Henrik Haapala Jokereihin

  • 33 211
  • 128

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos pitää veikata niin Haapala lähtee sopimuksen jälkeen isolla tilillä Venäjälle. Pysyy kiekossa loistavasti, syöttää hyvin ja laukauskaan ei ole huono. Mainettaan parempi äijä.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos pitää veikata niin Haapala lähtee sopimuksen jälkeen isolla tilillä Venäjälle. Pysyy kiekossa loistavasti, syöttää hyvin ja laukauskaan ei ole huono. Mainettaan parempi äijä.

Taidan hakea takkini. Jos vielä ei ole nimiä papereissa niin Henkka tienaa ruplia ensi kaudella.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilen ennen jatkoaika maalia vanhempi poikani katseli samaa peliä...

Poitsu kommentoi: "Sen näki jo kulmassa että se HALUAA tehdä tuosta maalin!!!!!"
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä mitä muroja Haapala söi Jouluna, mutta voisi antaa myös palan Junttilalle. On kyllä hieno tason nosto.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Haapala on kyllä löytänyt ihan huippuvireensä. Ei häntä kyllä hirveästi ole voinut moittia aikaisemminkaan vaikka tehoja ei tullutkaan. Ufan suomalaislegioonan seuraava kiinnitys ensi kaudelle?
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Ufan suomalaislegioonan seuraava kiinnitys ensi kaudelle?

Aika täyttä on onneksi Ufa:n ulkomaalaisten osalta, kun 4/5 paikoista jo täynnä jatkosoppareiden kanssa. Manninen ainut kenellä ei sopparia vielä ole enkä kyllä Ufa:n saappaissa tekisi vaihtoa Manninen -> Haapala nykytiedon valossa.

Hmmmm. Manninen olisi kyllä kiva ”kotiuttaa”. Kuten aikaisemmin itsekin hahmottelin ja joku muukin tuosta eilen puhui jossain ketjussa, että keskikaistalta puuttuu se todellinen syömähammas mallia Lehterä / Manninen nykykolmikon lisäksi. Toki sellainen fiilis takaraivossa ettei noistakaan kumpikaan välttämättä olisi Jokeripaidassa monta astetta parempi kuin esim. Schroeder vaikka molemmat hienoa kautta vetävätkin. Todella vähissä on ne nimet kenestä voisi edes sen 80% odottaa saavansa sen ykkössentterin, joka takoo melkein 50 pinnaa kaudessa. Varsinkin kotimaisten pelaajien osalta, mutta edes KHL:ssa pelaavien ulkomaalaisten osalta vaikea on montaa nimeä sanoa ketkä olisivat ihan takuuvarmoja arpoja kärkihevoseksi. Ja niillekin muutamalle nimelle on se n. 10 seuraa ruokkimusjärjestyksessä ennen Jokereita.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Kurri tästä.

Haapala on tehnyt 36 ottelussa 7 maalia, kun viime kauden 56 matsia toi 6 maalia. Tällä tahdilla maalisaldo siis tuplaantuu.

Viime kauden ppg näytti lukemaa 0.51, kun tällä kaudella se on 0.60.

Tilastot on hyvässä nousussa, ja lopullinen breikkaaminen kansainväliselle tasolle näyttää olevan lähellä. Manninen oli samanikäinen kun breikkasi Jokereissa, ja tie vei isoimmille tilipusseille. Nyt niin ei käy, vaan Haapala on täällä ainakin seuraavat pari vuotta.

Henkilökohtaisesti Haapala on alkanut nousemaan yhdeksi suosikiksi, ja enää ei tarvitse kyseenalaistaa paikkaa, vaan yksi laiturin tontti on sementoitu Haapalalle.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Henkka Haapala on kyllä pelannut itsensä ainakin meikäläisen papereissa tämän kauden Jokereissa Top 3-hyökkääjäksi, viimeisen kuukauden perusteella jopa ihan sinne piikkipaikalle.
Kiekossa pysymisen taito parhainmillaan lähes luokkaa O`Neill. Mielestäni Henkan pelistä näkee myöskin että pelikäsitys on keskiverto khl-jampparia huomattavasti korkeammalla tasolla.
Ja vaikka tässäkin viestiketjussa jossain vaiheessa eräät tahot ovat verranneet Haapalaa Mikki Hiireen, niin mielestäni Henkka pärjää kamppailupelaamisessakin ihan riittävän hyvin.
Ja hei, toi rystyskodehan on kovempi kuin Immosen Waden lämäri aikoinaan.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Oliko 5 vs. 3 -tilanne vai mikä ylivoima ku Haapala arvuutteli mitä helvettiä tekis ku maali tyhjänä? Ton riplailun jälkeen sais palautteena olla joskus tässäkin jengissä tupen pureminen. En tarkoita että joka virheestä rangotaan, mutta edes pahimmista, joskus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös