NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo, Jäps, HC Montreal
Kuolemanpeli vol 4


Titaanit - Haukat

Operaatio jatkuu...Tänään retkikunta matkaa ahtaajien pyhiinvaelluspaikka Kotkaan. Kotkassa on Satama, KTP, Titaanit. En oikeastaan keksi sieltä paljoa muuta. Sen tiedän että vaikka Titaanit on voittanut viimeisestä viidestätoista pelistä vain yhden. Se ei Haukoille takaa siltikään helppoa iltapuhdetta. Etenkin jos kolme pistettä aiotaan Jäkeen tuoda. Ja miksipä ei tuotaisi. Kotka on aina ollut Haukoille todella vaikea pelipaikka. Onkohan viimeisin vierasvoitto mallia rautaliiga..?!Nyt jos koskaan olisi pakko napata pisteitä. Titaaneilla ollut niin sekava kausi että huhhuh. Nyt Kotkalaisilla menossa jo kolmas valmennusparivaljakko tällä sesongilla joten hätä on Kotkassa kova. Kun siihen lisätään vielä puretut sopimukset sekä iso liuta loukkaantumisia voidaaan todella puhua ihan eri Titaaneista kun alkukaudesta. Nyt pitää iskeä kun itseluottamus on Kotkalaisilla varmasti ahdettu rahtikonttiin ja lastattu laivaan aikaa päivää sitten. Titaaneilla karsintapaikka jo varma mutta kotietu hakusessa. Haukoilla kaikki vielä omissa näpeissä. Tänään alusta asti aktiivista jääkiekkoa molempiin suuntiin niin voitto irtoaa. Josko Haukat aloittaisi maalinteon tänään niin siitä olisi hyvä jatkaa. Toivon kurinalaisuutta ja loppuunasti yrittämistä. Usko on edelleen kova!!!
 

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo, Jäps, HC Montreal
Semmonen peli sit... Ikävää ailahtelua. Toivottavasti Haukat kuitenkin vielä klaaraa tämän...

Eipä ole enää Haukoista kiinni... eilisellä kyykkäyksellä Kotkassa annettiin S-Kiekolle kaikki avaimet käteen. Tietenkin Haukkojen on pakko voittaa lauantaina Raahe varsinaisella. Ja kaksi tuntia myöhemmin alkavassa pelissä S-kiekko ei saa ottaa pistettäkään kotipelissä Laseria vastaan. Meneepä homma vaan aika kalkkiviivoille.... Uskon silti suoraan säilymiseen. Perkele!!
 

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo, Jäps, HC Montreal
Viimeinen Kuolemanpeli

HAUKAT - Raahe-Kiekko

Toivottavasti joukkuetta kiinnostaa päivän peli enemmän kuin Haukkojen mediatiimiä. Pelipäiv,ä eikä minkään sortin ennakkoa, vaikka edessä on kauden tärkein pelipäivä. Noh eipä yllätä. Ennakon kirjotan sitten el schäför eli minä!

Fakta 1

Haukoilla on tänään yksi ja ainoa tie suoraan lomapaikkaa. Ja säilymiseen ensi kauden Suomi-sarjassa. Kolme pistettä on ainoa vaihtoehto. Jonka jälkeen kun Raahe on kaadettu varsinaisella. Katseet kiinnittyy Seinäjoelle. Jossa S-Kiekko ei saa ottaa pistettäkään Laser HT:lta.

Fakta 2

Raahella ei panosta. Joten pelin kulku on selvä. Haukat painostaa paineessa. Raahe iskee vastaan paineitta. Toivottavasti haukkamiehistöllä on ruuti tänään kuivaa. Eikä sorruta yliyrittämiseen joka kostautuu omassa päädyssä.

Fakta 3

"VOITOLLA YÖHÖN" Tappiolla kausi jatkuu. Eli voitolla päästään tavoitteeseen. Tappiolla ollaan samassa tilanteessa kuin viime keväänä.

