Toimitus

Jäsen
Jatkoaika etsii uusia toimittajia Mikkeliin hoitamaan Jukurien kotiotteluiden otteluraportointia sekä kirjoittamaan jääkiekkomaailman polttavista puheenaiheista.

Kukaan toimittajistamme ei saa työstä rahapalkkaa, mutta Jatkoaika maksaa kulukorvauksia ja tarjoaa useita pieniä etuja kuten vapaan pääsyn otteluihin. Lisäksi toimitustyö Jatkoajassa on jo moneen kertaan osoittautunut arvostetuksi työnäytteeksi. Useat toimittajistamme ovat saaneet Jatkoajassa aloittamisen jälkeen myös palkallisia töitä viestintäalalta.

Jatkoajan toimittamisen voi mielensä mukaan pitää joko harrastuksena tai kunnianhimoisena ja tavoitteellisena työnä. Kehittymishaluiset kirjoittajat saavat Jatkoajassa asiantuntevaa opastusta hyvän journalismin tekemiseen. Sivuston 150 000 viikoittaista kävijää (TNS Metrix, huhtikuu 2007) takaavat myös sen, että kirjoittamillasi jutuilla riittää lukijoita.

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
rekrytointi@jatkoaika.com
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy