Mainos

Hart Memorial Trophy – vuoden arvokkain pelaaja?

  • 270 788
  • 1 074
Crosby vaan sattui pelaamaan monta pykälää paremmin runkosarjan kun kukaan muu pelaaja tällä kaudella, minkä lisäksi viitaten noihin ratkaisupeleihin tai koviin peleihin oli tosiaan hyvä myös olympialaisten välierässä ja finaalissa vaikka se ei relevanttia tässä yhteydessä olekaan.

Itse henkilökohtaisesti en usko, että olympialaiset olisivat ihan täysin merkityksettömät tämän kauden palkintoja jaettaessa. Vaikka säännöissä sanotaan, että palkinnot jaetaan NHL-näyttöjen perusteella, ovat äänestäjät ihan varmasti katselleet Sotshin matseja tarkkaan, ja kyllä niistä matseista jonkinlainen muistijälki on jäänyt.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Vertaus johonkin Ovechkinin puolustustyöskentelyyn on huono, ero on kuin yöllä ja päivällä.

En mielestäni verrannut Ovechkinin puolustustyöskentelyyn. Totesin, että Crosby hakee monesti pelejä kovalla riskillä, kovemmalla mikä olisi ehkä joukkueen edun kannalta suotavaa. Se on ihan sama, kuinka hyvät kädet pelaajalla on tai kuinka hyvin hän näkee pelin, kaikilla pelaajilla on valinnoissaan eritasoisia riskejä ja joukkueen edun mukaista on, että pelaaja tekee kentällä valintoja, joissa potentiaaliset hyödyt ja niiden saavuttamisen todennäköisyys ylittävät riskin. Kyse on kuitenkin NHL:stä, ei mistään pipolätkästä.

Crosby ei varsinaisesti ole mikään corsimasiina, vaikka perustellusti voisi olettaa maailman parhaan pelaajan sellainen nykykiekossa olevan, joka saa sitten miettimään sitä, että tekeekö Crosby kentällä oikeita valintoja. Vertaus Ovechkiniin tulee siitä, että #8 on lausunut suoraan, että hänelle maksetaan maalienteosta, ei kiekon heittämisestä ränniin, joka nyt on mielestäni jonkinlainen tunnustus siitä, että Ovechkin tekee kaukalossa joukkueen kannalta vääriä valintoja yrittäessään maksimoida maalimääränsä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Eiköhän se Hart-trophy mene Crosbylle. Haastajina näen Toewsin, Getzlafin ja Giroux'n. Viimeisen, vaikkakin Flyersilta löytyy rutkasti syvyyttä rosterista.
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Crosby ei varsinaisesti ole mikään corsimasiina, vaikka perustellusti voisi olettaa maailman parhaan pelaajan sellainen nykykiekossa olevan, joka saa sitten miettimään sitä, että tekeekö Crosby kentällä oikeita valintoja.

Tuossa corsissa on vähän sama ongelma kuin +/- -tilastossakin eli aika voimakkaasti myös ne neljä muuta pelaaja vaikuttavat tuohon lukemaan. Crosbyn ketjussa ei mielestäni ole mitenkään optimaalinen kemia. Siitä samaa mieltä, että Crosby tekee välillä joukkueen edun kannalta huonoja ratkaisuja, mutta kokonaisuus jää silti positiivikseksi.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Tuossa corsissa on vähän sama ongelma kuin +/- -tilastossakin eli aika voimakkaasti myös ne neljä muuta pelaaja vaikuttavat tuohon lukemaan. Crosbyn ketjussa ei mielestäni ole mitenkään optimaalinen kemia. Siitä samaa mieltä, että Crosby tekee välillä joukkueen edun kannalta huonoja ratkaisuja, mutta kokonaisuus jää silti positiivikseksi.

Aika hankala löytää tilastoa, jossa ketjukavereiden merkitys voitaisiin täysin siivota pois.

Tuolta osin corsiakin täytyy verrata muihin oman joukkueen pelaajiin sekä joukkuen kokonaiscorsiin. Tähän tuo suhteellinen corsi-onkin hyvä väline. Corsia tarkastellessa täytyy myös ehdottomasti muistaa katsoa se QoC-lukema.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Noiden #fancystattien kanssa nyt pitää ehdottomasti muistaa, että pitää nähdä metsä puilta. Pitää muistaa mitä ne mittaavat.

Sitten pitää miettiä, mitä Hart arvottaa.

Sitten, kun luodaan palkinto sille pelaajalle jonka jäällä ollessa joukkue saa eniten kuteja pahimpia vastustajia vastaan, aletaan puhumaan Corsista ja Fenwickistä, QoC:stä ja ketkä pärjää.

Hartista puhuttaessa puhutaan Crosbystä.

Ja tämä kaikki muistaen, että ehdottoman tärkeitä tilastoja nuo ovat, mutta jääkiekko on maalintekopeli. Ei laukauksentekoexcel.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Totesin, että Crosby hakee monesti pelejä kovalla riskillä, kovemmalla mikä olisi ehkä joukkueen edun kannalta suotavaa. Se on ihan sama, kuinka hyvät kädet pelaajalla on tai kuinka hyvin hän näkee pelin, kaikilla pelaajilla on valinnoissaan eritasoisia riskejä ja joukkueen edun mukaista on, että pelaaja tekee kentällä valintoja, joissa potentiaaliset hyödyt ja niiden saavuttamisen todennäköisyys ylittävät riskin. Kyse on kuitenkin NHL:stä, ei mistään pipolätkästä.

Crosbyn riskinotto on varmasti osa suunniteltua Penguinsin pelitapaa, mikä ei suinkaan tarkoita että se olisi hänen maailman parhaan pelaajan tittelistään mitenkään pois jos corsi-lukemat näyttävätkin häränpyllyä versus joku toinen. Bylsma tahtoo pelata kiekonhallintaan perustuvaa hyökkäävää lätkää jossa otetaan riskejä (tai annetaan mahdollisuus ottaa riskejä) kun haetaan maaleja nopeilla käännöillä ja poikkikentän viuhuvilla syötöillä. Penguinsin ylivoimassakin oli samat elementit ilmassa, joten se mielestäni kertoo siitä, että se on harkittua ja tarkkaan harjoiteltua. Kun joukkueessa on Crosbyn ja Malkinin tasoisia virtuooseja he mahdollistavat mahdollisimman tehokkaan toteutuksen tuohon pelitapaan, ottamatta kantaa siihen onko se menestyvä tai fiksu pelitapa nykyajan kiekossa. En ainakaan muista nähneeni Crosbyltä mitään yltiöpäistä riskinottoa vaahteranlehtipaidassa Sotshin kentillä, koska se ei kuulunut sen joukkueen pelitapaan.

Vilpertiltä tuossa ihan mielenkiintoinen kommentti vitsin muodossa täysin uudesta palkinnosta joka jaettaisiin noiden corsien yms mukaan. Ei varmaan ihan täydellisen surkea idea, koska siinä olisi mahdollista muodostaa palkinto niin ettei voittajasta olisi koskaan epäselvyyttä. Tosin eihän tämän vuoden Hart Trophyssakaan ole, en minä sillä, mutta kuitenkin.
 
Vilpertiltä tuossa ihan mielenkiintoinen kommentti vitsin muodossa täysin uudesta palkinnosta joka jaettaisiin noiden corsien yms mukaan.

