Harjoitusottelut kaudella 2021–2022

  • 27 673
  • 139

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Paikallaolleen silmin tänään oli vähemmän porukkaa hallin istuimilla kuin eilen KalPa-pelissä, se on aivan varmaa.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Jos yleisömäärän pystyy laskemaan suhteellisen tarkasti silmäilemällä ja samalla katsoa peliä voidaan yleisömäärää pitää melko vaatimattomana - vanha viidakon viisaus.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Okei! Tätä en tiennyt. Olin siinä käsityksessä, että kausarit lasketaan aina automaattisesti lukemaan, niin kuin on aina ennenkin tehty.
Joo näihin tuli muutosta joitain vuosia sitten, meillä nyt mennään vielä vanhalla mallilla. Yhteistyökumppaneille myydään silmäpareja niin yleisömäärien ilmoittamisesta tuli polemiikkia. Käsittääkseni tästä ei nyt mitään Liiga-tason ohjeistusta ole vaan seurat laskevat ja ilmoittavat määrän miten haluavat, ainakin suurin osa jo vain sisääntulleet.
 
Jos yleisömäärän pystyy laskemaan suhteellisen tarkasti silmäilemällä ja samalla katsoa peliä voidaan yleisömäärää pitää melko vaatimattomana - vanha viidakon viisaus.
Taisi itse pelikin olla tänään aika vaatimatonta. Mahdollisti siis myös paremmin keskittymisen kaukalon ulkopuolisiin seikkoihin
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mitäänsanomatonta pelaamista koko joukkueelta. Saipa vei ja Saipa voitti!
No jaa, kyllä siinä oli hyviäkin hetkiä. Päätöserässä alkoi väsymys painaa eilisestä ja SaiPa puristi ansaitun voiton.

Mielestäni hyvä että saatiin tälle kokoonpanolle peräkkäisten päivien pelit. Näitä kuitenkin tulee runkosarjassa todella paljon. Osalla pelaajista olikin tässä enemmän haasteita kuin toisilla, joten ehkä vielä ennen sarjan alkua jotain ehditään tehdä.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Tänään SaiPa peliä pystyy taasen katselemaan paikallislehden verkkosivun kautta. Muuten lähetys ja selostus (alun tuplaääniä jos ei oteta huomioon) toimi mielestäni ihan hyvin. Kuva ei nyt tietenkään normaalin Liiga-lähetyksen tasoista ole mutta ei toisaalta tarvitsekkaan olla.
 
Jukurit tänään:
-torjunnat SaiPa 15- Jukurit 32
-Jukurien yv-peli totaalisen luokatonta
- ykkössentteriä huutaa, edelleen

Onnistuja:
mv Salminen
Krivokrasov jr, teki Jukurien toisen maalin

Muut treenijumissa....
 

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Laukaisukartan mukaan Jukurien maalinedusta on tikattu umpeen. Tuttu näky eli ei muutosta siihen. Saipan maalin edusta ei sitten niinkään. Sekin tuttu näky.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Hyvin niitattiln Jukurihyökkääjät laitaa vasten. Ei riitä mikkihiiret pyörittämään pitkiä hyökkäyksiä. Näissä peleissä on loistanut poissaolollaan myös yli kahden syötön ketjut. Pitäisikö huolestua? Ylivoima aivan kuraa ja ensi viikolla jo Liiga-avaus. Pitäisikö huolestua? Antaa ensimmäiset 20 peliä näyttää sen.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Elkää huoliko. Jukureiden pelihän näytti ihan jääkiekolta paikoitellen, mutta samaa kaavaa noudattaen SaiPan peli pitää kaverin laukaukset ja pyöritykset vähissä. Tai siltä se ainakin näiden harjoituspelien jälkeen näyttää.
 

Gameson

Jäsen
Vielä ei ole aika paniikkinappulalle. Jukurit hävisi tänään oikeutetusti, mutta Pekka Virta vs. Olli Jokinen -taistot vaan menevät tällä kertaa varmasti vastustajalle.

Maalin peli kaikesta huolimatta, vaikka Virran joukkueet tykkäävät pitää kiekkoa. Tällä kertaa laukaukset SaiPalle selvästi, vaikka esim. edellisellä kerralla aika tasan.

SaiPa on ollut oikeasti harjoituskaudella hyvä ja uskoisin sen johtuvan Virran kokemuksesta. Samalla tavalla Risto Dufvan Sport loistaa ainakin alkukaudella, mutta pitkällä aikavälillä monet saavat usein kirittyä kiinni. Näin ainakin Jukureissa.

Muistetaan nyt kuitenkin, että esim. KalPaa vastaan Jukureilla on kotikaukalosta maukas voitto. Niilläkään ei ole toki merkitystä, jos peli ei muuten kulje.

Emme voi myöskään tietää, mitä valmennus painottaa. Voiton sijasta harjoituskaudella tärkeämpää on itse pelin kehittäminen jollakin osa-alueella.

Siinä olen samaa mieltä, että yksi sentteri tuonne mahtuisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös