Ilmoitukset

Rasistiset viestit eivät ole tälläkään palstalla sallittuja. Tämän vuoksi nimimerkit Tkachuk7 ja San Jose Shark #50 ovat seuraavan viikon ajan pelikiellossa.

Nimimerkki bunghole on saanut viikon pelikiellon keskityttyään Ässien osiossa offtopiciin ja provosointiin.

"Moi X!" viestit ovat paitsi turhia, myös rikkovat sääntöjen 10§:ää, sillä emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki Matza187 on passitettu viikon ajaksi pelikieltoon.

Nimimerkit Styge ja hokijone ovat puolestaan saaneet viikon pelikiellon "Suomi 101 vuotta"-ketjun mauttomista ja hyvän maun vastaisista viesteistään.

Nimimerkki hammer lynx on seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella kirjoitettuaan toistuvasti henkilökohtaisuuksia ja rasismia sisältäviä viestejä.

Sulje ilmoitus

HBO Nordic

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana VH87, 16.12.2012 klo 21.38.

 1. VH87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kovalla uholla Suomen markkinoille tullut palvelu uhkaa jäädä pannukakuksi. Kyseessähän on Netflixin ja viaplayn tapainen palvelu, tarkoituksenaan näyttää jenkiessä tulleet, puljun omien sarjojen jaksot pian jenkeissä esitetyn jälkeen.

  Palvelua markkinoitiin ainakin alussa tyyliin "kokeile kuukausi maksutta", mutta kyseessä on ainoastaan ilmaiskuukausi, kun tekee vuoden määräaikaisen sopimuksen. Oma kiinnostus lopahti saman tien, vielä kun sama pulju vastaa Urho TV:n toiminnasta, niin avot.

  Onko joku jo ehtinyt tilaamaan?
   
 2. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Myös minulta jää tilaamatta. Todella paskamaista HBO:lta pakottaa vuoden soppareihin, etenkin kun mitään takuuta palvelun toimivuudesta ei ole. Irtisanomisaikakin mukavat 3kk tuon ekan vuoden jälkeen. Ei ole vaikea valita kumman palveluita jatkossakin käytän kun vertaa miten Netflix hoiti ja hoitaa asiansa, ja mitä HBO säätää. Ja jos FB:n kommentteihin on uskomista, enpä ole ainoa joka skippaa HBO:n palvelusta maksamisen.
   
 3. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Kylläpä nämä kaksi asiaa sementoivat sen etten tule moiseen palveluun koskemaan. Lisäksi jo runsaasti laatu-ongelmia ollut senkin pienen testiporukan kesken. Jotenkin ei yllätä kun tietää Urhon tarinan!
   
 4. Teloch Jäsen

  Asiaa ei auta myöskään se, että on jo saatu lukea paketin sisällöstä. Puuttuvia kausia monessakin sarjassa, joissain useampiakin. Samaan vauhtiin sitten toki puuttuu jokunen sarja kokonaan, kuten esimerkiksi Deadwood. Pakotettu 12kk sopimus toki suurempana syynä väliin jättämiselle omalla kohdalla. Pitäkööt tunkkinsa.
   
 5. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sähköpostia HBO:lta:
  Lainaus:
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eli tammikuun loppuun näkee kyllä ilmaiseksi, mutta laitetuet on aika huonoja, ei tue esimerkiksi Ps3 tai muita konsoleita. Lisäksi PC:llä ei kai ole HD-laatuista kuvaa joten laatu kyllä jää ainakin näin alkuun aika heikoksi.

  Eikä kyllä itsellä ainakaan ole haluja kestotilausta ottaa tai maksaa määräaikaisesta ylimääräistä.

  Netflixiin nähden etu on kyllä jos jaksot tulee nopealla tahdilla. Tuo tuossa netflixin palvelussa on sarjojen kohdalla vituttanut kun uusia jaksoja ei tule kovin nopeaan tahtiin. Joten kysyntää tämänkaltaisella palvelulle on varmasti kunhan laatu ja hinta on kohdillaan.

  Mutta Urho TV:n kaltainen palvelu kaikinensa etuineen ei kyllä kiinosta tällähetkellä, ilmaisjakson kyllä voi ottaa jos helposti peruttavissa, mutta varmaan jäisi siihen.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jaa jaa meinasin tehdä tunnukset kun tammikuun loppuun asti saisi ilmaiseksi, mutta kun työntää visaa numeroa niin veloittaakin 1 euron siitä ja kun tilillä ei ole katetta niin eipä onnistu ilmaisen palvelun käyttöön ottaminen. Tosin en ymmärrä miksi sen pitäisi ottaa rahaa mitään jos ilmaista palvelua otetaan käyttöön, Netflixissä ei ollut väliä vaikka rahaa ei ollutkaan.
   
