Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Haluatko Jatkoajan toimitukseen?

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Toimitus, 25.11.2007 klo 22.55.

 1. Toimitus Jäsen

  Jatkoaika etsii uusia toimittajia Mikkeliin hoitamaan Jukurien kotiotteluiden otteluraportointia sekä kirjoittamaan jääkiekkomaailman polttavista puheenaiheista.

  Kukaan toimittajistamme ei saa työstä rahapalkkaa, mutta Jatkoaika maksaa kulukorvauksia ja tarjoaa useita pieniä etuja kuten vapaan pääsyn otteluihin. Lisäksi toimitustyö Jatkoajassa on jo moneen kertaan osoittautunut arvostetuksi työnäytteeksi. Useat toimittajistamme ovat saaneet Jatkoajassa aloittamisen jälkeen myös palkallisia töitä viestintäalalta.

  Jatkoajan toimittamisen voi mielensä mukaan pitää joko harrastuksena tai kunnianhimoisena ja tavoitteellisena työnä. Kehittymishaluiset kirjoittajat saavat Jatkoajassa asiantuntevaa opastusta hyvän journalismin tekemiseen. Sivuston 150 000 viikoittaista kävijää (TNS Metrix, huhtikuu 2007) takaavat myös sen, että kirjoittamillasi jutuilla riittää lukijoita.

  Mikäli kiinnostuit tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
  rekrytointi@jatkoaika.com