Fakta 4

Kestääkö kasetti? Paine on varmasti kova kotijoukkueella. Ja ensimmäisen maalin merkitys on ISO. Tänään henkinen kypsyys nousee isoon rooliin. Tunnetta pitää olla muttei liikaa. Tietyt haukkapelaajat jotka ovat kauden mittaan syyllistyneet hölmöihin jäähyihin. Toivoisin todella että tänään se kasetti kestäisi. Yksilöt eivät saa pilata tänään joukkueen peliä.

Fakta 5

Laser HT:lta kaivataan apuja. Isot tsempit sinne. Toivotaan että menisi kuin strömsössä. Go Laser Go! =D

Minä hiljenen nyt ja keskityn iltapäivään. Uskotaan Haukkoihin!
 

Cliffer666

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
Voitava tehty ja suora kotivoitto otettu... Mutta Seinäjoella tilanne kuitenkin näyttää pahalta meidän kannaltamme ainakin ensimmäisen erän jälkeen kotijoukkueen johtaessa 3-1.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Voitava tehty ja suora kotivoitto otettu... Mutta Seinäjoella tilanne kuitenkin näyttää pahalta meidän kannaltamme ainakin ensimmäisen erän jälkeen kotijoukkueen johtaessa 3-1.
Ja toisen erän jälkeen näyttää vielä vähän pahemmalta, 4-1 S-Kiekolle.

Olen pähkäillyt olisiko Giants vai Muik mieluisampi vastus karsintakierrokselle, enkä todellakaan tiedä. Giantsia vastaan hävittiin kaikki keskinäiset mutta kaikkia noista peleistä hallittiin. Muikia vastaan keskinäiset menivät tuloksellisesti paremmin mutta olivat tasaisempia pelejä. Suo siellä, vetelä täällä.
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Wasa Royals
Kyllähän rivalry MuIKia vastaan alkaa olla jotain legendaarista, liekö kohta 20 matsia vastakkain kolmeen kauteen. Eli ääni muikkilalle täältä etäseuraajalta.
 
Dedication - make up your mind before you start.. That sacrifice is part of the package.
Suosikkijoukkue
Haukat
Muik jotenkin pelottaa minua enemmän. Ollaan voitettu niitä vastaan vähän liian monta sarjaa, ja tuntuu, että jossain vaiheessa tuo kuitenkin kääntyy. Vaikka kyllä me ollaan pelillisesti oltu koko ajan edellä, sekä Muikia että Giantsia. Hollola olisi tietysti joukkueelle helpompi siinä mielessä, että vieraspeli ei ole kaukana. Tulee nimittäin varsin raskaita sunnuntairetkiä muuten.

Tänään peli oli tahmeaa, mutta tärkein otettiin. Harmi kyllä se ei nyt riittänyt, vaikka S-kiekko laittoikin omassa pelissään homman jännäksi. Lopulta jäätiin tasapisteisiin Seinäjoen kanssa, eikä nyt mitenkään voi olla jossittelematta sitä, että meidän maaliero on niin kertakaikkisen surkea. Kotkassa -11 tällä kaudella, esimerkiksi, ei ole mitenkään suotavaa. Muitakin pahoja retkahduksia on tullut, ja tässä on sitten tulos.

Kausi on ollut ainakin itselleni toistaiseksi aikamoinen pettymys. Harjoituspelien jälkeen ajattelin, että materiaali on kapea, mutta parhaassa tapauksessa voitaisiin pelata jopa pudotuspelipaikasta. Vieläpä kun Tihveräinen ja Alakotila tulivat mukaan, joukkue oli hyökkäykseltään ihan hyvä. Mutta tuo puolustus ei vain kerta kaikkiaan ole riittävä tälle sarjatasolle.

Toinen juttu, mitä olen pohtinut, on Haukkojen taktinen osaaminen. Peliin reagointi voisi minusta olla penkin päässä parempaa: aikalisän voisi ottaa mieluummin siinä 0-2-tilanteessa kuin muutamaa takaiskua myöhemmin. Tuntuu myös, että tällä kaudella Haukat ei ole aina pelannut vahvuuksillaan, tai yksittäisten pelaajien vahvuuksia ei ole saatu irti.