 8. KingNothing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Meillä tuo kovaäänisempi osa perheestämmä odotti tätä HBOta kuin kuuta nousevaa ja pettymykseltä se alkoi näyttämään kun vähän nykivää kuvaa pukkas tietokoneen kautta. Mutta nyt kaikki huolet ja murheet on kadonnut kun Samsungin telkkariin tuli HBO sovellus joka toimii hyvin. Paljonhan siellä on sarjoja ja joitan elokuvia, saatampa lomalla itsekin jotain katsoa. Jos vaikka sen Band of brothersin saisin viimein katsottua.
   
 9. JJLehto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flyers, Eagles, Liverpool, Barca, Hawkeyes
  Tilattu on ja tyytyväinen olen.

  Lähinnä tyytyväisyyteen vaikuttaa pari seikkaa eli

  1) Samsungin telkan kautta saatava palvelu on juuri sitä mistä allekirjoittanut haluaa maksaa. Teknisesti ei mitään isompaa valittamisen aihetta ole, olkoonkin että käyttöliittymä on vähän kankea mutta pikujuttuhan se on.

  2) Laatusarjat saa katsella käytännössä heti kun ovat amerikoissa ilmestyneet.
   
 10. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Itse katson Macin kautta, selaimena Safari ja seuraavanlaisia ärsytyksen aiheita ollut:

  • Kuva pysähtelee ja töksähtelee välillä, netti on 50-megainen, joten pitäisi olla täysin riittävä
  • Yhdestä Boardwalk Empire -jaksosta puuttui 20 minuuttia lopusta
  • Sarjoja katsottaessa seuraava jakso ei lähde automaattisesti pyörimään
  • Tekstityksiä käyttäessä tekstit täytyy aktivoida joka kerta kun uusi jakso lähtee pyörimään
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tällähetkellä toiminta muistuttaa ihan Urho TV:stä kyllä. Palvelussa on häiriötä riippumatta nettinopeudesta tai laitteesta jolla sitä katsoo ( tai kai se palvelun ylläpitäjän mukaan varmaan käyttäjän koneesta/laitteesta kiini on, eikä tietenkään vika sielä päässä). Kuvan laatu kaiketi vaihtelee urhon lätkälähetyksistä ihan ok kuvaan, vaihtelua kuitenkin paljon. Mutta ainii koko palvelun takana onkin urhotv..

  Taisi olla aika paha moka noinkin ison firman lähteä juuri kyseisen firman palvelua käyttään, eivät taineet tutkia tarkemmin yrityksen taustoja. Toki voihan olla että tarjouskilvassa tarjous oli lyömätön vastaaviin firmoihin ja HBO luotti että firma pystyisi pyörittään tämmöistä palvelua jos pystyy lätkää lähettämään tuhansille ihmisille, tosin eivät taineet kaikkea taustaa selvittää..

  Noh eipä sitä roomaa päivässä rakennettu ja kaikki on mahdollista, mutta ei oikein hyvältä näytä jos palvelun julkaisua lykättiin eikä palvelu siltikään kunnolla toimi..
   
 12. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Palstaveljille ja siskoille muistutusta, että jos ei halua sitoutua vuodeksi palveluun, on kokeilusetti vissiin keskeytettävä viimeistään huomisen aikana. Ite laitoin molemmat, netflixin ja hbo:n poikki, vaikka loistavia palveluita ovatkin. Viaplayn änäri on vaan sen verran ylivoimainen tuote, ainakin tässä vaiheessa, että eiköhän sillä mennä kauden loppuun ja sitten kesällä voi tykittää hbo:lle kertyneet uudet materiaalit. Tietenkin sillä varauksella, ettei silloinkaan tarvitse sitoutua vuodeksi eteenpäin. Facebookissa olin näkevinäni, että hbo tarjoaisi sitoutumiskammoisille tuotettaan 15e hintaan kuukaudessa.
   
 13. JJLehto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flyers, Eagles, Liverpool, Barca, Hawkeyes
  Mulle ainakin kerrottiin sähköpostitse että:

  "HBO-kokeilujaksosi jatkuu helmikuun ajan

  Tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden jatkaa tutustumista HBO-palveluun veloituksetta 28. helmikuuta 2013 asti, ilman sitoumuksia.

