Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Heinolan nuoret toivot

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 02.02.2017 klo 23.52.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Heinolalaisen kasvatustyön tuotos Sami Suni teki huikean yllätysdebyytin Mestikseen. Oman kylän kasvatteja on toivottu ja nyt näytille saatu.

  Oman kylän toivot tulevat jatkossa olemaan vähissä harrastajamäärien vähentyessä, mutta edellytyksiä puitteiden puolesta on edustukseen nousta. Lahjakkaimmille tarjoutuu mahdollisuus nousta Pelicansin nuoriin ja tehdä läpimurtonsa siellä tai hakea vauhtia Vierumäki Unitedissa laadukkaassa valmennuksessa.

  Ketkä mahtavat olla seuraavat heinolalaistoivot Peliitoissa? Toivon mukaan seurassa tehdään kaikki mahdollinen nuorten sisäänajamiseksi joukkueeseen. Yhteistyö Suomi-sarjan Titaaneihin on yksi hyvä mahdollisuus. Kotkaan on mahdollista laittaa omia nuoria miesten peleihin totuttelemaan.

  Yhtään kykyä ei ole tämän kokoisessa kaupungissa varaa hukata. Toivon mukaan kotikaupungin pojat menevät pelaajavertailuissa edelle, jos tarjolla on saman tasoinen pelaaja jostain muualta. Mitä enemmän oman kylän poikia saadaan kokoonpanoon keinolla millä hyvänsä jalostettua, sitä korkeammat ovat myös katsojamäärät.

  Jesse Peltosen kanssa samaan ikäluokkaan kuuluneet Joona Rönkkö ja Tomi Stylman edustavat tätä nykyä II-divarijoukkue Hollolan Giantsia. Mielestäni Peliitoissakin pelannut Stylman oli katsomoon nähden ehkäpä kolmikon paras. Käyttöä olisi varmasti Suomi-sarjassakin. En tiedä riittäisikö rahkeet kovalla treenillä ja motivaatiolla vielä Mestikseenkin.

  Niin.. Ja mitä kuuluu Tomi Inkiselle? Taisi mies kiekkoilun lopettaa, kun paikka Mestiksessä jäi try outissa saamatta.

  Täytyypä vielä lisätä listalle heinolalaismaalivahti Juha Haimakaisen tilanne. Herra torjuu tätä nykyä Raahen II-divarijoukkueessa, jossa myös Pelittoista syksyllä lähtenyt Jesse Häkkinen tätä nykyä pelailee.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017 klo 11.36
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ei tällä kaudella nyt ihan pöllömmin mene. Sami Suni on päässyt pelaamaan maalilla ja puolustuksessa läpimurron on tehnyt Aleksi Ek. Sakke Hämäläinen pääsi Vantaalla mukaan. Jesse Peltosta ei taida Mestis-tason treenaaminen kiinnostaa ja kausi on mennyt Hollolassa II-divarissa hirmutehoin.

  Pele päässyt myös Suomi-sarjan kärkijoukkueisiin kuuluviin Kalajoen Junkkareihin lainalle. Kalajoella loppukauden pelaa puolestaan Peliittojen kirjoilla ollut Tuukka Nieminen, jonka olisi toivonut näkevän jossain välissä Heinolassakin. Ensi kaudella sitten. Hyvä, että Nieminen saa miesten pelejä alle hyvässä Suomi-sarjajoukkueessa.

  Näitä omia toivoja pitäisi nyt vaan saada juurrutettua Heinolaan. Ek tosin pelaa jo liian hyvin ja jatkossa Liiga-kaukalot kutsunevat vakituisemminkin. Ihan täyttä selvyyttä ei ole siitä paljonko heinolalaisia pelaa Pelicansin eri ikäluokissa. Ainakin B ja C-ikäisistä löytyy muutamia potentiaalisia isänmaan toivoja.
   
 3. Ylämummo61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, Jyp
  Öö, miten se näkyy, että Ek pelaa jo liian hyvin? Ei näytä paljon muita saavutuksia olevan kuin paljon pelejä, pisteitä vaivaiset 7 ja rangaistusminuutteja sitten sitäkin enempi :...
   
 4. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Kai heppu on jotain oikein tehnyt, kun on saanut useamman ottelun Pelikaaneissa pelata. Ei tietenkään sateentekijä, mutta sisäänajovaiheessa miesten maailmaan.

  Pelicansissa 10 ottelua 0+0 +/- tilasto - 1
  Jääaika keskimäärin 11:38
   
 5. Ylämummo61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, Jyp
  No se miten pääsee Pelikaaneihin, ei aina välttämättä riipu pelitaidoista vaan suhteista, kaikkihan sen tietää. Mutta oikeassa olet, kokemusta tarvitaan ja kyseessä nuori lahjakas heppu.