Rautaliiga-aikojen ja nousukiiman jälkeen tämä on tietysti ollut vähän ankeaa. Nyt pitää vain säilyttää sarjapaikka ja toivoa, että ensi kaudella vihdoin puhaltaisivat vähän uudet tuulet. Ainakin tuloksellisesti. Tärkeää olisi säilyttää tämän kauden runko, vaikka Porvoon ja Espoon läheisyys on tietysti aina pelottavaa. Rinnetmäki, Leipijärvi, Kinebuchi ja Slessarevski esimerkiksi ovat hyvin kehityskelpoisia pelaajia, ja mitä todennäköisimmin ensi kaudella vähän parempia kuin tällä. Mutta pelataan nyt ensin.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Kun tässä on vähän aikaa makustellut asiaa, niin kyllä minäkin toivoisin vastustajan olevan Giants. Jos ei muuten, niin ainakin siksi että Hollolaan jaksaa lähteä katsomaan vierasmatseja mutta Muikkilaan ei vaan pysty. Ja on tosiaan tämän kauden tuloksista huolimatta mielestäni hieman Muikia helpompi vastustaja.

Vertailin tuossa pelin jälkeen viime kautta ja tätä kautta, ja eipä kyllä juurikaan edistytty tällä kaudella aiempaan verrattuna. Pisteitä tuli hieman enemmän per peli, viime kaudella 37 pistettä 39 pelissä ja nyt 40 pistettä 40 pelissä, mutta maaliero oli tosiaan 23 maalin verran viime kautta huonompi. Ihan liikaa totaalisia ohipelejä tällä kaudella, eikä selity pelkästään sillä että ennen Törnqvistin tuloa meillä oli vain yksi luotettava maalivahti.

Noista yllämainituista pelaajista Rinnetmäki, Leipijärvi ja Slessarevski ovat sellaisia joiden itsekin toivoisin jatkavan. Varsinkin Leipijärvi, viime kaudella 21 peliin 5 pistettä ja nyt Haukkojen pistepörssin ykkönen.
Jokisen Matias on myös pelaaja josta voisi olla vielä iloa, kunhan joku opettaisi hänet luopumaan kiekosta edes joskus. Nopeutta ja taitoa olisi ehkä riittävästi, mutta kun ei syötä kenellekään niin ajaa itsensä yleensä kiekon kanssa paikkaan josta ei vain tuolla fysiikalla pääse enää minnekään.

Kinebuchia en kyllä jäisi kaipaamaan, voi olla kehityskelpoinen mutta parannettavaa on mielestäni ihan liikaa. Samoin Schukov on ollut puolustuksessa vähän heikko lenkki, ainakin silloin kun yrittää pelata kiekollisena. Joskus väläyttelee mutta ihan liian usein tunaroi kiekon ensimmäiselle vastustajalle suoraan lapaan. Tosin tuo koskee kyllä suurelta osin koko Haukkojen puolustusta, joka paskoo housuun heti kun vastustaja antaa painetta.

Yksittäisenä huomiona: aiemmin tällä viikolla Titaaneja vastaan, kun pelin loppuminuuteilla oltiin 0-2 tappiolla ja Haukat pelasi ylivoimalla, tuhrattiin yhteen ylivoimakentällisen vaihtamiseen aikaa 20 sekuntia. Koko tämä aika siis haudottiin kiekkoa oman maalin takana. Muutenkin tuo peli näytti siltä että joukkueella oli ehkä liikaakin henkistä painetta, ja sama näkyi myös tänään. Titaaneja vastaan oli enemmän kuin tarpeeksi paikkoja ratkaista peli hyvissä ajoin, mutta koko ajan näytti siltä että mailaa puristettiin vähän liian lujaa.