  Ennen kokeiluajan umpeutumista sinulla on mahdollisuus valita joko sitova vuositilaus tai uusi kuukausitilaus hintaan 14.95 €/kk yhden kuukauden irtisanomisajalla. "

  Itselläni on palvelu toiminut hyvin ja ilman katkoja. Pätkimiset taitaa olla kullakin ihan omasta takaa :)
   
 14. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Täällä on kuitenkin HBO Nordicin käyttäjiä niin kysyn: kuinka paljon sieltä löytyy vanhoja HBO:n sarjoja? Esim. Ricky Gervais show, Sopranos, The Wire tms.
   
 15. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ainakin kaksi jälkimmäistä löytyi. Luulisi, että muitakin aika hyvin löytyy, kun ei se HBO:lle maksa käytännössä mitään niitä sinne laittaa.
   
 16. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Noi kaikki mainitsemasi löytyy.

  Lista palvelussa näkyvistä sarjoista näkyy muillekin kuin tilaajille. Eli voit tarkistaa itse mitä sieltä löytyy. Tässä vielä linkki: HBO
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ah tämähän hienoa. Voisi tuon kuukauden kokeilun ainakin katsoa läpi kun se taisi olla ilmainen.
   
 18. Jeesus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Osaako joku sanoa, miten Apple tv:n sovelluksella jatketaan jonkun sarjan katsomista siitä, mihin edellisellä katsomiskerralla jäi? Nykyisellä osaamisella joudun joka kerta selaamaan oikean kauden ja jakson kohdalle ennen kuin tämä onnistuu. Viimeksi katsotut jaksot näkyy etusivulla, mutta kun ei kiinnosta katsoa niitä uusiksi, vaan nimenomaan se viimeksi nähtyä seuraava jakso olisi kiinnostavampi.
   
 19. Herra Hopotin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Apple Tv:stä ei nyt kokemusta, mutta ainakin puhelimella ihmetyttänyt Hbo:n tapa näyttää juuri etusivulla "jatka katsomista", josta alkaa viimeksi katsomasi jakso alusta. Sen sata kertaa mennyt lankaan, kun muissa palveluissa tarkoittaa oikeasti sitä seuraavaa jaksoa.
   
 20. Siniharmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Minullakaan ei ole Apple TV:stä kokemusta, mutta selaimella katsoessani olen kiertänyt tuon niin, että aina lopettaessa katselun aloitan seuraavan jakson ja poistun vasta sitten sivulta.
   
 21. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Samaa tulee tehtyä puhelimen kanssa, eipä tuohon taida oikein muuta konstia tällä hetkellä olla.

  Eniten vituttaa kyllä se, kun jokin kesken jäänyt jakso on esimerkiksi puolen tunnin kohdalla, ja kun alan jaksoa katsomaan, niin se lataa sen "väärin" heti siinä alussa. Nyt olen nuo tilanteet oppinut tunnistamaan, enkä yritä painaa playta, joka kelaa siitä puolen tunnin kohdalta takaisin jakson alkuun, vaan poistun takaisin valikkoon, ja valitsen sen kesken jääneen jakson uusiksi. Silloin se jatkuu siitä, mihin oikeasti olin jäänytkin.

  Kyllähän fakta on se, että ainoa syy miksi HBO Nordic voi edes jotenkin kilpailla muiden suoratoistopalvelujen kanssa, on vain ja ainoastaan sisältö. Käyttöliittymä on kyllä ylivoimaisesti paskin, verrattiin sitä sitten Netflixiin, Viaplayhin tai ihan mihin tahansa muuhunkin.
   
 22. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mielenkiintoista. Mulla toimii tämä niinkuin pitää eli vaikka sovellus on suljettu, lähtee pyörimään siitä mihin jäi kun 'jatkaa katsomista'. iPhone 6+ rautana.
   
 23. Undrafted Jäsen

  Menee vähän fifty sicty minulla. Välillä jatkaa oikeasta kohdasta, toisella kertaa aloittaa alusta. Seuraavan jakson ominaisuuden puuttuminen on iso puute minusta. Teen samaa kuin muut eli aloitan uuden jakson ja sekunnin jälkeen pois päältä, niin on sitten seuraavalle kerralle etusivulla oikea jakso.
   
 24. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Aamen! Loistavia sarjoja, mutta käyttis ei ole käyttämieni parin-kolmen vuoden aikana mennyt yhtään eteenpäin.
   
 25. Pekko Pelikaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Juurikin näin....juuri äsken katselin yhden jakson loppuun mikä jäi eilen kesken. Painoin vain play ja siitä jatkettiin mihin eilen jäi.