Heinola–Lahti moottoritie

  • 46 720
  • 145

palli gunnar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kirjoitin tohon että U13/U14 on neljä pelijoukkuetta per ikäluokka.
Ei niitä vanhemmissa ikäluokissa voi olla yhtä paljoa, ku ei niille ole sarjojakaan.
U17/U19 sarjoissa on yhdistetty ikäluokkia, koska valtakunnallisesti harrastajamäärät on vähentyneet.
Esim U13 onneljä pelijoukkuetta mutta ne on näitä ns. pienjoukkueita, n. 10 pelaajaa + 2 maalivahtia eli oikeasti oikeita joukkueita saisi ikäluokasta 2 ( n 20 pelaajaa + maalivahdit), tiedä sitten mikä ja kenen idea on että vielä tuossa iässä pelataan ns pienjoukkueilla eli peleissä n. 10 pelaajaa + maalivahti, toki saahan peliaikaa kun joka toinen vaihto peliä.
 

NallePyh

Jäsen
Suosikkijoukkue
se lahtelainen
Vielä kun piheyspäissään maksaisi lehdykän tilauksen, niin näkisi lukea loputkin.

Etlarissa ilmeisesti sama tai ainakin aiheeltaan sama Pennasen juttu, jos sen tilaus löytyy. Lähinnä loukkaantumisia pelaajaliikenteen puutteesta syytetään. Annetaan myös ymmärtää, että lähiaikoina tilanne olisi muuttumassa.
 

diavolo

Jäsen
Vielä kun piheyspäissään maksaisi lehdykän tilauksen, niin näkisi lukea loputkin.

Melko poliittisesti korrektia kommentointia Laukkaselta. Loukkaantumisia niin miesten kuin A-nuorten joukkueissa.

Oskari Parviaiseen liittyvä kommentti kenties mielenkiintoisinta antia tuossa jutussa:
Kuitenkin Pelicansin maalivahdin Oskari Parviaisen kohdalla Mestiksestä on haettu peliaikaa. Eikä Parviaisen osoite lainapestin ajaksi ollut Heinola vaan Keuruu ja KeuPa HT:n joukkue.

Viime keväänä Peliittojen Mestiksen sarjapaikan säilyttämisessä suurta vastuuta kannatellutta Parviaista ei enää tällä kaudella ole Heinolassa nähty.

– Parviaista kyseltiin Heinolasta monta kertaa kesän aikana, mutta emme pystyneet antamaan vastausta. He tekivät oman ratkaisunsa, mikä on ihan ymmärrettävää, Laukkanen kommentoi Parviaisen tilannetta.

Juuri nyt Parviaisen lainaaminen ei ole ajankohtaista, kun Pelicansin pelaavista maalivahdeista Patrik Bartosak on loukkaantuneena.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pasi Nurmisen Puuhastelukerho
Mitäpä muutakaan seurajohto voisi tosiaan kommentoida, kun antaa asiaa tonkivalle toimittajille tuollaisia poliittisia vastauksia ja jauhaa perusjargonia loukkaantumisista. Totuus kuitenkin on täysin toinen, mutta eihän sitä tulla koskaan ulospäin myöntämään kun se ei näyttäisi kummallekaan osapuolelle hyvältä. Pelicansilla istuu tälläkin hetkellä Hirvosta, Tukiaista ja Salmista täysin terveinä katsomossa, vaikka voisivat täysin hyvin olla Peliittojen apuna pitämässä myös omaa pelituntumaa yllä.

"Emme pystyneet antamaan vastausta, he tekivät oman ratkaisunsa" on myös ihan täyttä höpöhöpöä Laukkaselta. Vastaus oli hyvinkin yksinkertainen ja suora, mihin ei Peliitoilla ollut mitään ratkaisua edes tehtävänä, kun pelaaja(t) ei yksinkertaisesti enää viime kauden kokemansa jälkeen suostunut alistumaan samanlaiseen työpaikkakiusaamiseen mitä valmentajan toimesta Heinolassa harrastettiin.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kiiskinen lienee loukissa, kun ei ole tonne menossa. Kiiskisen Insta päivityskin viittasi loukkiin. Toivottavasti ei mennyt pahasti.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Taisi olla hastagi että 23 jatkuu menee varmaanki ensi vuoden puolelle
Ikävä juttu. Toisaalta liigassa ennen joulua on tän viikon jälkeen enää 3 peliä. U20 jengilläkin ennen joulutaukoa vain 5 peliä ja sen jälkeen siellä jatkuu loppiaisena. Ikinä ei loukit kivoja oo, mutta joulukuussa menettää niissä harvinaisen vähän pelejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös