Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Harjoitusottelut 2015

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Kaukalon laidalla, 07.08.2015 klo 15.49.

 1. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lienee hyvä aloittaa ketju harjoitusotteluista, ja aloittaa raportilla ensimmäisestä harjoitusottelusta Sibiriä vastaan.

  Kokonaisuutena TUTO:n esitys oli oikeinkin hyvä. Ottelu oli täysin voitettavissa, vaikka vastassa oli paperilla paljon vahvempi KHL-joukkue. Kokoonpanosta puuttuivat Tuukka Pulliainen, Mikko Laine ja puolustaja Matias Pulli.

  Maalissa Petteri Similä oli oikein hyvä, pitäen joukkueen mukana ottelussa vaikeilla hetkillä. Isokoinen, peittävä ja rauhallinen. Kaikin puolin onnistunut debyytti TUTO:n paidassa.

  Puolustuksessa isokokoinen Markus Kojo oli paras. Toinen kaappi, Niko Karhu, pelaisi kaksi ensimmäistä erää oikein hyvin, mutta kolmannessa erässä olikin sitten vaikeaa. Karhu lähti kahville tyylipuhtaasti Sibirin kolmannen maalin yhteydessä. Otto-Eemeli Linke pelasi kelpo pelin, sen sijaan pienikokokoiset Heinimäki ja Tuohilampi olivat ajoittain vaikeuksissa kookkaiden venäläisten kanssa, Heinimäki tosin teki maalin. Kaiken kaikkiaan puolustus pelasi ajankohtaan nähden varsin hyvin.

  Hyökkäyksestä löytyy TUTO:n paras pelaaja, eli ykkösketjun keskushyökkääjä Rasmus Kulmala, joka oli todella liukkaalla pelipäällä. Laitureina Topi Taavitsainen ja Aki Keinänen ketju oli isolla marginaalilla TUTO:n paras ketju. Keinänenkin oli ihmeen virkeä jo kauden ensimmäisessä ottelussa. Muita hyökkääjistä Hannu Kuru esiintyi edukseen, ja nähdyillä otteilla Joni Seinelä lunastanee paikan joukkueessa.

  Oma lukunsa oli Kalle Moisio, joka nyrkkeili itsensä suihkuun heti ottelun ensimmäisessä erässä.
   
 2. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO jatkoi valmistautumista kauteen voittamalla LeKi:n vieraskentällä 1-4. Kokoonpanosta puuttuivat Similä, Pulli, Virkki, Pulliainen, Taavitsainen ja Keinänen - eli ykkösmaalivahti ja ykköskentällinen.

  Joukkueiden tasoero oli lopputulosta huomattavasti suurempi. TUTO vei ottelua mielin määrin, ja LeKi:n ylivoimaisesesti paras pelaaja oli maalivahti Rakoviiina, jolle kertyi torjuntoja todella paljon. TUTO:n maaleista vastasivat Moisio, Sillanpää ja Karvonen x 2. Varsinkin Karvosen toinen maali oli todellinen helmi, maltillinen lirutus maalivahdin alta. Ja Sillanpää näytti miten maali tehdään läpiajosta, hieno suoritus.

  Maalissa Hokkanen vaikutti hieman epävarmalta, toisaalta torjuttavaa oli vähänlaisesti.

  Puolustuksessa pelattiin mallikkaasti, erityisesti OE Linke oli oivalla pelipäällä. Ja pakkikolossi Kojo tulee olemaan Mestiksen parhaita puolustajia tällä kaudella, tasaisen laadukasta työtä vaihdosta toiseen.

  Hyökkääjistä Kulmala oli taas hyvä, vaikkei yhtä dominoiva ollutkaan kuin kauden ensimmäisessä ottelussa. TPS:n kokelaat pelasivat vallan mainiosti, heille TUTO:n kokokentän prässi tuntui sopivan oikein hyvin. Kokonaisuutena hyökkäys oli varsin tasainen, kaikki ketjut painoivat kiekon LeKin päätyyn.

  TUTO:n pelaajista Tuohilampi kärsi yläraajavamman ja Lindsten pääsee hammaslääkärin pakeille, molemmat jättivät pelin kesken. Ylivoiman pelaaminen oli poikkeuksellisen nihkeää, toisessa erässä ylivoimaa oli tarjolla 9 minuuttia - eikä maalin maalia.

  Yhden ottelun perusteella arvioisin TPS:n kokelaat seuraavasti:

  Berger: Sopimus kaverille heti. Luistimilla todella taitava, tasapainoittaa hyvin TUTO:n puolustusta.
  Karvonen: Sopimus kaverille heti. Teki kaksi maalia, ja oli muutenkin ottelun ehdotonta eliittiä.
  Nieminen: Hyvin lähellä sopimusta. Tuki hyvin Karvosen pelaamista, ja liike oikeinkin hyvää.
  Siiki: Lisänäyttöjä tarvitaan, ei erottunut liiemmin. Sai tosin kiekon ylärimaan avauserässä.
   
 3. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO voitti LeKin varsin helposti Kupittaalla. Poissa olivat Pulliainen, Pulli ja Tuohilampi, samoin edellisen ottelun TPS:n kaverit Siikiä lukuunottamatta. Uusina mukana olivat Sneck, Virta ja Juusela.

  Ottelu oli kymmenen minuutin jälkeen 3-0, eikä vierasjoukkue koskaan noussut TUTO:n johtoa uhkaamaan.

  Puolustus pelasi stabiilisti. Siellä löytyy isoja äijiä, jotka osaavat aika karhealla tavalla omaa maalia puolustaa. Edelleen OE Linke pelaa hyvällä tasolla, ja uusi kaveri Sneck debytoi ihan kelvollisesti.

  Hyökkäyksessä Kulmala laitureineen oli vilkkaalla tuulella ja juniorisarjojen pistelinko Virta vakuutti osaamisellaan heti. Ollikainen - Monto - Moisio vaikuttaa valmiilta koostumukselta, ja ketju on todennäköisesti Mestiksen paras nelosketju. Moisio on muuten mainettaan huomattavasti parempi jääkiekkoilija, ainakin Mestikseen taidot riittävät oikein hyvin.

  Maalissa Hokkanen ei edelleenkään oikein vakuuttanut. Torjuttavaa oli aika vähän, mutta ensimmäinen maali lipsahti helpohkosti verkkoon.

  Ensi perjantaina jatketaan, K-Vantaa tulee kylään.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hyvin nuo harjoitusottelut ovat menneet ja ainakin jokunen ketju siis jo saatu ehkä kasaan. Kiitos muutenkin näistä raporeista.
  LeKi taia olla vain kolmella ketjulla matkassa eikä heidän harjoituspelitkään ihan erikoista vielä olleet. K-Vantaan esityksistä sitten rapsaa niin nähdään miten lennään.
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  K-Vantaan pelistä raportti tuli jo seuran sivuilta, mutta minkälaiselta se katsomon puolelta näytti? Taisi olla alussa ainakin vaikeaa ja muutamilla näytön paikkoja. Porukkaa alkaa olla jo jonkin verran ja viikonlopun aikana lyödään lukkoon lopullinen miehitys. Maalivaahtien osalta ollaan alussa yhden varassa? Similä ollut poissa ja jotain ongelmia nähtävästi. Toivon mukaan ei pitkään ole poissa.
   
 6. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO kävi häviämässä Vantaalla, 2-1. Kokoonpanosta poissa Pulliainen, Pulli, Tuohilampi, Sillanpää, Similä, Kojo ja Hyvärinen. Ottelun aikana loukkaantui Linke.

  Kokonaisuudessaan esitys ei ollut kaksinen. Maalipaikkoja oli vähän, ja Vantaan voitto oli ihan oikeudenmukainen lopputulos. Puhtaat paperit saavat Setänen, Virta, Juusela ja ennen tälliään hyvin pelannut Linke.

  Ensi keskiviikkona kausi on alkamassa, ja kokoonpanossa pitäisi silloin olla Tuohilampi, Kojo ja tuorein tulokas Iikka Kangasniemi.
   
 7. hokihoki Jäsen

  Tässä videolta tuo Linkeen loukaantuminen. Hieman Lohipaita antoi vauhtia selästä. Voi olla että näen väärin, mutta näyttää kuin saisi Keinäsen mailan naamaansa.
  https://youtu.be/Cq_OgZaEzmQ?t=1m3s (Lähde K-Vantaan youtube kanava)

  Pienillä selvittiin / säikähdyksellä selvittiim, sillä ymmärtääkseni Linke harjoitteli jo normaalisti joukkueen mukana perjantaina.