Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Hermes 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 30.03.2015 klo 06.53.

 1. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Jaa no nythän tulee raymoundilta hyvää tekstiä. Jos hän tosiaan on tällainen 48v -mies, joka omaa hyväksi kasvaneen vyötärön ympäristön niin sitten.. Täysin asiaton kommentti, satun nyt vaan pitämään kyseisen pelaajan taistelevasta asenteesta. Ja pyydän anteeksi tabletillani olevaa kirjoitusoikaisinta, joka nyt on tuon sanan oikaissut. Pitää ensi kerralla lukea huolella kirjoitus läpi.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2016 klo 21.21
 2. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Viime kauden finaalivastustaja siis ensimmäinen hermeksen vastustaja playoffeissa. Varmasti tulossa kova taistelu. Onkos kellään tietoa bazevitsin tilanteesta, että onko kausi paketissa kun ei ole kokoonpanoissa näkynyt? Hän saattaisi olla hyvä haku playoffeissa esim seiskapakiksi, kun tarvitaan vähän koviakin otteita välillä suojaamaan maalinedustaa ja vähän hämmentämään.
  Kohta se kauden kohokohta alkaa!
   
 3. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Salo ja Tikka ilmeisesti liittymässä mukaan pleijareihin. Joten Bazevitz ei kyllä mahdu millään pelaan vaikka olis kunnossa. Siis JOS nämä kaksi herraa tulevat, ja vaikka ei tulis niin jättäisin penkille! Lehto oli viime kotipelissä kova, taklas kovaa ja Franssila tekee sitä myös.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2016 klo 23.31
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  No jos joutuu valitsemaan Vittaniemen ja Bazen väliltä ni saa vähän aikaa pätkällä. Mutta parempi olis jos kumpaakaan ei tarvi peruuttaa. Onko tietoa Lehdon kunnosta? Jää iso aukko pakistoon jos loukkaantu pitemmäksi aikaa.
   
 5. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Miten se Manninen muka voisi liittyä joukkueeseen enää tässä vaiheessa? Salo Ja Tikka voi, ainakin niin minä olen ymmärtänyt.
   
 6. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Juuri näin. Sporttihan nimesi viisi vuonna 1995 tai sen jälkeen syntynyttä pelaajaa, joilla on oikeus siirtyä Mestiksen ja Liigan välillä kauden loppuun saakka. Nämä pelaajat olivat Väkelä, Salo, Laitamäki, Tikka ja Westermarck.

   
 7. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Joo, Saloa tarkotin. Mutta eikös hänellä tule vielä u-18 kisat? En ole tarkistanut meneekö päällekkäin? Uskon että tulee tiukka sarja joka menee viimiseen peliin, ja siinä ratkaisee sitten se kumpi jaksaa vielä taistella vaikka väsy painaa jo varmasti jaloissa.
   
 8. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Hienosti hoidettu tänään. Menkäähän välieriin ja yllättäkää.