Näin jälkeenpäin on helppo jossitella hyvin pienellä pätkällä tätä kautta: 13. helmikuuta 2019 ja ne 50 sekuntia Giantsia vastaan...
No, ehkä Karhu HT vielä yllättää ja häviää Laserille kotonaan 13 maalilla :D
 

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo, Jäps, HC Montreal
Taas jatkuu pelit kevääseen... perkele kun olis joskus playoffs eikä aina playout. Tietysti tämä on se suola. Pelko pahimmasta ja toivo parhaasta. Usko ja luotto omiin on kova oli vastustaja Muik tai Giants. Onneksi on kotietu. Ehkä itse kuitenkin toivoisin Giantsia. Hieman jopa pelkään Muik kia koska heillä peli on mennyt koko ajan eteenpäin. Giants on vaan ns. peikko Haukoille enkä usko että kolmea peliä enää peräkkäin Hollolalaisille hävittäisi. Jotenkin Haukkojen pelissä ei ihan ole sitä rentoutta ja flowta tällä hetkellä jota toivoisi näkevän. Nyt kun ylivoimakin on alkanut takkuilemaan tuntuu olevan aika väkisin yrittämistä välillä. Ratkaisijoita tuntuu olevan todella niukasti. Aivan pakko sanoa myös että ihmettelen peluutusta aika ajoin. Enemmän pitäisi peluuttaa "kuumia" kavereita. Kirjosen ketju ollut jo monta peliä tuuliajolla. Sama kuin pakkipari Viitaluoma - Kinebuchi aivan karmeita black outteja joka ikisessä pelissä. Joista monesti maksetaan todella kovaa hintaa. Monesti voisi tiivistää kokoonpanoa jo hyvissä ajoin.

Tulevaisuutta ajatellen olisi kiva saada jo niitä jatkosopimuksia ensi kauteen. Tiedän että ennen kun sarjapaikka on saletti mitään ei tapahdu. Mutta mentiin alas tai ylös niin silti runko olisi hyvä olla kasassa jo nyt. Eikä syyskuussa.

Katsotaan mitä tuleman pitää. Tämä päivä sen näyttää kuka asettuu karsinnassa vastaan. Koska Karhu Ht ei tänään ota 13 maalia omiin missään nimessä.
 

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo, Jäps, HC Montreal
Giants voitti Muikin. Joten playout parit on selvillä.

Haukat - Muik
Titaanit - Giants

Pelithän alkavat sitten ainakin jäkessä ensi lauantaina 2.3 ja heti sunnuntaina jatkuu Uusikaarlepyyssä. Ihanata aiettä.....
 

nuarikukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Washington Capitals
Alkaa jo Haukat vs. Muik muodostumaan Suomisarja klassikoksi.

Vaikka lopputulos on aikalailla sama kuin vuosi sitten, on mielestäni tämän kauden joukkue ottanut asekeleen eteenpäin vuoden takaisesta. Sarjapaikankin olisi voinut sinetöidä jos ei ihan rotsi auki muutamaan peliin olisi lähdetty. Silti positiivisempi kuva jäi tästä runkosarjasta kuin vuoden takaisesta. Ehkä johtunee niistä kovista päänahoista (FPS, Hunters) jotka joukkue otti tänä vuonna.

Johanneksen kanssa samaa mieltä, että ruko pitäisi pitää kasassa jo hyvissä ajoin. Mutta veikkanpa että vedetään nyt kauden jälkeen kunnolla lonkkaa ja katellaan elokuussa ketkä meille tulee pelaamaan. Omat pojat Leipijärvi & Rinnetmäki ehdottomasti jatkoon. Näkisin että ensi kaudella kun pojat saavat alusta asti olla kärkihyökkääjiä, niin tulevat olemaan sarjan TOP-hyökkääjiä. Muista hyökkääjistä Kemppainen, Biorac, Tihveräinen, Rantsi, JP Jokinen, Terho mielellään ensi kaudellakin Haukoissa, kiitos.

Slessarevski ollut myös positiivinen yllätys. Mielellään näkisin ensi kaudella Öystilä/ Järvinen kanssa ykkösparissa isoilla minuuteilla. Kinebuchi kiikun kaakun, maltillisella vastuulla jatkoon. Ehkä. Maalivahtitandemi Mäkinen/Törnqvist olisi myös Suomisarjaan erittäinkin kelpo kaksikko.

Hermoja kyllä kiristää myös nähdä "omia poikia" pelaamassa muualla. Ramil Jokisen olisin halunnut nähdä tällä kaudella mielummin Haukoissa kuin Espoossa. Pelillisen annin lisäksi oltaisiin saatu huumoriarvo kohdilleen ja kasaan ketju Jokinen - Jokinen - Jokinen. Vituttaa lisäksi että Sami Mikkonen kendoilee Hyrylässä eikä Järvenpäässä. Olisi edelleen sarjan huippupakkeja.
 
Samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja siitä että olisi tosi tärkeää saada pidettyä mm Leipijärvi ja Rinnetmäki+muut runkopelaajat ensi kaudelle.

Haastavaa heidän pitämisessä ja ulkopuolisten houkuttelusta tekee se että ”harrastus” maksaa, ja toiminta on enemmän tai vähemmän puuhastelua. Siksi en ihmettele että esim R. Jokinen on nyt Espoossa, tai Mikkonen pelailee Tuusulassa jossa harrastaminen vie vähemmän aikaa ollen myöskin mukavaa puuhastelua.

Alueella on todellakin tilausta ja paikka Suomi-sarjajoukkueelle, joten toivotaan että toimintaa kehitettäisiin kilpailullisempaan suuntaan. Voisihan se olla jollain aikavälillä mahdollista, toiminnan edellyttäessä, että palstalla ja katsomoissa voitaisiin alkaa haaveilemaan Mestis-karsinnoista. Toki sinne nyt on niin pitkä matka, varsinkin kun edessä on karsinnat sarjapaikasta...

Mutta uskon että Haukat klaaraa nämä karsinnat, ja matka Suomi-sarjassa jatkuu.
 

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo, Jäps, HC Montreal
Tänään en uskalla kirjoittaa ennen peliä oikeastaan mitään muuta kuin että voitto! Mikään muu ei maistu. Vaikka pelattaisi aamuun asti jatkoeriä niin kärsivällisyyttä peliin. Ei höntyilyjä. Muik on paha mutta kyllä täältä uskoa löytyy.

Tsemppiä HAUKAT !!!
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Kinebuchia en kyllä jäisi kaipaamaan, voi olla kehityskelpoinen mutta parannettavaa on mielestäni ihan liikaa.
No niin, pääsisiköhän tuosta Kinebuchista eroon vaikka heti? Jatkuvaa säheltämistä Muikia vastaan tänään ekassa erässä, ja kruununa käsittämätön hasardisyöttö suoraan maalin eteen vastustajan lapaan ja Muikille tasoitus.

Ei jatkoon.. huonompaa pakkia ei Haukoissa ole.
 

kagekomarov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alasarjat
Kattelin tänään jälkikäteen vähän tuota eilistä ottelua ja ainakin haukoilla sarjan paras selostaja sekä kommentoija. Todella laadukas ja viihdyttävä lähetys!
 
Kiekkofaija
Suosikkijoukkue
Haukat
No niin, pääsisiköhän tuosta Kinebuchista eroon vaikka heti? Jatkuvaa säheltämistä Muikia vastaan tänään ekassa erässä, ja kruununa käsittämätön hasardisyöttö suoraan maalin eteen vastustajan lapaan ja Muikille tasoitus.

Ei jatkoon.. huonompaa pakkia ei Haukoissa ole.
Pakko ottaa omiakin sanoja takaisin. Mun mielestä sen peli näytti kehittyneen tuossa tammikuun tienoilla, mutta mitä vielä. Nyt kun Viitaluoma on pelannut pari peliä hyökkääjänä, niin Kinebuchi tosiaan on meidän huonoin pakki.

Tänään tökki kyllä eniten maalinteko, ei yllättävää sinänsä. Noita kahta virhettä lukuun ottamatta homma oli kontrollissa, mutta ei vain riittänyt.
 

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo, Jäps, HC Montreal
Jotenkin on nahkeeta menoa. Viimeistely ontuu. Näyttää välillä jopa siltä että kun päästään maalipaikoille niin semmonen viimeinen terävyys ja halu tehdä maali puuttuu. Kyllä eilen kun katselin Muik- Haukat peliä ja Kinebuchi painaa muutaman pakki-pakki passin jälkeen tommosen blägärin maalin eteen suoraan vastustajan lapaan olis taas tehny mieli juoda itseni hengiltä. Vitutti se yksi virhe niin paljon. Ja siitähän se peli alkoi kääntymään kotijoukkueelle. Taas kerran Haukat maksaa todella kovaa hintaa aivan lapsellisista virheistä. Näitä ei kyllä enää tässä vaiheessa kautta vaan saa tulla. Peluuttaisi vaikka viidellä pakilla mieluummin. Lauantaina Haukat oli todella hyvä ja homma täydellisesti hanskassa. Sunnuntaina alku näytti todella hyvältä. Pari lapsusta ja homma käänty. Noh eteenpäin ja kohti ensi viikonloppuna. Sarja 1-1 Eli kaikki vielä auki. Miinuksena Tihveräisen kymppitilit täynnä ja 2 peliä nyt sivussa.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Tilannepäivityksenä kerrottakoon, että Leevi Leipijärvi pelaa todennäköisesti seuraavan kerran vasta ensi kaudella - jos nyt ei jouduta karsinnan seuraavaan vaiheeseen, mihin en edelleenkään suostu uskomaan. Titaaneita vastaan kolmoserässä tullut korkea maila toi peräti kuuden ottelun pelikiellon. Tihveräisen puuttuminen on toki myös lovi. Pitää toivoa, että Alakotila ainakin toipuisi kuumestaan takaisin pelikuntoon ensi viikonlopuksi.
 

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo, Jäps, HC Montreal
Kova tuomio Leipijärvelle. 6 peliä on kyllä aika pitkä aika. Toivottavasti Alakotila olisi pelikunnossa viikonloppuna. Pikku Jokista ei ole kauhea ikävä. En usko että kaverilla pää kestää näitä kovia pelejä. Nähty jo sarjassa että kaveri on niin helppo saada pois tolaltaan josta seuraa yleensä vain tyhmiä kostojäähyjä ja taas Haukat maksaa hintaa.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Jotenkin on nahkeeta menoa. Viimeistely ontuu. Näyttää välillä jopa siltä että kun päästään maalipaikoille niin semmonen viimeinen terävyys ja halu tehdä maali puuttuu. Kyllä eilen kun katselin Muik- Haukat peliä ja Kinebuchi painaa muutaman pakki-pakki passin jälkeen tommosen blägärin maalin eteen suoraan vastustajan lapaan olis taas tehny mieli juoda itseni hengiltä. Vitutti se yksi virhe niin paljon. Ja siitähän se peli alkoi kääntymään kotijoukkueelle. Taas kerran Haukat maksaa todella kovaa hintaa aivan lapsellisista virheistä. Näitä ei kyllä enää tässä vaiheessa kautta vaan saa tulla. Peluuttaisi vaikka viidellä pakilla mieluummin. Lauantaina Haukat oli todella hyvä ja homma täydellisesti hanskassa. Sunnuntaina alku näytti todella hyvältä. Pari lapsusta ja homma käänty. Noh eteenpäin ja kohti ensi viikonloppuna. Sarja 1-1 Eli kaikki vielä auki. Miinuksena Tihveräisen kymppitilit täynnä ja 2 peliä nyt sivussa.
Samaa mieltä tästä viimeistelystä. Ongelma näyttäisi olevan enemmän hyökkäys- kuin puolustuspäässä.
Kahden ottelun päästettyjen maalien keskiarvo on kuitenkin aika kova. Tehtyjä maaleja kahteen peliin 4 kpl, joten yksittäinen pakin huolimaton syöttö ei pitäisi romahduttaa maailmaa.

Hyökkäyspelaaminen pitää saada kuntoon jos haluaa kesälomalle ajoissa. Jos näissä peleissä konttaa niin seuraava vaihe onkin sitten aivan eri kun mukaan tulee voittamaan tottuneet 2-divarin kärki (jotka nyt haluaa tuohon sarjaan). Sitä paitsi todennäköisesti pääsee samalla kiertää keväistä Suomea.

Kaikki on kuitenkin omissa käsissä ja hoitamalla kotiottelut niin eiköhän se sarjapaikka varmistu.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Tilannepäivityksenä kerrottakoon, että Leevi Leipijärvi pelaa todennäköisesti seuraavan kerran vasta ensi kaudella - jos nyt ei jouduta karsinnan seuraavaan vaiheeseen, mihin en edelleenkään suostu uskomaan. Titaaneita vastaan kolmoserässä tullut korkea maila toi peräti kuuden ottelun pelikiellon. Tihveräisen puuttuminen on toki myös lovi. Pitää toivoa, että Alakotila ainakin toipuisi kuumestaan takaisin pelikuntoon ensi viikonlopuksi.
Tuliko tuo Leipijärven pelikielto tosiaan pelkästään siitä korkeasta mailasta, vai onkohan tuossa osansa myös kotijoukkueen hallin uudelleen sisustamisella?
Titaanien otteluraportin mukaan "Leipijärvi pisti suihkuun marssiessaan säpäleiksi yhden KSOY Areenan pukuhuonekäytävälle valoa antaneista lampuista."
 

nuarikukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Washington Capitals
Tilannepäivityksenä kerrottakoon, että Leevi Leipijärvi pelaa todennäköisesti seuraavan kerran vasta ensi kaudella - jos nyt ei jouduta karsinnan seuraavaan vaiheeseen, mihin en edelleenkään suostu uskomaan. Titaaneita vastaan kolmoserässä tullut korkea maila toi peräti kuuden ottelun pelikiellon. Tihveräisen puuttuminen on toki myös lovi. Pitää toivoa, että Alakotila ainakin toipuisi kuumestaan takaisin pelikuntoon ensi viikonlopuksi.
Onko tuo korkea maila ollut kuinka törkeä kun 6 peliä tullut? Kuulostaa kyllä aika rajulta tuomiolta.
 

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo, Jäps, HC Montreal
Onko tuo korkea maila ollut kuinka törkeä kun 6 peliä tullut? Kuulostaa kyllä aika rajulta tuomiolta.
Olipa pakko käydä ruutupalvelussa kaivamassa toi tilanne. Ihan näin Haukkalasienkin läpi katsottuna pelikielto on täysin ansaittu ja ihan oikea määrältään. En tiedä kuinka monta legoa lähti Titaanipakin pepsodent rivistöstä. Mutta aika hölmö ratkaisu Leeviltä. Omassa päässä heitetään kiekko Leevin puolen ränniin. Leevi ei kiekkoa tavoita vaan surffaa pakista ohi ja ohi luistellessaa huitaisee mailalla suoraan pakkia naamaan. Aika ruma tilanne kaiken kaikkiaan. Toivottavasti poika ottaa tästä oppia. Koska pelaajien keskinäinen kunnioitus takaa omankin turvallisuuden kaukalossa.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Olipa pakko käydä ruutupalvelussa kaivamassa toi tilanne. Ihan näin Haukkalasienkin läpi katsottuna pelikielto on täysin ansaittu ja ihan oikea määrältään. En tiedä kuinka monta legoa lähti Titaanipakin pepsodent rivistöstä. Mutta aika hölmö ratkaisu Leeviltä. Omassa päässä heitetään kiekko Leevin puolen ränniin. Leevi ei kiekkoa tavoita vaan surffaa pakista ohi ja ohi luistellessaa huitaisee mailalla suoraan pakkia naamaan. Aika ruma tilanne kaiken kaikkiaan. Toivottavasti poika ottaa tästä oppia. Koska pelaajien keskinäinen kunnioitus takaa omankin turvallisuuden kaukalossa.
Hölmö liike Leeviltä tosiaan, mutta eihän tuo nyt sentään tahallaan naamaan huitaise. Olisi nyt mielenkiintoista tietää millaisia pelikieltoja Suomisarjassa on annettu esim. päähän kohdistuneista taklauksista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy