Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Haluatko Jatkoajan toimitukseen?

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana Toimitus, 08.01.2008 klo 18.43.

 1. Toimitus Jäsen

  Jatkoaika etsii uusia toimittajia Lempäälään hoitamaan LeKin kotiotteluiden otteluraportointia sekä kirjoittamaan jääkiekkomaailman polttavista puheenaiheista.

  Kukaan toimittajistamme ei saa työstä rahapalkkaa, mutta Jatkoaika maksaa kulukorvauksia ja tarjoaa useita pieniä etuja kuten vapaan pääsyn otteluihin. Lisäksi toimitustyö Jatkoajassa on jo moneen kertaan osoittautunut arvostetuksi työnäytteeksi. Useat toimittajistamme ovat saaneet Jatkoajassa aloittamisen jälkeen myös palkallisia töitä viestintäalalta.

  Jatkoajan toimittamisen voi mielensä mukaan pitää joko harrastuksena tai kunnianhimoisena ja tavoitteellisena työnä. Kehittymishaluiset kirjoittajat saavat Jatkoajassa asiantuntevaa opastusta hyvän journalismin tekemiseen. Sivuston 150 000 viikoittaista kävijää (TNS Metrix, huhtikuu 2007) takaavat myös sen, että kirjoittamillasi jutuilla riittää lukijoita.

  Mikäli kiinnostuit tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
  rekrytointi@jatkoaika.com