Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
djfast sanoi:
Onko hc panterssis minkälainen pelaaja tilanne tällä hetkellä?Kiinnostusta on löytynyt täällä rapakon takana viron sarjasta useammastakin suunnasta,että kunnon pelimiehiä voisi tulla sinnekkin suuntaan.
Kolmella ketjulla ovat pelanneet II-divarin peleissä. Viime kaudellahan joukkueessa pelasi peräti kolme suomalaista: Iiro Lahdenranta, Tommi Mielonen ja John Ojanperä. Heiltä voisi hyvinkin saada apua joukkueeseen liittyvissä kysymyksissä.

Onhan Viron liigassa myös neljä muutakin joukkuetta, joista Tallinnan Stars ja Tarton Välk-494 voisivat olla suomalaispelaajille Panterin ohella varteenotettavimmat vaihtoehdot. Stars on hallitseva mestari, josta on lähtenyt useita pelaajia mm. Panteriin, joten pelipaikka voisi hyvinkin löytyä kyseisestä joukkueesta. Välk puolestaan on yliopistokaupungin oma joukkue ja tunnetustihan Tartossa opiskelee paljon suomalaisia, mikä voisi helpottaa kaupunkiin sopeutumista. Joukkue hallitsi muutama vuosi sitten suvereenisti Viron liigaa ja haluaisi varmasti palata parin vuoden tauon jälkeen mitalikantaan. Kaiken lisäksi joukkue aloittaa kauden upouudessa hallissa ja joukkueen maalia vartioi suomalainen Petteri Kokki.

Olisikin erittäin mielenkiintoista nähdä lisää suomalaisväriä Viron liigassa, minkä myötä yhteistyö Suomen kanssa tiivistyisi varmaan entisestään.

Joukkueiden yhteystietoja voi tutkiskella vaikkapa tästä listasta:
http://www.esthockey.ee/index.php?alam=59
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy