikein ollut ketään "faneja" saapua paikalle???
 

Hiski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Varmasti olisi saanut tulla enemmän ihmisiä paikalle mutta olisivat nyt sitten edes yrittäneet saada porukkaa paikalle. Viime vuodet ollaan oltu niin hiljaa vuosikokouksista ettei vahingossakaan ketään tulisi sinne... Ja en nyt ole ihan varma että onko vuosikokous jossa käydään läpi edellistä vuotta se oikea paikka keskustelulle ja ideoimiselle.

Ja ihan btw niin vuosikokouseen menin innolla ja kyllä voin sanoa että suutuispäissään sai yrittää saada unesta kiinni sen jälkeen. Mutta uusi ja isompi hallitus saatiin ylimääräisessä kokouksessa kasaan ja hyvä niin!

Ja lehdistötilaisuutta odotellessa...

Tänään nähtiin taisteleva Hermes jäälle, lieköhän pelaajat lukeneet palstaa!
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Monessakin asiassa seura voisikin petrata, mutta sille ei yksittäinen seura voi paljoakaan, kun ollaan jo ylimmässä sarjassa mihin voi pelaamalla nousta. Mestis luisuu silloin väistämättä kasvattajasarjan asemaan? Mutta sitten muuten, toivoisi kyllä pikkuisen enemmän omia kokoonpanoon. Tällä hetkellä niitä taitaa olla tasan yksi eli Reini? Ei se oma junnutuotanto nyt näin heikkoa voi olla?? No. Kun nyt tulisi muutama voitto lisää, että saataisiin pesäeroa playoffviivaan, olisi hyvä. Tässä oliko Kokkola-lehdessä, nähdyt Tuunasen lausunnot vähän huvitti kun tärkeintä kuulemma oli, että keväällä ollaan vireessä. Niin, kun on välillä näyttänyt sen verta heikolta ettei paljon tarvi niitä pelejä edes miettiä. Kuun lopussa onkin Vantaalla erään sortin kuuden pisteen peli.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Eiks tässä toissa keväänä ollut joku tilaisuus, jossa ilmeisesti ei ollut paikalla kuin seuran toimijoita, ei oikein ollut ketään "faneja" saapua paikalle???
Oli paikalla muitakin. Itseasiassa paikalla taisi olla yllättävän paljon ihmisiä. Eli tällaisessa tapahtumassa selvästi on potentiaalia lähteä jalostamaan.
Tuossa viimeiset tilaisuudet missä olisi ollut mahdollista osallistua seuran kehittämiseen. Valitettavasti Hermeksenkin osalta tilanne on se että halutaan ja vaaditaan kaikkea mutta jonkun muun se pitää tehdä. "tack och adjö" minunkin puolesta

Tässä tiivistyy nyt hyvin se ongelma. Tuossa kutsutaan ihmisiä hallituksen vuosikokoukseen. Pitääkö olla hallituksessa mukana jotta voi olla mukana auttamassa seuraa?


Viimeinen viesti meni haukkumisen merkeissä. Annetaan nyt myös kiitosta kun on sellaisessa mielentilassa.
- Utj Pasi Tuukkanen. On aina onnistunut hankkimaan valmennukselle sellaisia pelaajia millä voidaan kilpailla tässä sarjassa. Haasteellinen tilanne toimia kun resursseja ei ole tarvittavalla tasolla. Uskallan väittää että utj on se joka on mahdollistanut nousun mestikseen ja ennen kaikkea pitänyt seuran hengissä viisailla hankinnoilla. Hyvä suoritus
- Vanha hallitus. Saanut paljon kritiikkiä josta suurin osa täysin ansaitusti. Mutta mahdottomia ei voi vaatia kolmen hengen porukalta. Itse tiedän että kyllä siellä ollaan oltu aidosti huolissaan ja varmasti ollaan yritetty toimia oikein. Eli kiitos niille, ei ole ollut helppo tilanne toimia
- Uusi hallitus. Täytyy nostaa hattua että porukka lähti mukaan. Aika näyttää saako tämän kiitoksen perua? Erityisesti lämmittää mieltä tämä naispuolinen henkilö joka lähti uudestaan mukaan. Sieltä löytyy niin paljon Hermes sydäntä että siitä voisi jakaa jopa muillekin.

Nyt kun on haukuttu ja kiitelty, voi kysyä olisiko aika toimia nyt? Ehdottaisin seuraavaa:
- Jokainen talkootyöläisen/seuran tiedot löytyy varmasti jostain, myös vanhojen tekijöiden. Pitäisi kutsua kaikki pöydän ympärille keskustelemaan. Katsotaan ajoissa että kuka tulee milloinkin mihin. Suunnitellaan juttuja, eihän se voi mennä niin että jokaiseen peliin pitää joka kerta miettiä uudestaan että kuka hoitaa mitäkin. Ja näihin tapahtumiin pitää myös kutsua ulkopuolisia. Itse en nyt ihan heti muista että ihmisiä olisi kutsuttu tällä tavalla. Someen viestiä, ja voi sitä hallilla myös tulla pyytämään mukaan.
- järjestetään useammin näitä keskusteluiltoja. Aina on hyvä istua alas ja miettiä missä mennään. Ehkäistään tällä tavalla ettei tule sitä putkinäköä kun pyörittään liian kauan vain omien ideoiden parissa. Tämä pätee hallitukseen ja myös siihen kannattajaan joka istuu kotona kiroilemassa vuosi toisensa perään.

Pallo on nyt hallituksella. Toivottavasti tulee joku tiedote että tiedetään että siellä ollaan hereillä.

Nyt eteenpäin. Myötätuuli puhaltaa!
 

Akilles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
Tuossa viimeiset tilaisuudet missä olisi ollut mahdollista osallistua seuran kehittämiseen. Valitettavasti Hermeksenkin osalta tilanne on se että halutaan ja vaaditaan kaikkea mutta jonkun muun se pitää tehdä. "tack och adjö" minunkin puolesta

Ei varmaan tule kenellekkään yllätyksenä että mikäli valitaan luottamustoimeen urheiluseuran hallitukseen joka operoi korkeimmalla mahdollisella tasolla (suljettua liigaa ei lasketa) niin saattaa myös vaatimukset, odotukset ja ulkopuolinen paine olla korkealla? Sidosryhmiä kun on monia ja heillä kaikilla on omat vaatimuksensa seuran toiminnan suhteen.

Soraääniä kuuluu aivan varmasti vaikka olisikin hoitanut pestinsä mallikkaasti mutta mikäli tietää että on tehnyt kaikkensa ja kaikki kivet käännetty epäkohtien torjumiseksi ja korjaamiseksi niin sitten voi yönsä nukkua hyvin.

Ja tosiaan niin kuin joku mainitsi aiemmin koskien aiempaa hallitusta sekä nyt valittua niin olen täysin samaa mieltä. Parhaansa teki vanha ja uudessa rutkasti potetntiaalia. Toivon vain että välillä mietitään hieman myös laatikon ulkopuolelta eikä putkinäöllä pusketa pelkästään sitä omaa visiota.

Eiköhän tästä vielä hyvä tule, luovuttaa kun ei voi.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulee seurattua touhua melko sivusta nykyään joten eipä paljoa pintaa syvemmältä tiedä. Jokatapauksessa "kilpailutilanne" on toki tehty valitettavasti vaikeaks ainakin liigan suhteen ja taso/ resurssit on mitä on. Omien junnujen perään usein huudellaan mutta mistäpä niitä ottaa. Varmasti jokainen tekee parhaansa omalla tontillaan mutta kuulin mm sellasen asian että A-junnuilla olis yks valmentaja?! Joka hoitaa myös huoltajan tonttia yms. Voiko pitää paikkaansa..
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Harju loppukauden sivussa. Pakko sanoa että tämä kyllä syö sielua ja pahasti. Harju on ollut omissa kirjoissa tämän kauden valopilkkuja. Kehityskäyrä piirtänyt tasaisesti ylöspäin koko kauden. Ei muutakuin kaikkea hyvää Harjulle ja toivottavasti pelaa täällä ensi vuonna taas.

Hermes joutuu nyt taas etsimään jostain uuden pelaajan. Toiveissa oli ennen tätä että sieltä tulisi vielä keskushyökkääjä. Toiveesta taisi nyt tulla vaatimus, pakko saada mielellään heti.

Valtteri Hotakainen. Olisiko aika tulla kotiin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös