Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Haukat 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Morten Halsted, 10.04.2017 klo 21.21.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Sen verran on Järvenpään hallilta kuulunut HTT:n kätyrien uutisia, että joukkue uudistuu aikalailla ns. luonnollisella poistumalla. Mutta hätiä mitiä Jäkessä ole, kun kuulemma tunkua riittää kun on himpun verran parempi organissatio kuin TuusKiKJTEdustus...
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä oli odotettua ja näinköhän III-divisioonassa pelaava Hawks saa ensi kaudeksi jalkeille suhteellisen hurjan pelaajanipun, vai siirtyvätkö kaikki konkarit sittenkin KJT Miehiin?

  Tunkua joukkueeseen on aivan varmasti, sillä Helsingin alueella on pelimiehiä pilvin pimein tarjolla ja Järvenpää hakkaa sijainnillaan jopa Porvoon, vaikkei ajomatka kovin paljon lyhyempi olekaan.
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Onhan siellä ottajia Hawksin ja Miesten lisäksi, Kellokosken Alku mielii takaisin II divariin ja Sipoon Wolf haluaisi varmasti myös kokemusta riveihinsä...
   
 4. Luulisi että kun jääkiekkoliitto julkaisee ensi kauden suomisarjajoukkueet, niin Järvenpäässä alkaa tapahtua. Jossain asiaan liittyvässä keski-uusimaan artikkelissa oli maininta että suomi-sarjalisenssin saaneet joukkueet julkaistan viimeistään 15.5..? Imua toivottavasti olisi, kun luetun perusteella iso osa joukkueesta menee vaihtoon. Odotellaan ja ihmetellään.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Viime keväänä SJL ilmoitti Suomi-sarjalisenssin saajat 12.5.2016, joten eiköhän tälläkin kaudella mennä aika samoissa aikamääreissä.

  Muistaakseni seurojen tulee toimittaa liiton suuntaan todisteet Suomi-sarjakelpoisuudestaan aina huhtikuun loppuun mennessä, jonka jälkeen päättävät tahot syynäävät ne läpi ja pyytävät sen jälkeen tarpeen mukaan mahdollisia lisäselvityksiä, ennen lopullisten päätösten tekoa.
   
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Toukokuun 2. pvä tiistaina, kokoontuu vanhat sekä uudet Haukkaparven pelaajat ja prospectit myös. Ehkä jo keskiviikkona saamme kuulla uutisia ja infoa jatkajista.
   
 7. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Haukkojen kausikortit ovat tulleet myyntiin tänään. Lisäksi kalenteriin on ilmestynyt harjoitusotteluita lähimpiä Suomi-sarja-vastustajia Porvoon Huntersia ja Forssan Palloseuraa vastaan. Suomen cupissa vastaan tulee keväällä tutuksi tullut Tuusulan KJT. Itse Haukkojen joukkueesta sen sijaan ei ole vielä merkittävissä määrin tietoa, ei ainakaan virallista. Kuulopuheiden mukaan harjoituksissa on käynyt ihan hyvä määrä viime kauden pelaajarunkoa. Varsinaisia sopimusuutisia kuitenkin odotellaan vielä.

  Jos Haukat tulevalla kaudella jatkaa viime kauden rungolla ja höystää sitä parilla täsmähankinnalla, joukkueella lienee edellytyksiä peräti pudotuspelipaikkaan yltämiseen. Vaikka mistä näistä tietää. Elämme kiinnostavia aikoja.
   
 8. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Haukat on kertonut julkistavansa pelaajasopimuksia elokuun alun harjoitusleirin jälkeen (lähde: Haukkojen kotisivut). Joka tapauksessa jo tässä vaiheessa on mainittu, että viime kauden joukkueesta on jatkamassa "noin 85 prosenttia" ja että loput täydennetään uusilla pelaajilla. Tämä lupaa hyvää. Nähdäkseni viime kauden jengi olisi ollut aika kilpailukykyinen myös Suomi-sarjassa. Odotamme jännityksellä ulos putkahtavia nimiä.
   
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ainakin virolainen maalivahti Daniil Seppenen siirtyi toukokuussa Narvasta Järvenpäähän. Sitä en tiedä onko kyseessä tryout vai suora sopimus. Pelasi Heleniuksen alaisuudessa myös Viron junnumaajoukkueissa.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Haukkojen alkavan Suomi-sarjakauden pelaajarosterista on tänään annettu seuran taholta ensimmäiset viralliset vihjeet, kun lintuparvi julkisti facebook-sivuillaan FPS-harjoitusotteluun matkaavan kokoonpanon.

  Nopealla katsannalla Forssassa on mukana viime kauden jägeläisistä maalivahti Juuso Laukkanen ja hyökkääjä Olavi Tihveräinen, Juha Puurula sekä Leevi Leipijärvi.

  KJT:n Suomi-sarjamiehistön raunioilta Haukkoihin ovat siirtymässä/siirtyneet puolustajat Alexander Kuzmin ja Tony Ojala sekä hyökkääjät Vikke Terho, Joonas Kirjonen, Nikolai Baranov ja Nikolas Ulessi.

  Viime kaudella pääosin A-nuorissa pelanneista on mukana puolustaja Teo Schukov (Kiekko-Vantaa), puolustaja Niko Stjerbakoff (KJT-Haukat), hyökkääjä Joonas Rinnetmäki (KJT-Haukat), hyökkääjä Lauri Kankaanpää (KJT-Haukat) sekä hyökkääjä Niko Mättö (Jokerit).

  Varavahtina vaihtoaition luukkua aukoo Viron maajoukkueessakin viime vuosina nähty Daniil Seppenen, jonka lisäksi peräpäätä turvaavat HC Vantaan II-divarijengissä kevään viettänyt puolustaja Lari Arima sekä viime kauden kokonaan pelaamatta ollut puolustaja Riku Arima.

  Hyökkäyspäähän on napattu edelliskaudella Kiekko-Vantaan Mestis-miehistössä hyökännyt Joel Lehtinen sekä Klaukkala HT:n paidassa III-divisioonassa tahkonnut Niki Kaila.

  Aika kokeilumiehistöltähän tuo Haukkojen kokoonpano vaikuttaa aivan kuten tässä vaiheessa harjoituskautta pitääkin. Sen voi tosin jo suorilta sanoa, että L. Arima, Lehtinen sekä Terho ovat varmasti vahvistuksia, mikäli päättävät Järvenpäässä Suomi-sarjaa pelata.

  Mielenkiintoista, sanoi koira kun pallejansa nuoli...
   
 11. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Olen kyllä hieman hämmentynyt Haukkojen hankinnoista. Uudet pelaajat ovat järestään kaikki lähinnä Tuusulan KJT:stä siirtyviä... Ei siinä mitään, Suomi-sarjassa pelanneita kyllä, mutta kun joukkue miehitti lähinnä peräpäätä Suomi-sarjassa ja putosi, niin kertoo hankintojen tasosta jotain...? Olisi nyt luullut jotain ansioituneempiakin pelimiehiä saavan...? Mutta katsotaan miten kausi lähtee liikkeelle, saako entiset "Hyrylän hävittäjät" haukansiivet selkäänsä ja nousevat lentoon?

  No oli miten oli. Ohessa maalikooste Suomen Cupin matsista Haukat - TUTO
  Maalikooste Suomen Cup Haukat TUTO Hockey 25 8 2017 - YouTube
   
 12. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  En voi sanoa etteikö sama olisi välillä käynyt mielessä, mutta toisaalta sitten en usko että KJT:n menestys on mikään luotettava mittari noiden pelaajien tasosta. Tuskin tuolla joukkueella on asiat olleet ihan kunnossa viime kaudellakaan, ja kyllä se on varmasti näkynyt jäälläkin.
  Mitä yksittäisiin pelaajiin tulee, niin esim. Vikke Terho teki kuitenkin yli piste per peli viime kaudella, ja muutenkin näyttää noiden Haukkojen pelaajaringissä olevien entisten KJT-pelaajien tehot pääosin ihan lupaavilta.
  Tuon ikäisiltä pelaajilta (n. 22 v.) tuskin on muutenkaan vielä niitä uran parhaita kausia nähty, joten uskon Haukkojen menestyvän tuolla joukkueella ihan kohtalaisesti, ainakin jos peliesitykset ovat lähellekään sitä mitä TuToa vastaan nähtiin Suomen Cupissa.
   
 13. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  No niin, kausi avattu ja hyvin taistellut Haukkaparvi sai kuitenkin tuta osuman "Metsäsästäjien" pyssystä. Luin matsin rapsaa joukkueen kotisivuilta ja hieman heti osui silmään avauskappaleen lause (boldaus by myself):

  >>Haukat oli jo ottelun voitossa kiinni, mutta isolla budjetilla operoiva Hunters väänsi lopulta väkisin voiton itselleen Haukkojen "mustan" minuutin aikana ottelun lopulla.<<

  Ehkä huumorilla heitetty, mutta jollei persaus kestä hommata parempaa resurssia, niin kannattaisi sitten pysyä Rautaliigassa eikä joukkueen toimittajan alkaa osoittelemaan syytä tappioon "kun me ollaan niin köyhiä"... Turhat selittelyt pois, leuka pystyyn ja parvi uuteen liitoon. Tsemppiä naapurikylään. Ihan hyvä alku.
   
 14. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Eihän tuo nyt mitään tappion selittelyä ollut. Fakta nyt vaan on se, että ainakin Sami Heleniuksen mukaan Haukat on niitä joukkueita joissa pelaajat maksavat pelaamisestaan. Hunters tuskin on tällainen joukkue, ja on muutenkin koko sarjan kärkijoukkueita. Haukoilla ei tuon esityksen jälkeen ole mitään seliteltävää, sillä tuollaisilla esityksillä ja peli-ilmeellä voittoja tulee varmasti.
  Ehkä tuo sinun "kannattaisi sitten pysyä Rautaliigassa" oli myös huumorilla heitetty, mutta kyllä Haukkojen resurssit riittävät varsin hyvin Suomisarjaan, joskin erityisesti kärkijoukkueille varmasti hävitään resursseissa.
   
 15. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Onpa ollut kertakaikkisen hankala kausi. En silloin muutaman pelin jälkeen olisi uskonut että voittaminen on lopulta ihan näin hankalaa. Toistaiseksi on todettava, että VG ja Muik kyllä ovat Haukkoja heikompia, mutta muita vastaan ei tahdo tulla mitään.

  Sinänsä pelit ovat olleet ihan tasaisia, kuten tänäänkin Titaaneita vastaan. En muista, milloin Haukat olisi johtanut viimeksi useammalla maalilla jotain muuta kuin Naantalia tai Uuttakaarlepyytä vastaan. Mutta sitten tuli taas pari maalia omiin jotenkin ihan puskista, ja lopulta se oli siinä.

  Puolustus ei tahdo riittää, tulee liikaa ns. läpikävelymaaleja. Maalinteko on niin ikään ongelma. Maalivahtipeli on toki riittävää, Laukkanen on pelannut hyvin.

  Näillä kai mennään. Toivotaan, että sarjapaikka säilyy keinolla tai toisella (uskon kyllä, että säilyy). Odotukset olivat ennen kautta kyllä vähän kovemmat, mutta ehkä nuo kokoonpanon muutokset sitten viime kauden eivät ole olleet Haukoille eduksi. Ja ymmärtäähän sen, että kaikki eivät halunneet viime kauden porukasta jatkaa; on helpompi pelata radanvarren rautaliigaa kuin mennä edes jonnekin Naantaliin jostain Oulunsalosta puhumattakaan.
   
 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Tästähän jo puhuttiin, että kun Rautaliigan joukkue täydentää joukkuettaan pääasiassa edelliskauden Suomi-sarjan häntäpään joukkueen (KJT Edustus) pelaajilla, niin ei se paska kullaksi yleensä muutu vaikka joukkue vaihtuu. Enkä nyt tarkoita että pelaajat olisi niinkään paskoja, mutta väärällä sarjatasolla.
   
 17. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Jep, kyllähän nousijajoukkueen pitää heti ekalle kaudelle pystyä kasaamaan kovatasoinen suomisarjajoukkue. Varmasti noita Suomisarjan parempien joukkueiden pelaajia on ihan jonoksi asti odottamassa mahdollisuutta päästä maksamaan pelaamisesta nousijan riveissä.
  Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla, mitä REALISTISIA pelaajahankintoja Haukkojen olisi mielestäsi pitänyt tehdä...

  Jos nyt kuitenkin ajatellaan edes hetki ihan järjellä, niin eiköhän se ensimmäisen kauden tavoitteena ole säilyttää sarjapaikka. Tulokset ovat nyt olleet mitä ovat, mutta Haukat on pelannut ehkä Hunters-pelejä lukuunottamatta paljon tasaisempia pelejä kuin osasin odottaakaan. Taso vaan heittelee ottelun sisällä liikaa, eikä omassa päässä pelata tarpeeksi nöyrästi.
  Se ei kuitenkaan ole kuin pienestä kiinni, että nämä tasaiset pelit saataisiin käännettyä voitoiksi asti.

  Olen edelleenkin sitä mieltä, että Haukat ei ole väärällä sarjatasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2017 klo 09.55
 18. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Juu, näinhän se ehkä vähän on, vaikka en tätä ihan alussa halunnutkaan uskoa. Nähdäkseni tässä ei silti Haukoilla oikein ollut vaihtoehtojakaan. Joukkueeseen panostaminen rahallisesti ei ole Järvenpäässä johtanut mihinkään hyvään. Esimerkkejä löytyy monista lajeista.

  Ekojen pelien perusteella odotin, että Haukat vain alkaisi voittaa, kun juuri tuosta pelien sisäisestä ailahtelusta päästään. Itse pelit ovat olleet kohtalaisen tasaisia noin pelillisesti ehkä Hunters-vieraspeliä lukuun ottamatta, silloin oltiin myllyssä. Täytyy toivoa, ettei jengi kuitenkaan ihan takalukkoon menisi.
   
 19. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Minä odotan edelleen, että Haukat alkaa voittaa kunhan tuosta pelien sisäisestä ailahtelusta ehkä joskus päästään. Puolustuspään täysin turhat sekoilut ovat maksaneet paljon, esim. sunnuntain pelissä S-Kiekkoa vastaan Haukat oli juuri tullut maalin päähän ja pelasi hyvällä ilmeellä, kunnes Perttu Lesch syötti omalla sinisellä suoraan kahden metrin päässä olevan vastustajan lapaan joka pääsi vapaasti yksinään maalille - 2-4 S-Kiekolle ja Haukkojen takaa-ajo kuoli sitten siihen. Nyt on muutenkin alkanut muutamassa viime pelissä tuntua siltä että Leschille pitäisi löytää ainakin väliaikaisesti paikka jostain muualta, mitään hyötyä hänestä ei Haukoille nyt ole.

  KJT:sta tulleista pelaajista ainakin Vikke Terho on selvästi pettänyt odotukset. Nopeutta kyllä löytyy, mutta kun viime kaudella teki 41 pelissä 42 pistettä ja on nyt 15 ottelun jälkeen saldossa 3+0 niin ei vaan riitä. Toisaalta sitten Nikolas Ulessi on jo nyt tehnyt viime kauden pistemääränsä, eikä varmasti tule jäämään tuohon.

  Yksi korjattava asia olisi se, että lähes järjestään Haukoilla on toinen erä aina huono. Heleniuksen kannattaisi ehkä joskus kokeilla ottaa aikalisä jo toisen erän alkupuolella, siinä vaiheessa kun ote taas katoaa mutta ennen kuin vastustaja ehtii siitä liikaa rankaisemaan.
   
 20. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Tarkoitit varmaan kovatasoinen Suomi-sarjajoukkue ja Suomi-sarjan parempia joukkueita? Rautaliigan kärkijoukkueista olisi voinutkin olla tulijoita. Tämän kauden matseja Rautaliigassa kun on katsonut, niin osa kärkijoukkueiden pelaajista voisi hyvinkin pärjätä Suomi-sarjassa. Enkä kyllä muuten odottanut / olettanutkaan missään vaiheessa, että Haukat kokoaisi (tai edes saisi kokoon) kovatasoisen Suomi-sarja joukkueen.
  Lainaus:
  Ajattelin järjelläni jo silloin keväällä nousun varmistuttua, että tämä nimenomaan on se ensimmäinen tavoite. Jos luulet minun muuta ajattelevan, niin voin kertoa että erehdyt.
  Lainaus:
  Niin minäkin, Haukat on joukkueena oikealla tasolla, osa pelaajista ei.
   
 21. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  No niin tarkoitin... ei pitäisi väsyneenä kirjoitella. Kiitos korjauksesta!
   
 22. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Jos saa näin vastapuolen näkövinkkelistä ottaa kantaa, niin mielestäni Haukkojen maalivahtipeli ja hyökkäys ovat ihan riittävän laadukkaita, mutta suurin ongelma piilee joukkueen pakkikalustossa. Se on Suomi-sarjaan aivan liian hidas, kankea ja kädetön, oikeastaan Öystilää sekä varauksin Mikkosta lukuun ottamatta.

  Kun liike ei riitä ja kiekko ei lähde tarpeeksi rivakasti omista ylös, käy monesti niin, että vastustaja ehtii paineistaa sekä karvata Haukkojen pelinrakentelulta pohjan pois, jonka ansiosta peliväline jää pyörimään omiin. Kun tällaisia tapahtumasarjoja tulee pelissä riittävän monta, rankovat Suomi-sarjajoukkueet niistä paljon kovemmalla prosentilla kuin esimerkiksi Rautaliigan vastaavat ja se ei pitkässä juoksussa hirveämmin edesauta voittojen tavoittelua.

  Uskoisin Haukkojen kuitenkin säilyttävän karsintojen kautta paikkansa Suomi-sarjassa, mutta paljon saa kyllä tapahtua, jotta joukkue nousee kellarikerroksesta suoran säilyjän paikalle. Siihen kun eivät riitä pelkästään VG-62:sta ja Muik Hockeysta otetut voitot saati hyvät taistelut, joista ei jää käteen pelkkää kokemusta kummoisempaa.
   
 23. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Haukat pärjäisi kyllä tuollakin materiaalilla puolustuspäässä paljon paremmin, ellei aina jossain vaiheessa peliä unohtuisi se joukkueena puolustaminen. Joka äijä alkaa pyöriä omassa päässä vastustajien perässä, ja sitten kun kiekko saadaan omille ei kukaan ole lähellekään siellä missä pitäisi ja annetaan sokkosyöttöjä suoraan vastustajalle. Tästä niitä pyörityksiä sitten tulee. Heleniuskin oli tätä valitellut eräässä Haukkojen otteluraportissa, eli nöyryys puolustuspelaamisessa ei vaan riitä. Nyt kun Haukat yleensä häviää ainakin jonkin verran liikkeessä vastustajalle, niin sitä voisi korvata fiksummalla pelaamisella ja paremmalla sijoittumisella - tuo vastustajan perässä juokseminen johtaa aina lopulta siihen että joku unohtuu täysin vapaaksi.

  Mainitsisin Öystilän ja Mikkolan lisäksi Kuzminin, joka ei ole todellakaan ole kädetön - joskaan ei luistelunopeudessa pärjää Mikkoselle. Mikkonen vaan on paljon hasardimpi pelaaja, nimenomaan hänen kohdallaan olen kiinnittänyt huomiota siihen kuinka usein avaussyötöt osuvat vastustajalle, ja hyökkäyssinisellä onnistuu lähes aina osumaan ensimmäiseen vastustajaan. On kyllä näkyvämpi pelaaja kuin Kuzmin, mutta enemmän pahassa kuin hyvässä. Ehkä tarkoitit juuri tätä kun mainitsit Mikkosen "varauksin".

  Ehkä huolestuttavinta on kuitenkin se, että nyt on parissa viime pelissä alkanut myös näkyä uskon loppuminen omaan tekemiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2017 klo 02.45
 24. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Hyviä pointteja ja tässä sinun kirjoituksessahan se on koko ongelman ydin on aika hyvin kiteytettynä. Liikkeen ja kärsivällisyyden puute (suurella osalla nuorista haukkapakeista myös riittävä kokemus kovavauhtisista Suomi-sarjapeleistä) johtavat juuri siihen, että omat miehet hukkuvat ja pesukoneen lingottua riittävän pitkään, löytyy kiekko lopulta omasta maalista.

  Lainaus:
  Kuzmin tosiaankin unohtui, minun virhe.

  Lainaus:
  Itseluottamus on missä tahansa urheilulajissa varsin jännä juttu. Sitä kun ei ole, pienikin asia voi katkaista selkärangan ja iskeä päälle sen fiiliksen, että taasko tässä käy näin?

  Haukkojen kohdalla monien tiukkojen vääntöjen kääntyminen loppupeleissä aina tappioksi on varmasti syönyt miestä rotan lailla ja vienyt pelaajien itseluottamuksen nolliin, josta seuraa se, että vastustajan tehdessä yhdenkin maalin, romahtaa järvenpääläisten korttitalo aivan täysin.

  Näin kävi torstaina Titaanien kavennettua 2-1:een, joten haukkaleirissä sopii toivoa, että joukkue saisi äkkiä raavittua yhden voiton itseään sarjataulukossa ylempänä olevasta vastustajasta – se kun voisi nostaa itseluottamuksen jälleen sille tasolle, ettei yksi takaisku veisi uskoa ottelun voittamisesta, vaan työnteko ja yrittäminen jatkuisivat siitä huolimatta samanlaisena kuin siihenkin asti.
   
 25. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Aijai, makiaa makiaa. Tänään on Haukoilla peli-ilme ollut kohdillaan muutamaa hasardia hetkeä lukuunottamatta. Jospa se itseluottamus alkaisi pikkuhiljaa löytymään.