Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Hermes 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 30.03.2015 klo 06.53.

 1. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Jaa no nythän tulee raymoundilta hyvää tekstiä. Jos hän tosiaan on tällainen 48v -mies, joka omaa hyväksi kasvaneen vyötärön ympäristön niin sitten.. Täysin asiaton kommentti, satun nyt vaan pitämään kyseisen pelaajan taistelevasta asenteesta. Ja pyydän anteeksi tabletillani olevaa kirjoitusoikaisinta, joka nyt on tuon sanan oikaissut. Pitää ensi kerralla lukea huolella kirjoitus läpi.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2016 klo 21.21
 2. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Viime kauden finaalivastustaja siis ensimmäinen hermeksen vastustaja playoffeissa. Varmasti tulossa kova taistelu. Onkos kellään tietoa bazevitsin tilanteesta, että onko kausi paketissa kun ei ole kokoonpanoissa näkynyt? Hän saattaisi olla hyvä haku playoffeissa esim seiskapakiksi, kun tarvitaan vähän koviakin otteita välillä suojaamaan maalinedustaa ja vähän hämmentämään.
  Kohta se kauden kohokohta alkaa!
   
 3. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Salo ja Tikka ilmeisesti liittymässä mukaan pleijareihin. Joten Bazevitz ei kyllä mahdu millään pelaan vaikka olis kunnossa. Siis JOS nämä kaksi herraa tulevat, ja vaikka ei tulis niin jättäisin penkille! Lehto oli viime kotipelissä kova, taklas kovaa ja Franssila tekee sitä myös.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2016 klo 23.31
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  No jos joutuu valitsemaan Vittaniemen ja Bazen väliltä ni saa vähän aikaa pätkällä. Mutta parempi olis jos kumpaakaan ei tarvi peruuttaa. Onko tietoa Lehdon kunnosta? Jää iso aukko pakistoon jos loukkaantu pitemmäksi aikaa.
   
 5. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Miten se Manninen muka voisi liittyä joukkueeseen enää tässä vaiheessa? Salo Ja Tikka voi, ainakin niin minä olen ymmärtänyt.
   
 6. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Juuri näin. Sporttihan nimesi viisi vuonna 1995 tai sen jälkeen syntynyttä pelaajaa, joilla on oikeus siirtyä Mestiksen ja Liigan välillä kauden loppuun saakka. Nämä pelaajat olivat Väkelä, Salo, Laitamäki, Tikka ja Westermarck.

   
 7. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Joo, Saloa tarkotin. Mutta eikös hänellä tule vielä u-18 kisat? En ole tarkistanut meneekö päällekkäin? Uskon että tulee tiukka sarja joka menee viimiseen peliin, ja siinä ratkaisee sitten se kumpi jaksaa vielä taistella vaikka väsy painaa jo varmasti jaloissa.
   
 8. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Hienosti hoidettu tänään. Menkäähän välieriin ja yllättäkää.