Toihan olisi sikäli todella hyvä ratkaisu, ettei tarvitsisi edes katsella pelejä lainkaan, kun palkittavat löytyisivät suoraan tilastoista. Esim. Bergeronin osakkeet vertailussa Crosbyyn nousisivat kohisten, kun äänestäjät jättäisivät pelit kokonaan katsomatta ja tsekkaisivat Corsi-lukemista, mitä jäällä on tapahtunut.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Larzzonissa ei ollut näköjään miestä myöntämään puhuneensa täyttä paskaa, vaan yrittää nyt ohittaa väitteensä kokonaan. Säälittävää provoilua vaan piti päästä esittämään. Trolli mikä trolli. Vituttaa tuollainen toiminta, kun ei pysty edes myöntämään näiden väitteiden olleen täysin paikkansapitämättömiä:

Ei, se liittyy lähinnä siihen, että asiallisesti pääsääntöisesti kirjoittava nimim. Bosco jauhaa tätä " maailman paras" -paskaa jo toisessa ketjussa, joka ei ole Pensin kausi -ketju, eli luultavasti kaikkiaan kolmessa. En vaan jaksanut.

Crosby on varmasti Hartinsa ansainnut, mutta noilla runkosarjanäytöillä en hokisi sitä maailman parasta joka vitun yhteydessä.

Kuten totesin niin kerran jopa mainitsin asiasta, enkä edes tässä ketjussa. Antipatiat Crosbyä kohtaan ovat larzzonilla selvästi niin kovat, että lukee tätä koskevat viestit sen vuoksi väärin tai tahallaan yrittää vääristellä asioita 'oikeuttaukseen' oman naurettavan trollailunsa.

Tästä lähtien taidan kyllä jatkuvasti puhua Crosbystä maailman parhaana kun yksikin kerta saa noin pahasti pasmat sekaisin larzzonilla.

----

Jotta ei mene täysin ohi aiheen, kuten larzzon yrittää keskustelua viedä, niin todetaan että tähän mennessä Crosby saanut 7 ykkössijaääntä ja 2 kakkossija ääntä Hartiin niiltä yhdeksältä äänensä julkaisseella PHWA:n jäseneltä. Getzlafille mennyt kaksi muuta ykkössijaääntä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Lienee aika nostella tätä ketjua ylös taas.

Kenelle menee tämän kauden arvokkaimmalle pelaajalle jaettava Hart Trophy? Pistemäärät kärkipelaajien osalta ovat olleet tällä kaudella ennätysvähäiset, joten ei voitane automaattisesti olettaa pistepörssin kärkikolmikon lopulta muodostavien pelaajien olevan siellä Hart-kisan kärjessä myöskään. Samalla myöskään puolustajista ei voitane nostaa ketään selvästi arvokkaimmaksi pelaajaksi, kun siellä Norris-kisa myös melko avoin vielä.

Onhan tämä ollut pitkälti maalivahtien vuosi, mutta onko jopa niin paljon ettei voida edes nostaa yhtä maalivahtia Hart-kisassa selvästi kenttäpelaajien yläpuolelle? Siellä kun on nimittäin nähty tällä kaudella, että erot liigan huippumaalivahtien ja sitten kakkosmaalivahtien tai jopa farmista nostettavien täysin nimettömien maalivahtien välillä voivat olla vähäiset. Ottawassa kolmosmaalivahti nousi muiden loukkaantumisten johdosta täydestä tuntemattomuudesta ja farmitason keskinkertaisuudesta melkeinpä yhdessä yössä sensaatioksi NHL:ssä, ja valittiin juuri maaliskuun parhaaksi pelaajaksi. Devan Dubnyk on Minnesotaan siirtymisen jälkeen ollut täysin ohittamaton muuri Wildin maalinsuulla. Lundqvistin loukkaannuttua kakkosmaalivahti Cam Talbot nousi esiin, ja pelasi melkeinpä jopa itse King Henrikiä paremmin. Maalivahtipeli on siten aika arvaamatonta, ja toisin kuin kenttäpelaajien osalta, voi sieltä nousta täydestä tuntemattomuudesta nopeasti liigan kärkimaalivahtien tasolle tänä päivänä. Ainakin tuollaisiksi kuukauden mittaisiksi ajanjaksoiksi, pitemmällä tähtäimellä ne tasonsa osoittaneet veskarit yleensä aina nousevat esiin ja nämä tähdenlennot joko sammuvat kokonaan tai ainakin vaimenevat merkittävästi. Sen sijaan sieltä ei todellakaan mistään farmista jonkun Andrew Hammondin tapaan nouse keskinkertaisuudesta yhtäkään puolustajaa tai hyökkääjää, joka dominoisi samantien ja nousisi keskusteluun mukaan parhaan puolustajan tai hyökkääjän tittelistä sellaisten pelaajien kuten Crosbyn, Ovechkinin, Tavareksen, Karlssonin, Weberin tai kumppanien rinnalle. Se on mahdotonta nykypäivänä. Vaikka siellä pistepörssin kärkikympissäkin on nyt yllätyksiä, niin ei yksikään siellä olevista sentään täydestä tuntemattomuudesta sinne ole noussut.

Tästä huolimatta Carey Pricea ei voi ohittaa tässä keskustelussa. Price on ollut tällä kaudella jäätävän hyvä: 41 voittoa (jaetulla 1.sijalla), 1.92 GAA (ainoa alle kahden päästetyn maalin keskiarvolla pelaava veskari, minimissään 20 peliä pelanneista), torjuntaprosentti .936 (minimissään 20 peliä pelanneista paras) ja 9 nollapeliä (jaetulla ensimmäisellä sijalla). Eli voi sanoa Pricen johtavan kaikkia maalivahtitilastoja jäätävän hienoilla tilastoilla. Montreal on samalla liigan kärkipään joukkueita ja päästänyt vähiten maaleja toistaiseksi tällä kaudella. Price menee siten heittämällä mukaan tähän keskusteluun.

Maalivahdeista puhuttaessa ei voi ohittaa kuitenkaan Devan Dubnykiä, joka lähestulkoon yksistään on nostanut Minnesotan sieltä liigan häntäpäästä playoffeihin ja liigan kuumimmaksi joukkueeksi sen jälkeen kun Dubnyk siirtyi kesken kauden Arizonasta Minnesotaan. Olkootkin että Minnesota alisuoritti alkukauden, voi hyvin sanoa että ilman Dubnykiä he eivät menisi playoffeihin. Maalivahtipeli siellä oli heikolla tasolla ennen Dubnykin tuloa sinne. Siirron jälkeen Dubnyk on aloittanut jokaisen Wildin ottelun ja torjunut ihan Pricen veroisilla tilastoilla: 34 ottelua, 26 voittoa, 1.70 GAA, .939 SV% ja 5 nollapeliä. Kun otetaan myös huomioon alkukaudesta Arizonassa pelatut ottelut, niin Dubnyk on tällä kaudella pelannut 53 ottelua, torjunut 35 voittoa (6. eniten), GAA 2.05 (2.paras), .930 SV% (2.paras) ja 6 nollapeliä (jaetulla 4.sijalla). Kun puhutaan liigan arvokkaimmasta pelaajasta, ei Devan Dubnykiä voi tällä kaudella sivuuttaa siitä keskustelusta. Missä määrin tässä sitten Pricen ja Dubnykin välillä tulee arvostaa sitä, että Price on pelannut 9 ottelua enemmän ja toisaalta sitä että Dubnyk on kesken kauden siirron saatuaan torjunut joukkueensa liigan häntäpäästä mukaan playoffeihin?

Muita maalivahteja tähän on aika turha nostaa edes ylös tähän keskusteluun. Holtby on pelannut hienoa kautta, mutta ei ole joukkueelleen edes se arvokkain pelaaja. Schneider niin ikään pelannut upean kauden, mutta kun joukkue ei mene playoffeihin, eikä tämä ole Pricea parempi, niin ei tämäkään kuulu tähän keskusteluun. Rinne on pelannut upean kauden ja on mukana Vezina-keskustelussa, kuten myös Schneider, mutta loukkaantuminen tiputti tämän kyllä Hart-keskustelusta, eikä tätäkään voitane nostaa Pricen ja Dubnykin edelle arvokkaimmasta pelaajasta puhuttaessa.

Kenttäpelaajien osalta ainakin Ovechkin tulee sitten mukaan tähän keskusteluun. Voittaa maalipörssin ylivoimaisesti ja ainoa joka rikkoi 50 maalin rajapyykin tällä kaudella. Lisäksi mukana vielä taistelussa pistepörssin voitosta. Art Rossin voittaminen melkein sinetöisi Ovechkinille tämän palkinnon, muuten on ainoastaan yksi ehdokkaista. Joka tapauksessa pelannut upean kauden Trotzin alaisuudessa ja noussut useamman vaisun vuoden jälkeen todenteolla liigan parhaiden pelaajien joukkoon (olkootkin että tynkäkaudella voitti myös tämän palkinnon).

Crosbyä ja Tavaresta ei voi unohtaa myöskään tästä keskustelusta. Vaikka Penguinsin osalta puhutaan milloin Fleuryn, milloin Letangin ja milloin Malkinin olevan se joukkueen MVP, niin todellisuudessa se joukkue on aina vaan Crosbyn joukkue ja tämä on joukkueen paras pelaaja. Vaikka nuo ovat parhaimmillaan kovia ja joukkueelleen tärkeitä pelaajia, niin katseet kohdistuvat silti aina vain Crosbyyn ja ihan aiheesta. Tällä kaudella on vielä vahvimmin tällä hetkellä kiinni pistepörssivoitossa, ja viime aikoina on vastannut yksistään joukkueen hyökkäyspelistä. Se kauden keskivaiheen heikompi jakso on takana, ja Crosby on pitempään taas ollut oma itsensä ja liigan parhaita pelaajia. Ei voi ohittaa tässä keskustelussa siten myöskään Crosbyä.

Sama pätee upeaa kautta pelaavaan Tavarekseen. Joukkueensa ainoa todellinen tähtitason pelaaja ja vielä mukana taistelussa pistepörssivoitosta, vaikka tällä onkin ollut meneillään todella kylmä jakso viime aikoina. Joukkueensa paras ja arvokkain pelaaja selvästi ja johdattamassa Islandersin playoffeihin. Tarvitsee silti sen pistepörssivoiton nähdäkseni omatakseen tässä Hart-kisassa todellisia mahdollisuuksia voittoon saakka tällä kaudella.

Tässä kuitenkin oma tämän hetkinen (voi vielä siis muuttua viimeisten pelien aikana, sen verran tasaista tässäkin kisassa on tilanne) näkemys tilanteesta Hartin kannalta: 1. Dubnyk, 2.Price, 3.Ovechkin, 4.Crosby ja 5.Tavares.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ei kai tuo ole mikään tämän päivän juttu?

Ei ole ei mutta tämän aiheen kannalta se on merkityksellistä nyt, kun kerran maalivahteja on pitkästä aikaa taas siellä keskustelussa todenteolla mukana johtuen kenttäpelaajien heikosta tehoilusta. Jos tällä kaudella joku pelaaja yltäisi 100 pisteeseen, niin menisi Hart aika selvästi sinne ennen Pricea tai Dubnykiä. Nyt kun kenttäpelaajien osalta pistemäärät ovat vähäiset ja kärjen osalta on tasainen tilanne, niin maalivahdit nousevat keskusteluun mukaan todenteolla. Pitää kuitenkin varoa yliarvostamasta niitä suhteessa kenttäpelaajiin, kuten tuossa yritin nostaa esiin. Siihen kun on aika helppo muutoin sortua.

Onko Theodoren jälkeen yksikään veskari ollut edes top-3:ssa Hart-äänestyksessä? Siten olisi aika sopivaa että palkinto menisi nyt Dubnykille, vaikka siinä Theodoren ja Dubnykin välissä on nähty paljon heitä parempia maalivahteja.

Edit. Vastataan nyt omaan kysymykseen ja todetaan että onhan niitä nähty:

2011-12: Lundqvist oli kolmas äänestyksessä.
2006-07: Luongo oli toinen ja Brodeur kolmas.
2005-06: Kiprusoff oli kolmas.
2003-04: Brodeur oli kolmas.
2002-03: Brodeur oli kolmas.
 
Viimeksi muokattu:

TurtleDef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes, Panthers, Tampere
Asiaa kun pohdin perinteisellä tyylillä, eli vähentämällä näitä omia ehdokkaita joukkueensa kokoonpanosta koko kaudeksi ja miettimällä sijoitusta uudelleen.
En tule kuin yhteen tulokseen: John Tavares
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Asiaa kun pohdin perinteisellä tyylillä, eli vähentämällä näitä omia ehdokkaita joukkueensa kokoonpanosta koko kaudeksi ja miettimällä sijoitusta uudelleen.
En tule kuin yhteen tulokseen: John Tavares

Tuolta kantilta asian tarkastelu on aika lailla subjektiivista pohdintaa (tokihan sitä nämä paras/arvokkain-pelaaja keskustelut aina ovat), eikä tuollaiselle pohdinnalle taida ikinä mitään suurempia perusteita olla tarjolla? Nimittäin jatkuvastihan sitä joka kausi nähdään, kuinka usea tähtipelaaja loukkaantuu, mutta sitten muut saman joukkueen pelaajat nostavat tasoaan ja joukkue jatkaa samaan tahtiin parhaan pelaajansa poissaolosta huolimatta. On siellä Islandersillakin Grabovskin, Nielsenin, Stromen ja Nelsonin tasoisia senttereitä jakamaan kuormaa Tavareksen mahdollisesti ollessa sivussa. Viime kaudellakin Islandersin pistekeskiarvo oli 1.23 Olympiatauon jälkeen Tavareksen ollessa sivussa, sitä ennen alkukaudesta se oli vain 0.87. Miksei sama olisi voinut toistua tälläkin kaudella? Samalla kyseinen pohdinta nostaa esille aina vastakysymyksen, että montako Gretzkyn Oilers-aikaisista Hart-voitoista oli tuolla perusteella sitten ansaittuja? Nimittäin olihan se Oilers dynastia jopa ilman arvokkainta ja liigan parasta pelaajaansakin. Minä en silti kyseenalaistaisi yhtään Gretzkyn Oilers-aikojen Hart-voitoista (88-89 kauden Hart onkin täysin toinen juttu).

Sen sijaan että mietittäisiin hypoteettistä tilannetta jossa kyseisen pelaajan suoritukset otetaan pois tämän joukkueesta, niin kyllä mä mieluummin annan painoarvoa sille mitä todellisuudessa on tapahtunut. Mietitään ihan vaikka Dubnykin panosta tai Ovechkinin 50 maalia - he ovat noilla suorituksilla merkittävästi auttaneet joukkuettaan ja sen takia ehdottomasti tässä keskustelussa mukana. Tavaresta sitten tulisi verrata noihin mielestäni juuri tämän kauden esitysten perusteella, ei sen pohjalta että lähdetään puhtaan hypoteettisesti miettimään Islandersin sijoitusta ilman Tavaresta.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
ei sen pohjalta että lähdetään puhtaan hypoteettisesti miettimään Islandersin sijoitusta ilman Tavaresta.
Niin, varsinkin kun jonkun Dubnykin vaikutus joukkueen menestykseen on nähtävissä ilman hypoteettista pohdintaa: 26-6-1 vs 18-19-6. Mun puolesta Dubnyk olisi voittonsa ansainnut, kuten muutkin kärkikandidaatit, etenkin Ovetskin ja Price. Vaikea vain nähdä Dubnykin tulevan puskista siihen kaikista suurimpaan palkintoon, siis uskaltavatko äänestäjät antaa äänet yllättäjälle. Riittääkö status ja riittääkö vain kauden toisen puoliskon huipputaso (vaikka alkukausikin taisi mennä ihan hyvin huonossa Coyotesissa)?
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
En oikein pysty näkemään miten Dubnyk voittaisi kun edellä on maalivahdeistakin Price. Ehkä minulla on Bruins-bias tähän mutta aina kun asiaa mietin niin kristallipallossa vilkkuu Jerry Pricen naama.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Price selvällä erolla.

Ihan jees joku Dubnyk, mutta Price on pitänyt oman joukkueensa sarjan kärjessä koko kauden ja pelannut marraskuun alusta lähtien sillä tasolla, millä Dubnyk on pelannut Wildin paidassa. Dubnykin vaikutus Wildin menestykseen on kiistaton, mutta sitä on myös Pricen vaikutus Canadiensin menestykseen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Dubnyk pesee Pricellä lattiaa tässä skabassa. Wild oli menossa kohti McEicheliä, mutta sitten tuli jeesus-Dubnyk ja pelasti koko joukkueen. Canadiens olisi playoffeissa ilman Priceä, ei toki kovin korkealla, mutta wild cardissa silti.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Dubnyk ei pärjää tässä skabassa ihan siksi, että otanta on liian pieni.

Nimenomaan. Todella hyvin Dubnyk on toki Wildissa pelannut, muttei se vain Pricelle riitä, ei sitten millään koska Carey on vetänyt tuolla samalla maagisella tasolla läpi kauden. Pricen kanssa Habs taistelee nyt konferenssin voitosta, ja ilman Pricea he taistelisivat todennäköisemmin pleijaripaikasta kuin konferenssin voitosta. Ei tämä sen monimutkaisempaa ole näiden kahden veskarin välillä. Ja kaikki kunnia tietysti Dubnykille, mutta jos hän Hartin sattuisi pokkaamaan, niin silloin kyseessä on kyllä oikeusmurha Pricea kohtaan ja samalla sentterin näyttö mitä tulee tämän(kin) pytyn merkitykseen.
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Dubnykillä on se etu puolellaan, että hänellä on konkreettista näyttöä siitä, mikä joukkueen tila on ilman häntä ja hänen kanssaan. Kukaan ei voi varmaksi sanoa, mitä tapahtuisi/olisi tapahtunut, jos Habsin ykkösmaalivahti olisi (ollut) Dubnyk, Schneider tai vaikka Lehtonen. Hyviä ehdokkaita ovat molemmat ja ymmärrän kummankin osapuolen perustelut puolesta ja vastaan. Veikkaan kuitenkin Dubnykin ja Pricen syövän toistensa ääniä ja Ovechkinin pokkaavan vahvimpana kenttäpelaajaehdokkaana pokaalin kotiin - etenkin jos se Art Ross eksyy Aleksanterin takan reunalle.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Taisi Aleksanteri varmistella voittonsa viimeyön pelissä Habsia vastaan. Mun papereissa kaksi suurinta suosikkia ja tän kisan osalta melko tärkeä erä meni nyt Aleksanterille, vaikka aiemmin toki Price on vienyt pidemmän korren. Nää oli Ovien kauden ensimmäiset maalit Habsia vastaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Muutetaan oma ääni loppukauden pohjalta Dubnykista Priceen ja nostetaan Ovechkin myös siihen DD:n edelle. Vaihdetaan myös nelosen ja viitosen sijoitusta ja järjestys sitten: 1. Price, 2. Ovechkin, 3. Dubnyk, 4. Tavares, 5. Crosby.

Benn pistepörssin voitosta huolimatta ei ole tässä kisassa mukana, edes kärkiviisikossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös